Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
 961/1051 anonim ***** válasza:

Azért megkérdezném ezeket a magyar kereskedőket, hogy miért nem fogadják el 100%-ban a onecoint, ha egyszer 29,85€- ér... :D

Kíváncsi lennék mit mondanának...

2020. febr. 19. 12:33
 962/1051 anonim ***** válasza:

Én azon csodálkozom, hogy senkinek nem jut ez az eszébe. Még a belépőt is befizeti. Hogy lehetnek ennyire elvakultan hívők. Még örölnek is, hogy vásárolgatnak, mint Mittudomain az "ingyen" utazásainak.

Képzeljünk el egy debreceni one tulajdonost. Felutazik pestre, befizeti az 1000 Ft-os belépőt, hogy vehesen 5000 Ft értékű lisztet 4000 ért. (nyílvánvaló, hogy a kereskedőnek, bőven megéri 4ért is adni és az sem a onecoinért megy ki). Vagy megbízzon egy budapesti ingatlanost akinek, "csak" 2 %ot kell fiatban fizeti a maradékot coinba, mert ő 4% ért dolgozik.

Miért nem lehet neki mind a 4 et oneba?

Elmagyarázom mittudomain mert még mindig nem érted. Mert Ő is tudja, hogy abból csak lisztet tud vannei 5000 helyett 4000 ért. A forint kell neki.

Az eladó meg megbízhat 100 másik ingatlanost 2%ért és nem kell coint sem rádobnia. Feldobsz egy házat az ingatlan.com-ra 1 héten belűl 5db köthetsz, köztük országosokkal is.

De persze, olyan hülye, csak kinába kellene kiutaznia vagy moszkvába és ott autót is vehetne. Hiszen láttuk, Mittudomain belinkelte a videót:D

2020. febr. 19. 13:06
 963/1051 Mittudomain ***** válasza:

Köszönöm a videó linket, legalább nem nekem kell bebizonyítanom, hogy 300 felett voltak :) Az hogy a nyuggerekre izgulsz, a te dolgod, gondolom a sok fiatal elkerülte a figyelmed :)

Úgy látom a tetőfedés, autószerelés, online marketing szolgáltatás, bvfheating solutions innovatív elektromos fűtéssel foglalkozó cég, jóga oktatás, ruhák, masszázs, kézműves kalácsok és luxus órák elkerülték a figyelmed? :)

Jah.. meg ez is :D

[link]

1250 dollárért a telek és minden más 100% coinért?.. a közmű, a ház, a minden? :) Az is elkerülhette a figyelmed, hogy már van magyar aki vásárolt ott telket és házat ;)

A hisztitek nagyon aranyos :) Nem tudom miért jó nektek ha magatokat szivatjátok de...

... legyen az, hogy én hetente be fogom ide írni hogy mi a helyzet, hogy mik a fejlemények, hogy még működik, ti meg hogy a két hozzászólásom között hogyan járatjátok le magatokat továbbra is, az meg legyen a ti dolgotok ;)

2020. febr. 23. 11:08
 964/1051 anonim ***** válasza:

Lényegtelen, hogy hányan voltak.

Az szerinted mennyi onecoin tulajdonost érint a világban, hogy moszkva mellett lehet venni 1250 dollár/100m2 áron telket? :D

Persze tisztán onecoinért semmit sem lehetett venni, ergo semmit sem ért a belépődíjas piacod... :D

Megint szénné égtél.

Legközelebb akkor írj ide, ha már bizonyítani tudod, hogy mennyiségi korlátozás és fiat pénz nélkül bármit lehet vásárolni a kacatsékeren.

Ezek a korlátozott és fiat pénzes ajánlatok nem fogják megváltani a onecoin világát...

2020. febr. 23. 12:26
 965/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Lényegtelen, hogy hányan voltak."

