Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... ❯❯
 841/1051 anonim ***** válasza:

"Őrizetben volt, ahonnan vádalkuval engedték szabadon."

Biztos vagy benne?..Én úgy tudom még mindig őrizetben senyved

2020. jan. 10. 13:56
 842/1051 anonim ***** válasza:

En6 meg azt olvastam, hogy alkut kötött és szabadlábra helyezték.

De nem hivatalos a forrás.

2020. jan. 10. 15:00
 843/1051 anonim ***** válasza:

Én is olvastam ezzel kapcsolatos híreket. De abban csak annyi volt, hogy az ügyvédje szerint hamarosan szabadon engedik. Ezt már mittudomain már áprilisban is megmondta:) . De konkrét hírrel, hogy ez be is következett volna nem találkoztam.

Hol olvastad?

2020. jan. 10. 17:25
 844/1051 anonim ***** válasza:
Valamelyik onecoinos Facebook csoportban. Talán a onecoin károsultak-ban...
2020. jan. 10. 20:17
 845/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Nézz szét a facebook-on. Ne én rágjam már meg az ételt helyetted..."

Miért, facebookon ki van írva valahol? :D Huh :D Nekem az iskolában még úgy tanították hogy a százalékszámításhoz számok kellenek nem facebook XD

"Én sosem láttam expós videókon többezer, de még többszáz látogatót sem.

Legfeljebb 1-2 tucatot."

Aha.. ha nem nézed meg a videókat tényleg nem XD Semmi baj hogy ott van meg lehet nézni, mondom neked a számokkal meg a látással is nagy gondjaid vannak XD

"Mellesleg ott az árakat sem nagyon látni. Hiába van expó, ha ugyanúgy kell a vásárláshoz FIAT pénz is, mint a kacatsékeren."

A 100%-os ajánlatokhoz is igaz? XD Sírva röhögünk rajtad XD Mert ott voltál és láttad igaz? :D Meg is kérdezted? :D Ja neeem, megint elhatároztad hogy nem hiszed el és csak az az igaz amit hiszel XD A képzeletbeli barátod súgta meg? XD

"Ugyan miért higgyünk neked el valamit, aminek csak az ellenkezőjét látjuk mindenhol?

Ezért (is) vagy hiteltelen."

Azokon a videókon is igaz, ahol a konkrét 100%-os autó vásárlásokat mutatják, magyar, lengyel, ukrán, stb :D A látással is bajok vannak XD

Aztán az alapján hogy nem hisztek nekem, kijelentitek hogy világos hogy nektek van igazatok XD

de te most az alapján hogy mit hiszel megmondod hogy szerinted én mit csináltam vagy mit nem és ez alapján vitathatatlan tényként kezeled az állításod?

"Ezt nem én hiszem, hanem a kacatséker ajánlatai ezt mutatják. "

A dealshaker ajánlatai.. megmutatják neked.. hogy én nem voltam kétszer nyaralni.. ahol a szállást tisztán coinért vettem... A hangok is megerősítenek ilyenkor ebben vagy van kristálygömböd? XD Elolvasod mit írsz? XD

"Ezért is tények, míg a te bizonyítatlan tisztán onecoinért utazásod csak kitalációk."

Most engem igazoltál teljes mértékben :D Hiába, amikor már vesztettél nem tudsz újat kitalálni XD

Mit nem akarok beismerni noha tisztában vagyok vele?

"Tudod, hogy a onecoin nem ér semmit mégis foggal-körömmel fenn akarod tartani itt a gyakorikérdéseken azt a látszatot, hogy téged bizony nem vertek át, mert mindenre tudod használni. Csak éppen a tények ellentmondanak az állításaidnak. Ezért is vagy gyerekesen naiv és átlátszó, mint a szita."

Jah mert te megint megmondod, hogy én nem voltam kétszer nyaralni :D Ekkora öngólokat a világbajnokságon se látni XD

az hol van? Hogy Konstantint elítélték?.. az hol van?.. hogy a központot kirámolták azt menekülnek..

"Az is rossz taktika ám, hogy olyasmiket állítasz, ami nem történt meg.

Senki sem állította, hogy a cigányfiút elítélték."

Na ekkorát sem hazudsz sűrűn.. pedig van bőven. Azt ügye tudod hogy a szóhasználatod miatt kerülnek törlésre a válaszaid?

