Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
 1021/1051 Mittudomain ***** válasza:
61%

Úgy látszik nem bírtok magatokkal, folyamatosan törölni kell a bejegyzéseiteket :) Hivatalosan bizonyítékokkal nem tudjátok alátámasztani amiket írtok, csak noname bloggerekkel, bulvár hírekkel és egyéb jelentéktelen véleményekkel igyekeztek igazolni magatokat :) Ez a .. nem is tudom milyen kategória.. nem szánalmas.. erre nincs megfelelő szó :D

"Neki (alább a link) is kelett 5 év mire, rajött ara, amihez nekem 5mp elég volt a bemutató videóbol amit, annó kaptam." " [link] "

Nem számolom, de valaki meg tudná mondani ő hanyadik noname lelkisérült blogíró vagy videoblogger aki szintén képtelen arra hogy 100%-os ajánlatokra költse a mára többszörösét érő Onecoinját mint amennyit 2015-ben ért? Csakmert 2015. őszén 3,35 eurót ért és még nem lehetett elkölteni, most meg 42 eurót ér és 100%-os magyar ajánlatokra IS lehet költeni ;) De ez a szegény ember sem tud számolni.. szóval nem csoda ha ilyeneket találtok :D

A facebookos hasonlatán nagyot röhögtem XD Komolyan, ennyire tudatlanok akarják osztani az észt?.. A vicc jutott eszembe, amikor elviszik a szerelőhöz az autót, hogy nem indul, majd a szerelő 5 perc után fog egy kalapácsot, rávág a motor egy pontjára és az autó hibátlanul indul majd azt mondja: 50ezer lesz. Mi kerül 50be? Hogy rácsapott egy kalapáccsal?.. Nem.. hanem hogy tudtam hova kell ütni és mekkorát ;) Szóval ha eltörik valamitek vagy össze kell varrni, a gipsz, a tű és a cérna szinte ingyen van, nehogy orvoshoz forduljatok emiatt XD

Érdekes módon bárki aki tudja mi meg hogy működik, tisztában van a pénz fogalmával meg azzal hogy egyáltalán mit nevezünk piramisjátéknak és mi különbözteti meg az mlm-et a piramistól, azok közül egy sem kéri vissza a pénzét, helyette inkább használják a coinjaikat, amit ez a szerencsétlen ezek szerint nem tud hogy lehet XD Van még ilyen videótok? Ez jobb mint újra nézni a Showder-t XD

Wikipediát hozza fel... XD Mert ott megírták XD Istenem, van még valaki aki használja azt az oldalt bármire is, miután tárgyi tudástól meg nem zavart elméjű emberek hordták össze? XD Figy.. van olyan egyetem ahol a szakdolgozatnál elfogadják a wikipedia-t mint forrásmegjelölést, vagy visszadobják hogy húzz a fenébe? XD Sokszor mondtam ne égessétek magatokat vele, dehát hiába XD

"Ingatlanos"

Az az "ingatlanos" aki még azt sem tudja mi van előbb, parcellázás vagy közmű? XD Már kezdtem örülni hogy egy másik ingatlanos, de ezek szerint nem XD

".. Láttam, hogy távolkeleten megint lehetett füstőlőt venni 50% coinért. Kelle ennél több bizonyíték?"

De a magyar 100%-os ajánlatok vhogy nem jutnak el a feldolgozó központig :D Hogy aztán a szemekkel van a baj vagy azzal ami mögötte van,.. ugyan ki tudná ezt megmondani :D

"Mastercardod megjött?..Telket azt nem vettél moszkva melett, még mindig 57 van, mint fél vagy másfél éve..nem fogy az ingyen luxus ház.. De nagyon jó hír "good mews" jött ki a csatornán , amiről szoktal linkelni. Hamarosan "open market" ..."exchange start".. :DD.. Neked vannak híreid baratunk?:)"

Úgy konkrétan, saccperkábé.. áruld el nekem légyszíves mi közöd van ahhoz hogy én mire költök a coinjaimból? :) Jah hogy továbbra sem tudtok válaszolni a feltett kérdéseimre és valamit muszáj fröcsögni. Jah értem :)

Tudjátok mire jó ha valakinek van véleménye.. van mit jó magasról lesz..ni XD

A globális rendezvényekre és az állandóan megújuló 100%-os magyar ajánlatokra gondolsz mint hírekre? Van, de kár belétek, nem jut el az info a szemetek mögé. Valami gond lehet az átvitellel :D Olyan jó nézni ahogy telik az idő és ti szentül meggyőződve hirdetitek hogy már rég vége, miközben egyre csak növekszik :)

"Ezekután biztos vagyok benne, hogy ez a mittudomén gyerek csak szimplán trollkodik és mindig is azt tette. Mert ennyire biztosan nem hülye."

