Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... ❯❯
 891/1051 anonim ***** válasza:

Hiába pattogsz (már betegesen, dühösen teszed), a hajó elment és te hoppon maradtál.

Itt rajtad kívül mindenki látja a valóságot.

Tagadod, hogy az árfolyam tavaly január óta nem változott.

Tagadod, hogy ruja idestova két éve eltűnt.

Tagadod, hogy konstantin ellen eljárás folyik.

Tagadod, hogy a kacatsékeren nem lehet értelmes dolgot venni tisztán onecoinért.

Miközben ezek mind tények, amiket megcáfolni nem tudsz.

Az összes felvetésre egyszerűen a "hazudsz"jelzőt aggatod és ezzel letudva érzed a dolgot miközben ez tesz téged hiteltelenné és nevetségessé.

Ez a te problémád, ezért röhög ki téged mindenki úton-útfélen.

Látszik, hogy már kilátástalan helyzetben vagy, mert egyre arrogánsabbak a hozzászólásaid.

Ne hagyd abba, szeretünk röhögni a tardokon! :D

2020. febr. 7. 14:49
 892/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Hiába pattogsz (már betegesen, dühösen teszed), a hajó elment és te hoppon maradtál."

Neked tényleg nagy bajod van. Vedd be a gyógyszered. Túl jól sikerült a szembesítés? Igen, beteg emberek pontosan így reagálnak.

Azt hogy rólam mit írsz.. majd ha bizonyítani tudod. Majd akkor gyere, addig az állításaid ugyanolyan hazugságok amikkel eddig is éltél. Sok sikert.. kezdheted a bemásolásokat.

Igazold az állításaid egytől egyig. Nem megy? Hát akkor kisfiam.. megint csak magadat sz..attad be. Szerettek röhögni magatokon? Igen azt nem csodálom, az intézetben mindenki azt teszi.. röhögnek egymáson ;)

2020. febr. 7. 15:34
 893/1051 anonim ***** válasza:

Fentebb írtam, hogy nem kell igazolni.

Igazolják saját magukat.

Vergődj csak kicsirigó, jókat röhögök rajtad! :D

2020. febr. 7. 17:54
 894/1051 Mittudomain ***** válasza:

Igazold az állításaid egytől egyig.

"Fentebb írtam, hogy nem kell igazolni. Igazolják saját magukat."

Ha jól értem.. leírhatsz bármilyen hazugságot még rólam is és még csak igazolnod sem kell a valóság alapjukat, se bemásolnod ahol azt állítod hogy én miket írtam? Ha állítod hogy leírtam, akkor meg kell hogy legyenek leírva. Másold be szépen.. jah.. tényleg.. hiszen nem kell bizonyítanod ha állítasz valamit :D Már bocs.. tehát akkor minden amit írtál hazugság mindaddig amíg nem igazolod. Miért nem lepődök meg..

2020. febr. 7. 18:10
 895/1051 anonim ***** válasza:

Leírom mégegyszer a tardok kedvéért:

"Az árfolyam tavaly január óta nem változott.

Ruja idestova két éve eltűnt.

Konstantin ellen eljárás folyik.

A kacatsékeren nem lehet értelmes dolgot venni tisztán onecoinért."

Úgy gondolod, hogy ezek nem igazak?

Vagy csak diszlexiás vagy és nem tudod értelmezni amit olvasol, csak írni tudsz?

Mindig ugyanazt.

2020. febr. 7. 19:33
 896/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Leírom mégegyszer a tardok kedvéért:

Az árfolyam tavaly január óta nem változott.

Ruja idestova két éve eltűnt.

Konstantin ellen eljárás folyik.

A kacatsékeren nem lehet értelmes dolgot venni tisztán onecoinért."

Jaj de szépen kivettél belőle :D Várj segítek neked, mert úgy látszik a tardok még csak kimásolni sem tudnak :D

"Tagadod, hogy az árfolyam tavaly január óta nem változott.

Tagadod, hogy ruja idestova két éve eltűnt.

Tagadod, hogy konstantin ellen eljárás folyik.

Tagadod, hogy a kacatsékeren nem lehet értelmes dolgot venni tisztán onecoinért."

Szóval.. ne azt másold be amit te írsz arról amit gondolsz hogy írtam.. Másold be azt, ahol igazolod hogy tagadom ezeket :) Nah hajrá, megvárom :D Jah hogy nincs meg.. megint megkérdem:

Szóval azt mondod.. hogy amit te állítasz arról hogy én mit írtam.. az bizonyítás nélkül kötelezően tényként kezelendő? Szóval.. bármit idefirkálhatsz és mégcsak igaznak sem kell lennie, elég ha te azt hiszed? Hmm :D

A DealShakerről számtalan 100%-os ajánlatot másoltam be, többek között szállásokat, tisztán Onecoinért. Jah.. ti nem hiszitek el, az én vásárlásaimmal együtt. éés ha nem hiszitek el akkor hazudok. Itt ez így működik XD

Ruja helyében én is eltűnnék, mert bemutatott a bankoknak meg a lufi bitcoin és hozzá hasonló anonim kriptovalutáknak amik nem felelnek meg az új szabályzásásoknak. Szerintem okos döntés ha az ember eltűnik, és jé.. a cég meg minden működik így is.

