Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
"Össze vissza hadoválsz. Sosem tudtál semmit belinkelni. Mindbe volt valami csavar amit megfejtettünk."
Megfejtettétek XD A 100%-os ajánlatokon nem nagyon van mit megfejteni XD A sok link közül kivettetek egyet és azóta azon csámcsogtok, bár bizonyítani nem tudjátok hogy nem 100%-os ajánlat volt, dehát ezvan, nektek semmit sem kell igazolnotok, elég ha mondjátok ;)
"Ezek is kacatok, de nem elhanyagolható mennyiségben és tisztán coinért. De ez még ha meg is nyílik, nem fogja megoldani a onecoin problémáját. Az már elsűllyedt."
Nem tudtam hogy a Onecoinnak van bármi problémája amit meg kell oldani :) De nyugodtan tettesd magad továbbra is olyan valakinek,.. akinek egy halvány icipici sejtése is van a működéséről ;) Az a jó a kitalált ürügyeitekkel és véleményeitekkel,.. hogy semmit sem befolyásolnak :D
Tudtad hogy saját magad hazudtoltad meg megint több ízben? :D Jah nem nem tudod.. mint kiderült.. akkor is letagadod ha eléd teszem dátummal és beazonosítható hozzászólás számmal ;)
"Az, hogy van egy marék ember aki olyan elvakult és elfogadja, az kevés. Szóval meghunyázkodásról szó sincs."
Jah.. az expókon és videókon látható rengeteg elfogadó és kereskedő akik elfogadják? Ők csak egy apró részei az egésznek :) Fogós kérdés jön.. a Bitcoinnak mennyi van? XD Az ethereumnak?.. stb? XD Szerintem hozzánk képest elhanyagolható ;) Nem is igazán megbízható egyik árfolyama sem ;) Dehát.. mit tudok én a piac működéséről... XD Ti még a pénz fogalmát sem tudjátok XD
"De minden esetre érdekes ajánlat, tényleg érdekel, hogy még nyílik e."
Ne várj arra hogy megnyílik-e, gyere el személyesen az expóra ha már úgy beígérted ;) Még külföldről is jönnek kereskedők szóval várunk, gyere ha nem ijedtél be és nem csak a szád nagy ;) Hazug vagy azt tudjuk.. de gyáva is?
A viselkedésed gyerekes.
Meglepúlődnék, ha 13 évesnél idősebb lennél.
Normális ember így nem vitázik ahogy te.
Ez már kínos vergődés a részedről.
Teljesen egyértelmű hazugságokkal takarózol.
Még csak sajnálni sem tudunk...
"A viselkedésed gyerekes. Meglepúlődnék, ha 13 évesnél idősebb lennél. Normális ember így nem vitázik ahogy te."
Neked mint mindig fogalomzavarod van :D Vita akkor lenne,.. ha labdába rúghatnál :D De mivel közöd nincs a témához,.. ezért ez tényleg nem vita.. ti égtek.. én meg röhögök XD
"Ez már kínos vergődés a részedről. Teljesen egyértelmű hazugságokkal takarózol. Még csak sajnálni sem tudunk..."
Szerintem az leginkább maradjon csendben aki a saját hazugságát letagadja és olyan aljas undorító módszerekkel próbálja igazolni az igazát aminek a valósághoz semmi köze és amikor azt kérem igazolja, akkor lapít mint .... a fűben ;)
De ha ez neked kínos.. mutass példát és tartsd meg magadnak a véleményed XD Kettőnk között ez is a különbség. Én írom a tényeket.. ti meg véleményeket XD
Vagy tudod mit.. jobbat mondok.. Gyere el az expóra.. és ott legyen nagy szád :D Csak időben zárd is be nehogy azt higgyék a kereskedők között hogy szolgáltatást nyújtasz XD
Ez utóbbi hozzászólásod is teljesen gyerekes.
Egy gyerek érvel így.
Semmi komolyság nincs benned.
Vicc vagy.
A onecoin elsüllyedt.
Te ezt valamiért nem látod.
A hozzád hasonlóknak a döglött macska sem döglött, csak nagyon mélyen alszik.
"Ez utóbbi hozzászólásod is teljesen gyerekes. Egy gyerek érvel így. Semmi komolyság nincs benned. Vicc vagy."
Ha én vicc vagyok képzelheted hogy folyik egybe taknyom nyálam 95 oldal óta XD Azért még teliberöhöghetlek? XD Na és ki érvel úgy, hogy a saját hazugságát amit az arcába tolnak letagadja? :D Arra is van szint? :D Én a legalja aljas szintnek tartom ;)
"A onecoin elsüllyedt. Te ezt valamiért nem látod. A hozzád hasonlóknak a döglött macska sem döglött, csak nagyon mélyen alszik."
