Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... ❯❯
 871/1051 anonim ***** válasza:

Mitcsináltál??? Kimásoltad 20x, hogy leirjuk, hogy Konstantint letartoztatták. Így is TÖRTÉNT. Nemértem, mézzel a problémád:D

Na pihenjél kicsit. A Budapesti expo után másolhasd a linkjeidet, magyar eladókkal és vevőkkel. Pancser:D

2020. febr. 5. 21:17
 872/1051 anonim ***** válasza:

Ezt írtam a kiürítéssel kapcsolatban:

"

A behindmlm cikke szerint üritik a sofiai irodát.

[link]

Lehet csak kamu, vagy éppen bepakolnak, vagy nagyobba költöznek:) Hamarosan kiderül, mi történik."

Titkon reméltem, hogy ürítik, de azért ez a pár fotó tényleg nem sok bizonyító erejű. Nem állítottam semmi hasonlót sem, amiket hónapok óta hazudsz.

De kénytelen vagy ezen lovagoni, mert azon nem tudsz, hogy miért nem tudnak a ő ocoinról abban akereskedésben, ahol egy éve történt állításod szerint hamarosan onért adják az autókat... Visszakeresem majd azt is. Nem nekem kell hinni. Felhívhatja őket bárki és megkérdezheti maga is, hogy mit adnak a onecoinjáért. :D

2020. febr. 5. 21:34
 873/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Mitcsináltál??? Kimásoltad 20x, hogy leirjuk, hogy Konstantint letartoztatták. Így is TÖRTÉNT. Nemértem, mézzel a problémád:D "

Hallod.. akkorát hazudsz pedig ott van 2 oldallal korábban. Ennyire nem süti ki a szemed? Igen, bemásoltam 20x, ahogy leírjátok hogy sitten, börtönben stb van.. majd amikor elkezdtetek még egymás között is értetlenkedni hogy .. uu.. most akkor mi is van.. öö.. há nem tom.. most akkor ott van?.. Akkor leírtam hogy ti mondtátok hogy sitten van pedig az előzetesben lenni nem ugyanaz mint amikor letartóztatják az embert. Majd beközölted, hogy SOHA nem írtatok ilyet hogy lesittelték :D Na erre másoltam be 20x :D

Mekkora hazug ember vagy tejóég. Még letagadod ami ott van a szemed előtt? Na az ilyen ember tényleg a legalja. Úgy próbáltad védeni a becsületed, de abból már semmi nincs így nincs mit megvédeni.

"Na pihenjél kicsit. A Budapesti expo után másolhasd a linkjeidet, magyar eladókkal és vevőkkel. Pancser:D "

Továbbra sem ment át az info látom :D Nem baj, nem vagy képes felfogni, dehát ennyi agysejttel nehéz is :D Gyere ki az expóra kicsirigó, mert azok az ajánlatok nem lesznek fent a DealShakeren :D Tudod.. azért expo az expo.. hogy azoknak akik ott vannak, azoknak adjanak ajánlatokat :D Szóval.. gyere el, mert ha nem jössz akkor megint magadat fogod lejáratni mint ezzel a beközléseddel :D Nagy coin guru.. azt se tudod mi van, meg mit hazudsz de azért jobban tudod hogy működik, sőt, számolásban is király vagy :D

Gyere aztán ott verd a nyálad :D Nem baj hogy olyan vastag a bőr, tovább ég :D

"Ezt írtam a kiürítéssel kapcsolatban:

A behindmlm cikke szerint üritik a sofiai irodát."

Igen :) Megválaszoltad és tökönrúgtad magad, köszönöm hogy helyettem is bemásoltad :) Ha belinkelsz valamit egyetértesz vele ;)

"Titkon reméltem, hogy ürítik, de azért ez a pár fotó tényleg nem sok bizonyító erejű. "

Aha :D megint megválaszoltad köszönöm :) Akkor ez most olyan mint amikor valaki arconköpi magát? Jajj hogy próbálod védeni magad :D Nem is úgy volt.. nem úgy értettem.. nem úgy gondoltam... Undorító.

"De kénytelen vagy ezen lovagoni, mert azon nem tudsz, hogy miért nem tudnak a ő ocoinról abban akereskedésben, ahol egy éve történt állításod szerint hamarosan onért adják az autókat... Visszakeresem majd azt is. Nem nekem kell hinni. Felhívhatja őket bárki és megkérdezheti maga is, hogy mit adnak a onecoinjáért. :D "

Nem vagyok kénytelen, de mindig szembesíteni foglak titeket ezzel is :D

A múltkor néztem egy dokumentumfilmet a nationel-en.. mindenféle lárva, pondró, puhatestű kis állatkát mutattak be. Nekem nem jönnek be annyira, de valamiért a leggusztustalanabb példányokról olyan emberek jutottak eszembe, akik hazudnak és még le is tagadják majd próbálják védeni a becsületüket amiből semmi sem maradt.

