Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... ❯❯
 861/1051 Mittudomain ***** válasza:

Akár ott leszel akár nem, azon nem változtat hogy hazudozol és hogy milyen ember is vagy valójában. Aztán menj majd el a többire is! Az indiairól pont lekéstél mert január 26-án volt, több 1200 látogatóval, és több mint 800 eladott kuponnal. Tudod.. ahol állításod szerint már bezárták, betiltották, meg letartóztattat csomó mindenkit.

Január 18-án pedig nagy gyűlés volt a felújított Szófiai központban.. amit állítólag a cikkjeid szerint kipakoltak és menekültek onnan...

1. REGIONAL SEMINAR OF FINTECH & HAPPY SHOPPING E-COMMERCE

Sunday, 26th January 2020

Singaraja City, North Bali

Indonesia

2. Leadership Meeting & DealShaker Expo @ HCMC, VIETNAM 08 – 09 Feb 2020

3. Febr. 13-14 : Ukrajna

4. Febr. 20. : Kína

5. DealShaker Expo & Matermind @ TOKYO, JAPAN – 22 – 23 Feb 2020

6. Márc. 20. : Kína

7. Márc. 28-29 : Kolumbia

8. Április 24-25. : Seoul Korea

9. Május 16-18. : Russia

Ennyit a fantáziavilágodról kicsihuszár.. Hazudozz még nyugodtan és igyekezz minél jobban lejáratni magatokat :D Mert már csak a legszegényebb régiókban működik... XD Nem tudtam hogy Japán.. Kórea.. Oroszország,.. huamindenit, ez mind mind.. a legszegényebb régiók közül valóak :D

Attól hogy homokba dugod a fejed és továbbra is csak a médiát nyalod befele attól még dübörög ;) Szóval.. írjatok.. linkeljetek.. minél többet annál jobb :)

2020. febr. 5. 15:09
 862/1051 anonim ***** válasza:

Ha lesznek 100% os magyar, elérhető ajánlatok (autó, ház, nagyértékű bármi) akkor szénné égtünk és igazad van. Mert gondolom lesznek ilyenek???? És ugye nem házikészitésű szörpök meg karkötők lesznek 2000 Ft+ 0,5 onért?! Csak ennyi kellene, hogy pont kerüljön a kis"vitánkra".

Gondolom szépen kivonul a wallis, vagy a maxabo, vagy a AAA vagy az általad említett kereskedés. A barátom átutalja a coinkát és pár héten, hónapon belül átveszi tőlük az autót. Mert ez máshol, a világ összes másik felén már csak így megy.

De igazából ki sem kell menni hozzá, (ha tudom azért személyesen is szemügyreveszem) elég csak 22.én figyelni a magyarországi ajánlatokat..kiváncsian várom..

Ha én nemtudom, vagy nemakarom magam mégjobban leégetni, akkor majd te bizonyítod az igazad és szépen belinkelheted a magyarországi kereskedők "deal" linkjeit a tisztán eladott autókról, házakról, tvkről, bármiről.

2020. febr. 5. 16:09
 863/1051 anonim ***** válasza:

És ki hazudik?

"Január 18-án pedig nagy gyűlés volt a felújított Szófiai központban.. amit állítólag a cikkjeid szerint kipakoltak és menekültek onnan..."

Ezzel jössz mindig! Keresd meg és azt másold be ide amikor ezt írtam! Aki hazudik, az te vagy. Sem én sem a cikk nem állított ilyet. Másold be.

2020. febr. 5. 16:23
 864/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Ha lesznek 100% os magyar, elérhető ajánlatok (autó, ház, nagyértékű bármi) akkor szénné égtünk és igazad van. Mert gondolom lesznek ilyenek???? És ugye nem házikészitésű szörpök meg karkötők lesznek 2000 Ft+ 0,5 onért?! Csak ennyi kellene, hogy pont kerüljön a kis"vitánkra". "

Kicsihuszár.. eddig is voltak magyar 100%-os ajánlatok ;) Ja hogy az az igaz amit ti annak véltek?.. Ez a ti problémátok nem a miénk ;)

Nem tudom hogy vagy vele, de még a házikészítésű ház előtt árult limonádéért is pénzt kérnek emberek.. mily meglepő, nem? Menj és magyarázd a bizonyítványod az általános iskoládban.. tudod.. ahol olyan jól megtanítottak számolni XD

"Gondolom szépen kivonul a wallis, vagy a maxabo, vagy a AAA vagy az általad említett kereskedés. A barátom átutalja a coinkát és pár héten, hónapon belül átveszi tőlük az autót. Mert ez máshol, a világ összes másik felén már csak így megy."

