Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... ❯❯
 811/1051 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy hogyan nevezed.

Egyik sem érv amellett, hogy a 3,5millió onelife tag tisztán el tudná költeni az értéktelen pontjait bármilyen értelmes dologra, vagy akár fiat pénzre tudná váltani.

20 év múlva is mindenki a coinjain fog ücsörögni várva azt, hogy tudhasson vele valamit kezdeni.

Ezt nem akarod te megérteni és mindenféle irreleváns érvet hozol fel a onecoin mellett.

A chewbacca-védelmet mikor fogod bevetni?

[link]

Ez lenne az aduász? :D

2019. dec. 24. 16:08
 812/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Teljesen mindegy hogyan nevezed."

A te világodban lehet hogy sok dolog ugyanaz és mindegy... ez viszont a valóság.. ha nem tetszik ne engem hibáztass.

"Egyik sem érv amellett, hogy a 3,5millió onelife tag tisztán el tudná költeni az értéktelen pontjait bármilyen értelmes dologra, vagy akár fiat pénzre tudná váltani."

Ez már nagyon unalmas... Bajod volt ezzel.. kaptál rá bizonyítékot.. az nem jó.. bajod volt azzal.. kaptál arra is bizonyítékot.. az sem jó... bajod volt hogy nem lehet elkölteni.. el lehet.. az hogy nem hiszed el.. hogy szerinted mi hogy van meg a 3,6 millió tag is mit csinál és hogyan,... olyannyira sem érdekel mint hogy 10 év alatt megtanuljak szaltózni. Ott van a videókban minden aktuális problémádra a válasz ami engem igazol. Fájdalmas? Igen azt látom.. olyannyira hogy képes vagy a magad védelmében azt mondani hogy egy konferencia és egy expó ugyanaz.. sőt.. még meg is véded az állításod.. ez már tényleg a legalja..

"20 év múlva is mindenki a coinjain fog ücsörögni várva azt, hogy tudhasson vele valamit kezdeni."

Mondtam már mennyire benézted ha szerinted csak az átváltás jelenti azt hogy tudsz velük mit kezdeni? Költhető. 100%-os ajánlatok vannak.. nem csak 1-2, hanem több is, ne izgulj a 3,6 millió tag miatt, mert nekik teljesen mindegy mit állítasz róluk. De sajnos nem jut el a tudatodig.. hogy most ezt mellékhatás okozza vagy alap dolog,.. sajnálom de tényleg nem tudok rajtad segíteni.

"Ezt nem akarod te megérteni és mindenféle irreleváns érvet hozol fel a onecoin mellett."

Jah.. mindenféle.. :D Mint a videókat amik engem igazolnak. Élő emberekkel.. aktuális expókkal.. és 100%-os ajánlatokkal... Tényleg említésre sem méltó. Enyhé eltúlzod a dolgokat.. az általánosítás a másik.. az meg hogy tagadásban élsz.. nekem nem gond.. a hülyeség önmagában egyáltalán nem gond.. csak amikor szorgalommal párosul na az már a veszélyes kategória. De tudod mit.. gyere el a legközelebbi expóra. Amikor több száz ember fog rajtad ritmusban röhögni.. majd akkor durcizhatsz tovább. De még jobb ha azokra az expókra mész el amik most jönnek.. ott is bevetheted magad.. szerepelj kicsit a youtube-on ;)

"A chewbacca-védelmet mikor fogod bevetni?

[link]

Ez lenne az aduász? :D "

Tényleg ennyi amit tudsz?.. Ez komolyan egy .. nem tudom minek szántad.. magadat akarod ezzel erősíteni?.. a szánalmas szó nagyon enyhe erre... ha meg ilyeneket nézel az megint csak egy minősítés...

2019. dec. 24. 17:44
 813/1051 anonim ***** válasza:

"kaptál rá bizonyítékot.. az nem jó.. bajod volt azzal.. kaptál arra is bizonyítékot.. az sem jó... bajod volt hogy nem lehet elkölteni.. el lehet.. az hogy nem hiszed el.."

A gond az, hogy semmiféle bizonyítékot nem hoztál fel.

Amire te azt hiszed, hogy bizonyíték, az nem az.

"Költhető. 100%-os ajánlatok vannak.. nem csak 1-2, hanem több is, ne izgulj a 3,6 millió tag miatt, mert nekik teljesen mindegy mit állítasz róluk."

Nem, nincsenek számottevő ajánlatok. Amik vannak, azok teljesen haszontalan dolgok vagy kamuk, mint az a sok autó. De a számuk elenyésző, tízezrelékekben sem mérhető, ergo nem kell figyelembe venni.

"a hülyeség önmagában egyáltalán nem gond.. csak amikor szorgalommal párosul na az már a veszélyes kategória."

Nem mondanám, hogy veszélyes vagy, inkább nevetséges.

"Tényleg ennyi amit tudsz?.. Ez komolyan egy .. nem tudom minek szántad.. magadat akarod ezzel erősíteni?.. a szánalmas szó nagyon enyhe erre..."