XD Lényegtelen hányan voltak XD Mivan, ha nem tetszik az igazság akkor lényegtelen? XD

"Az szerinted mennyi onecoin tulajdonost érint a világban, hogy moszkva mellett lehet venni 1250 dollár/100m2 áron telket? :D"

Szerinted mennyire nem érdekel hogy mi a véleményed és hogy mindenkinek ugyanaz a termék vagy szolgáltatás kell és csak az a jó amit te mondasz annak? :D

400ezer a telek és 100% coinért kapok közművesített házat, nem is akármilyet :D

"Persze tisztán onecoinért semmit sem lehetett venni, ergo semmit sem ért a belépődíjas piacod... :D"

Szerinted mennyire nem izgat ha épp ott az expon nem lehetett 100%-ért venni, amikor 60-70-80%-os kedvezménnyel vásárolhatok? :D Nem megy a matek :D

"Megint szénné égtél."

Szerintem ott se voltál XD De még mindig nem érdekel a véleményed XD

"Legközelebb akkor írj ide, ha már bizonyítani tudod, hogy mennyiségi korlátozás és fiat pénz nélkül bármit lehet vásárolni a kacatsékeren."

Kinek képzeled magad? Ki vagy te hogy feltételek szabj? Fáj az igazság és be akarod korlátozni mikor ér a coin annyit amennyit? Szerinted ez hol érdekel megint ? :D Halkan súgom meg.. még a videobloggereknél is jelentéktelenebbek vagytok, noname kis szájkaratésok :)

"Ezek a korlátozott és fiat pénzes ajánlatok nem fogják megváltani a onecoin világát..."

Éppen most, ebben a percben is változtatják, nem csak a onecoin világát de az egész világot ;)

Nah kellemes véleményírásokat, jelentkezem jövőhéten, addig gyártsátok a kommenteket kérlek, minél többet és ha lehet ne nyúljátok a szövegem, elég ha a hazugságokat másoljátok de az is elég.. gáz... köszi! ;)

2020. febr. 24. 11:13
 966/1051 anonim ***** válasza:

"Szerinted mennyire nem izgat ha épp ott az expon nem lehetett 100%-ért venni,"

Kénytelen voltál elismerni. Semmit se adtak a coinért a kamukedvezményeken kívűl. És ez nem csak itt megy így hanem mindenhol. Az összes expón. Kedvezményt adnak 100% coinért a felárazott termékre, szolgáltatásra. A sok kétségbeesett coinos meg kapkodnak utánna. A kereskedők meg jól járnak. Olyan ez mint a black Friday.

Most meg jössz a kamu házaiddal, a kamu autók és kamu utazások után :D Nem unod? A telek nem 400e hanem 400e/100nm től. Egyenlőre (2-3 éve) építési telkeket árulnak, fiatért egy még szántóföldek látszó fel nem parcellázott, közművesítetlen területen. Majd ha beköltöznek a onal kifizetett házakba akkor gyere ezzel.

Az akkor lesz amikor az Exchange és amikor klarev több ezer autója átadásra kerűl.

Addig a magyar ismerősöd maximum krumplit termeszthet a 4e/nm áron megvett szántóföld darabján ha nem zavarják el az oroszok.

Miért égeted magad tovább? Szén-dioxiddá?

De azért gyere jövőhéten a hírekkel.

"ingatlanos"

2020. febr. 25. 06:30
 967/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Kénytelen voltál elismerni. Semmit se adtak a coinért a kamukedvezményeken kívűl. És ez nem csak itt megy így hanem mindenhol. Az összes expón. "

Nem ismertem el semmit, de nem baj :) Eddig sem jött be a "te megmondod és úgy is van" módszered :) Szerintem ott sem voltál :) A 100% coin elfogadás autószerelésért Pesten biztosan elkerülte a figyelmed ;) [link] Igen, ők is ott voltak ;) Igen, az autószerelés két részből áll, a munkadíjból és az alkatrészből, ha és amennyiben szükséges :) De máris mennyit is spóroltam? Lássuk csak.. ja igen.. alapból több mint a felét, de lehet hogy a teljes szervízt ;)

Köszi a véleményed hogy szerinted mit meg hogyan csinálnak bár egyik külföldi expón sem voltál :) Csak így tovább, jár a taps :)

"Kedvezményt adnak 100% coinért a felárazott termékre, szolgáltatásra. "

A matektudásod már bebizonyítottad hogy semmit sem ér :) De lentebb még azt is be fogod bizonyítani, hogy az ingatlanozáshoz sem értesz :)

"A sok kétségbeesett coinos meg kapkodnak utánna. A kereskedők meg jól járnak. Olyan ez mint a black Friday."