Ooh olyan sok mindenben voltál biztos már :D Mint a kedvencemben is hogy nem te írtad azt amit egy az egybe bemásoltam neked és letagadtad :D Minél több a vélemény,.. de hisz tudod mit lehet a véleményekkel csinálni :D

"Az a durva, hogy még mindig van nem kevés tag, aki meg van győződve, hogy nagyon jól járt és minden a terv szerint halad. És nagyon elégedett, hogy költheti a coinkáit. (= a duplára felárazott termék/szolgáltatás felét ONE ba fizetheti.) Ő inkább ezek közé tartozhat."

Az egyik azt mondja hogy már senki nincs csak én, a másik azt mondja még sokan vagyunk,.. döntsétek már el XD Nekem pl semmi bajom azzal ha 100%-ban fizethetek szállást, vagy olyan termékeket, szolgáltatásokat amiket amúgy is igénybe vennék. Nektek úgy látszik ezzel valamiért gondotok van, de hogy mi arra még nem sikerült rájönnöm :D

Segítek.. az általad írt nem bizonyítható duplát, mint kétszerest, veri az én bizonyítható 10szeresem amint fentebb írtam ;)

Apropó... bemásoljátok végre a pénz definícióját, vagy továbbra is túl nehezet kérek? Mert még mindig nem vagytok tudatában vele, csak azért kérdem, miközben meg egy gazdasági kérdésben igyekeztek .. nem is tudom mi ez amit csináltok.. okoskodtok :D Tudjátok, van az a mondás.. a h.ly.k okoskodnak, az okosok meg h.ly.skednek ;)

Kérdéseimre a válaszok? Ha annyira igazatok van hogyhogy nem tudtok rájuk válaszolni alátámasztott hivatalos forrásokkal?.. Jah.. nem akartok válaszolni.. XD Értem, minden világos XD

Még egyéb valami? Még több belinkelt lelkisérült blogoló, .. vagy behindmlm,.. vagy egyéb bulvár hírportál..? netán egyéni vélemény?... Trágár mocskolódás..? :D

Majd jelentkezem, egészen kellemes így ritkábban írni, hogy közben csak telik és telik az idő.. és a cég,.. a coin,.. a hálózat még mindig működik.. A coin értéke pedig stabilan 42 euró.. hogy egyre több magyar 100%-os ajánlat kerül fel.. hogy túlvagyunk a július 25-i globális Online DealShaker expon,.. valahogy.. csak nem akarja mégsem a végét járni XD

Szóval akkor még egyszer.. kérdéseimre válaszaitok?.. Vagy továbbra is csak .. sárt dobáltok mint az evolúció korai szakaszán? XD

2020. aug. 1. 10:48
 1022/1051 anonim ***** válasza:
50%
Egyszerűen síkhülye vagy aki itt éli ki a frusztrációját...
2020. aug. 1. 11:28
 1023/1051 anonim ***** válasza:
62%

Na miujság?

Hallom hamarosan indul az "exhange" :DD

De tudom téged az nemérdekel, félárom vásárolhattad meg eddig is a duplájára árazott termékeket.:) Meg kűlönben is hamarosan jön a MasterCard :D

Luxusházat már nem veszel moszkva mellett. onevillage.one

Szegény kicsi Mittudomain :)

Nem a pénz fogalmát nem ismerjük, mielött rákérdeznél.

"ingatlanos"

2020. okt. 16. 14:36
 1024/1051 Mittudomain ***** válasza:
0%

"Na miujság? Hallom hamarosan indul az "exhange" :DD "

Én meg hallom hamarosan bebizonyítod hogy tudsz magadból még nagyobb h.lyét csinálni :D Lásd lejjebb ;)

"De tudom téged az nemérdekel, félárom vásárolhattad meg eddig is a duplájára árazott termékeket.:) Meg kűlönben is hamarosan jön a MasterCard :D "

Azt már számtalanszor kitisztásztuk hogy nektek nem megy a matek, ne erőltessétek ;) De látom most megint ilyen hasraütős trollkodós beszólós napot tartasz aminek ugyanúgy mint eddig semmi értelme, csak azt éred el hogy magadat járatod le :D

"Luxusházat már nem veszel moszkva mellett. onevillage.one"

Erre gondolsz? [link] XD

Azt hittem már megtanultátok annyi pofára esés után hogy ha valami fejlesztés van,.. karbantartás,.. vagy egyszerűen csak vmi szőke párkapcsolat nélküli magával mit kezdeni nem tudó tünemény jogtalanul letiltatja az oldalt a magáncégével az nem jelenti azt hogy vége mindennek :D Dehát aki nem képes fejlődni az így járt ;)

Most is, mint annyiszor, jártál volna utána és maradtál volna csendben, így csak magadat ásod még mélyebbre, bár azt hihetné az ember ez lehetetlen ennyi melléfogás után...

Nahát.. ráadásul most még több telek van megvásárolva mint eddig :)

"Nem a pénz fogalmát nem ismerjük, mielött rákérdeznél."

