Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... ❯❯
 901/1051 Mittudomain ***** válasza:

Dobpergést kérek, most jönnek az "én mondtam tehát igaz" szekciók :D Alaptalan légből kapott vélemények. Íme:

"1. A onecoin semmiben sem ellensége vagy konkurenciája sem fiat pénznek, sem kriptovalutáknak. Semmire sem lehet használni, ergo nem sok vizet zavar."

Egyéni vélemény ami így nem tény, csak vélemény :)

"2. Semmiféle halálos fenyegetést nem kapott az áldoktorod. Erre az állításra nincs bizonyíték. Ellenben hatóságok viszont keresik."

Egyéni vélemény :)

"3. Nem szült semmiféle gyereket. Ez is csak üres duma."

"4. Senki sem irányít a háttérből, ennek semmi nyoma."

Köszönjük hogy megosztottad egyéni véleményeid és gondolataid, így még több van amit lesz.rhatunk :D Nélküled nem lenne mit, hálásak vagyunk érte :D

"Azt nem vetted még észre, hogy te minden cikket ami csalásnak nevezi a onecoint hazugnak tartasz, neked viszont bemondásra, bizonyítékok nélkül higgyünk el mindent?"

Az még nem tűnt fel hogy 90 oldalon próbáljátok beadni hogy a média igazat mond? :D A média :D Ez önmagában egy vicc XD

"Nem gondolod, hogy ez ironikus és ellentmondásos? :D"

Nem gondolod hogy a véleményeidet amiket NEM tudsz alátámasztani semmilyen bizonyítékkal igaznak hiszel és tényként kezeled elég vicces? :D

Nem gondolod hogy aki letagadja a hazugságait amikor egy az egyben bemásolom visszakereshetően számmal és dátummal az elég.. aljas? :)

Na akkor most amiket állítasz 1-2-3-4 pontban igazold is kérlek :) Jaaa igen most jön a nem neked kell igazolnod hogy az úgy van hanem nekem hogy nem úgy van amiket állítasz :D Ilyen jókat is csak itt tudok röhögni :D

Ennyik vagytok ;) Majd újra megkapjátok azt az 1 oldalnyi hazudozást és letagadást amit műveltetek :)

2020. febr. 8. 11:26
 902/1051 anonim ***** válasza:

Te sem tudod alátámasztani semmivel, amit rujáról állítasz.

Úgyhogy 1-1.

2020. febr. 8. 12:30
 903/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Te sem tudod alátámasztani semmivel, amit rujáról állítasz. Úgyhogy 1-1. "

Még mindig nem tudom mi alapján számolsz :D A többire rá se mersz kérdezni?.. Mivan a többivel? :D Akkor most mi alapján pontozol? :D Amit úgy gondolsz beleszámolsz azt igen ami meg rád nézve kínos azt nem? :D Mivan szembesítelek megint azt még van arcod beközölni hogy 1-1? :D Végighazudsz mindent és utána azt hiszed egálba vagyunk? Lol... XD

2020. febr. 8. 20:15
 904/1051 anonim ***** válasza:

Nem szembesítettél semmivel.

Pont fordítva.

Mi szembesítünk téged mindig azzal, hogy a onecoin nem ér semmit.

Csak felfogni nem akarod mert megsérülne a komfortzónád.

2020. febr. 9. 03:41
 905/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Nem szembesítettél semmivel. Pont fordítva."

Aha.. akkor ezért nem akarsz válaszolni se? :D Benyögsz mindig valamit hasraütés szerűen a véleményed aztán amikor azt mondom bizonyítsd akkor jössz a fordított pszichológiával meg hogy jólvan akkor döntetlenben kiegyezhetünk? :D

El vagy tévedve :D Döntetlen is csak akkor lehetne ha ellenfél lennél.. de nem vagy ;) Ahhoz kicsit több kéne hogy labdába tudj egyáltalán rúgni.

"Mi szembesítünk téged mindig azzal, hogy a onecoin nem ér semmit."

Hogy szembesítesz? :D Hogy azt mondod hogy nem ér semmit? :D De éédes :D Azt hiszi fel tud mutatni bármit is :D Kapálózik mint egy hisztis gyerek :D

"Csak felfogni nem akarod mert megsérülne a komfortzónád."

A felfogásról ne vitatkozzunk szerintem akkor amikor az arcodba tolom a hazugságod és letagadod :D

2020. febr. 9. 10:27
 906/1051 anonim ***** válasza:

Te nyögsz be mindig valamit, amit persze bizonyítani nem tudsz, de mi azért higgyük el.

Viszont ha mi tesszük ugyanezt, az hazugság.

:D

Közöd nincs a való világhoz...

2020. febr. 9. 10:37
 907/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Te nyögsz be mindig valamit, amit persze bizonyítani nem tudsz, de mi azért higgyük el.

Viszont ha mi tesszük ugyanezt, az hazugság.

Közöd nincs a való világhoz..."

