Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯
 851/1051 anonim ***** válasza:

Csak úgy csinál mintha nem értené, hogy miről beszélünk. De attól még valóban onecoinretardált :D

[link]

Tudjuk tudjuk... te megint utaztál valahol, az irodába dolgoznak pedig mi megmondtuk... és hamarosan megveszed a teslád meg a hajód.... ne hergeld fel magad.. jolvan, ügyes vagy mittudomainka:D oneközgazdász:D

2020. febr. 3. 07:02
 852/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Csak úgy csinál mintha nem értené, hogy miről beszélünk. De attól még valóban onecoinretardált :D "

Épp most kentem el nagyon csúnyán a szátokat az előző oldalon.. egy az egyben szembesítettelek vele hogy hazudtok és amikor szembesültök vele akkor meg azt se tudjátok mivel vágjatok vissza :D Reakciótok meg.. hát.. a no comment kategória :D Csúnyán leszerepeltetek :D Akkor miről beszélünk? :D Ennél durvábban nem lehet leégni :D Ja de.. nektek menni fog ;)

" [link]

Tudjuk tudjuk... te megint utaztál valahol, az irodába dolgoznak pedig mi megmondtuk... és hamarosan megveszed a teslád meg a hajód.... ne hergeld fel magad.. jolvan, ügyes vagy mittudomainka:D oneközgazdász:D "

Jaja.. köszi a linket.. egy újabb ami mehet a süllyesztőbe.. eddig mennyi is ment oda?.. ti számoljátok? :D 1 hétig megint ezen megy majd a lovaglás aztán.. mit is szoktam mondani?.. a karaván halad? :D

Mint mondtam... az aki a médiát szó nélkül benyalja.. anélkül hogy utánajárna bárminek is,.. az híján van az intelligenciának :) Hajrá, minél több ilyet tegyetek ide, annál nagyobb lesz az égésetek :D Szerintetek ha 2 hónap múlva is működni fog ezután is, kiröhöghetlek titeket úgy hogy lefordulok majd a székről is? :D De tényleg.. pakoljátok ide sűrűbben ezeket a linkeket és cikkeket :) Tudtok ti még ha akartok :)

Nekem itt már nem is kell aláznom titeket :D Megteszitek saját magatok :D Bemásoljam hogy járattátok le magatokat újra.. meg újra.. meg újra.. meg... :D Ja mert ti nem írtatok ilyet meg olyat.. saját magatoknak is hazudtok :D És nektek magyarázzak?... Ilyen emberekkel mint ti szóba állni sem érdemes, nemhogy vitázni :D

2020. febr. 4. 09:14
 853/1051 anonim ***** válasza:

Valamiért azt hiszed, hogy az, hogy te szénné vagy égetve az számodra mások szájának elkenése.

Már el lett mondva neked többször is, hogy nem attól lesz valami nem igaz, hogy te nem veszel róla tudomást.

Most még jobban megszorult a hurok a onecoin nyakán.

2020. febr. 4. 12:49
 854/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Valamiért azt hiszed, hogy az, hogy te szénné vagy égetve az számodra mások szájának elkenése."

Arra a sokadik esetre gondolsz amit az előző oldalon is mutattam? :D Hogy ti nem mondtatok ilyet meg olyat.. Aztán dátummal beraktam csak párat amikor mégiscsak mondtátok :D Ezekre az esetekre gondolsz? Igen, ezekkel durván el van kenve a szátok csak még arra is kevés a kapacitásotok hogy felfogjátok :D

"Már el lett mondva neked többször is, hogy nem attól lesz valami nem igaz, hogy te nem veszel róla tudomást."

Írtam.. tegyetek ide minél több ilyen cikket.. Még :) Aztán amikor két hónap múlva lefordulok a székről miközben rajtatok röhögök emlékezz rá :D

"Most még jobban megszorult a hurok a onecoin nyakán."

Ha te mondod akkor már biztosan igaz XD Durván égtek :D Ti azt hiszitek nem.. nincs ezzel semmi baj. Még egyszer megkérlek.. tegyél ide annyi ilyen cikket amennyit csak tudsz, mert rájöttem hogy ti ezerszer jobban tudjátok alázni ezzel magatokat mint én titeket azzal hogy szembesítelek a saját hazugságaitokkal amik.. lárifári nem is lényegesek XD

2020. febr. 4. 13:47
 855/1051 anonim ***** válasza:

Itt csak te vagy, aki mindig szénné égeti magát.