Ez szóról szóra illik rád. Köszönöm, hogy önkritikát gyakoroltál végre.

Az összes érveddel kvázi cáfolni akarod a kacatsékert amikor ott van fehéren-feketén a kínálat.

Csak le kell ülni számolni. Semmi extra.

Szar ügy, ha neked ilyen alap dolog sem megy, de nem is várok mást tőled.

Csak a konok tagadás megy és az óvodás szintű (voltam 100% onecoinért nyaralni de nem mutatok róla bizonyítékot beeeee...) bizonygatása annak, hogy ez a foskoin ér valamit.

Olyan vagy, mint egy konteós.

A közös bennetek, hogy csak fotelharcosok vagytok, a személyes vitát kerülitek mert ott egy perc alatt elvéreznétek.

Személyes vitánál nem működik az óvodás szintű érvelés...

2019. dec. 24. 19:43
 814/1051 Mittudomain ***** válasza:

"A gond az, hogy semmiféle bizonyítékot nem hoztál fel.

Amire te azt hiszed, hogy bizonyíték, az nem az."

Magyarul amit nem akarsz elhinni azt egyszerűen kikiáltod hazugságnak és meggyőződésed hogy ez alapján igazad van. Remek érvelés ;)

"Nem, nincsenek számottevő ajánlatok. Amik vannak, azok teljesen haszontalan dolgok vagy kamuk, mint az a sok autó. De a számuk elenyésző, tízezrelékekben sem mérhető, ergo nem kell figyelembe venni."

Állítod ezt te.. én meg mutatom az ellenbizonyítékokat ;) Jah hogy neked az irreleváns meg hazugság meg ki tudja mi?.. hát.. ez a hova csináljak kategória :D

"Nem mondanám, hogy veszélyes vagy, inkább nevetséges."

Ez egy visszavágás akar lenni?.. még azért adok esélyt a töprengésnek hogy szánalmas próbálkozásnak, vagy gyenge visszaszájalásnak soroljam be.

"Ez szóról szóra illik rád. Köszönöm, hogy önkritikát gyakoroltál végre."

Hogy mi zajlik a fejedben, hogy szerinted én mit gyakorlok,.. az is a te jobban tudod mire gondolok kategória :D Kicsit vicces.. ja nem.. nagyon.

"Az összes érveddel kvázi cáfolni akarod a kacatsékert amikor ott van fehéren-feketén a kínálat. Csak le kell ülni számolni. Semmi extra. Szar ügy, ha neked ilyen alap dolog sem megy, de nem is várok mást tőled."

Hát igen.. aki számolni sem tud az nem tud.. te számolgassál és mondd hogy semmit nem ér.. én meg elköltöm a többiekkel és ingyen van a szállásunk ;) A kettő között.. van egy pici különbség.. a tiéd egy elmélet.. az enyém meg gyakorlat.. A gyakorlat az ami üti az elméletet ;)

"Csak a konok tagadás megy és az óvodás szintű (voltam 100% onecoinért nyaralni de nem mutatok róla bizonyítékot beeeee...) bizonygatása annak, hogy ez a foskoin ér valamit."

A dedó szintet nem én hoztam ide. Én tudom hogy voltunk nyaralni kétszer is. Ha bizonyítékot mutatok akkor az itteni szabályzatot és pár törvényt sértek meg. Mondom nincs semmi baj ha még olvasni sem tudtok és követelőztök.. de engem továbbra is hidegen hagy hogy csak azt szajkózzátok hogy nem hiszitek el, tehát igazatok van. Mint mondtam.. nem én hoztam ide a dedós szintet..

"Olyan vagy, mint egy konteós. A közös bennetek, hogy csak fotelharcosok vagytok, a személyes vitát kerülitek mert ott egy perc alatt elvéreznétek. Személyes vitánál nem működik az óvodás szintű érvelés..."

LOL :D Kérdezd meg érdekel-e a véleményed :D

2019. dec. 28. 14:00
 815/1051 anonim ***** válasza:

A dedó szintet pont te hoztad ide.

Bemondásra, bizonyítékok nélkül hülye az aki bármit is elhisz.

Te meg pont ezt akarod.

Hát nem fog menni, ergo mindaddig hazugságnak fogjuk tekinteni a tisztán onecoinos nyaralásaidat, amíg nincs rá bizonyíték.

Saját magad teszed hiteltelenné magadat de még csak észre sem veszed.

A onecoin sosem volt kriptovaluta és nem is lesz az soha.

Semmi értelmes dolgot nem lehet érte venni és át sem lehet váltani.

Ezek a tények, úgyhogy széllel szemben neked sem érdemes vizelned...

2019. dec. 29. 10:18
 816/1051 Mittudomain ***** válasza:

"A dedó szintet pont te hoztad ide."

LOL... XD Dedósabban nem tudnál visszavágni? :D

"Bemondásra, bizonyítékok nélkül hülye az aki bármit is elhisz. Te meg pont ezt akarod."