... :D sírjak vagy röhögjek, hogy még az oldalon van amit írtál, random benyögésekkel? :D A probléma wegyértelmű, de hogy már ugyanazon oldalon belül képes vagy felsülni,.. na az már fejlődés :D Csak nem előre hanem vissza XD

Ugyanazzal a szöveggel vágsz vissza amit én írok?... hagyd már a dedót, nagyon gáz :D

Szerintem neked annyira fáj szembesülni magaddal hogy ami rád igaz azt vetíted ki másra :D Figyuzz, hátha elfelejtetted mit írtál :D

Mutatom :D

"1. A onecoin semmiben sem ellensége vagy konkurenciája sem fiat pénznek, sem kriptovalutáknak. Semmire sem lehet használni, ergo nem sok vizet zavar."

Egyéni vélemény ami így nem tény, csak vélemény :)

"2. Semmiféle halálos fenyegetést nem kapott az áldoktorod. Erre az állításra nincs bizonyíték. Ellenben hatóságok viszont keresik."

"3. Nem szült semmiféle gyereket. Ez is csak üres duma."

"4. Senki sem irányít a háttérből, ennek semmi nyoma."

Köszönjük hogy megosztottad egyéni véleményeid és gondolataid, így még több van amit lesz.rhatunk :D Nélküled nem lenne mit, hálásak vagyunk érte :D

"Azt nem vetted még észre, hogy te minden cikket ami csalásnak nevezi a onecoint hazugnak tartasz, neked viszont bemondásra, bizonyítékok nélkül higgyünk el mindent?"

Az még nem tűnt fel hogy 90 oldalon próbáljátok beadni hogy a média igazat mond? :D A média :D Ez önmagában egy vicc XD

"Nem gondolod, hogy ez ironikus és ellentmondásos? :D"

Nem gondolod hogy a véleményeidet amiket NEM tudsz alátámasztani semmilyen bizonyítékkal igaznak hiszel és tényként kezeled elég vicces? :D

Nem gondolod hogy aki letagadja a hazugságait amikor egy az egyben bemásolom visszakereshetően számmal és dátummal az elég.. aljas? :)

Na akkor most amiket állítasz 1-2-3-4 pontban igazold is kérlek :) Jaaa igen most jön a nem neked kell igazolnod hogy az úgy van hanem nekem hogy nem úgy van amiket állítasz :D Ilyen jókat is csak itt tudok röhögni :D

"Te sem tudod alátámasztani semmivel, amit rujáról állítasz. Úgyhogy 1-1. "

Még mindig nem tudom mi alapján számolsz :D A többire rá se mersz kérdezni?.. Mivan a többivel? :D Akkor most mi alapján pontozol? :D Amit úgy gondolsz beleszámolsz azt igen ami meg rád nézve kínos azt nem? :D Mivan szembesítelek megint azt még van arcod beközölni hogy 1-1? :D Végighazudsz mindent és utána azt hiszed egálba vagyunk? Lol... XD

Benyögsz mindig valamit hasraütés szerűen a véleményed aztán amikor azt mondom bizonyítsd akkor jössz a fordított pszichológiával meg hogy jólvan akkor döntetlenben kiegyezhetünk? :D

El vagy tévedve :D Döntetlen is csak akkor lehetne ha ellenfél lennél.. de nem vagy ;) Ahhoz kicsit több kéne hogy labdába tudj egyáltalán rúgni.

2020. febr. 9. 12:43
 908/1051 anonim ***** válasza:

Egy szánalom vagy... :D

Nyomjad még, nyomjad!

Hadd röhögjünk!

Tudod, mindenhova kell egy udvaribolond... :D

2020. febr. 9. 16:07
 909/1051 anonim ***** válasza:

"Ruja helyében én is eltűnnék, mert bemutatott a bankoknak meg a lufi bitcoin és hozzá hasonló anonim kriptovalutáknak amik nem felelnek meg az új szabályzásásoknak"

Wehhehe..

2020. febr. 9. 18:53
 910/1051 anonim ***** válasza:

Az az 1:1 es pontozás tényleg túlzás volt a kolléga részéről.

Megint a te állításod van szemben, a doj nyilvánosság hozott, letölthető hivatalos vizsgálati dokumentumaival. Melyekben egyebek mellett ruja e-mailjei, tanú vallomások, köztük Konstantiné is olvasható. Ezekből egyértelműen kirajzolódik, hogy a "befektetői" és az igazságszolgáltatás elől bujkál.

Arról nem beszélve, hogy 1.5 éve még a nem létező újszölöt gyerekével magyaráztad az eltűnését.

Nem hiszem el, hogy mindent benyalsz amit a "cég" tol a szátokba.

A gonosz bankok megfenyegették mert jól beintett nekik:D

De ezt is megmondtam 2 éve. Ha már az utolsó lapát is rákerűl majd a onekoporsóra, akkor sem fogod elismerni a tévedésed.

A jelenlegi pénzuralmi elitre tolod majd a felelősséget. Amivel most a Ruja eltűnését is próbálod magyarázni.

2020. febr. 9. 19:53
❮❮ ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!