Pontosítsunk... azt SEM ;)

"ingatlanos"

Erre én a helyedben továbbra sem elnnék büszke XD

Még valami? :)

2020. okt. 17. 08:45
 1025/1051 anonim ***** válasza:
50%

Na, meg mert szólalni majomka!

Na, elfogadják már a teszkóban a shitkoinodat?

Ruja előbújt már?

Már nem tartja a fél világ átverésnek?

Szánalom vagy a köbön... :D

2020. okt. 17. 09:46
 1026/1051 anonim ***** válasza:
62%

"Erre gondolsz? [link] XD"

Csakhogy itt már szó sincs onecoinról, dealshakeről sehol, nemúgy mint a letiltott weblapon...

(az .su már korábban is élt párhuzamosan)...

A mastercard amire meg verted a melled, egy újabb átverés volt. Nem ismered el?.. Vagy hamarosan jön az is mint az exchange?:D

Ki kapta meg a kártyáját, amivel bárhol vásárolhat oneban, akár csak részben is???

2020. okt. 19. 08:51
 1027/1051 Mittudomain ***** válasza:
44%

"Csakhogy itt már szó sincs onecoinról, dealshakeről sehol, nemúgy mint a letiltott weblapon...

te már csak tudod XD Jólvan semmi baj, nem kell úgy tenned mintha nem estél volna pofára :D Végülis csak mindenkinek egyértelmű, de azért próbáld meg beállítani mintha nem az lenne XD

"A mastercard amire meg verted a melled, egy újabb átverés volt. Nem ismered el?.. Vagy hamarosan jön az is mint az exchange?:D "

Mit ismerjek el te nagyon okos :D Hogy megint azt se tudod hol vagy? :D Hogy egy olasz cégről volt szó amelyik bankkártyát bocsát ki és átváltja a one-t euróra? :D Jaaa hogy az mégis megy és működik ugyanúgy mint a onevillage amit benéztél? :D Ennyi ésszel szabadlábon.. huh XD

"Ki kapta meg a kártyáját, amivel bárhol vásárolhat oneban, akár csak részben is???"

Mindig olyan értelmeseket tudsz kérdezni, hogy azt se tudom melyik intézetben vagyok épp XD 103 oldal óta nézitek be folyamatosan, de nem baj, valaki simogassa meg a bucitokat helyettem is :D

2020. okt. 19. 21:35
 1028/1051 anonim ***** válasza:
65%

Megint csak a mellébeszélések!

Nem is vártunk mást tőled!

Ruja hol van?

Tudsz már a teszkóban shitcoinért vásárolni?

A kacatsékeren kívül elfogadják máshol is a foskoinodat?

2020. okt. 20. 06:18
 1029/1051 anonim ***** válasza:
62%
Sem házat nem lehet venni onért moszkva melett, sem máshol és semmilyen olasz cég nem váltja a onet eurora... Lehuzkodtak 100eurot még a pénzük után futó hiszékeny emberekről. Az csak erről szólt.
2020. okt. 20. 18:23
 1030/1051 Mittudomain ***** válasza:
61%

"Megint csak a mellébeszélések! Nem is vártunk mást tőled! Ruja hol van? Tudsz már a teszkóban shitcoinért vásárolni? A kacatsékeren kívül elfogadják máshol is a foskoinodat?"

Tőled olyan szinten nem várok értelmes hozzászólást, hogy el sem hiszed :D Tudod milyen magasról teszek a véleményedre? :D Szólj ha képzeletben elérted az univerzum határát... aztán a távolságot szorozd meg a végtelennel XD Hiába írom le bizonyítékokkal alátámasztva a válaszaim a kérdéseidre, valami úgy blokkolja az információ bejutását a szemed mögé mint mercedes terepjárós a kéregetőt XD Magadat felismered a tükörben azért? XD

"Sem házat nem lehet venni onért moszkva melett, sem máshol és semmilyen olasz cég nem váltja a onet eurora... Lehuzkodtak 100eurot még a pénzük után futó hiszékeny emberekről. Az csak erről szólt."

Attól eltekintve hogy megint hazudsz - amit már tényleg megszoktunk - annyiszor estetek már pofára, de még ezek után is képesek vagytok olyanokat írni ami nem igaz és még el is hiszitek. Konkrétan magatokat hergelitek :D

Sajnálom de vitatkozni csak értelmes emberekkel lehet, veletek nem :D 103 oldal óta és nem tudom már hány éve próbáljátok bebizonyítani hogy igazatok van hasraütésekkel és valótlan hírek terjesztésével, de úgy látszik valami olyan kórságban szenvedtek ami hihetetlen kitartást ad :D Csak kár hogy a h.lyeségnek... XD

Írjatok még még még, de tényleg, minél több személyeskedés kerüljön fel tőletek, minél több noname forrással cikkek, meg vélemények, még megszámlálhatatlan hazugság a céggel és a coinnal kapcsolatban, hadd gyűljön :) Én meg a többiekkel együtt tovább költöm a coinokat ;)

2020. okt. 20. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!