Itt már senki sem vesz komolyan téged.

Ideje lenne arrébb állnod a teljesen egyértelmű hülyeségeiddel együtt...

2020. febr. 5. 05:05
 856/1051 Mittudomain ***** válasza:

Na még egyszer akkor :D Hogy ki égeti magát szénné :D

"Az is rossz taktika ám, hogy olyasmiket állítasz, ami nem történt meg. Senki sem állította, hogy a cigányfiút elítélték. Senki."

A válaszíró 24%-ban hasznos válaszokat ad.

# 840/847 Időpont tegnap 12:33

Íme az előzmények :D

"A letartoztatást tényként lehet kezelni, tagok sem vitatják:"

# 260/847 Időpont 2019. márc. 9. 11:52

---

"hogyhogynem tartóztatják le Konstantint..és tessék, talán pont aznap le is tartóztatták"

# 262/847 Időpont 2019. márc. 9. 17:22

---

"A OneCoin vezetőjét, Konstantin Ignatovot március 6-án a Los Angeles-i nemzetközi reptéren tartóztatták le"

A válaszíró 25%-ban hasznos válaszokat ad.

# 281/847 Időpont 2019. márc. 12. 03:51

---

"Akkor szerinted miért tartóztatták le konstantint és miért körözik az áldoktornőt?"

# 337/847 Időpont 2019. máj. 9. 15:55

---

"Konstantin letartoztatásban, Ruja szökésben? Hát ezt mivel bizonyítsam?.. Teljesen nyilvánvaló.. Már megcáfolták volna maguk ha nem így lenne."

# 359/847 Időpont 2019. máj. 14. 02:32

---

"De ha működik is a központ és az irodák, ezek egyike sem zárja ki azt, hogy konstantin le van tartóztatva"

# 458/847 Időpont 2019. jún. 4. 02:09

---

"Meg miután letartoztatták Konstantint"

# 611/847 Időpont 2019. okt. 16. 15:52

---

"Na??? Nagyon elcsendesedtél.. Talán Konstantin is túl sok behindmlmet olvas a börtönben???"

# 644/847 Időpont 2019. nov. 10. 00:04

---

"A tények:

1. Konstantin börtönben.

# 696/847 Időpont 2019. nov. 17. 06:05

---

"Konstantin nem tévedésből van sitten"

# 698/847 Időpont 2019. nov. 17. 11:35

---

"Hivatalos tájekoztetas van arról, hogy konstantin sitten van hónapok óta."

# 700/847 Időpont 2019. nov. 17. 12:13

---

"Konstantin le van tartóztatva"

# 714/847 Időpont 2019. nov. 21. 20:42

---

"konstantint elítélték"

# 762/847 Időpont 2019. dec. 4. 21:50

---

Szóval kisbogaram, kit nem lehet komolyan venni? :D Ráadásul ez még itt van az előző oldalon! Ennyire vastag? Tényleg? :D

Ezt is még egyszer beletolom az arcotokba, nem baj? :D

"Egyelőre te bizonyítatlanul állítod, hogy voltál nyaralni tisztán onecoinért. Tuti kamuzol. Tehát nem voltál nyaralni onecoinért sehol."

# 631/847 Időpont 2019. okt. 19. 14:27

... de te most az alapján hogy mit hiszel megmondod hogy szerinted én mit csináltam vagy mit nem és ez alapján vitathatatlan tényként kezeled az állításod?

Ki égeti magát szénné? :D Akkora vakfoltod van hogy magadat se ismered fel a tükörben :D

Ne sértődj meg amikor telibe röhöglek ezek után a kijelentéseiden :D

Na sebaj, írjatok még jóó sokat.. még.. többet.. oltsátok csak magatokat :D Tényleg rájöttem hogy nálam jobban csak ti tudjátok lejáratni magatokat :D

2020. febr. 5. 09:27
 857/1051 anonim ***** válasza:

Most ezzel mit akarsz? Nem is értem. Tarjuk

Így áll a bitcoin gyilkos cryptód:

- Konstantinnak továbbra sincs nyoma, sem Rujának.