Látom te még küzdesz :D Ezt írd már meg légyszi az oroszoknak,.. japánoknak,.. kanadaiaknak,.. olaszoknak,.. franciáknak,.. .. kit hagytam ki.. oh.. jelentéktelen.. kínaiaknak,.. XD
Szóval nem leszel ott az expón?.. Dehát valakinek már meg kéne mondania az embereknek hogy elsüllyedt XD
Ehh.. kár hogy nem jössz.. Pedig amekkora szád van és amilyen trágárságok el szokták hagyni sok minden beleférne.. főleg szappan ;) XD
Nem röhögsz te ott a gép előtt, hanem sírsz.
Sírsz, mert amikor ide írsz akkor mindig lealázunk, mindig röhögünk a szánalmas viselkedéseden.
Gyerekes szinten vagy.
Tudod, minél magabiztosabb valaki, annál keményebb lesz a szembesülése a valósággal.
A onecoin nem ér semmit, ez a kacatsékerből is tisztán látszik.
Fiat nélkül használhatatlan.
Max csetreszeket tudsz venni, de hát az meg kell a kutyának...
"Nem röhögsz te ott a gép előtt, hanem sírsz. Sírsz, mert amikor ide írsz akkor mindig lealázunk, mindig röhögünk a szánalmas viselkedéseden.
A 2 Mac-re gondolsz? Nem tudom mi okom lenne rá, tudod nem volt egyik sem.. átlagos szinten nézve.. olcsó XD Nem írhatok rengeteg D-t meg X-et, de tudd... most 5 soron keresztül folyamatosan írnám XD Azzigen XD Mivan betalálnak amiket írok? XD
Na és a válaszok hol maradnak? Hogyan neveznéd magad amikor az arcodba tolt saját magad által írt hazugságot tagadod le? XD
Ott leszel az expon? :D Ne légy gyáva, gyere el ha már ennyire szidod ;) Csak mondom a szádra vigyázz majd.. ha kinyitod.. nehogy el legyen kenve XD .. Kézkrémmel XD
"Gyerekes szinten vagy."
95 oldal után.. és rengeteg rommá égetés után.. száj elkenés után.. lealázás után.. szerinted komolyan veszlek titeket? XD Nem én vergődöm meg hisztizek 95 oldal óta és 4 éve hogy nem működik meg átverés XD
De mondom mutass példát akkor és egyszerűen csak.. hagyd itt a topikot XD
"Tudod, minél magabiztosabb valaki, annál keményebb lesz a szembesülése a valósággal."
Azzal a valósággal amiről írok? :D Köszi a figyelmeztetést XD
"A onecoin nem ér semmit, ez a kacatsékerből is tisztán látszik. Fiat nélkül használhatatlan."
Tudom tudom, 4 éve várok rá hogy eljusson az info az agyadig.. de olvass utána a pénz fogalmának XD Aztán amikor rájössz, hogy 4 éve vered magad olyanra,.. amit még egy általános iskolás is megtanult már,.. akkor .. ja nem.. akkor sem fogsz rájönni.. bocs.. ahhoz tényleg kéne egy szint XD
"Max csetreszeket tudsz venni, de hát az meg kell a kutyának..."
Szeretem a vidéki beszédet, tényleg. Nagyon szép és kifinomult, izgalmas szavakkal :) Csak sajnálom amikor egy rész annyira elmaradott, hogy iskolára sem futja sok családnak.. Az, hogy valaki hamarabb tanulja meg az internet használatát mint a pénz fogalmát a mai világban,.. eléggé le van maradva ;)
Jut eszembe.. a sok sok linket, videót amit betettem ide nem nézted ügye? A rengeteg kereskedővel, vásárlóval, 100%-os ajánlatokkal és autó eladásokkal? ... -nagy sóhaj- .. van akin nem lehet segíteni sajnos.
"A 2 Mac-re gondolsz? Nem tudom mi okom lenne rá, tudod nem volt egyik sem.. átlagos szinten nézve.. olcsó "
A kutya nem kérdezte, ez is csak gyerekes dicsekvés.
"Hogyan neveznéd magad amikor az arcodba tolt saját magad által írt hazugságot tagadod le? XD"
Nem tagadtam le hazugságokat.
Összekeversz magaddal. Te szaladgálsz folyton a faxerdőben tátott száájjal. :D
"Ott leszel az expon? :D"
Ott leszek a Lurdiban.
Majd nézem a "hatalmas tömeget" és ahogy tapossák egymást az emberek, hogy vásárolhassanak. :D
"95 oldal után.. és rengeteg rommá égetés után.. száj elkenés után.. lealázás után.. szerinted komolyan veszlek titeket?"
Te nem, de mindeki más igen.
Mellesleg ezeket nem te adtad, hanem te kaptad. Csak észre sem veszed.
"Azzal a valósággal amiről írok? :D Köszi a figyelmeztetést XD"
Nem, amiről mi írunk. És az egész kriptovilág.
