Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Megértelek. Én is nehezen dolgoznám fel ha ezt a mesét benyeltem volna:D Különösen ha valóban közgazdász vagy, amit kétlek.
Várjuk az ellenőrizhető, magyar ajánlatokat 22. én, ami alátámasztja az állításaidat.
"Te veszélyesen ostoba vagy már."
Kellemetlen mi, amikor már nem tudsz mit mondani mert úgy kapod az arcodba a saját hazugságod hogy már a tarkódon jön ki :D Nem tudsz már mit írni? Égjen csak az arcod nyugodtan, bár látom olyan ember vagy akit ez nem izgat.. van az a réteg igen akinek ez nem számít..
"Ezek tények, amikkel te sem tudsz mit kezdeni."
A tények a korábbi hozzászólásaimban találhatóak.. hazugok vagytok, a legrosszabb fajtából akik még akkor is letagadják ha ott van előttük bebizonyítva mit írtak. Hadd ne mondjam meg mennyit értek mert nem tudom van-e olyan kicsi szám.
"Jelentéktelen dolgokon lovagolsz, amelyek a lényegen kb. semmit sem változtatnak."
Hogy telibe hazudjátok még magatokat is?.. sőt.. még el is hiszitek? Ezekre gondolsz? :D Igen, ezeken fogok lovagolni :D Nem tetszik? Menj sírj valaki vállán :D Atyaég, itt kapjátok az ívet és ilyeneket írtok? Ezen már orvos nem segít :D
"Az összes facebook-os magyar és külföldi csoportban már rég eltemették a onecoint."
Az összes nagy országban pedig dübörög :D Ezek vagytok ti.. majmold tovább a facebookot meg a netet :D Ennyire alacsony a kerítés...
"Jobb, ha te is beletörődsz ebbe mert a világ nem úgy működik, hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter..."
Ezt a poént én sütöttem el először, azóta másolod és mivel nem írtam azóta újat.. azóta sajnos elég unalmassá vált... XD
"Megértelek. Én is nehezen dolgoznám fel ha ezt a mesét benyeltem volna:D Különösen ha valóban közgazdász vagy, amit kétlek."
Hallod.. az előbb szemvbesítettelek vele és toltam sokadjára a po... arcodba hogy hazudsz még arról is amit írtok. Neked nagy bajod van az már biztos.. berakjam ide újra?.. Új oldal azt nem látszik?... Kérlek.. ahogy akarjátok.. legyen ott mindig, hogy kik is vagytok ti.. hányinger.
Van erre sok szó ahova tartoztok és amit értek. Egyik se szép.. De még arra se méltók az ilyenek hogy valaki belerúgjon.. Szégyen. Tegyetek egy szívességet.. ne szaporodjatok. Felőlem arra szavaztok akire akartok, csak ezt az egyet ne..
"Várjuk az ellenőrizhető, magyar ajánlatokat 22. én, ami alátámasztja az állításaidat."
Gyere el és állj ki ;) Aztán majd ha ott is teliberöhögnek akkor ne sírj nagyon XD
Beégtél kisember.. mindjárt meg is mutatom újra.. olyan szinten aláztad le magad amire ember ritkán képes.
De tényleg.. mennyire vastag bőr kell ehhez?... Égjél és egyed amit főzöl... Hazudozó...
"Azt senki nem állította, hogy elitélték..az valóban nem történt meg.. Szándékosan kevered a fogalmakat."
Figyu... az előző írásomban is benne volt.. tudod a 20 ugyanilyen kijelentéseitek legvégén ;) szóval most nyisd nagyobbra az arcod, mert amit most kapsz bele azt nem teszed zsebre :D Figyelj, ti írtátok:
"konstantint elítélték"
A válaszíró 25%-ban hasznos válaszokat ad.
# 762/847 Időpont 2019. dec. 4. 21:50
.... te élvezed ha aláznak.. Arconköpöd saját magad és még élvezed is XD .. és tényleg képes rá hogy leírja hogy nem írtatok ilyet XD Agyam leteszem XD Még a dátum is ott van :D Hallod nálad nagyon nagy a baj XD Nem vadászni jársz ide az már biztos XD Ekkora s..get kevesen tudnak csinálni a szájukból! Még akkor is hazudsz ha kérdezel!
