Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Azért megkérdezném ezeket a magyar kereskedőket, hogy miért nem fogadják el 100%-ban a onecoint, ha egyszer 29,85€- ér... :D
Kíváncsi lennék mit mondanának...
Én azon csodálkozom, hogy senkinek nem jut ez az eszébe. Még a belépőt is befizeti. Hogy lehetnek ennyire elvakultan hívők. Még örölnek is, hogy vásárolgatnak, mint Mittudomain az "ingyen" utazásainak.
Képzeljünk el egy debreceni one tulajdonost. Felutazik pestre, befizeti az 1000 Ft-os belépőt, hogy vehesen 5000 Ft értékű lisztet 4000 ért. (nyílvánvaló, hogy a kereskedőnek, bőven megéri 4ért is adni és az sem a onecoinért megy ki). Vagy megbízzon egy budapesti ingatlanost akinek, "csak" 2 %ot kell fiatban fizeti a maradékot coinba, mert ő 4% ért dolgozik.
Miért nem lehet neki mind a 4 et oneba?
Elmagyarázom mittudomain mert még mindig nem érted. Mert Ő is tudja, hogy abból csak lisztet tud vannei 5000 helyett 4000 ért. A forint kell neki.
Az eladó meg megbízhat 100 másik ingatlanost 2%ért és nem kell coint sem rádobnia. Feldobsz egy házat az ingatlan.com-ra 1 héten belűl 5db köthetsz, köztük országosokkal is.
De persze, olyan hülye, csak kinába kellene kiutaznia vagy moszkvába és ott autót is vehetne. Hiszen láttuk, Mittudomain belinkelte a videót:D
Köszönöm a videó linket, legalább nem nekem kell bebizonyítanom, hogy 300 felett voltak :) Az hogy a nyuggerekre izgulsz, a te dolgod, gondolom a sok fiatal elkerülte a figyelmed :)
Úgy látom a tetőfedés, autószerelés, online marketing szolgáltatás, bvfheating solutions innovatív elektromos fűtéssel foglalkozó cég, jóga oktatás, ruhák, masszázs, kézműves kalácsok és luxus órák elkerülték a figyelmed? :)
Jah.. meg ez is :D
1250 dollárért a telek és minden más 100% coinért?.. a közmű, a ház, a minden? :) Az is elkerülhette a figyelmed, hogy már van magyar aki vásárolt ott telket és házat ;)
A hisztitek nagyon aranyos :) Nem tudom miért jó nektek ha magatokat szivatjátok de...
... legyen az, hogy én hetente be fogom ide írni hogy mi a helyzet, hogy mik a fejlemények, hogy még működik, ti meg hogy a két hozzászólásom között hogyan járatjátok le magatokat továbbra is, az meg legyen a ti dolgotok ;)
Lényegtelen, hogy hányan voltak.
Az szerinted mennyi onecoin tulajdonost érint a világban, hogy moszkva mellett lehet venni 1250 dollár/100m2 áron telket? :D
Persze tisztán onecoinért semmit sem lehetett venni, ergo semmit sem ért a belépődíjas piacod... :D
Megint szénné égtél.
Legközelebb akkor írj ide, ha már bizonyítani tudod, hogy mennyiségi korlátozás és fiat pénz nélkül bármit lehet vásárolni a kacatsékeren.
Ezek a korlátozott és fiat pénzes ajánlatok nem fogják megváltani a onecoin világát...
"Lényegtelen, hogy hányan voltak."
XD Lényegtelen hányan voltak XD Mivan, ha nem tetszik az igazság akkor lényegtelen? XD
"Az szerinted mennyi onecoin tulajdonost érint a világban, hogy moszkva mellett lehet venni 1250 dollár/100m2 áron telket? :D"
Szerinted mennyire nem érdekel hogy mi a véleményed és hogy mindenkinek ugyanaz a termék vagy szolgáltatás kell és csak az a jó amit te mondasz annak? :D
400ezer a telek és 100% coinért kapok közművesített házat, nem is akármilyet :D
"Persze tisztán onecoinért semmit sem lehetett venni, ergo semmit sem ért a belépődíjas piacod... :D"
Szerinted mennyire nem izgat ha épp ott az expon nem lehetett 100%-ért venni, amikor 60-70-80%-os kedvezménnyel vásárolhatok? :D Nem megy a matek :D
"Megint szénné égtél."
Szerintem ott se voltál XD De még mindig nem érdekel a véleményed XD
"Legközelebb akkor írj ide, ha már bizonyítani tudod, hogy mennyiségi korlátozás és fiat pénz nélkül bármit lehet vásárolni a kacatsékeren."
Kinek képzeled magad? Ki vagy te hogy feltételek szabj? Fáj az igazság és be akarod korlátozni mikor ér a coin annyit amennyit? Szerinted ez hol érdekel megint ? :D Halkan súgom meg.. még a videobloggereknél is jelentéktelenebbek vagytok, noname kis szájkaratésok :)
"Ezek a korlátozott és fiat pénzes ajánlatok nem fogják megváltani a onecoin világát..."
