Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
"Megint csupa mellébeszélés. Konkrétumokat mellőzve."
Konkrétan toltam bele az arcotokba a saját hazugságaitokat amiket utána letagadtatok :D Konkrétan toltam az arcotokba a videókat, a 100%-os ajánlatokat, az újabb és újabb általatok linkelt hazugságok cáfolatait :)
Ennyi értelemmel viszont nehéz bármit is felismerni.. szóval szólj ha már felismered magad a tükörben XD
De most komolyan, csak a Lurdyban leszel 22-én, vagy az expón? :D Folyton elfelejtesz válaszolni XD
Az újabb youtube videót is köszi, amit .. kitalálom.. egy bitcoin fanatikus noname huszadrangú sérült blogíró ollózott össze hiteltelen forrásokból? :D
Lássuk csak.. a bbc már nem menő?.. a politikusos hír?.. semmi behindmlm?.. portfolio?.. egyéb bulvárszennyoldal? XD Lássuk csak.. igen, még fér süllyesztőbe bőven, mehet a többihez ;)
"kitalálom.. egy bitcoin fanatikus noname huszadrangú sérült blogíró ollózott össze hiteltelen forrásokból? :D"
Nem talált..
kitalálom.. egy bitcoin fanatikus noname huszadrangú sérült blogíró ollózott össze hiteltelen forrásokból? :D
"Nem talált.."
Ööö.. de XD
Csatorna leírás:
Leírás
Hi, my name is Dagogo Altraide and I create and narrate all the videos on here.
This channel aims to let you experience the cutting edge of the world around us in a relaxed atmosphere where you can feel at home and have fun.
Learn the captivating stories about how our world came to be and also learn what's happening in the cutting edge today.
Hogy magamat idézzem:
noname huszadrangú sérült blogíró ollózott össze hiteltelen forrásokból
Ennyit erről ;) Néha olvass utána ki a forrásod :D Még valamit? :D
Dísszongás a köbön.
Kb. mint egy huszadrangú konteós... XD!
Annak a huszadrangú bloggernak nagyobb a nézetsége és követőtábora mint a 10 legnagyobb magyar hírcsatornáé együttvéve. De tényleg mindegy, felőlem bárki csinálhatta, jó anyag.
Szépen jövögetnek a fantasztikus expós ajánlatok, érdemes odafigyelni.
(ez még egész jó, de nehéz lesz elinni a százmilióidat):
Ezt is jó. De vajon miből adnak 30% kedvezményt? A bárdys listaárból, amiből 50%-ot kapnak ?(én annyit).. Szuper
Nagy buli lesz:D
A teslákat sajnos nem találtam, azokat biztos zárt ajánlatba rakták.
Hát ezek között sincs 100% onecoinos ajánlat.
Már meg sem lepődök.
Brühühühühü... :D
De hisz nemlátod??? oda van írva, hogy 100%!!!!! Már nekem meg sem kell hazudtolni, mert magatokat hazudtoljátok meg...... :DD
Az ne zavarjon senkit, hogy annyit leperkálsz még a coin mellé, mintha a penibe vetted volna a lisztet, kutyaeledelt.
Ja plusz az expo belépőt:D
Na de várjunk még. A nagy durranásokat biztos a végére hagyják.
Nem lesz itt nagy durranás.
Csak nagy égés...
Nem lesznek fent az ajánlatok mi? Ki nem mond igazat?
"Néhány tevékenység, termék, szolgáltatás, melyekkel találkozhatnak az EXPO-n:
- Ingatlanközvetítés
- Építőipar (faházak, faszerkezetek építése, ács és bádogosmunkák
- Minőségi olasz lakberendezési tárgyak, dísztárgyak
- Élelmiszerek
- Állateledelek
- Vendéglátás
- Különböző használt termékek
- Online marketing eszközök, melyek segíthetnek az értékesítében
- Pályázatírás (megújuló energia)
- Alternatív kezelések, masszázsok
- Autószerelés
- Autóalkatrészek
- Ingatlanhasznosítás, tanácsadás"
Mindent megtalálni!
Ha annyira elfogadják, akkor miért kér mindenki értéktelen forintot is?..Hadd ne magyarázzam....
Tudom tudom, bezzek kínában, meg moszkvában.. ott autót házat adnak:D
Ugyan ez megy ott is, csak kicsit nagyobban, mert többen vannak.
Kár volt felhoznod ezt az expót, jól beégetted magad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!