- A főkolomposok mind kihátráltak, maguk is csalásnak nevezik. Csak, hogy Albert és Andrea Cimbalát említsem, akik falból a legtöbbet fektették (és nem oktatástra kölltötték) onecoinba. De említhetem a magyar ÁcsZotyát is. Ő valamiért nem veri a mellét, hogy látod ellehet költeni a onet, ahogy igértem..Ellenkezőleg. szánja bánja. Magyarországon rajtad kívűl nem is nagyon van talán más aki még ennyire köti az ebet a karóhoz.

- Több fő weboldalt már letiltottak, mint pl onecoin.eu, oneakademy, stb... (amikre úgy 2 hónapja azt mondtad, hogy hamarosan újraindulnak.) Akkor fognak újraindulni, mint amikor a "hamarosan " magyarországon autót vehetsz az általad említett kereskedésben:D

- A maradék weboldalnál, amit egy figyelmeztetés ugrik elő.

- A világ legszegényebb részein valóban még amai napig működik a csalás.

- A coin értéktelen, a sorozatos igéretek ellenére átválthatatlan, elkölthetetlen. (Jó ez nem teljesen igaz, néha néha ugandába, vagy etiópiába kilehet fogni egy-egy fogkefét, vagy toalettpapírt ha résen van az ember :D)

Nem értem mit akarsz ezzel a bemásolgatásaiddal:D Amit eddig megmondtunk, az úgy is volt és úgy is lett.. Nevetséges ahogy erőlködsz. Mint a fekete lovag csak már fejed sincs.

Ha lesz türelmem és időm hozzá, majd én is összeszedem, hogy te miket állítottál..de most eggyik sincs..

"ingatlanos"

2020. febr. 5. 10:52
 858/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Most ezzel mit akarsz? Nem is értem. Tarjuk"

Konkrétan az arcotokba tolni hogy hazudtok, de még ezt sem vagytok képesek felfogni pedig elég nyilvánvaló, de mégis.. kellene egy picipici kapacitás hozzá.. dehát ha nincs nincs..

"Így áll a bitcoin gyilkos cryptód:"

Ki nem sz...ja le hogy szerinted hogy áll? De komolyan. Egy hazug ember szavait higgyük el? Egy olyan emberét aki a másik arcába hazudik és utána úgy tesz mintha nem tette volna? Kérlek... Van erre pár szó csak elég.. vulgáris.

"- Konstantinnak továbbra sincs nyoma, sem Rujának."

Azt se tudjátok mit beszéltek.. már Konstantinnak sincs? Dehát mit várunk.. jól mutatja a fenti példa hogy kik vagytok. Sajnos nem írhatom le mennyire alantas tulajdonságokkal bírtok, de szerintem kitalálható.

"- A főkolomposok mind kihátráltak, maguk is csalásnak nevezik. Csak, hogy Albert és Andrea Cimbalát említsem, akik falból a legtöbbet fektették (és nem oktatástra kölltötték) onecoinba. De említhetem a magyar ÁcsZotyát is. Ő valamiért nem veri a mellét, hogy látod ellehet költeni a onet, ahogy igértem..Ellenkezőleg. szánja bánja. Magyarországon rajtad kívűl nem is nagyon van talán más aki még ennyire köti az ebet a karóhoz."

Azok akik saját hasznukra akarták fordítani a cég üzletpolitikáját, azoktól maga a cég szabadult meg. Kértek egy konkrét listát mert a tiétek elég gyér.

Azért lesz most februárban Budapesten is expo.. mert rajtam kívül senki más mi?.. Hagyjuk már hogy mit gondolsz, mert mint mondtam.. bolond az aki egy ekkora hazug ember szavait elhiszi. Tudod mi a szomorú?.. idetolod a hazugságod és utána még magadnak is hazudsz. Milyen ember az ilyen?

"- Több fő weboldalt már letiltottak, mint pl onecoin.eu, oneakademy, stb... (amikre úgy 2 hónapja azt mondtad, hogy hamarosan újraindulnak.) Akkor fognak újraindulni, mint amikor a "hamarosan " magyarországon autót vehetsz az általad említett kereskedésben:D"

A onecoin.eu és a oneacademy oldalak is működnek és valóban újraindultak. A figyelmeztetés a lejáratás eredménye. Nagyon érdekes, hogy miután a karbantartások lezajlottak és újra elérhetővé váltak az oldalak, rögtön pár napon belül utána történt a figyelmeztetés. Miért nem aggódom? Mert mint eddig mindent, ezt is meg fogja a cég oldani.

