Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
"Te hazudozol összevissza. Semmilyen 100% ajánlatot nem linkeltél be."
Ugyanazzal vágsz vissza?.. Dedósat játszol megint? :D
Ember.. nálad nagyon súlyosak a gondok. Letagadod? Ott vannak nézd vissza :D Tényleg ennyire nagy a gond a fejben?.. A videón lévő embereket is bekamuztam és hazudtam hogy több ezren vannak a legnagyobb országokban, gazdasági hatalmaknál XD Gondolkozzál már kicsit XD Nem megy?
"De mint írtam te abba a szalmaszálba kapaszkodsz, hogy nagyritkán feltesznek 100% onecoin ajánlatokat."
Az hogy ezt szeretnéd bemesélni magadnak egy dolog.. de hogy mindenkinek már elég aljas. Az expók is elég ritkák.. aha.. neked mi a ritka? havonta van legalább kettő, 100% coinnal házak, ingatlanok, autók, stb, ott van a videókon nyisd már ki a szemed. Úgyhogy tehetsz a véleményeddel egy nagy nagy... áh inkább ne.. abból is csak baj lenne.
"Ez gyakorlatilag teljesen érdektelen, mert a onelife tagok számához képest ez semmi, nulla, zéró."
Számolni nem tudsz azt már bebizonyítottad.. szóval a mindenki és a senki, a 99,999% és a 0 között ismersz más szavakat és számokat is, vagy csak ezt a kettőt tanultad meg? Tényleg silány lehetett az iskola színvonala.
"Egy ember néha jól járhat, de a többi 3,5millió meg csak néz, mint hal a szatyorban."
Hova lett a korábbi pár száz ember akiket írtál?.. Már azt se tudod miket írsz csak próbálsz jó színben feltűnni?.. Ez minőségileg gyatra. A jellemedről már nem is beszélnék..
Hallod ez a sok hajó.. meg a hal.. a süllyedés.. meg a vizes beszólásaid,.. csak nem gondod volt/van az anyuval való kapcsolatban? Innen jön a felvágásod olyasmire ami nincs is, a hazudozás, a nagyzolás, nagyotmondás, ferdítés meg hogy ugyanazzal vágsz vissza mert semmi más értelmes nincs a tarsolyodban? Ciki volt a sulitársak előtt az igazat mondani? Csúfoltak azt inkább elrejtetted a valóságot?... Lol... Eszembe jutott hogy vannak akik a tudatlan gyermekkorból úgy lépnek az öregek szenilitás világába, hogy nem is érintik a felnőtt kort XD
"Ugyanezen okokból az expók sem érnek semmit. Azon kevesek járhatnak megint jól, akik ott laknak a környéken."
Ezt így megint elhatároztad fejben? Ezekkel a téves nézetekkel próbálod nyugtatni magad?.. Mint mondtam.. 21. század.. online rendelés.. de te jól le vagy maradva öreg.. azt még nem hogy számolni de olvasni sem tudsz.. most írom másodjára egy oldalon de ne zavarjon össze.
"A többieknek semmi. És ez a gond. Ezt kell figyelembe venni."
Ezt mondom így eldöntötted magadnak fejben azt ebből indulsz ki és ezt akarod ténynek beállítani?.. nyugi újra beteszem amit írtál... de ezvan, a valóság ha fájdalmas neked akkor hitbe menekülsz és utána szentül meg vagy győződve arról hogy amit mondasz az tény és próbálod másokkal is elhitetni.. csakhogy nem megy kisgyerek.. van pár hasonló értelemmel megáldott troll akik melléd állnak de ennyi.
"Értelmetlen figyelembe venni az ilyen egyszeri és korlátozott ajánlatokat."
Válasz lásd fent. Ha egyáltalán képes vagy felfogni.
"Mindenki szabadulna a foskoinjaitól, ezzel vannak tele faces csoportok."
Még mindig nem tudom melyik mozit nézed. Én az élő emberes videókat, nem a noname billentyűzet huszárokat.