"Annyit mondtunk, hogy letartóztatták."
Aha XD Mennyire vicces már, hogy tagadni próbálsz mikor egy az egyben a képedbe van nyomva az igazság.. az amit ti írtatok :D Szánalmas.
Figyu.. tudom nem megy át az info.. de akkor újra :D
"konstantint elítélték"
# 762/847 Időpont 2019. dec. 4. 21:50
Ehhez milyen vastag bőr kell? :D
Neked súlyos gondjaid vannak XD Valld be élvezed ha szénné égetheted magad XD Asztasúlyos sikítva röhögök! XD
"Szabadsághoz, a szabad mozgáshoz és a tartózkodási hely szabad megválasztásához való jogot korlátozó kényszerintézkedést rendeltek el. Ez így pontos."
Wikipediaból másoltad?.. Tudtad hogy az előzetes letartóztatás már nincs? Több mint 5 éve :D Ennyit ér a wikipedia XD Így pontos.. XD Jah.. XD Kevés vagy ide XD Kapaszkodjál jobban, de valami másba :D De ne az életszínvonaladba.. az túl.. gyenge lábakon áll :D
---
"A világ legszegényebb részein valóban még amai napig működik a csalás. A coin értéktelen, a sorozatos igéretek ellenére átválthatatlan, elkölthetetlen. (Jó ez nem teljesen igaz, néha néha ugandába, vagy etiópiába kilehet fogni egy-egy fogkefét, vagy toalettpapírt ha résen van az ember :D) "
# 857/874 Időpont tegnap 10:52
-->
Íme, a világ legszegényebb országai, ahol több ezer ember fordul meg az expókon és rengeteg áru cserél gazdát Onecoinért, a korábban linkelt videók alapján még autók is ;) (csak az aktuálisok):
- REGIONAL SEMINAR OF FINTECH & HAPPY SHOPPING E-COMMERCE
Sunday, 26th January 2020
Singaraja City, North Bali
Indonesia
- Leadership Meeting & DealShaker Expo @ HCMC, VIETNAM 08 – 09 Feb 2020
- Febr. 13-14 : Ukrajna
- Febr. 20. : Kína
- DealShaker Expo & Matermind @ TOKYO, JAPAN – 22 – 23 Feb 2020
- Márc. 20. : Kína
- Márc. 28-29 : Kolumbia
- Április 24-25. : Seoul Korea
- Május 16-18. : Russia
Kell a fájás? Ott lesz minden oldalon nyugi :D Annyit sem értek mint egy marék szárított molylepke XD
"Másolgasd csak, ha jól esik. Greenwood helyett a Konstantint írtam. Nagy hazugság volt... Más örömöd már úgy nem lesz a onecoinba :D"
Azzzigen :D Ehhez már tényleg arc kell.. Hogy tudsz tükörbe nézni? :D Ezt a szánalmas választ :D Menteni próbáltad volna? :D Ez így még gázabb mint eddig XD Maradtál volna csöndben XD
IGEN jólesik :D Minden oldalon beletömni a képetekbe hogy kik is vagytok, hogy hazudtok, hogy tagadjátok le és utána hogy próbáljátok magyarázni...
IGEN, bele fogom tolni az arcotokba minden oldalon, hadd lássa mindenki milyen emberek azok akik a Onecoint próbálják bemocskolni :D Tudod.. ehhez tényleg elég a 60-as IQ hogy valakinek ez leessen és értékelni tudjon titeket :D Vastag az a bőr de nagyon...
IGEN elég nagy hazugság volt.. bocs.. hazugságok voltak.. meg úgy sejtem még lesznek is :D Ráadásul még le is tagadod amikor ott van bemásolva :D
Ennyit tudtok.. azt még le is tagadjátok.. meg megmagyarázzátok.. nem is azt akartad írni.. jaj, most hogy tizedjére másoltam be csak most tűnt fel hogy elírtad... igaz hogy Konstantinról volt szó végig de nem baj, simogasd meg a buksid helyettem is.
Neked se lesz nagy örömöd.. undorító amit művelsz, gondolom az élet minden területén ugyanilyen vagy. El is ment az étvágyam.
Teljesen mindegy mit mondasz, a tények mind ellened szólnak.