Éppen most, ebben a percben is változtatják, nem csak a onecoin világát de az egész világot ;)
Nah kellemes véleményírásokat, jelentkezem jövőhéten, addig gyártsátok a kommenteket kérlek, minél többet és ha lehet ne nyúljátok a szövegem, elég ha a hazugságokat másoljátok de az is elég.. gáz... köszi! ;)
"Szerinted mennyire nem izgat ha épp ott az expon nem lehetett 100%-ért venni,"
Kénytelen voltál elismerni. Semmit se adtak a coinért a kamukedvezményeken kívűl. És ez nem csak itt megy így hanem mindenhol. Az összes expón. Kedvezményt adnak 100% coinért a felárazott termékre, szolgáltatásra. A sok kétségbeesett coinos meg kapkodnak utánna. A kereskedők meg jól járnak. Olyan ez mint a black Friday.
Most meg jössz a kamu házaiddal, a kamu autók és kamu utazások után :D Nem unod? A telek nem 400e hanem 400e/100nm től. Egyenlőre (2-3 éve) építési telkeket árulnak, fiatért egy még szántóföldek látszó fel nem parcellázott, közművesítetlen területen. Majd ha beköltöznek a onal kifizetett házakba akkor gyere ezzel.
Az akkor lesz amikor az Exchange és amikor klarev több ezer autója átadásra kerűl.
Addig a magyar ismerősöd maximum krumplit termeszthet a 4e/nm áron megvett szántóföld darabján ha nem zavarják el az oroszok.
Miért égeted magad tovább? Szén-dioxiddá?
De azért gyere jövőhéten a hírekkel.
"ingatlanos"
"Kénytelen voltál elismerni. Semmit se adtak a coinért a kamukedvezményeken kívűl. És ez nem csak itt megy így hanem mindenhol. Az összes expón. "
Nem ismertem el semmit, de nem baj :) Eddig sem jött be a "te megmondod és úgy is van" módszered :) Szerintem ott sem voltál :) A 100% coin elfogadás autószerelésért Pesten biztosan elkerülte a figyelmed ;) [link] Igen, ők is ott voltak ;) Igen, az autószerelés két részből áll, a munkadíjból és az alkatrészből, ha és amennyiben szükséges :) De máris mennyit is spóroltam? Lássuk csak.. ja igen.. alapból több mint a felét, de lehet hogy a teljes szervízt ;)
Köszi a véleményed hogy szerinted mit meg hogyan csinálnak bár egyik külföldi expón sem voltál :) Csak így tovább, jár a taps :)
"Kedvezményt adnak 100% coinért a felárazott termékre, szolgáltatásra. "
A matektudásod már bebizonyítottad hogy semmit sem ér :) De lentebb még azt is be fogod bizonyítani, hogy az ingatlanozáshoz sem értesz :)
"A sok kétségbeesett coinos meg kapkodnak utánna. A kereskedők meg jól járnak. Olyan ez mint a black Friday."
Szeretem a hasonlataidat :) Azt sem tudod miről van szó, de hasonlítgatsz :)
"Most meg jössz a kamu házaiddal, a kamu autók és kamu utazások után :D Nem unod? "
Tudjuk, amit nem hisztek el az kamu :) Ezt úgy hívják: fáj az igazság és hazugságba burkolóztok ahelyett hogy elismernétek ;) Kemény az élet..
"A telek nem 400e hanem 400e/100nm től. "
Tudod mit kedves.. "ingatlanos" :D Csak a játék kedvéért.. Legyen 200 négyzetméter amit veszek ;) Az úgy felfele kerekítve mondhatjuk hogy 800e magyar forint. Tehát, Moszkva mellett 40 km-re 200 négyzetméter 800.000 Forintért. Erre már fel tudom húzni az akármekkora házat amit kínálnak, tisztán Onecoinért, közművesítve :)
Idehaza.. Vidéken.. 100 négyzetméter.. hasonló adottságokkal: Budapesttől max 40 km-re, tó és fás környezet mellett.. 100 négyzetmétert.. kapsz 1 millió alatt? :) Tehát idehaza, 200 négyzetméter nagyon baráti áron ismerőstől de csakmert sok pénzzel tartozik,.. 2 millió forint :) Szerintem a kettő között van úgy kb.. 1,2 millió forint különbség :) Ezek után ne legyél rá büszke hogy "ingatlanos" vagy ;)
"Egyenlőre (2-3 éve) építési telkeket árulnak, fiatért egy még szántóföldek látszó fel nem parcellázott, közművesítetlen területen. "
Neked nagyon sok minden elkerüli a figyelmed, hogy tudtál megélni eddig az ingatlanoskodásból? :D Skubizd a fel nem parcellázott területet...
Apropó.. ha nincs felparcellázva.. hogy lehet közművesítve? :D Lehet.. hogy nem is vagy és nem is voltál sosem .. ingatlanos? :D
"Majd ha beköltöznek a onal kifizetett házakba akkor gyere ezzel."