"Hiába is nem veszel tudomást ezekről a tényekről, attól még tények maradnak."
Na akkor ezt olvasd el.. újra ;)
"Mint ahogy te sem tudtad soha sehol sem felhasználni fiat pénz nélkül. Ezek a kőkemény tények."
Nem tudom pontosan eldönteni jól értem-e.. de te most az alapján hogy mit hiszel megmondod hogy szerinted én mit csináltam vagy mit nem és ez alapján vitathatatlan tényként kezeled az állításod? :D Konkrétan megmondod hogy én hogy tudtam használni vagy hogy nem? :D Asssztasúlyos ember... Vannak bajok.
"Sajnálatos, hogy még mindig nem akarod beismerni (noha tisztában vagy vele), hogy neked is a fax rosszabbik vége jutott..."
Mit nem akarok beismerni noha tisztában vagyok vele? :D Hogy nem a te akaratod érvényesül? Hát öregem.. Akkor még egyszer.. te most tényleg megmondod én mivel vagyok vagy nem vagyok tisztában? :D
Ezek is fontos kérdések mutatom:
Figyeljél már.. amire úgy felvágták a nyelveteket meg mondogattátok 80 oldalon keresztül hogy kész ennyi vége.. az hol van? Hogy Konstantint elítélték?.. az hol van?.. hogy a központot kirámolták azt menekülnek.. az hol van?... A rengeteg behindmlm hogy most vége ennyi volt?... azok hol vannak?... a noname 2000. szintű kis blogírók.. hol vannak?... a BBC meg a többi?.. hol vannak?... Hogy bezárták már meg lehúzták a rolót?.. hogy nem lehet venni.. ezek mind mind hol vannak?... Komolyan áruld el ezek hol vannak? XD Nah.. ennyit értek.. mint ezek a hírek XD
Mindezzel szemben az én állításaim, hogy működik, hogy költhető, hogy mennyit ér, hogy mik a hírek, az expók, a tömegek, a főbb országok hol vannak?.. Jah még mindig ugyanott online elérhetően mindenki számára azt még bizonyítanom se kell a vásárlásaim :) Lehet tagadni ennek ellenére.. bár nem tudom mi benne nektek a jó, de kellemes süllyedést :D
Akkor még egyszer... Nem gáz ilyenkor belegondolnod abba hogy mekkora égés ez neked, nektek? XD Vagy csak simán lezár az agyad és folytatod mintha mi sem történt volna? Azt amit hiszel azt állítod be kőkemény ténynek?.. Jah.. igen.. ez szokott lenni. Erre mind mind hol a logikád?.. Nincs? Ó mily meglepő.. csak írkálod hogy kőkemény.. meg tények.. mert te azt mondtad.. mert ezt hiszed XD LOL Alapíts vallást :D Bár van már bőven ilyen kaliber... :D
"Az expók is elég ritkák.. aha.. neked mi a ritka? havonta van legalább kettő, 100% coinnal házak, ingatlanok, autók, stb, ott van a videókon nyisd már ki a szemed."
Hol? :D Egy molinó, egy plakát amire rá van írva, hogy 100%, meg egy ház vagy autó képe? A házi szappant is one + euróért adják. Elejét csípni árlistákat a videókon. A kacatokat is euró + coinert adják.
Röhej vagy. Azt mond meg, hogy a barátom, akinek van bőven onecoin ja, hol tud házat, autót venni, vagy akár egy tvt vagy egy zsebrádiót tisztán onert. Mond meg melyik cégnél, eladónál, autókereskedőnél, ingatlanfejlesztőnél lehet!!?? Akár külföldit. Náluk fogom meg érdeklődni, hogy milyen feltételekkel lehet vásárolni oneval és ide közzéteszem.
Egyet mondj.