De persze ők is mind hülyék, csak te vagy helikopter... :D
"Tudom tudom, 4 éve várok rá hogy eljusson az info az agyadig.. de olvass utána a pénz fogalmának XD Aztán amikor rájössz, hogy 4 éve vered magad olyanra,.. amit még egy általános iskolás is megtanult már,.. akkor .. ja nem.. akkor sem fogsz rájönni.. bocs.. ahhoz tényleg kéne egy szint XD"
Hát ez lenne a kotra-érv, hogy a kacatsékeren nem lehet venni 100% ONE-ért semmit?
Látod, ez a gyerekes dolog.
A mellébeszélés, a terelés mert ennek a mondatodnak semmi köze nem volt a felvetésmehez.
"Jut eszembe.. a sok sok linket, videót amit betettem ide nem nézted ügye? A rengeteg kereskedővel, vásárlóval, 100%-os ajánlatokkal és autó eladásokkal? ... -nagy sóhaj- .. van akin nem lehet segíteni sajnos."
Megnéztem.
Lézengő emberek, semmi komoly 100%-os ajánlat, csupa kacat.
Ezt inkább bolhapiacnak nevezném, de expo-nak semmiképpen. Attól fényévekre van.
Veled vitázni pontosan olyan, mint lóval kártyázni vagy galambbal sakkozni.
Közöd nincs a racionális vitához.
"A kutya nem kérdezte, ez is csak gyerekes dicsekvés."
Nem is tudom.. ki írkálja hogy sírok a gép előtt :D Nincs rá okom, dehát ha dedó szinten írsz, úgy kapod a választ XD Ha ennyire fájnak a betalált írásaim, akkor nyugodtan adj neki hangot, hisztizz csak :D
"Nem tagadtam le hazugságokat."
Ó dehogynem, csak amikor konkrétan az arcodba toltam a saját szövegeidet bemásolva akkor letagadod XD Ahogy most is :) Undorító
"Ott leszel az expon? :D"
Ott leszek a Lurdiban.
Ne a Lurdyban legyél hanem az EXPÓN :D Van különbség ;)
"Majd nézem a "hatalmas tömeget" és ahogy tapossák egymást az emberek, hogy vásárolhassanak. :D"
Javaslom menj majd ki az oroszokhoz, kínaiakhoz, olaszokhoz, franciákhoz, kanadaiakhoz, stb stb is ;)
95 oldal után.. és rengeteg rommá égetés után.. száj elkenés után.. lealázás után.. szerinted komolyan veszlek titeket?
"Te nem, de mindeki más igen."
Megkérdezted tőlük? Egyáltalán van bárki aki olvassa szerinted? XD Ebből is látszik hogy azt hiszed te sz..tad a passzát szelet XD
"Mellesleg ezeket nem te adtad, hanem te kaptad. Csak észre sem veszed."
Kemény vagy Csokii XD Dekeméény beszólás XD Meg ne ijedjenek tőled az emberek az utcán vigyázz XD
Azzal a valósággal amiről írok? :D Köszi a figyelmeztetést XD
"Nem, amiről mi írunk. És az egész kriptovilág."
Kemény, kemény,.. XD Bocsánat, elfelejtettem hogy az egész világot képviseled és az egész világmindenség nevében felhatalmazva írsz XD Uhhh XD
"De persze ők is mind hülyék, csak te vagy helikopter... :D"
Van másik poénod is? XD Mióta nem írok ilyeneket azóta nagyon unalmassá vált hogy a legutolsót ismétled XD
"Hát ez lenne a kotra-érv, hogy a kacatsékeren nem lehet venni 100% ONE-ért semmit? Látod, ez a gyerekes dolog."
Ez nem érv :D Ez csak szembesítés arra hogy ki gyerekes XD Megy a hiszti 95 oldal óta és 4 éve XD Lol XD De ha még ezt se tudod felfogni akkor sajnállak XD A tükörben se ismered fel magad XD
"A mellébeszélés, a terelés mert ennek a mondatodnak semmi köze nem volt a felvetésmehez."
Szerinted :D Szerintem meg igen ;)
Jut eszembe.. a sok sok linket, videót amit betettem ide nem nézted ügye? A rengeteg kereskedővel, vásárlóval, 100%-os ajánlatokkal és autó eladásokkal? ... -nagy sóhaj- .. van akin nem lehet segíteni sajnos.
"Megnéztem. Lézengő emberek, semmi komoly 100%-os ajánlat, csupa kacat."
Elkerülhette a figyelmed az a pár ezer ember, meg az autós 100%-os ajánlatok :) De aki magát se ismeri fel a tükörben, ... XD
"Ezt inkább bolhapiacnak nevezném, de expo-nak semmiképpen. Attól fényévekre van."
Mondd ezt a kínaiaknak.. meg oroszoknak.. japánoknak.. stb stb XD
"Veled vitázni pontosan olyan, mint lóval kártyázni vagy galambbal sakkozni. Közöd nincs a racionális vitához."
Imádom olvasni ahogy állandóan magadról beszélsz miközben fel se fogod hogy azt teszed XD
Megint csupa mellébeszélés.
Konkrétumokat mellőzve.
Fűsanya, te vagy az?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!