Konstantin ellen eljárás folyik, ruja bújócskát játszik, az "árfolyam" beragadt, a kacatsékeren semmit nem lehet venni feltételek nélkül és azonnal onecoinért.
Te meg teljesen irreleváns dolgokat posztolsz, amelyen a tényeken nem változtatnak semmit.
Az, hogy megy még néhol a hülyítés csak azt jelenti, hogy mindenhol vannak hozzád hasonló ostoba emberek akiket még meg lehet vezetni.
Ez sem változtat a tényeken.
"Teljesen mindegy mit mondasz, a tények mind ellened szólnak."
Szeretnéd mi? :D Azokra a tényekre gondolsz amiket minden oldalon bele fogok nyomni az arcotokba? :D Nagy baj az agybaj XD
"Konstantin ellen eljárás folyik, ruja bújócskát játszik, az "árfolyam" beragadt, a kacatsékeren semmit nem lehet venni feltételek nélkül és azonnal onecoinért."
A nagy megmondó XD Kár hogy minden szavad hazugság. Nem tudom honnan szeded azokat amiket mondasz, de az aki már arra sem emlékszik mit hazudott aztán mikor szembesítem vele le is tagadja leginkább meg se szólaljon. Bődületes hazugságokkal próbálod igazolni magad. Szánlak.
Tudod melyik réteg csinálja ezt? Vidéken élnek.. vályog házakban.. sok sok fémhulladék között. Azok is pont ugyanezt csinálják. Még a lopott biciklit is letagadja ha videófelvétel van róla és a házának van támasztva akkor is. Nah pont ugyanilyenek vagytok. Legalja.
"Te meg teljesen irreleváns dolgokat posztolsz, amelyen a tényeken nem változtatnak semmit."
Na ne mondd.. a több ezres tömegekre gondolsz az expókon a világ legnagyobb gazdasági hatalmainál? :D Vagy hogy mit hazudtok amikkel szemebsítelek titeket és letagadjátok? Ezekre az irreleváns dolgokra gondolsz? :D Érdekel szerinted a véleményed? Egy hazug ember véleménye? Az arcodba van tolva a saját hazugságod amit utána letagadsz és még úgy érzed írhatsz bármit? Undorítóak vagytok. Ennél lejjebb tényleg nincs.
"Az, hogy megy még néhol a hülyítés csak azt jelenti, hogy mindenhol vannak hozzád hasonló ostoba emberek akiket még meg lehet vezetni."
A legnagyobb országokra gondolsz amiket minden oldalon bemásolok? :D Beakadt valami nagyon nálad XD Sírd ki magad valahol aztán úgyis visszajössz sajnos.
"Ez sem változtat a tényeken."
Az agybajon biztos nem XD Menj azt panaszkodj valakinek mennyire elkentem a szátokat XD Meg se kellet erőltetnem magam, csak be kell másolnom amiket írtok XD
Itt csak a te szád lett elkenve, de nagyon.
A tényeket csak ignorálod és kiröhögöd, de ezzel csak magadat égeted szénné minden egyes esetben.
Ebből is látszik ki retardált itt... :D
"Itt csak a te szád lett elkenve, de nagyon. A tényeket csak ignorálod és kiröhögöd, de ezzel csak magadat égeted szénné minden egyes esetben. Ebből is látszik ki retardált itt... :D "
... orvosi eset vagy.
Nem tudom ennél szebben és finomabban kifejezni magam miután több ízben is az arcotokba toltam a saját leírt hazugságaitokat:
fordulj orvoshoz, mert ennél egyértelműbb bizonyíték nincs hogy bemásolom azt amit írtatok. Az, hogy utána még le is tagadjátok hogy írtátok.. meg én értettem félre.. meg másra gondoltatok.. és különben is az mind irreleváns és nektek van még így is igazatok,.. egyértelmű hogy valami szellemi gondod van. Viccen kívül.. kérj segítséget vagy szólj hogy tiltsanak el az internettől mielőtt még olyat találsz rajta amivel kárt is tehetsz magadban.
Mondom.. ezzel a felfogással és kapacitással kizártnak tartom hogy felismerjed magad a tükörben. Sajnálom, remélem megtalálod azt a területet az életben ahol ennyivel még érvényesülni tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!