(Én most az ingatlanos voltam)
A klareven kívül persze,.. aki szerinted ezrével adja coinert az autókat több tíz milliárd Ft értékben. Elméletileg nagyságrendekkel több autót adott el 18-19ben mint a Porsche Hungária, de a cegnyilvantarasba bejelentett telephelyén, egy lepattant használaton kívüli gumismuhely található...Mégcsak egy weblapja sincs...
Bohóc vagy..
"Hol? :D" "Azt mond meg, hogy a barátom, akinek van bőven onecoin ja, hol tud házat, autót venni, vagy akár egy tvt vagy egy zsebrádiót tisztán onert."
Kinyitod szépen azokat a szép szemeidet tudod amik elvileg nem csak kocsányon lógnak mert olyan ügyesen kiszúrják a behindmlm írásait is meg a többit amikről kiderül hogy nem igazak és amikor nézed az expót meg a molinót akkor megnézed melyik ország melyik város és szépen kiküldöd oda ha külföldi is jó a kényes barátodnak és nem képes feltalálni magát utazásokkal sem. Németország, Ukrajna, Románia, Olaszország, Bulgária, stb.. ma már nem távolság ha azt nézed hogy egy autó 5-6-7 millió, az útiköltség meg 50-100ezer.. Az autó meg ingyen van.. eladod és kerestél 3-4 milliót is alsó hangon.. megvan a matek? Vagy hiányoztál pár óráról? Egyem a szíved...
Hallod a kezeteket ne fogjam? Nem vagyok az anyukátok hogy segítsek a szégyenlős kicsi fiúknak. Ne legyetek már ekkora szerencsétlenek. Sír a szátok hogy messze van és a hátsódat fel kell emelni ha ilyeneket is akarsz. A szállásokat is kiraktam tisztán One-ért, sajnálom ha a barátod ennyire sem képes hogy megtalálja, de mint a mondás tartja, embert barátjáról.. Képzeld amikor szállást foglaltunk el is kellett mennünk oda hát nem vicces? Igaz hogy amúgy is tervben volt az utazás költsége, de mit van mit tenni ha a szállással együtt már csak fele annyit fizettünk az egészért. Jaj tudom nem hiszed el és ha nem hiszed el akkor evidens hogy neked van igazad. Eszem megáll komolyan... Azt csodálkozol ha egyként kezellek titeket?
"(Én most az ingatlanos voltam)"
Konkrétan les...rom éppen melyikőtök ír, mert mindketten szájaltok és próbáljátok bebizonyítani hogy az az igaz csak amit ti hisztek. Tudod miért nincs nicknevetek sem kitéve? Hogy szabadon tudjatok felelősség nélkül trollkodni. Ne lehessen beazonosítani aztán a névtelenségbe burkolózva meg úgy tehettek mintha értenétek bármihez is. Szóval egy kalap alá vettelek már rég titeket.. amit te mondasz ugyanazt mondja a másik, amit a másik ugyanazt mondod te is,.. akkor nekem tökmindegy kinek címzem ;) Szóval mivel te is hitre alapozod az igazad, meg te is ugyanazt mondod, az állandó idézet neked is szól, hajrá ;)
"Mint ahogy te sem tudtad soha sehol sem felhasználni fiat pénz nélkül. Ezek a kőkemény tények."
Nem tudom pontosan eldönteni jól értem-e.. de te most az alapján hogy mit hiszel megmondod hogy szerinted én mit csináltam vagy mit nem és ez alapján vitathatatlan tényként kezeled az állításod? :D Konkrétan megmondod hogy én hogy tudtam használni vagy hogy nem? :D Asssztasúlyos ember... Vannak bajok.
"Sajnálatos, hogy még mindig nem akarod beismerni (noha tisztában vagy vele), hogy neked is a fax rosszabbik vége jutott..."