Konstantin: ebben a kérdésben még ti sem tudjátok mi a helyzet :D A múltkor itt nyomattátok, hogy de nem így van?.. de nem úgy?.. most akkor mi is van,.. dehát amiket belinkeltünk.. akkor most mi... XD Akkorát röhögtem rajta :D .. és jé.. a cég működik :D

"Úgy gondolod, hogy ezek nem igazak?"

Úgy biztos nem ahogy ti szeretnétek hogy igazak legyenek :)

Miért is fáj az neked, hogy az árfolyam 1 éve nem változott? Hol szúr? Hol fáj? Adjak rá kenőcsöt? Viszont amit te írtál, hogy nem férnek hozzá az adatbázishoz és azért nem "írták át" az árfolyamot,.. na ezt honnan is? :D Meg a bányászati nehézség meg érdekes módon növekedett. Tudod te egyáltalán, mi befolyásol egy árfolyamot, vagy egy bányászati nehézséget? Kérlek.. honnan is tudhatnád. Tartsd csukva azt a részed ahonnan ide nem illő dolgok jönnek ki :D

"Vagy csak diszlexiás vagy és nem tudod értelmezni amit olvasol, csak írni tudsz?"

Ööh.. legalább nézd már meg mi a diszlexia :D Hallod.. még beszólni sem tudsz XD

Aztán azt is nézd meg hogy az milyen betegség ha az ember hazudik és letagadja még ha szembesítik vele akkor is :D

"Mindig ugyanazt."

Mindig ugyanúgy bemásolom ide a hazugságaitokat amiket letagadtok? Naná :) Elég gáz lennék ha nem tenném :) Még a végén nem látná mindenki. Tényleg.. bemásoljam újra ahol egy az egyben a bizonyítékok ellenére letagadjátok hogy ti miket írtatok? :D Kell? :D Akarod újra olvasni? Nekem nem gond, én még mindig tudom igazolni mindet :D Ellentétben veletek :D

Figy.. szerinted elérjük a 100 oldalt amikor is még mindig.. működni fog minden azzal a különbséggel hogy plusz 10 oldalon keresztül lejáratjátok magatokat? :D

2020. febr. 7. 19:51
 897/1051 anonim ***** válasza:

Tessék, bemásolom neked akit kértél (888. hozzászólás):

Én írtam:

"Konstantin ellen eljárás folyik, ruja bújócskát játszik, az "árfolyam" beragadt, a kacatsékeren semmit nem lehet venni feltételek nélkül és azonnal onecoinért."

Erre te ezt írtad:

"A nagy megmondó XD Kár hogy minden szavad hazugság."

Tehát hazugságnak nevezed azt, hogy ruja két éve nem adott életjelet magáról (nem adott), hogy az árfolyam nem változott több, mint egy éve (pedig nem), hogy konstantin ellen eljárás folyik (tele van vele a net), hogy a kacatsékeren nem vehet bárki bármikor bármit tisztán onecoinért (nem vehet).

Félelmetes amikor már azon a szinten van valaki, hogy egyértelmű dolgokat is képes levegőnek nézni, csakhogy ne tűnjön átvert, bepalizott embernek...

2020. febr. 8. 04:12
 898/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Konstantin ellen eljárás folyik, ruja bújócskát játszik, az "árfolyam" beragadt, a kacatsékeren semmit nem lehet venni feltételek nélkül és azonnal onecoinért."

"Erre te ezt írtad:"

A nagy megmondó XD Kár hogy minden szavad hazugság.

"Tehát hazugságnak nevezed azt, hogy ruja két éve nem adott életjelet magáról (nem adott), hogy az árfolyam nem változott több, mint egy éve (pedig nem), hogy konstantin ellen eljárás folyik (tele van vele a net), hogy a kacatsékeren nem vehet bárki bármikor bármit tisztán onecoinért (nem vehet)."

Jaa hogy most azt játszod, hogy figyelmen kívül hagyod azt a már majdnem egy oldalnyi általam bemásolt bizonyítékot, ahol szénné hazudjátok magatokat és szembesítelek vele :)

Nos igen, még külön erre a bejegyzésedre is fenntartom, hogy minden szavad hazugság. Tudod miért?

