Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
 991/1051 anonim ***** válasza:

Kár ennyit görcsölnöd már ezen.

A onecoint már mindenki eltemette, csak te nem akarod látni, hogy a király meztelen...

2020. ápr. 11. 07:53
 992/1051 anonim ***** válasza:

Elmaradt a heti jelentésed :D

Bevásároltál már onelink coinból?

2020. ápr. 22. 18:51
 993/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Kár ennyit görcsölnöd már ezen. A onecoint már mindenki eltemette, csak te nem akarod látni, hogy a király meztelen..."

...éééés a 100. oldal első hozzászólása ugyanolyan értelmetlen, mint az előző 99 oldal hozzászólásai a részetekről :) Annyira jó hogy mindig leírod a véleményed, így még mindig van mit les..rni :D De fogadjátok gratulációmat, 100 oldal kőkemény bizonyíték arról hogy annyira sem értetek nemhogy a Onecoinhoz de még a sima általános kriptodeviza témához se mint hal a pulóver kötéshez :D

Tudom hogy mindig fájnak a kérdések amiket felteszek, hogy mindig ciki amikor olyasmit mondok amiről egyértelmű az inkompetenciátok a témában, amikor újabb és újabb DealShaker ajánlatokat teszek be ide és mindig amikor sarokba vagytok szorítva csak ennyit tudtok reagálni :D

Mennyi oldal óta is kérem - leszámítva hogy már évekkel ezelőtt is kértem.. - hogy másoljátok be ide a pénz definícióját ha már ekkora szakértőknek tartjátok magatokat? Miért nem teszitek? Mert abban a pillanatban akkora öngólt rúgnátok magatoknak és szembesülnötök kellene azzal hogy évek óta fa...got beszéltek, hogy azt az égést már a ti vastag bőrötök sem viselné el :D Csupán csak ezért nem másoljátok be, nem azért mert.. van jobb dolgotok is ;)

Unalmas.. egyszerűen tényleg unalmas hogy lassan 5 éve ugyanazt mondjátok.. "vége.." "ennyi volt.." "kár görcsölnöm.." "a király meztelen.." atyaég de unalmas ez a beszólás :D Tényleg.. mikorra tervezitek hogy végre igazatok lesz? :D A következő 5 évben előfordulhat vajon? XD

"Elmaradt a heti jelentésed :D"

Ki vagy te, az anyám? Tudom hogy nem fogjátok fel mert nincs rá kapacitás, de igazából nektek teszek jót ha elmarad a jelentés ;) De tudod nekem tényleg van jobb dolgom mint olyanokkal vitázni akik azt se tudják mi a pénz fogalma, vagy olyan ingatlanosokkal akik azt se tudják mi van előbb a parcellázás vagy közművesítés,.. vagy olyanokkal akik a saját hazugságaikkal szembesítve is letagadják hogy ők olyat nem mondtak ;)

"Bevásároltál már onelink coinból?"

Nem :)

Azonban a hírek a következők:

A OneLife és a OneAcademy oldaláról már letakarították a kamu adathalász felszólítást. Majd követi a többi oldal is. De kár görcsölnöm XD Mivan, lankad a figyelem? Már nem látogatod az oldalakat hogy ellenőrizd működnek-e még és hátha igazad van? :D Szánalom.

Nah jók legyetek, majd jövök, addig is további kellemes értetlenkedést, sárdobálást, gyenge beszólásokat, unalmas megjegyzéseket, fikázást és .. ... amit ilyen ovis szinttel még lehet :D

2020. ápr. 22. 19:55
 994/1051 anonim ***** válasza:
81%

[link]

Tessék. De mit akarsz ezzel? Van bármi köze a onecoinhoz? :D

2020. ápr. 22. 20:19
 995/1051 anonim ***** válasza:

Szegény Kralevnek nem fogynak az autós kuponkáji. Pedig mennyire fantasztikus ajánlatok. Úgy tűnik, egyre kevesebb embert tudnak megvezetni. A kb 2-300 kihagyhatatlan kuponkából, több mint egy hónaop alatt eddig egy ment el. Remélem te vetted meg és az euroban fizetendő részt már át is utaltad nekik:)

Nincs más dolgod mint várni az autóra. Küldik majd amikor lez exchange.