Hogy te ezzel kapcs mit gondolsz.. mit hiszel.. a legutolsó információ értékkel bíró nyilatkozat nem csak itt.. bárhol máshol. Az nekem ne nyissa ki a száját akinek olyan vastag a bőre hogy a szembesített hazugságánál is tagad. A barátod meg fogja meg az ujjacskáját.. helyezze be abba a szűk helyre amire gondolok.. és pörögjön rajta :D már ha van barátod.. ezek után.. aki ekkorákat képes hazudni attól ez se lenne meglepő.. Szóval miért is nem veszi meg akkor az autócskáját és megy ki érte szépen?

Az AAA meg leginkább ne vonuljon ki.. több okból se.. az én laikus tudásommal is biztosabban választok autót mint amit ott mondanak ;)

"De igazából ki sem kell menni hozzá, (ha tudom azért személyesen is szemügyreveszem) elég csak 22.én figyelni a magyarországi ajánlatokat..kiváncsian várom.."

Aztán majd jössz és nyilatkozol mi? :D A hazugságok nagymestere :D Hiteles lesz :D Tudod mit fogunk tenni?.. Le..juk XD

"Ha én nemtudom, vagy nemakarom magam mégjobban leégetni, akkor majd te bizonyítod az igazad és szépen belinkelheted a magyarországi kereskedők "deal" linkjeit a tisztán eladott autókról, házakról, tvkről, bármiről.

Konkrétan.. mennyire nem érdekel szerinted engem egy tízes skálán.. hogy neked mi számít nagy értéknek? Ezek után egy szívószálat se adnék el neked még dollárért sem.. Az ilyen emberre mondjuk mi hogy pts, akiktől leginkább jobb távol tartani magunkat.

"És ki hazudik?"

Azt hihetné az ember, hogy miután bemásolom ide a hazugságaitokat, szembesítelek vele, dátumra visszakereshetően, tudatában lennél.. hogy te. De úgy látszik valami nagy gát van az agyadban.

Január 18-án pedig nagy gyűlés volt a felújított Szófiai központban.. amit állítólag a cikkjeid szerint kipakoltak és menekültek onnan...

"Ezzel jössz mindig! Keresd meg és azt másold be ide amikor ezt írtam! Aki hazudik, az te vagy. Sem én sem a cikk nem állított ilyet. Másold be."

De nagy szád van.. mint mindig XD Kik is linkelgették hogy behindmlm meg a noname blogíró, hogy épp most rámolják ki? :D Már bocs de ha belinkelsz valamit azzal egyetértesz.. szóval ne menekülj, ne próbáld magad kimenteni.. egy utolsó.. na most leírnék pár szót mi vagy :D Még viccesen meg is jegyeztem hogy igen.. a szerverek és gépek helyett a szakadt foteleket mentik XD

Istenem komolyan ekkora a baj agyilag? XD Nem kell bemásolnom, ott van feketén fehéren ;) Újfent megkérdezem.. milyen ember az aki hazudik, szembesítik vele és képtelen beismerni, sőt a másikat támadja?... Egek.. Ezen már nem tudsz szépíteni.. Beégettétek saját magatokat. Nem ismeritek el? Annak ellenére hogy ott van kimásolva? Jah hát az.. nem engem minősít.

2020. febr. 5. 17:06
 865/1051 anonim ***** válasza:

Mondom én, hogy tard vagy.

Csetreszeken kívül nem hogy Magyarországon, de máshol sem lehet semmit venni a foskoinodért.

Ezt te valamiért nem akarod tudomásul venni, miközben ezzel már régen tisztában van a onecoin pontokkal rendelkezők 99,999 százaléka.

Minden egyes hozzászólásoddal egyre mélyebbre süllyedsz. A mellébeszélés és a kontextusából kiragadott félmondatok az összes "fegyvered"...

2020. febr. 5. 19:07
 866/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Mondom én, hogy tard vagy."

És ki nem sz..ja le hogy te mit mondasz? :D Ennyi leszereplés és hazugság után van még bármi súlya a szavadnak?.. Semmi. Érdekel hogy mit gondolsz? Majd szólni fogok ígérem.

"Csetreszeken kívül nem hogy Magyarországon, de máshol sem lehet semmit venni a foskoinodért."