Mit nem akarok beismerni noha tisztában vagyok vele? :D Hogy nem a te akaratod érvényesül? Hát öregem.. Akkor még egyszer.. te most tényleg megmondod én mivel vagyok vagy nem vagyok tisztában? :D
Figyeljél már.. amire úgy felvágták a nyelveteket meg mondogattátok 80 oldalon keresztül hogy kész ennyi vége.. az hol van? Hogy Konstantint elítélték?.. az hol van?.. hogy a központot kirámolták azt menekülnek.. az hol van?... A rengeteg behindmlm hogy most vége ennyi volt?... azok hol vannak?... a noname 2000. szintű kis blogírók.. hol vannak?... a BBC meg a többi?.. hol vannak?... Hogy bezárták már meg lehúzták a rolót?.. hogy nem lehet venni.. ezek mind mind hol vannak?... Komolyan áruld el ezek hol vannak? XD Nah.. ennyit értek.. mint ezek a hírek XD
Tehát egy céget sem mondasz akik házakat vagy autókat árulnak és kapkodnak az expkon a one után (ahelyett, hogz tanulnának és ajándékként gyűjtenék be a onet:DD) , amivel felvehetnénk a kapcsolatot írásos formában.
Ezek a cégek csak az expókon adnak el házakat? 100e útiköltséget nem ér meg nekem, de pár levélváltást igen, hogy mégjobban lejárassalak.
Ha mondasz is egy céget, most megmondom a lehetséges válaszukat.
- neharagudjin de azt se tudjuk mi az a onecoin
- ha elindul az Exchange vásárolhat tisztán coinért
- vagy pl megveheti a házat coinért csak a telekért kérünk x eurót (persze azért annyit amiennyiért hozzájuthat bárki a telek + házért).. De irogathat egy fórumon, hogy márpedig én a házat tisztára onért vettem..
Eddig az összes általad bélinkelt termék/szolgáltatás erről szólt.
Ha a barátom házat vagy autót akar venni, sem itthon sem az expon nem tud onért. De legalábbis az expos videok semmivel sem támasztják alá, hogy lehet.
Írásban szeretném látni, egy olyan cégtől aminek legalább egy ellenőrizhető telephelye, weblapja és email címe van.
Egy ilyet mondj, csak ennyi kellene. Ha egy ilyet mondasz és dűlőre jutunk velük, kiutazunk akárhova, a barátom a csomolumára is felmászik ha ott vehet házat, sőt szerintem neked is vesz egyet. Futná neki. Milliárdos lett a coinból mint te is. Teslát vegyen, vagy hajót vagy egy adriai nyaralót vagy mindet?. Őt is ilyen kérdések foglalkoztatják mint téged egy éve.. De leginkább az, hogz hol és kitől?
Csak fogd meg a kezünk légyszíves és áruld el, hogy kinél lehet.
"Tehát egy céget sem mondasz akik házakat vagy autókat árulnak és kapkodnak az expkon a one után (ahelyett, hogz tanulnának és ajándékként gyűjtenék be a onet:DD) , amivel felvehetnénk a kapcsolatot írásos formában."
Jaj most a cégnevet nem tudok mondani korszak jön? :D Aztán mi lesz a következő bajod? Hogy nem ismerem személyesen az eladót? :D Ki volt írva a cégnév a molinóra?.. akár hiszed akár nem még mi sem írjuk ki a cégünk nevét egy expón, annál több eszünk van hogy egy semmit mondó név helyett inkább a lényeggel ragadjuk meg az érdeklődőket.. tanítsak egy kis marketinget?... Annak nehéz lesz aki számolni meg olvasni sem tud.
Ismétlem önmagam: felmész a közelgő rendezvényekre, megnézed hol lesz expo, elmész és veszel egy autót vagy amit akarsz.. ja nincs coinod.. akkor mit pattogsz mint kecskes...r a deszkán? :D A barátod meg ha ekkora fácán akkor sorry, de úgy látszik egy iskolába jártatok...
"Ezek a cégek csak az expókon adnak el házakat? 100e útiköltséget nem ér meg nekem, de pár levélváltást igen, hogy mégjobban lejárassalak."
