Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Próbáltam neki adni esélyt, hogy megértse.
Azért írtam az 1:1-et.
Ő olyan , mint egy vérkonteós.
Olvas két, egymásnak ellentmondó és bizonyîtatlan dolgot és alapból elfogadja igaznak azt, ami neki tetszik.
A másikat meg kikiáltja hazugságnak.
És ezzel már el is intézte az egészet, megnyugodott a lelke.
Vagy legalábbis úgy hiszi.
Valójában ő is tudja, hogy döglött lovon ül hiszen a pontjaiért, amit onecoinnak nevez, nem tud venni semmit a többi hárommillióval együtt.
Nem is tudom miért töri itt magát feleslegesen, hiszen egy nicknév mögül simán kiléphetne es elfelejthetné az egész gyakorikerdéseket...
Arra tudok gondolni, hogy ez nála már beteges kényszer...
A mostani #907-es bejegyzésem óta (is) olyan örömteli nézni ahogy reagáltok :D
Szembesítettelek titeket azzal hogy hazudtok és letagadjátok, hogy légből kapott hasraütéssel írtok véleményeket amiket mivel ti írtátok már tényként kezeltek, és a személyeskedésen és trágár megnyilvánuláson kívül.. semmi értelmeset nem sikerült kipaszíroznotok magatokból :D
Ugyanazzal vágtok vissza amit én írok rátok? :D Gyerekeeek :D Ez a fejlődés nem megy nektek :D Csak visszafele XD Hiába, ilyen reakcióknál többre nem számíthat az ember amikor sarokba lettetek saját írásaitokkal szorítva :D Túúl gyenge..
Továbbra is köszi a véleményeiteket, mondom, így legalább mindig lesz mit le...rni :D
Szerintem fordulj pszichológushoz.
A kognitív disszonancia már nagyon elhatalmasodott rajtad... :D
Megint az én beszólásommal támadsz vissza? :D
Figy ezeket honnan szeded? A kartonodban vannak, onnan olvasod ki? :D
Bezzeg értelmeset továbbra sem tudsz kipaszírozni magadból :D Hiába kérek válaszokat, azok sose jönnek amikor sarokba vagytok szorítva.. Dehát ezt csinálják az állatok is.. ha sarokba szorítod, támad :D
Szóval semmi csak vergődtök tovább mint hal a szatyorban?
hm.. vajon mikor fogod visszaírni az új beszólásaimat :D Talán 2,.. vagy 3 oldallal később ahogy szoktad? :D
Nem tőled Hazudozó XD Istenem ez tényleg a dedó, hozzátok a szintet :D
neked bemásoljam újra hogyan hazudsz és tagadod le oldalakon keresztül úgy hogy egy az egyben másolom az írásaid és nyomom az arcodba? :D Azt még próbálod utána menteni.. miután 20x bemásolom.. hogy ja most látod nem is azt írtad akire gondoltál... Igaz hogy előtte névvel együtt írtad le, .. nem 1x,.. na mindegy XD Ennyik vagytok, ehhez értesz XD Mondanám hogy szánlak titeket, de úgy vélem eléggé megvert titeket az élet így is XD
Na akkor ülj le szépen és maradj csendben ahogy eddig, mert egy ilyen ember leginkább azt teheti ;) Azt még azt hiszitek van bármi szavatok itt XD
Mindig kaptál válaszokat de hiába mert ha nem tetszett neked, egyszerűen ignoráltad mintha mi se történt volna.
Ezt nevezik kognitív disszonanciának.
Így értelmetlen a vita...
Téényleeg? :D És ezekkel mi a helyzet? :D Ezek irrelevánsak? :D Ezekre nem kaptam választ csak azért mondom :D
"1. A onecoin semmiben sem ellensége vagy konkurenciája sem fiat pénznek, sem kriptovalutáknak. Semmire sem lehet használni, ergo nem sok vizet zavar."
Egyéni vélemény ami így nem tény, csak vélemény :)
"2. Semmiféle halálos fenyegetést nem kapott az áldoktorod. Erre az állításra nincs bizonyíték. Ellenben hatóságok viszont keresik."
Egyéni vélemény :)
"3. Nem szült semmiféle gyereket. Ez is csak üres duma."
"4. Senki sem irányít a háttérből, ennek semmi nyoma."
Köszönjük hogy megosztottad egyéni véleményeid és gondolataid, így még több van amit lesz.rhatunk :D Nélküled nem lenne mit, hálásak vagyunk érte :D
Na akkor most amiket állítasz 1-2-3-4 pontban igazold is kérlek :)
Szóval?.. ezekre nincs kedved válaszolni? XD Nem baj ha nincs, csakhát.. akkor ezt is betudjuk a "jó nagyot hazudunk, nem baj ha szembesítenek vele, letagadjuk" mappába XD
A kartonod nem kell felolvasni, biztos van rajta bőven, az orvosok alapos munkát szoktak végezni :D
Mondom én, hogy a kognitív disszonancia már túlteng nálad.
Ezen utóbbi hozzászólásodból is látszik, amikor "egyéni vélemény"-nek próbálod aposztrofálni az egész világ nézőpontját.
Lehet, hogy most meg fogsz lepődni, de a gyakorikérdéseken kívül is van "élet"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!