Szeretem a hasonlataidat :) Azt sem tudod miről van szó, de hasonlítgatsz :)

"Most meg jössz a kamu házaiddal, a kamu autók és kamu utazások után :D Nem unod? "

Tudjuk, amit nem hisztek el az kamu :) Ezt úgy hívják: fáj az igazság és hazugságba burkolóztok ahelyett hogy elismernétek ;) Kemény az élet..

"A telek nem 400e hanem 400e/100nm től. "

Tudod mit kedves.. "ingatlanos" :D Csak a játék kedvéért.. Legyen 200 négyzetméter amit veszek ;) Az úgy felfele kerekítve mondhatjuk hogy 800e magyar forint. Tehát, Moszkva mellett 40 km-re 200 négyzetméter 800.000 Forintért. Erre már fel tudom húzni az akármekkora házat amit kínálnak, tisztán Onecoinért, közművesítve :)

Idehaza.. Vidéken.. 100 négyzetméter.. hasonló adottságokkal: Budapesttől max 40 km-re, tó és fás környezet mellett.. 100 négyzetmétert.. kapsz 1 millió alatt? :) Tehát idehaza, 200 négyzetméter nagyon baráti áron ismerőstől de csakmert sok pénzzel tartozik,.. 2 millió forint :) Szerintem a kettő között van úgy kb.. 1,2 millió forint különbség :) Ezek után ne legyél rá büszke hogy "ingatlanos" vagy ;)

"Egyenlőre (2-3 éve) építési telkeket árulnak, fiatért egy még szántóföldek látszó fel nem parcellázott, közművesítetlen területen. "

Neked nagyon sok minden elkerüli a figyelmed, hogy tudtál megélni eddig az ingatlanoskodásból? :D Skubizd a fel nem parcellázott területet...

[link]

Apropó.. ha nincs felparcellázva.. hogy lehet közművesítve? :D Lehet.. hogy nem is vagy és nem is voltál sosem .. ingatlanos? :D

"Majd ha beköltöznek a onal kifizetett házakba akkor gyere ezzel."

Tudod kinek szabjál feltételeket? Adok néhány tippet: nagyon közeli családtagodnak.. ;)

"Az akkor lesz amikor az Exchange és amikor klarev több ezer autója átadásra kerűl."

Olyan cuki vagy amikor próbálod megmondani mi hogy lesz és mikor :D Még mindig sötétben tapogatsz ha azt hiszed exchange kell ahhoz hogy működjön :)

"Addig a magyar ismerősöd maximum krumplit termeszthet a 4e/nm áron megvett szántóföld darabján ha nem zavarják el az oroszok."

Egy szóval sem mondtam hogy az ismerősöm, de annyira jól tudod ferdíteni a dolgokat.. fogadni mernék hogy másod is elég.. ferde XD

Nos akkor most márciusban a tulajdonosok gyűlésén kiderül ;) Áprilisban meg indul az infrastruktúra kiépítése ;) De ha gondolod.. és a krumplira gerjedsz.. vegyél egy kis balkonládát.. és ültess bele ;)

"Miért égeted magad tovább? Szén-dioxiddá?"

Ez.. segíts már kicsit.. beszólás volt? :D Huh.. mióta nem írok újakat nagyon gyér a felhozatal :D

"De azért gyere jövőhéten a hírekkel."