Tudod kinek szabjál feltételeket? Adok néhány tippet: nagyon közeli családtagodnak.. ;)
"Az akkor lesz amikor az Exchange és amikor klarev több ezer autója átadásra kerűl."
Olyan cuki vagy amikor próbálod megmondani mi hogy lesz és mikor :D Még mindig sötétben tapogatsz ha azt hiszed exchange kell ahhoz hogy működjön :)
"Addig a magyar ismerősöd maximum krumplit termeszthet a 4e/nm áron megvett szántóföld darabján ha nem zavarják el az oroszok."
Egy szóval sem mondtam hogy az ismerősöm, de annyira jól tudod ferdíteni a dolgokat.. fogadni mernék hogy másod is elég.. ferde XD
Nos akkor most márciusban a tulajdonosok gyűlésén kiderül ;) Áprilisban meg indul az infrastruktúra kiépítése ;) De ha gondolod.. és a krumplira gerjedsz.. vegyél egy kis balkonládát.. és ültess bele ;)
"Miért égeted magad tovább? Szén-dioxiddá?"
Ez.. segíts már kicsit.. beszólás volt? :D Huh.. mióta nem írok újakat nagyon gyér a felhozatal :D
"De azért gyere jövőhéten a hírekkel."
A hírek:
Mily meglepő, a központ és az összes iroda a világon működnek, bár páran azt a téves látszatot akarták mutatni, hogy kirámolták és menekülnek :)
A Onecoin továbbra is költhető a DealShaker oldalon és az expókon, 1 coin 30 eurót ér, ami átszámítva 10.000 Forintnak felel meg.
A tagok száma, ahogy a kereskedők száma folyamatosan nő a lejáratások és oldal blokkolási próbálkozások ellenére, aki nem hiszi nézze meg minden nap ;)
Az expók és előadások az egész világon zavartalanul folytatódnak.
A román hatóság újabb vizsgálatán kiderült, hogy valóban legális tevékenységet végez nem csak a Onecoin mint cég, hanem a OneLife, vagyis a hálózat is, ezáltal a DealShaker is. Szóval újfent megállapították azt amit korábban, hogy legális. Nekem pl fura miért kell újra vizsgálni ha egyszer rendben volt, de minél többször annál jobb nekünk ;)
A legfontosabb hír: senki el ne higgye ezeket a híreket csak azért mert én írtam. De mindnek utána lehet nézni ;)
"ingatlanos"
Ennyi baklövés után nem is árt ha idézőjelbe teszed :D
Találkozunk jövőhéten, addig is további kellemes sárdobálást, linkelgetést, értetlenkedést, magyarázást, beszólást, hazudozást :)
"Igen, az autószerelés két részből áll, a munkadíjból és az alkatrészből, ha és amennyiben szükséges :) De máris mennyit is spóroltam? Lássuk csak.. ja igen.. alapból több mint a felét, de lehet hogy a teljes szervízt ;"
Jó! Látom te is érzed mi itt a gond. A kérdés csupán annyi, hogy mennyi az alkatrész. A lista áron adja vagy az 50% kedvezményével. Mert az én szerelőm igaz el kéri a 6-7000res óradiját, de a 200e listaárú alkatrészt 100ba fogja adni, amennyibe veszi. És egyáltalán nem biztos, hogy te kevesebbet fizetsz majd amit én. Olyan ez mint az ingyen szállásod ahol csak a kaja kerűl annyiba, mint máshol a szállás + kaja. Érted? :)
A telkeidel meg hagyjál. Senki nem látta ki vett ott, mitt vett ott, van e közmű vagy nincs. Házak még csak rajzokon. Van egy weblap amit már egy vagy két éve is mutattál. Semmi változással. 57 választható szabad telekkel.(1 éve is ennyi volt) A műholdról egyenlőre egy szántót látni a területen...
Erre térjünk vissza késöbb.
De ha lesz kőműves és ács, aki nem köti meg, hogy nála kell venni az anyagot akkor szólj, építkezni akarok.
Hagyd.
Úgy tesz, mint aki nem érti az egészet. Valójában meg pontosan tudja, hogy úgy mennek a dolgok, ahogy mi itt felvázoljuk.
De már nem nyomja akkora vehemenciával, mint korábban.
Lassan felfogja, hiszen minden hozzászólásával csak ront a saját helyzetén.
Állandóan megégeti magát.
"Budapesttől max 40 km-re, tó és fás környezet mellett.. 100 négyzetmétert.. kapsz 1 millió alatt? :"
Ja és igen. Kapsz, nem is a kármilyen. Pont most költözöm vidékre. Igaz nem 40 hanem 60 km-re vettem egy 4500nmes parkosított telket, 2db hibátlan házzal,dupla garázzsal, melléképületekkel, panorámás, fás, összközműves, patak csordogál a telek elött 20 mre, 150méterre tó. 0 szomszéddal. Mindezt 40ért.
Mit akarsz te 200négyzetmétere építeni? Favellák épűlnek ott? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!