2020. máj. 1. 07:39
 996/1051 Mittudomain ***** válasza:
0%

" [link]

"Tessék. De mit akarsz ezzel? Van bármi köze a onecoinhoz? :D"

A definíciót kértem nem a linket.. de.. te megpróbáltad.. ennyire futotta.. komolyan fizikai fájdalmat okoz ha gondolkodnod kell és ezért nem teszed?

Mert akkor nem kérek ilyet nehogy megerőltesd magad... Dehát mit is vártunk.. tényleg csodálkoztam volna ha sikerül egy ennyire egyszerű kérést teljesíteni, de nyugi nem okoztál csalódást.

Jópofa próbálsz lenni de csak magadat alázod.

Az hogy ennyire is képtelen vagy és a kérdéseddel együtt remek bizonyíték az előző hozzászólásoddal az állításaim igazolására. Köszi, jól csinálod ;)

Egyben sajnálom hogy lányos zavarodban miután kiderült hogy megint nem jött be a lejáratásotok ennyire tellett..

Az előző hozzászólásomban ahol porig aláztalak titeket azzal hogy megint.. hangsúlyozom.. megint po..ára estetek a korábbi lejáratási próbálkozásokkal semmi reakció? :D Csak ez az erőtlen.. nem tudom minek nevezzem.. próbálkozás?.. Vicces hogy ilyenkor minden ilyen esetben ugyanaz a reakciótok ;)

Az ügye nem tűnt fel hogy ezeket a kamu adathalász figyelmeztetéseket még az xcoinx.com oldalra is rátették ahol semmilyen belépési lehetőség nincs, semmilyen adatmegadási lehetőség nincs, szóval egy olyan oldalra ami kb 2-3 éve inaktív? XD De persze mivel a Onecoinhoz tartozik ezért tegyük rá arra is.. egyértelmű kiknek és mi volt a valós szándékuk ezekkel a kamu adathalász figyelmeztetésekkel ;) Adathalász figyelmeztetési felhívás egy olyan oldalon,.. ahol semmilyen adatot vagy belépési nevet nem lehet sem beírni, sem regisztrálni XD OMG.. csak nektek nem esik le ebből se a lényeg XD

Figyi azért hátha.. ne a linket tedd be te nagyon szer...étlen.. A definíciót ahogy Mindig kértem.. tudod mi a különbség? A link nem egyenlő a definícióval.. de fogadjunk a linket már fel tudod mondani fejből, a definíciót nem XD .. áh hagyjuk.. Magadat se ismered fel a tükörben. Vigyázz nehogy megerőltesd magad a felfogás megkísérlésében..

"Szegény Kralevnek nem fogynak az autós kuponkáji. Pedig mennyire fantasztikus ajánlatok. Úgy tűnik, egyre kevesebb embert tudnak megvezetni. A kb 2-300 kihagyhatatlan kuponkából, több mint egy hónaop alatt eddig egy ment el. Remélem te vetted meg és az euroban fizetendő részt már át is utaltad nekik:) Nincs más dolgod mint várni az autóra. Küldik majd amikor lez exchange."

Tényleg csak ennyire futja ha megerőlteted magad? Ha már tényleg csak ennyivel tudsz beszólni az már nagyon a legalja.. Annyira szánalmas próbálkozás mint a török űrsikló.. Szánlak. Komolyan. Sebaj, ez jellemző rátok, csak aztán vigyázzatok a nagy erőlködésben nehogy vmi más is kipottyanjon ;)

Tényleg nem unjátok hogy 100 oldal óta és 4 éve folyamatosan mindig magatokat alázzátok és állandóan csak po..ára estek? Engem nem zavar, ékes bizonyíték a szintetekre :) Csakhát.. azt hihetné az ember hogy ennyi hozzászólás és idő után már nektek is leesik és ti is kellemetlennek érzitek, dehát ezek szerint a szintetek nem csak ennek szab gátat :D