A hírek:

Mily meglepő, a központ és az összes iroda a világon működnek, bár páran azt a téves látszatot akarták mutatni, hogy kirámolták és menekülnek :)

A Onecoin továbbra is költhető a DealShaker oldalon és az expókon, 1 coin 30 eurót ér, ami átszámítva 10.000 Forintnak felel meg.

A tagok száma, ahogy a kereskedők száma folyamatosan nő a lejáratások és oldal blokkolási próbálkozások ellenére, aki nem hiszi nézze meg minden nap ;)

Az expók és előadások az egész világon zavartalanul folytatódnak.

A román hatóság újabb vizsgálatán kiderült, hogy valóban legális tevékenységet végez nem csak a Onecoin mint cég, hanem a OneLife, vagyis a hálózat is, ezáltal a DealShaker is. Szóval újfent megállapították azt amit korábban, hogy legális. Nekem pl fura miért kell újra vizsgálni ha egyszer rendben volt, de minél többször annál jobb nekünk ;)

A legfontosabb hír: senki el ne higgye ezeket a híreket csak azért mert én írtam. De mindnek utána lehet nézni ;)

"ingatlanos"

Ennyi baklövés után nem is árt ha idézőjelbe teszed :D

Találkozunk jövőhéten, addig is további kellemes sárdobálást, linkelgetést, értetlenkedést, magyarázást, beszólást, hazudozást :)

2020. márc. 5. 12:30
 968/1051 anonim ***** válasza:

"Igen, az autószerelés két részből áll, a munkadíjból és az alkatrészből, ha és amennyiben szükséges :) De máris mennyit is spóroltam? Lássuk csak.. ja igen.. alapból több mint a felét, de lehet hogy a teljes szervízt ;"

Jó! Látom te is érzed mi itt a gond. A kérdés csupán annyi, hogy mennyi az alkatrész. A lista áron adja vagy az 50% kedvezményével. Mert az én szerelőm igaz el kéri a 6-7000res óradiját, de a 200e listaárú alkatrészt 100ba fogja adni, amennyibe veszi. És egyáltalán nem biztos, hogy te kevesebbet fizetsz majd amit én. Olyan ez mint az ingyen szállásod ahol csak a kaja kerűl annyiba, mint máshol a szállás + kaja. Érted? :)

A telkeidel meg hagyjál. Senki nem látta ki vett ott, mitt vett ott, van e közmű vagy nincs. Házak még csak rajzokon. Van egy weblap amit már egy vagy két éve is mutattál. Semmi változással. 57 választható szabad telekkel.(1 éve is ennyi volt) A műholdról egyenlőre egy szántót látni a területen...

Erre térjünk vissza késöbb.

De ha lesz kőműves és ács, aki nem köti meg, hogy nála kell venni az anyagot akkor szólj, építkezni akarok.

2020. márc. 5. 17:03
 969/1051 anonim ***** válasza:

Hagyd.

Úgy tesz, mint aki nem érti az egészet. Valójában meg pontosan tudja, hogy úgy mennek a dolgok, ahogy mi itt felvázoljuk.

De már nem nyomja akkora vehemenciával, mint korábban.

Lassan felfogja, hiszen minden hozzászólásával csak ront a saját helyzetén.

Állandóan megégeti magát.

2020. márc. 5. 20:03
 970/1051 anonim ***** válasza:

"Budapesttől max 40 km-re, tó és fás környezet mellett.. 100 négyzetmétert.. kapsz 1 millió alatt? :"

Ja és igen. Kapsz, nem is a kármilyen. Pont most költözöm vidékre. Igaz nem 40 hanem 60 km-re vettem egy 4500nmes parkosított telket, 2db hibátlan házzal,dupla garázzsal, melléképületekkel, panorámás, fás, összközműves, patak csordogál a telek elött 20 mre, 150méterre tó. 0 szomszéddal. Mindezt 40ért.

Mit akarsz te 200négyzetmétere építeni? Favellák épűlnek ott? :D

2020. márc. 5. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!