Autókereskedés. Mivel nem írtam konkrét dátumot az akkori információk szerint közöltem a jó hírt. Majd felhívtuk ketten is miután eltelt némi idő és azt mondták ha átváltható lesz a coin egyből aktiválják az ajánlatokat. Úgy emlékszem azt mondtad te is felhívtad és csak néztek bambán és állítólag neked azt mondták hogy sose lesz.. De miután ennyi hazugsággal szembesítettelek.. nos.. tudjuk mennyit ér a szavad :D

Szóval,.. szembesítselek megint az újakkal is?.. Jaj már csak a legszegényebb régiókban működik.. jaj már ... :D Nah, hát nem is azt mondtad.. mi? :D Eh.. kerülget a hányinger.

2020. febr. 6. 09:25
 874/1051 anonim ***** válasza:

"Majd felhívtuk ketten is miután eltelt némi idő és azt mondták ha átváltható lesz a coin egyből aktiválják az ajánlatokat."

Na. Pont erről szól az egész kacatséker.

De mivel sosem lesz exchange, ergo az ilyen ajánlatok olyanok, mintha nem is lennének.

Tehát az egész kacatséker nem ér semmit pont úgy, mint a onecoin.

Apropó!

Idén elmaradt az "árfolyamemelkedés" pont úgy, ahogy megjósoltuk mivel a tulajdonosok nem férnek hozzá az adatbázishoz, hogy átírják a 29.85€-t mondjuk 30,75€-ra.

"Vadász, vadász! Te sz.pni jársz ide!" :D

2020. febr. 6. 11:36
 875/1051 Mittudomain ***** válasza:

"A világ legszegényebb részein valóban még amai napig működik a csalás.

A coin értéktelen, a sorozatos igéretek ellenére átválthatatlan, elkölthetetlen. (Jó ez nem teljesen igaz, néha néha ugandába, vagy etiópiába kilehet fogni egy-egy fogkefét, vagy toalettpapírt ha résen van az ember :D) "

A válaszíró 25%-ban hasznos válaszokat ad.

# 857/874 Időpont tegnap 10:52

-->

Íme, a világ legszegényebb országai, ahol több ezer ember fordul meg az expókon és rengeteg áru cserél gazdát Onecoinért, a korábban linkelt videók alapján még autók is ;) (csak az aktuálisok):

1. REGIONAL SEMINAR OF FINTECH & HAPPY SHOPPING E-COMMERCE

Sunday, 26th January 2020

Singaraja City, North Bali

Indonesia

2. Leadership Meeting & DealShaker Expo @ HCMC, VIETNAM 08 – 09 Feb 2020

3. Febr. 13-14 : Ukrajna

4. Febr. 20. : Kína

5. DealShaker Expo & Matermind @ TOKYO, JAPAN – 22 – 23 Feb 2020

6. Márc. 20. : Kína

7. Márc. 28-29 : Kolumbia

8. Április 24-25. : Seoul Korea

9. Május 16-18. : Russia

Égő.... De még mennyire :D

---

Akkor lássuk mi is volt még itt, csak úgy a napokban :D

-->

"Az is rossz taktika ám, hogy olyasmiket állítasz, ami nem történt meg. Senki sem állította, hogy a cigányfiút elítélték. Senki."

A válaszíró 24%-ban hasznos válaszokat ad.

# 840/847 Időpont tegnap 12:33

--> Íme az előzmények :D

"A letartoztatást tényként lehet kezelni, tagok sem vitatják:"

# 260/847 Időpont 2019. márc. 9. 11:52

---

"hogyhogynem tartóztatják le Konstantint..és tessék, talán pont aznap le is tartóztatták"

# 262/847 Időpont 2019. márc. 9. 17:22

---

"A OneCoin vezetőjét, Konstantin Ignatovot március 6-án a Los Angeles-i nemzetközi reptéren tartóztatták le"

# 281/847 Időpont 2019. márc. 12. 03:51

---

"Akkor szerinted miért tartóztatták le konstantint és miért körözik az áldoktornőt?"

# 337/847 Időpont 2019. máj. 9. 15:55

---

"Konstantin letartoztatásban, Ruja szökésben? Hát ezt mivel bizonyítsam?.. Teljesen nyilvánvaló.. Már megcáfolták volna maguk ha nem így lenne."