"Konstantin ellen eljárás folyik" :

bemásoljam azt, ahol még ti vitatkoztok azon hogy akkor most mi is van Konstantinnal? Még ti magatok sem tudjátok :D Akkor ez a kijelentésed, ha nem vagy biztos benne hazugság, mivel nem tudjuk hogy mi a jelenlegi helyzet. Eljárás pedig folyt nagyon sok országban a cég ellen is, mindenhol megvannak az eredmények, még Szófiában is ahol már mióta is történt a szerverlefoglalás? Nem találtak semmit. Mily meglepő.

"Ruja bújócskát játszik":

Ruja nem játszik bújócskát. De már ezt is hányszor leírtam nektek, de hiába, nem fogjatáok fel. Ruja Hadat üzent a bank szektornak és a lufi kriptovalutáknak mint a bitcoin. Egyéni vélemény, hogy ha az ember halálos fenyegetéseket kap miközben születik egy kislánya,.. hogy nem áll ki nyilvánosság elé, hanem a háttérből irányít tovább. Szóval nem játszik bújócskát, a kijelentésed hazugság és rossz színben tünteti fel Ruját, amit a törvény büntet.

"az árfolyam beragadt":

Sosem mondtam, hogy nem változott az árfolyam tavaly január óta. Másold be hol mondtam.

Egyáltalán még csak nem is értem mi alapján írod ezt hogy beragadt, te akinek coinja sincs. Az árfolyam nem ragadt be. A Onecoin lényege pont a stabil és megbízható árfolyam. Nem mellesleg szerinted a coin semmit sem ér, szóval most meg azon szájalsz hogy beragadt. Nem ragadt be, a bányászati nehézség is növekedett. A piacra lépésnél pedig nem mindegy, hogy mekkora az árfolyam, hogy azután is betölthesse fő funkcióját, a stabilitást. Tehát az állításod miszerint beragadt hazugság és rossz színben tünteted fel, amit a törvény büntet.

"kacatsékeren semmit nem lehet venni feltételek nélkül és azonnal onecoinért." : mondja ezt olyan akinek coinja sincs és a számtalan belinkelt 100%-os ajánlatra azt mondja hogy átverés. Tehát a kijelentésed rossz hírnév keltő hazugság, amit a törvény büntet.

"Félelmetes amikor már azon a szinten van valaki, hogy egyértelmű dolgokat is képes levegőnek nézni, csakhogy ne tűnjön átvert, bepalizott embernek..."

Na akkor ezek után hogy kiveséztelek, bemásoljam újra azt az 1 oldalnyi bizonyítékot ahol még le is tagadjátok azt amikor hazudtatok? Ennyit rólatok, törvénysértő magatartást tudtok csak tanusítani, mást nem. Amikor meg azt kérem mutass bizonyítékot jössz a fordított pszichológiával és hogy nem neked kell bizonyítani azt,.. amit te mondasz XD Röhej..

Megtippelnéd amúgy, hogy szerinted még hány évig fogjátok lejáratni magatokat azzal hogy igyekeztek bebeszélni még magatoknak is azt a sok hazugságot amit kitaláltok?

2020. febr. 8. 09:13
 899/1051 anonim ***** válasza:

Látom csak a mellébeszélés és a szerecsenmosdatás megy a részedről,

Leegyszeűsítem, hogy megértsd:

Azt írtam, hogy az árfolyam nem változott több, mint egy éve.

Erre te azt írtad nemes egyszerűséggel, hogy hazudok, miközben valóban nem változott.

Látod, így csinálsz minden egyes alkalommal hülyét magadból.

2020. febr. 8. 10:15
 900/1051 anonim ***** válasza:

"Ruja nem játszik bújócskát. De már ezt is hányszor leírtam nektek, de hiába, nem fogjatáok fel. Ruja Hadat üzent a bank szektornak és a lufi kriptovalutáknak mint a bitcoin. Egyéni vélemény, hogy ha az ember halálos fenyegetéseket kap miközben születik egy kislánya,.. hogy nem áll ki nyilvánosság elé, hanem a háttérből irányít tovább."

1. A onecoin semmiben sem ellensége vagy konkurenciája sem fiat pénznek, sem kriptovalutáknak. Semmire sem lehet használni, ergo nem sok vizet zavar.

2. Semmiféle halálos fenyegetést nem kapott az áldoktorod. Erre az állításra nincs bizonyíték. Ellenben hatóságok viszont keresik.

3. Nem szült semmiféle gyereket. Ez is csak üres duma.

4. Senki sem irányít a háttérből, ennek semmi nyoma.

Szóval ilyen bizonyítatlan állításokkal próbálják elaltatni a figyelmét az átvert embereknek, mint neked is.

Azt nem vetted még észre, hogy te minden cikket ami csalásnak nevezi a onecoint hazugnak tartasz, neked viszont bemondásra, bizonyítékok nélkül higgyünk el mindent?

Nem gondolod, hogy ez ironikus és ellentmondásos? :D

2020. febr. 8. 10:25
❮❮ ... 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!