Jaj a kis kényelmes.. tényleg nem emelitek fel a hátsótokat bes..ás :D Talán menjek el értetek, és háztól házig furikázzalak?.. az jó lesz úgy? Kértek közben üdítőt, vagy szendvicset,..? :D LOL :D ...nem ér meg annyit.. hát ez olyan probléma.. ami nem izgat :D
Ismerjük a levélváltásaid, meg az állítólagos haverokat rengeteg coinnal akik a dealshaker honlapjáig sem jutnak el XD És ha csak expókon akkor mi van? Odamész szépen és megveszed. Bénázásra be lehet mondani hogy nincs meg nem jó, de az a te bajod. Meg azoké akik 40 dioptriás szemüveggel és 18. századi ismeretekkel nem tudnak még csak olvasni sem. Vagy akik totál életképtelenek.
"Eddig az összes általad bélinkelt termék/szolgáltatás erről szólt."
Álmodban :D Hiába linkelek be egy képet egy hegyről, ha a hited nem engedi akkor úgyis azt fogod mondani hogy a hegy nem létezik :D
"Ha a barátom házat vagy autót akar venni, sem itthon sem az expon nem tud onért. De legalábbis az expos videok semmivel sem támasztják alá, hogy lehet."
Ja még kint se volt,.. de te már megmondod helyette hogy nem tud :D Na itt buktad el :D Ilyen ez.. hazug embert könnyebb utolérni..
"Írásban szeretném látni, egy olyan cégtől aminek legalább egy ellenőrizhető telephelye, weblapja és email címe van."
Felemeled a lusta hátsód kimész és begyűjtöd. Amúgy az akinek még coinja sincs leginkább tudod hova menjen :D P-vel kezdődik. Az általános iskolai igazgatód írásbeli igazolását akarom látni hogy tényleg tudsz olvasni :D Dedó :D
"Egy ilyet mondj, csak ennyi kellene. Ha egy ilyet mondasz és dűlőre jutunk velük, kiutazunk akárhova, a barátom a csomolumára is felmászik ha ott vehet házat,"
Aha.. jaj csak a whitepapert mutassam meg.. ez nem jó ilyet bárki tud írni.. jaj csak egy ajánlatot mutass ahol el lehet költeni... jaj ez nem jó.. nem tetszik.. meg nem magyar.. ja de ez meg magyar de nem lehet tisztán csak coinért.. ja de ez megint nem jó mert külföldi.. meg csak a szállás van coinért a kaja meg az út meg a netflix nincs benne.. meg nem is voltál egyszer sem nyaralni... XD Mutogasson neked a mutogatós bácsi :D Felmászik a csomolumára.. de a szomszédba nem megy ki :D Coin milliárdos, csomagokra volt pénze, de erre nem XD Nagy vesztes lehet a barátod :D Mondom.. madarat tolláról.. :D
"sőt szerintem neked is vesz egyet. Futná neki. Milliárdos lett a coinból mint te is. Teslát vegyen, vagy hajót vagy egy adriai nyaralót vagy mindet?. Őt is ilyen kérdések foglalkoztatják mint téged egy éve.. De leginkább az, hogz hol és kitől?"
Engem milyen kérdések is foglalkoztatnak?... Már megint megmondod hogy én mit gondolok? :D Hallod neked a bajok forrása mélyebbről gyökeredzik :D
Szóval... az alapján.. hogy mit gondolsz.. eldöntöd mit hiszel el.. és az alapján kőkemény érvnek állítod be. De a nagy mágus azt is tudja milyen kérdések foglalkoztatják és mióta a másikat :D Huh :D Gurul még a gyógyszer :D
"Csak fogd meg a kezünk légyszíves és áruld el, hogy kinél lehet."
