Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
"Itthon nem lesz expo?.. Elmegyek"
De volt és lesz is ;) Jönnél? Hogy bekiabálj és utána kihajítsanak? Ezt most elképzeltem.. felállsz a közepén vmi emelvényre és elkezded kiabálni hogy de nem ér semmit, nem lehet költeni, átveréés, nem hiszed eeel...
Ne haragudj meg érte de elég fura dolgok okozhatnak örömet.. Coinod sincs.. szóval ennél feleslegesebb figura nem is lehetne ott ;)
Addig is nézegesd a kis országok expóit.. a kínait.. az oroszt.. a szingapúrit.. a franciát.. az olaszt.. a németet.. a vietnámit.. a japánt.. a bangkokit.. a romániait.. a mongolt.. a lengyelt.. az új zélandit.. a szlovént.. a thai-t.. a kanadait.. a fülöp szigetekit.. a spanyolt.. az ugandait... az indonézt.. az azerbajdzsánit.. a kazahsztánit.. ... folytassam vagy ügyes leszel és megnézed ha már annyi minden mást is megtalálsz ;) Hadd ne kelljen már fognom a kezed ;)
Klarev torolte az autos hirdetesit 99.999%-ban, az utolso pillanatban. Amit rajtad kivul senki, maga klarev sem tagad. Azokkal is dobaloztal. Tenyleg fent voltak dealshakeren, autok ezrevel, tisztan coinert. Csak eppen senki nem kapott belole. Talan 1-2 darab kilett osztva. Odaadtak par autot x miliobl ertekben, de a linkeknek meg a hozzad hasonloknak koszonhetoen eladtak oktatasi csomagokat parmiliard ertekben. Errol szolnak a mostani ajanlatok is. Marketing... Kis befektetes. Egy ket autot odaadunk kozben a 100szorosat behuzzuk.
Mi van a magyar kereskedessel, ahol tisztan coinert lehet autot venni? Tobb mint egy eve allitottad, hogy hamarosan nyilik.. En egyszer felhivtam. Hulyenek neztek:D Jogosan...
"Klarev torolte az autos hirdetesit 99.999%-ban, az utolso pillanatban. Amit rajtad kivul senki, maga klarev sem tagad. Azokkal is dobaloztal."
Meg a lengyel eladások amik viszont teljesültek és ünnepélyes átadó is volt. Azzal is dobálóztam. Arra nem szeretnél hivatkozni? :)
"Tenyleg fent voltak dealshakeren, autok ezrevel, tisztan coinert. Csak eppen senki nem kapott belole. "
Megint jön a hasraütés nagyzolás, a találomra bemondott infók amikkel próbálod önigazolni magad :D Nem tanulsz a hibáidból? Úgy látszik nem, nagyon vastag és sok rétegű az a bőr :D
"Marketing... Kis befektetes. Egy ket autot odaadunk kozben a 100szorosat behuzzuk."
Szerintem aki számolni sem tud ne akarjon olyan szavakkal dobálózni mint marketing :D
"Mi van a magyar kereskedessel, ahol tisztan coinert lehet autot venni? Tobb mint egy eve allitottad, hogy hamarosan nyilik.. En egyszer felhivtam. Hulyenek neztek:D Jogosan..."
Érdekes.. mindig amikor felhívjuk vagy írunk nekik neked mást mondanak.. Nem furcsa? Csakhogy bárki más is felhívhatja, itt a bukta ;) Ha pedig azt fogják hallani amit nekem mondtak, az a nagy égés ;)
Nem vagy túl összeszedett... kapkodsz jobbra.. meg balra.. próbálsz visszanyúlni pár dologhoz.. a múltban áskálódni.. abban ami már nem aktuális.. Nem baj ha a múltban élsz és próbálsz kapaszkodni még valamibe.. csakhogy én meg a jelent mutogatom :) Az itt és mostot :) Szóval.. múlt vs jelen,.. azt hiszem ez a nézet is eldőlt ;)
Az a gond veled hogy azt hiszed, hogy az ilyen konferenciás-beetetős videók amellett szólnak, hogy a onecoin legitim.
Semmi közük ahhoz, hogy a kacatsékeren a onelife tagok 99,99999%-a nem tud semmit kezdeni az értéktelen pontjaival és ez az egésznek a lényege...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!