De ahelyett hogy ezt belátnátok az egótok hatalmassága miatt megint visszafogtok valami nem túl frappánsat fröcsögni, esetleg betesztek vmi linket amivel megint bizonyítani akartok vmit, még be is szóltok vmi unalmassal mert új beszólást magatoktól nem tudtok kitalálni csak azokat ismétlitek amiket én írtam nektek régen, megpróbáltok lejáratni, vagy hogy már mindenki tudja még a facebook szent és nobeldíjas népe is csak én nem hogy vége és megint azt fogjátok hinni hogy igazatok van.. pont mint az elmúlt 100 oldalon XD Annyira gáz :D De csináljátok csak, igazából nekem tesztek vele szívességet ;)

2020. máj. 5. 18:32
 997/1051 anonim ***** válasza:

"Tényleg csak ennyire futja ha megerőlteted magad? Ha már tényleg csak ennyivel tudsz beszólni az már nagyon a legalja.. Annyira szánalmas próbálkozás mint a török űrsikló.. Szánlak. Komolyan. Sebaj, ez jellemző rátok, csak aztán vigyázzatok a nagy erőlködésben nehogy vmi más is kipottyanjon ;)"

Viszont igaz amit írt. E felett szépen átsiklottál megint, mint minden lényeges tény felett.

Ezzel csak magadat minősíted... :D

2020. máj. 15. 21:05
 998/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Viszont igaz amit írt. E felett szépen átsiklottál megint, mint minden lényeges tény felett. Ezzel csak magadat minősíted... :D "

Ilyen kijelentést tenni olyantól aki végighazudta eddig is az egész témát és még le is tagadta amikor dátummal kimásolva szembesítve lett elég merész :D

Hogy magamat idézzem:

... és megint azt fogjátok hinni hogy igazatok van.. pont mint az elmúlt 100 oldalon XD Annyira gáz :D De csináljátok csak, igazából nekem tesztek vele szívességet ;)

Igaz hogy már sokszor megírtam hogy az a kereskedő aki így vagy úgy átvágja a vásárlókat tiltásra kerül a DealShaker oldalról, de mindegy :D Icipici logika.. a kereskedő még mindig fent van az oldalon. Tudom ti megpróbáltok kapaszkodni valamibe, de csak magamat tudnám idézni újra, miszerint szánalmas ha már csak ezzel próbáltok meg beszólni és ebbe próbáltok kapaszkodni :D

A kevésbé frappáns és egyben unalmas beszólás is megvolt :D Igazából tök jól esik hogy újra és újra megírom mi lesz és tényleg úgy is lesz :D Nembaj örüljél magadnak XD

Akkor a hírek ;)

Augusztusban már globális rendezvény lesz, nem is akármilyen ;) Hogy titeket idézzelek, már mindenki tudja csak én nem.. XD Ciki XD

A DealShakerre egyre több magyar 100%-os ajánlat kerül fel, rá lehet keresni az oldalon, a Onecoin továbbra is stabil és vásárlói értéke 42 euró, az oldalak működnek, a központ és a kisebb irodák világszerte is működnek,... mi kell még.. ja igen.. egy MasterCard, amit egy olasz cég bocsát ki és átváltja a Onecoint euróra ;) Igaz nem forex, meg korlátozott mennyiségben, de erre is kitaláltok valami szerencsétlen beszólást hogy nektek ez miért nem jó, de nekünk ez megy a többi jó hír közé ;)

Szóval megint kaptatok pár infót amit kiforgathattok kedvetek szerint, majd belekapaszkodhattok és megint örülhettek majd magatoknak hogy mekkora májerek vagytok XD ...ééés újfent igazam lesz ;) Hajrá, mint mondtam,.. igazából nekem tesztek vele szívességet ;)

2020. máj. 18. 12:09
 999/1051 anonim ***** válasza:

Már megint keversz valakivel, mellesleg szép terelés volt megint!

Hát ebben profi vagy.

Minél többször írsz ide, annál mélyebbre süllyedsz...

2020. máj. 19. 09:49
 1000/1051 anonim ***** válasza:

Mastercard.. haha.. Remélem arra is befizettél, megérdemled.

[link]

Érdemes a hozzászólásokat olvasgatni a "kettőt kattintani nemtudó" tagoktól.

De ez is érdekes olvasmány:

[link]

2020. máj. 19. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!