Videó.. expo.. ország.. város.. onelife közelgő rendezvények.. Rágjam jobban a szátokba?.. fogadjak mellétek bébiszittert is? :D Már bocs, de ha már fogni kell a kezeteket azzal bevallottad hol van a szintetek :D
Fogjam a kezeteket.. és még be is írja.. a legjobb hogy komolyan is gondolja.. ... tényleg a dedóban vagyunk XD Kitalálom.. most elkönyveled hogy nem fogtam meg a kezed, meg céget se mondtam, igaz hogy ott vannak az expón de az neked túúl messze van.. szal ezalapján most elkönyveled a hülyeséged igaznak :D A karaván meg tudod mit csinál közben? :D
Najó már nem másolom be mert zavarodban már nem tudsz mit írni XD De figyuzz már.. amikor nagy mellénnyel voltatok.. hogy elítélték Konstantint.. meg kirámolták a központot.. azt ennyi... meg a bbc.. meg a behindmlm.. meg a facebook.. meg németország.. meg mi volt még.. szal vmikor lesz valami hasonló mozzanat ami arra fog utalni hogy igazatok is volt, vagy egyelőre a ti arcotok van nagyon közel a padlóhoz? XD
Hangoztatod, hogy lehet tisztán onecoinért vásárolni de amikor valaki felveti, hogy egyet mutass, ahol ezt meg lehet tenni, mindig terelsz és általánosságokban beszélsz.
Téged nem zavar, hogy a dolgok nem így működnek?
Egyik állításod mellett sem tudtál eddig felhozni semmi bizonyítékot, ellenben az ellenkezőjét már százszor is bebizonyítottuk.
Hatéves gyerek szintjén vagy a vitát tekintve.
Semmire sem jó a foskoinod és ezt a onelife tagok 99%-a is elfogadta már.
Csak ki kéne nyitni a szemed és te is látnád
De te inkább a homokba dugod mert azt hiszed, hogy ha nem látod a valóságot, az nem is létezik...
Az a gond mittudomka, higy konkretumok esetén mindig előveszed a mellébeszélést, mint érvet.
... én kérek elnézést ha fontos érvelésnek tartom azt hogy hazudtok és hitre építitek a véleményeiteket :D
"Hangoztatod, hogy lehet tisztán onecoinért vásárolni de amikor valaki felveti, hogy egyet mutass, ahol ezt meg lehet tenni, mindig terelsz és általánosságokban beszélsz."
Visszalapozol, kinyitod a szemed, megnézed azt a sok linket amit betettem ide és abbahagyod a hazudozást szépen. Elegem van abból, hogy kéritek, belinkelem, aztán pár oldallal később elfelejtitek mintha ott se lenne. Ott vannak.
"Téged nem zavar, hogy a dolgok nem így működnek?"
Titeket nem zavar, hogy 83 oldal óta estek pofára újra.. meg újra..? :D 4 éve folyamatosan hazudtok és ferdítetek aminek megvan az eredménye. Hiába mondjátok el újra, a cég működik, a központ működik és nyitva bármikor bemehettek, a DealShaker működik, az expók és rendezvények folyamatosak a legnagyobb országokban, a coint pedig 29,95 euróért fogadják el. Mondhatjátok hogy ez nem igaz, de nektek mitek van?.. véleményetek.. ja meg behindmlm-etek.. meg képzeletbeli barátaitok milliárd coinnal... lol XD
"Egyik állításod mellett sem tudtál eddig felhozni semmi bizonyítékot, ellenben az ellenkezőjét már százszor is bebizonyítottuk."
Aha :D mesélj még :D Olvassatok vissza, vagy csináljak egy újabb összesítőt arról hogy kértetek vmit, megmutattam aztán úgy tesztek mintha nem is? Rajtatok tudom nem segít :D
"Hatéves gyerek szintjén vagy a vitát tekintve."
Még mindig jobb mint a ti dedós szintetek :D
"Semmire sem jó a foskoinod és ezt a onelife tagok 99%-a is elfogadta már."
Aha :D Ezek a százalékok honnan jönnek? Erre még nem válaszoltál :D De nagyon kíváncsi lennék hogy mi alapján jutottál erre :D Az expókra látogató több ezer ember is elfogadta már? :D Ezt nevezed komoly érvnek? :D
"Csak ki kéne nyitni a szemed és te is látnád."