Most már csak őrizetben volt?.. Elfelejtetted hogy ti azt írtátok lesittelték, elítélték, stb, egyedül és csak is én használtam azt a szót hogy őrizetben van ami nem egyenlő a lesitteléssel sem az elítéléssel. Hányszor de hányszor téptétek a szátokat hogy elítélték, lecsukták, stb... atyaég... ekkora hazudozást amit itt levágtok nem semmi.

"Senki sem állította, hogy kirámolták a központot mindössze arról volt szó, hogy hirtelen nagy lett ott a mozgolódás."

Jah jah.. mint ahogy sosem írtátok hogy Konstantint lecsukták, elítélték, sitten van... XD De visszavettél az arcodból hirtelen :D Meg a cikkben sem írták amit belinkeltetek igaz? XD Ááá dehooogy XD

"De mindezek nem releváns érvek amellett, hogy a onecoin FIAT nélkül semmire sem jó.

Ez tény."

Tudod mi a tény?.. hogy ekkora hazug embereket mint ti ritkán hord a hátán a föld.

Titeket nem zavar, hogy 83 oldal óta estek pofára újra.. meg újra..? :D 4 éve folyamatosan hazudtok és ferdítetek aminek megvan az eredménye.

"Hát aki itt mindig pofára esik, az pont te vagy."

Majd kapsz rá nemsokára egy kis bizonyítékot hogy ki esik és mijére.. csak még várok kicsit, hátha rájössz ;)

"Abból is látszik, hogy konkrét érvelésre a másik által mondottak kifordításával támadsz vissza és folyamatosan próbálsz elterelni a lényegről."

Hogy megmondtam.. :D Kiforgatom a szavaitokat XD Nahát.. előre tudtam mi lesz a válasz XD

"Folyamatosan te hazudsz, mert egyetlen állításodra sem tudsz semmilyen bizonyítékot felhozni."

Ott vannak a bizonyítékok oldalakkal ezelőtt, oldalakon keresztül :) Már az sem igaz hogy expók vannak, mi? XD Egyem a szíved, már semmi nincs a tarsolyodban.. sakkmattot adtál magadnak :D

"Itt rajtad mindenki csak röhög mert még azt sem fogod fel, hogy tátott szájjal szaladgálsz abban a bizonyos erdőben. Minden egyes hozzászólásodban magad alatt vágod a fát de olyan alacsony szellemi szinten vagy, hogy még ezt sem fogod fel.

Van másik poénod is? :D Ugyanazt nyomatni mindig.. mondom én.. megakadt a bakelit.

"Ismered az idevágó vicc poénját, ugye?

-Vadász, vadász! Te sz.pni jársz ide!"

Ha csak ezt az egy viccet ismered nagyon unalmas lehetsz az ismerőseid körében XD

------------

A most következő részen majdnem rohamot kaptam a röhögéstől XD

Két inkompetens beszélget és azt se tudja mivan XD

"Biztos vagy benne?..Én úgy tudom még mindig őrizetben senyved"

A válaszíró 24%-ban hasznos válaszokat ad.

# 841/844 Időpont ma 13:56

"En6 meg azt olvastam, hogy alkut kötött és szabadlábra helyezték.

De nem hivatalos a forrás."

A válaszíró 25%-ban hasznos válaszokat ad.

# 842/844 Időpont ma 15:00

"Én is olvastam ezzel kapcsolatos híreket. De abban csak annyi volt, hogy az ügyvédje szerint hamarosan szabadon engedik. Ezt már mittudomain már áprilisban is megmondta:) . De konkrét hírrel, hogy ez be is következett volna nem találkoztam.

Hol olvastad?"

# 843/844 Időpont ma 17:25

"Valamelyik onecoinos Facebook csoportban. Talán a onecoin károsultak-ban..."

# 844/844 Időpont ma 20:17

Uramatyáám XD Halljátok XD Ennél szebb írásokat XD Nem hivatalos forrás... úgy tudom.. facebook csoport... XD A facebook... megmondja a százalékokat és hivatalos forrás is egyben XD Sikíítok XD Azt se tudjátok mivan XD Befuccsolt a média?.. már a behindmlm se a régi?... Asssztak...va... XD

2020. jan. 10. 20:53
 846/1051 anonim ***** válasza:
Ne erőlködj mittudomka, te itt már leszerepeltél...
2020. jan. 10. 22:09
 847/1051 anonim ***** válasza:
Mittudomainka.. Itt felnőtt emberek beszélgetnek.. Csit..
2020. jan. 10. 23:41
 848/1051 Mittudomain ***** válasza:

Senki se mondta XD hogy le van tartóztatva, meg börtönben van, meg elítélték, meg sitten,.. nem mi? XD a teljesség igénye nélkül:

---

"A letartoztatást tényként lehet kezelni, tagok sem vitatják:"

# 260/847 Időpont 2019. márc. 9. 11:52

---

"hogyhogynem tartóztatják le Konstantint..és tessék, talán pont aznap le is tartóztatták"

# 262/847 Időpont 2019. márc. 9. 17:22

---

"A OneCoin vezetőjét, Konstantin Ignatovot március 6-án a Los Angeles-i nemzetközi reptéren tartóztatták le"

# 281/847 Időpont 2019. márc. 12. 03:51

---

"Akkor szerinted miért tartóztatták le konstantint és miért körözik az áldoktornőt?"

# 337/847 Időpont 2019. máj. 9. 15:55

---

"Konstantin letartoztatásban, Ruja szökésben? Hát ezt mivel bizonyítsam?.. Teljesen nyilvánvaló.. Már megcáfolták volna maguk ha nem így lenne."

# 359/847 Időpont 2019. máj. 14. 02:32

---

"De ha működik is a központ és az irodák, ezek egyike sem zárja ki azt, hogy konstantin le van tartóztatva"

# 458/847 Időpont 2019. jún. 4. 02:09

---

"Meg miután letartoztatták Konstantint"

# 611/847 Időpont 2019. okt. 16. 15:52

---

"Na??? Nagyon elcsendesedtél.. Talán Konstantin is túl sok behindmlmet olvas a börtönben???"

# 644/847 Időpont 2019. nov. 10. 00:04

---

"A tények:

1. Konstantin börtönben.

# 696/847 Időpont 2019. nov. 17. 06:05

---

"Konstantin nem tévedésből van sitten"

# 698/847 Időpont 2019. nov. 17. 11:35

---

"Hivatalos tájekoztetas van arról, hogy konstantin sitten van hónapok óta."

# 700/847 Időpont 2019. nov. 17. 12:13

---

"Konstantin le van tartóztatva"

# 714/847 Időpont 2019. nov. 21. 20:42

---

"konstantint elítélték"

# 762/847 Időpont 2019. dec. 4. 21:50

---

XD No lám no lám.... Most jön a csúnya pofára esés részetekről XD

"Az is rossz taktika ám, hogy olyasmiket állítasz, ami nem történt meg. Senki sem állította, hogy a cigányfiút elítélték. Senki."

# 840/847 Időpont tegnap 12:33

---

XD Hiába tolom az arcotokba amikor saját magatoknak mondtok ellent mert kiderült hogy hazudtatok, mert túl vastag a bőr :)

Nah ezen is visítunk XD

"Egyelőre te bizonyítatlanul állítod, hogy voltál nyaralni tisztán onecoinért. Tuti kamuzol. Tehát nem voltál nyaralni onecoinért sehol."

# 631/847 Időpont 2019. okt. 19. 14:27

---

... de te most az alapján hogy mit hiszel megmondod hogy szerinted én mit csináltam vagy mit nem és ez alapján vitathatatlan tényként kezeled az állításod?

"Ezt nem én hiszem"

# 840/847 Időpont tegnap 12:33

Konkrétan fuldoklok a röhögéstől XD Felnőttek XD Az lehet hogy felnőttetek, csak pár főbb szervetek nem követte a folyamatot XD Huh mindjárt bepisilek XD De.. nah.. áruljátok már el.. milyen érzés magatokat visszaolvasva durván égni? XD Felnőtteek... Micsoda beszólás... LOL.. majdnem hanyatt estem a székben XD Azt hittem nem lehet fokozni de mindig rácáfoltok.. atyaég XD

2020. jan. 11. 15:03
 849/1051 anonim ***** válasza:
Akkor mond meg te, ha a mi információink tévesek! Hol van Konstantin? Hol van Ruja?. Hol van Greenwood?. Hol van az exchange? Hol van a onecoin.eu? Hol van a a magyarországi autókereskedés ahol már lassan egy éve kellene, hogy coinért adjanak autót? De leginkább miert bizonygatod az igazad ha már milliárdos vagy ebből?
2020. jan. 11. 20:51
 850/1051 anonim ***** válasza:

Nem érti, hiába is tépjük a szánkat.

Ő onecoinretardált...

Esélyünk sincs szembesítenünk a valósággal...

2020. jan. 11. 21:34
❮❮ ... 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!