# 359/847 Időpont 2019. máj. 14. 02:32

---

"De ha működik is a központ és az irodák, ezek egyike sem zárja ki azt, hogy konstantin le van tartóztatva"

# 458/847 Időpont 2019. jún. 4. 02:09

---

"Meg miután letartoztatták Konstantint"

# 611/847 Időpont 2019. okt. 16. 15:52

---

"Na??? Nagyon elcsendesedtél.. Talán Konstantin is túl sok behindmlmet olvas a börtönben???"

# 644/847 Időpont 2019. nov. 10. 00:04

---

"A tények:

1. Konstantin börtönben.

# 696/847 Időpont 2019. nov. 17. 06:05

---

"Konstantin nem tévedésből van sitten"

# 698/847 Időpont 2019. nov. 17. 11:35

---

"Hivatalos tájekoztetas van arról, hogy konstantin sitten van hónapok óta."

# 700/847 Időpont 2019. nov. 17. 12:13

---

"Konstantin le van tartóztatva"

# 714/847 Időpont 2019. nov. 21. 20:42

---

"konstantint elítélték"

# 762/847 Időpont 2019. dec. 4. 21:50

---

Ezt is még egyszer beletolom az arcotokba, nem baj? :D

"Egyelőre te bizonyítatlanul állítod, hogy voltál nyaralni tisztán onecoinért. Tuti kamuzol. Tehát nem voltál nyaralni onecoinért sehol."

# 631/847 Időpont 2019. okt. 19. 14:27

... de te most az alapján hogy mit hiszel megmondod hogy szerinted én mit csináltam vagy mit nem és ez alapján vitathatatlan tényként kezeled az állításod?

---

Mi is volt még itt a napokban?

-->

"A behindmlm cikke szerint üritik a sofiai irodát.

[link]

# 715/874 Időpont 2019. nov. 22. 08:37

Idézet a cikkedből ;) : "While all this was going down in the US, over in Bulgaria goons were busy clearing OneCoin’s Sofia office out."

Figyelj, most kapod az arcodba de durván:

Január 18-án pedig nagy gyűlés volt a felújított Szófiai központban.. amit állítólag a cikkjeid szerint kipakoltak

"Ezzel jössz mindig! Keresd meg és azt másold be ide amikor ezt írtam! Aki hazudik, az te vagy. Sem én sem a cikk nem állított ilyet. Másold be."

# 863/874 Időpont tegnap 16:23

Bemásoltam XD Ekkora szívást öregem XD Ekkora égést :D Huhuhh azzigen :D

---

Mi van még itt...:

"Idén elmaradt az "árfolyamemelkedés" pont úgy, ahogy megjósoltuk mivel a tulajdonosok nem férnek hozzá az adatbázishoz, hogy átírják a 29.85€-t mondjuk 30,75€-ra."

Hogy mi a hasfájásod van? :D Idén elmaradt? :D Február van ember :D Mint amikor beközölted hogy nem emelkedik az árfolyam én meg belinkeltem hogy hello, 3-4 havonta eddig hogy emelkedett.. az is big sz.pó volt neked :D

Mit jósoltatok meg mikor? Neked végleg elgurult? :D Jah.. nem férnek hozzá.. a bányászati nehézségi szinthez meg hozzáfértek és azt meg átírták... Jesszus.. Nah kellemes rohangálást az erdődben XD Nincs rád szó amivel kifejezhetném az agyi kapacitásod.

2020. febr. 6. 12:43
 876/1051 anonim ***** válasza:

Egyszerre csak 1 dologra reagálok, mert összezavarodsz.

"pedig az előzetesben lenni nem ugyanaz mint amikor letartóztatják az embert"

Most, hogy vitatkoznak veled bármiről. Szerinted aki előzetesben van az nincs letartóztatva???

2020. febr. 6. 19:47
 877/1051 anonim ***** válasza:

Nevezheted, sittnek, fogdának, örizetnek, kóternek.. mindegy...

Azt senki nem állította, hogy elitélték..az valóban nem történt meg.. Szándékosan kevered a fogalmakat.

Annyit mondtunk, hogy letartóztatták.

De akkor helyesbítek a sitt helyett.

Szabadsághoz, a szabad mozgáshoz és a tartózkodási hely szabad megválasztásához való jogot korlátozó kényszerintézkedést rendeltek el. Ez így pontos.

2020. febr. 6. 19:51
 878/1051 anonim ***** válasza:

"Majd felhívtuk ketten is miután eltelt némi idő és azt mondták ha átváltható lesz a coin egyből aktiválják az ajánlatokat."

De még ere mégis. Ahogy a kolléga is írja.

Itt a lényeg, amit ugatunk neked.

Ha át váltható lesz a coin, akkor semmi jelentősége nem lesz, hogy melyik kereskedő mit aktiváló vagy mit nem. Hisz árvtod és ott veszek ahol akarsz, bármit. De addig nincs az az épeszű kereskedő aki onért ad autót vagy bármi értékesek.