Megszólalt a "nem hiszem el amit mondasz tehát nekem van igazam" fácán :D

Ha vak vagy fordulj orvoshoz.. de sajnos nem fog tudni segíteni alap elme bajokon.

"Ezt te valamiért nem akarod tudomásul venni, miközben ezzel már régen tisztában van a onecoin pontokkal rendelkezők 99,999 százaléka."

Mikor jutunk el végre a 99,9999 %-ig? :D Ha már ennyire pontosan tudod megírnád mi alapján számoltál? :D Milyen onecoin pontok? Nem zavar hogy sosem voltak pontok? :D Ó Istenem ott fenn az égben.. nem az a baj hogy nagy az állatkerted hanem hogy alacsony a kerítés...

"Minden egyes hozzászólásoddal egyre mélyebbre süllyedsz. A mellébeszélés és a kontextusából kiragadott félmondatok az összes "fegyvered"..."

Ja amikor egy az egyben bemásolom a hazugságaitokat és szembesítelek vele titeket, arra gondolsz? Meg amikor belinkelem a 100%-os ajánlatokat? Meg amikor beírom hogy a világban hol és mikor tartanak a legnagyobb országok expókat ahol ezres tömegek fordulnak meg és vásárolnak? Amikor minderről még videókat is belinkelek?

Igen, ezekkel kenem el durván a szátokat és égetlek be. Kár hogy nektek az egyetlen fegyveretek a gyér kapacitásotok. Ami annyira gyenge hogy az elétek tolt általatok írt hazugságokat sem vagytok képesek felfogni. Akkor ki a tard? :D Egek..

Tudod mit? Gyertek el a pesti expóra.. aztán álljatok majd ki a pódiumra és üvöltsetek hogy csalás meg nem ér semmit :D Szájhősök :D

Továbbra is írjatok minél többet.. linkeljetek.. stb.. A kedvemért :D Ha elég erősen akarjátok meglesz a 100 oldal ami bizonyítja majd mennyit is értek a rengeteg hazugsággal amiket írtok. Ne adjátok fel, tessék írni :D

2020. febr. 5. 20:08
 867/1051 anonim ***** válasza:

Igen ott van feketén fehéren. Annyit állítottam, amit a cikk is. Hogy gyanús pakolgatás folyik. De ha visszaolvasod azt is hozzátettem, hogy valóban ez még nem jelent sokmindent. Azóta ezen a jelentéktelen dolgon lovagolsz.

De már most látlatlanba állítom, hogy egy darab autót sem fog eladni/venni senki az expon..

Minthogy 2018.oktober.8 elött is megmondtam, hogy nem lesz Exchange. Te meg, hogy lesz. Aztán nem lett. Utánna azt montad, hogy 2019 januárban lesz. Igaz, hogy csak korlátozottan, de átváltható lesz. Ez sem jött be. Ekkor azt mondtad, hogy nem is számít mert hamarosan magyarországi kereskedésben is lehet autót venni tisztán coinért. Azőta is, több mint 1 éve várjuk. Csodák csodája nem lehet egyetlen egy kereskedésben autót venni onért.

De 20 nap és eldől, hogy a Budapesti expón, hány autó (vagy ház vagy bármi értékelhető) cserél gazdát. Én 0-ra tippelek. Kiderül ez is hamar:D..

Te meg lovagolhatsz továbbra is a kipakolós dolgon.

2020. febr. 5. 20:43
 868/1051 anonim ***** válasza:

Majd összeszedem a többi állításod is, ami nem jött be ha lesz türelmem és időm leűlni egy-két órára leűlni a számítógép elé. Még van minimum egy tucat.

De egyenlőre nem ér nekem ennyit. Inkább kivárom míg teljesen összeomlik az egész. Már nem sok idő. Uganda meg India után már nem lesz kiből pénzt kihúzni.

2020. febr. 5. 20:53
 869/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Igen ott van feketén fehéren. Annyit állítottam, amit a cikk is. Hogy gyanús pakolgatás folyik. De ha visszaolvasod azt is hozzátettem, hogy valóban ez még nem jelent sokmindent. Azóta ezen a jelentéktelen dolgon lovagolsz."