Hu bele se merek gondolni mi történne ha ti kinyitnátok :D Nem kéne vakoknak magyaráznom hogy létezik külvilág :D
"De te inkább a homokba dugod mert azt hiszed, hogy ha nem látod a valóságot, az nem is létezik..."
Aha :D Mert nektek nicns kedvetek elhinni hogy költöttem és szállást vetünk kétszer.. huh de meggyőző ellenérvetek és kőkemény érveitek vannak :D Lássuk csak mivan itt.. ezekre hiába várok választ? :D :
Nem?.. nincs válasz ezekre?.. kiforgatom a szavaitokat?.. mondjatok már ezekre valamit :D Nem is úgy van az tudom én.. félreértettem... lárifári... ilyen apróságokon lovagolok... :D Meg mivan még.. homokba dugom a fejem :D Sírunk rajtatok :D
"Ezek a százalékok honnan jönnek?"
Nézz szét a facebook-on. Ne én rágjam már meg az ételt helyetted...
"Az expókra látogató több ezer ember is elfogadta már?"
Én sosem láttam expós videókon többezer, de még többszáz látogatót sem.
Legfeljebb 1-2 tucatot.
Mellesleg ott az árakat sem nagyon látni. Hiába van expó, ha ugyanúgy kell a vásárláshoz FIAT pénz is, mint a kacatsékeren.
"Mert nektek nicns kedvetek elhinni hogy költöttem és szállást vetünk kétszer"
Ugyan miért higgyünk neked el valamit, aminek csak az ellenkezőjét látjuk mindenhol?
Ezért (is) vagy hiteltelen.
"de te most az alapján hogy mit hiszel megmondod hogy szerinted én mit csináltam vagy mit nem és ez alapján vitathatatlan tényként kezeled az állításod?"
Ezt nem én hiszem, hanem a kacatséker ajánlatai ezt mutatják. Ezért is tények, míg a te bizonyítatlan tisztán onecoinért utazásod csak kitalációk.
"Mit nem akarok beismerni noha tisztában vagyok vele?"
Tudod, hogy a onecoin nem ér semmit mégis foggal-körömmel fenn akarod tartani itt a gyakorikérdéseken azt a látszatot, hogy téged bizony nem vertek át, mert mindenre tudod használni. Csak éppen a tények ellentmondanak az állításaidnak. Ezért is vagy gyerekesen naiv és átlátszó, mint a szita.
"az hol van? Hogy Konstantint elítélték?.. az hol van?.. hogy a központot kirámolták azt menekülnek.."
Az is rossz taktika ám, hogy olyasmiket állítasz, ami nem történt meg.
Senki sem állította, hogy a cigányfiút elítélték.
Senki.
Őrizetben volt, ahonnan vádalkuval engedték szabadon.
Senki sem állította, hogy kirámolták a központot mindössze arról volt szó, hogy hirtelen nagy lett ott a mozgolódás.
De mindezek nem releváns érvek amellett, hogy a onecoin FIAT nélkül semmire sem jó.
Ez tény.
"Titeket nem zavar, hogy 83 oldal óta estek pofára újra.. meg újra..? :D 4 éve folyamatosan hazudtok és ferdítetek aminek megvan az eredménye."
Hát aki itt mindig pofára esik, az pont te vagy.
Abból is látszik, hogy konkrét érvelésre a másik által mondottak kifordításával támadsz vissza és folyamatosan próbálsz elterelni a lényegről.
Folyamatosan te hazudsz, mert egyetlen állításodra sem tudsz semmilyen bizonyítékot felhozni.
Itt rajtad mindenki csak röhög mert még azt sem fogod fel, hogy tátott szájjal szaladgálsz abban a bizonyos erdőben. Minden egyes hozzászólásodban magad alatt vágod a fát de olyan alacsony szellemi szinten vagy, hogy még ezt sem fogod fel.
Ismered az idevágó vicc poénját, ugye?
"-Vadász, vadász! Te sz.pni jársz ide!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!