Ez a kulcsa, hogy mikor lehet majd átváltani végre.

Persze, hogy majd akkor ad autót érte. Én is akkor eladom a házam neked onért.

Tehát mikor aktiválja a hirdetéseket?.

MIKOR INDUL AZ EXCHANGE???

2020. febr. 6. 20:42
 879/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Most, hogy vitatkoznak veled bármiről. Szerinted aki előzetesben van az nincs letartóztatva???"

Kisapám.. tudom hogy jogi kérdésekben sem vagy otthon :) De ha már ilyenekbe akarsz kapaszkodni akkor már nagyon ideges lehetsz :D Segítek kicsit.. aki előzetesben van, arra nincs kimondva hogy bűnös ;)

"Nevezheted, sittnek, fogdának, örizetnek, kóternek.. mindegy..."

Hát nem :D Ha a joghoz is kevés vagy ne akard bemagyarázni hogy mindegy :) Mivan ideges vagy? Tré dolog amikor az arcodba van nyomva a saját hazugságod, mi? :D

Égsz kisapám de nagyon durván :D Most meg már mindegy mi? :D AMikor meg írtátok akkor meg de nagy szátok volt :D

"Azt senki nem állította, hogy elitélték..az valóban nem történt meg.. Szándékosan kevered a fogalmakat."

Figyu... az előző írásomban is bene volt.. szóval most nyisd nagyobbra az arcod, mert amit most kapsz bele azt nem teszed zsebre :D Figyelj, ti írtátok:

"konstantint elítélték"

.... te élvezed ha aláznak.. ha saját magadat alázod :D .. és tényleg képes rá hogy leírja hogy nem írtatok ilyet XD Agyam leteszem XD Még a dátum is ott van :D Hallod nálad nagyon nagy a baj XD Nem vadászni jársz ide az már biztos XD

"Annyit mondtunk, hogy letartóztatták."

Aha XD Mennyire vicces már, hogy tagadni próbálsz mikor egy az egyben a képedbe van nyomva az igazság.. az amit ti írtatok :D Szánalmas.

Figyu.. tudom nem megy át az info.. de akkor újra :D

"konstantint elítélték"

Ehhez milyen vastag bőr kell? :D

Neked súlyos gondjaid vannak XD Valld be élvezed ha szénné égetheted magad XD Asztasúlyos sikítva röhögök! XD

"De akkor helyesbítek a sitt helyett."

Na mivan, meghunyászkodunk?... most már nem is ez hanem az?.. pedig milyen nagy mellényetek volt.. :D Ki érti ezt XD Figyu figyu.. tik tak a politikus is belekeveredett cikk is süllyed elfele.. tik tak XD

"Szabadsághoz, a szabad mozgáshoz és a tartózkodási hely szabad megválasztásához való jogot korlátozó kényszerintézkedést rendeltek el. Ez így pontos."

Wikipediaból másoltad?.. Tudtad hogy az előzetes letartóztatás már nincs? Több mint 5 éve :D Ennyit ér a wikipedia XD Így pontos.. XD Jah.. XD Kevés vagy ide XD Kapaszkodjál jobban, de valami másba :D De ne az életszínvonaladba.. az túl.. gyenge lábakon áll :D

"Itt a lényeg, amit ugatunk neked."

Nincs itt a részetekről semmilyen lényeg :D Hazudtok és lebuktatok, tagadjátok a nyilvánvalót, az egy az egyben bemásolt írásaitokat!! Ennyit értek!

"MIKOR INDUL AZ EXCHANGE???"

Mivan ideges vagy? :D Tolom az arcodba aztán kellemetlen? :D Így jártál Hazudozó. Egyed csak amit főztél.. jó étvágyat hozzá XD

2020. febr. 6. 21:49
 880/1051 anonim ***** válasza:

Te veszélyesen ostoba vagy már.

Tényleg az agyadra ment az, hogy nem tudsz mit kezdeni a shitcoinjaiddal.

Itt pörögsz ahelyett, hogy költenéd.

Ja, hogy azt nem lehet?

Hát így jártál.

Exchange sosem lesz, az árfolyam beragadt mert a főnökség nem mer belepiszkálni nehogy még több bizonyíték legyen ellenük, a kamudoki ruja szökésben, konstantin ellen eljárás folyik.

Ezek tények, amikkel te sem tudsz mit kezdeni.

Jelentéktelen dolgokon lovagolsz, amelyek a lényegen kb. semmit sem változtatnak.

Az összes facebook-os magyar és külföldi csoportban már rég eltemették a onecoint.

Jobb, ha te is beletörődsz ebbe mert a világ nem úgy működik, hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter...

2020. febr. 7. 08:25
❮❮ ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!