"- A maradék weboldalnál, amit egy figyelmeztetés ugrik elő."

Mint mondtam, megoldás folyamatban. Miért nem izgulok? Mert arról elfelejtesz beszámolni hogy az oldalak elindultak, működtek, majd teljesen véletlenül utána jelentek meg ezek a figyelmeztetések hogy elkezdtek működni. A lejáratás mint eddig is,.. hátráltatni tudja, megállítani nem. Ez van, a konkurenciának ha nem tetszik hogy meg fog semmisülni, akkor bevet ilyen aljas piszkos módszereket is. De mint láthatjuk,.. ezeket a módszereket ti is szívesen alkalmazzátok.

"- A világ legszegényebb részein valóban még amai napig működik a csalás."

Mint Szingapúrban,.. Japánban,.. Kanadában,.. Németországban,.. Olaszországban,.. Franciaországban,.. Oroszországban,.. stb stb... ezekre a helyekre gondolsz? Vicc kategória vagy. Tényleg nekem akarod beadagolni a hülyeséged? Nem képzelsz magadról kicsit túl sokat? Például hogy most már nem csak megmondod mit csinált a másik de irányítani is tudod?... Súlyos az állapotod..

"- A coin értéktelen, a sorozatos igéretek ellenére átválthatatlan, elkölthetetlen. (Jó ez nem teljesen igaz, néha néha ugandába, vagy etiópiába kilehet fogni egy-egy fogkefét, vagy toalettpapírt ha résen van az ember :D)"

Mint mondtam.. egy hazug ember szavai itt nem sokat érnek. Kezdődik elölről.. tényleg komolyan ennyire vastag az a bőr?.. még itt van az oldalon ahol szembesítettelek titeket, hogy hazudtok.. nem csináltok mást csak hazudtok, és amikor az arcotokba tolom a tényeket akkor meg arra is képtelenek vagytok hogy felfogjátok.

Rátok kéne akkor bárkinek is hallgatnia? Van egyáltalán ép eszű ember aki ezek után bármit elhisz amit mocskolódásként, lejáratásként mondtok?

"Nem értem mit akarsz ezzel a bemásolgatásaiddal:D "

Mondom.. az arcodba tolni milyen ember is vagy ;) Szerintem ezt az alacsony szintet már csak kevés szó írná le.

"Amit eddig megmondtunk, az úgy is volt és úgy is lett.."

Mégis mi? :D Nem fáj hogy álomvilágban élsz ? :D Agyam leteszem.. úgy is lett ahogy mondtátok? :D Mi vagy te szállás.hu reklám?...

Asssztasúlyos ember... konkrétan.. semmi, az égvilágon semmi nem lett úgy ahogy mondtátok :D több mint 80 oldal bizonyítja hogy se...t csináltok a szátokból :D

"Nevetséges ahogy erőlködsz. Mint a fekete lovag csak már fejed sincs."

Nincs erőlködés :) Mondom.. megint.. írjatok ide minél többet.. linkeljetek minél többet... ti magatokat tudjátok a legjobban alázni :D

Ha szerinted ez nevetséges.. mit mondjak én, miután bemásolom neked hogy hazudtál és képtelen vagy felfogni? :D Mindig be fogom másolni mert ennél egyértelműbben már nem tudom megmutatni mindenkinek kik is vagytok valójában :)

"Ha lesz türelmem és időm hozzá, majd én is összeszedem, hogy te miket állítottál..de most eggyik sincs.."

De kényelmes... XD

"ingatlanos"

pontosítanám.. a Hazudó

2020. febr. 5. 13:58
 859/1051 anonim ***** válasza:
Mikor és hol lesz az expo Budapesten? Semmi infót nem találni róla.
2020. febr. 5. 14:21
 860/1051 anonim ***** válasza:
Megtaláltam mikor 02.22! Igyekszem elmenni..
2020. febr. 5. 14:25
❮❮ ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!