Aha :D Olvasd el :D Szerinted aki kiposztolja meg megírja hogy szakadt furgon meg pakolás azért teszi mert nem áll szándékában azt sugallni hogy kipakolják :D Legyen már egy csepp eszed :D Ennyire fáj beismerni tudom én :D

Igen, ezen meg a maradék több mint 80 oldalnyi pofára eséseiteken lovagolok :D Amik.. mind bejöttek amiket írtatok?.. Anyám borogass XD Egytől egyig ugyanolyan pofára esések mint ez is XD Jaaj kis jelentéktelen.. aha.. amikor linkeltétek nem volt az :D Lárifári.. XD

"De már most látlatlanba állítom, hogy egy darab autót sem fog eladni/venni senki az expon.."

És akkor ez kit is érdekel? Autó mániád van? nem volt elég matchboxod? Szánlak. Juj.. mi lesz ha nem lesz autó.. úristen.. mi lesz ha csak az derül ki hogy 30 euróért fogadják el a coint és csomó minden mást lehet venni rajta pedig azt mondjátok nem lehet meg hazugság.. mi lesz akkor?

"Minthogy 2018.oktober.8 elött is megmondtam, hogy nem lesz Exchange. Te meg, hogy lesz. Aztán nem lett. Utánna azt montad, hogy 2019 januárban lesz. Igaz, hogy csak korlátozottan, de átváltható lesz. Ez sem jött be. Ekkor azt mondtad, hogy nem is számít mert hamarosan magyarországi kereskedésben is lehet autót venni tisztán coinért. Azőta is, több mint 1 éve várjuk. Csodák csodája nem lehet egyetlen egy kereskedésben autót venni onért."

Nagyon sok mindent mondasz hogy én mit mondtam. Csak én be is tudom másolni hogy ti mit mondtatok.

Nagy a po... szád, nektek akiknek coinja sincs. Ti, akik szemérmetlenül hazudtok és le is tagadjátok, ti akik arra alapoztok hogy nem hiszitek el a 100%-os szállás foglalásokat? Tényleg számít valamit amit írtok? Igen.. durva égést rátok nézve. Ennyit ér hogy írtok. Szóval kérdem én: Hova sz..jak ha még nem lehet magyarországon autót venni ha magyarok külföldről már vettek és ott van a videó is róla? Hova? :D

"De 20 nap és eldől, hogy a Budapesti expón, hány autó (vagy ház vagy bármi értékelhető) cserél gazdát. Én 0-ra tippelek. Kiderül ez is hamar:D.."

Mint mondtam.. annyira nem izgat hogy szerinted mi lesz. Ne ezzel verjed a melled hanem gyere el, állj ki és üvölts a tömegbe hogy csalás :D Azt ha vérző orral távozol majd még ki is röhöglek XD Ne a száddal legyél hős, gyere el és győzd meg a tömeget XD LOL.

"Te meg lovagolhatsz továbbra is a kipakolós dolgon."

Nem csak azon.. amit fent írtam azt se hagyd ki ;) A bemásolt hazugságokon amiket tagadtok vagy nem is úgy volt.. jelentéktelen.. meg a külföldi expók.. meg hogy már csak a szegény régiókban van valami.. meg a belinkelt expókon a legnagyobb hatalmaknál.. 0,001% emberen aki még hisz benne... meg a több ezres tömegeken amiket belinkeltem videóval.. meg a nem lehet elkölteni.. meg a 100%-os belinkelt ajánlatokkal.. Mindegyiken lovagolni fogok mert ezek vagytok ti :D Kamugépek. Hazudoztok és még le is tagadjátok.. Hányingerem van az ilyenektől. PTS a megfelelő megnevezés.

2020. febr. 5. 20:57
 870/1051 Mittudomain ***** válasza:

"De egyenlőre nem ér nekem ennyit. Inkább kivárom míg teljesen összeomlik az egész. Már nem sok idő. Uganda meg India után már nem lesz kiből pénzt kihúzni."

De kis kényelmes vagy.. nekem elég volt mindennel együtt 10 perc is :D Nem nagyon kellett keresgélnem.. ott van minden oldalon :D

Már nem sok idő?.. Mikor? Mennyi? Azt még nekem írod hogy azt mondtam meg ezt mondtam :D Mióta is nyomatjátok ezt hogy nem sok idő?.. Jah igen.. 5 éve..

Ne hagyd ki Oroszországot, Franciaországot, Olaszországot, Kínát, Kanadát, Szingapúrt, Kóreát, de még Japánt se :D Tudod ezek a világ legszegényebb régiói XD Aztak...va XD

2020. febr. 5. 21:01
❮❮ ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!