Aha.. szóval amikor kértétek a whitepapert nem bemondtam hanem megmutattam.. amikor kértétek hogy hogy zárultak le a vizsgálatok nem bemondtam hanem megmutattam.. amikor azt mondtátok nem lehet elkölteni nem bemondtam hanem megmutattam hol és hogyan lehet.. amikor azt mondtátok nincs 100%-os ajánlat nem bemondtam hanem megmutattam.. amikor azt mondtátok már csak én védem a várat akkor nem bemondtam hanem megmutattam az expókat ahol több ezer ember megfordul.

Amikor azt mondjátok ezek után hogy nem hiszitek el és csak bemondom a bizonyítékokat,.. hát az olyan problémára utal ami nem nálam van.

"Hát nem fog menni, ergo mindaddig hazugságnak fogjuk tekinteni a tisztán onecoinos nyaralásaidat, amíg nincs rá bizonyíték."

Engem meg pont nem fog érdekelni mit hisztek azok után a rengeteg bizonyíték után amiket ide belinkeltem. Még a pénz definíciójáról sincs semmi fogalmatok, akkor bocs de nem sokat lehet veletek kezdeni.

"Saját magad teszed hiteltelenné magadat de még csak észre sem veszed."

Magadat a magadat, mert magadat, meg magadat sem veszed észre ha mutatnak a tükörben magadat akkor se... magadat XD Mi van már remeg a kezed? Összeakadnak a gondolatok? XD Végülis igazad van.. ha nagyon fáj beismerni a tévedést legalább csinálj magadból még nagyobb hü...ét :D

"A onecoin sosem volt kriptovaluta és nem is lesz az soha."

Lehet egyéni véleményed.. legalább van mit l...sza..nunk :D

"Semmi értelmes dolgot nem lehet érte venni és át sem lehet váltani."

Messzire gurult a gyógyszer miután utazásokat, autókat és ingatlanokat linkeltem.. ja hogy nem hiszitek el.. meg ti kiszámoltátok... a 100%-os ajánlatra kijött hogy ugyanannyit kell fizetni érte euróban... OMG XD

"Ezek a tények, úgyhogy széllel szemben neked sem érdemes vizelned..."

A tény az.. hogy ti.. akiknek lövésük sincs erről. Idejöttetek.. találtatok egy témát.. és mindenféle háttértudás nélkül.. úgy gondoltátok hogy beleszólhattok és ér is valamit a szavatok.. Van egy rossz hírem.. itt ebben a topikban a szavatok semmit nem ér.

2019. dec. 29. 13:21
 817/1051 anonim ***** válasza:

"Lehet egyéni véleményed.. legalább van mit l...sza..nunk :D"

Az ne is zavarjon, hogy ez nem az én véleményem, hanem az egész kriptovilágé.

Be van szűkülve a tudatod.

Nem csak itt, a gyakorikérdéseken téma a onecoin csalás...

2020. jan. 2. 09:10
 818/1051 anonim ***** válasza:

"Messzire gurult a gyógyszer miután utazásokat, autókat és ingatlanokat linkeltem.. ja hogy nem hiszitek el.. meg ti kiszámoltátok... a 100%-os ajánlatra kijött hogy ugyanannyit kell fizetni érte euróban... OMG XD"

Amiket linkeltél, azoknál mind volt még egyéb feltétel is, vagy kamuból voltak fent, mint a sok autó, amik hirtelen eltűntek.

Úgyhogy megint, mint eddig mindig, szénné égetted magad.

2020. jan. 2. 09:15
 819/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Az ne is zavarjon, hogy ez nem az én véleményem, hanem az egész kriptovilágé."

Nagyzolás .. újra :D Az egész mindenki.. a senki sem már.. már csak én védem.. azt meg hopp ott vannak az expók ahogy emberek ezrei költik a coinokat manapság :D Na akkor ez elég vicces vélemény, ráadásul le is van .. tudod.. :D

"Be van szűkülve a tudatod."

Ezt mondogatod reggelente magadnak a tükörben? Vagy nem értem ez most hogy jött.

Csakmert még az elétek rakott bizonyítékokra is azt mondjátok hogy nem hiszitek el.. akkor.. valakinek valami nagyon szűk ;)

"Nem csak itt, a gyakorikérdéseken téma a onecoin csalás..."

Aha... és akkor Konstantin elítélése hogy is van?.. A központ kirámolása hogy is van? :D Jaa hogy végül egyik sem volt igaz :D Ébredj fel csipkejózsika bilibe lóg a kezed.

"Amiket linkeltél, azoknál mind volt még egyéb feltétel is, vagy kamuból voltak fent, mint a sok autó, amik hirtelen eltűntek."

Szépen tudsz hazudni ügye tudod? Mert amiket linkeltem, azt a rengeteg mindent, egyet ragadtatok ki belőle, az összes többinél köpni nyelni nem tudtatok. Azt kiderült hogy még azt az egyet is benéztétek. Mi meg kamu ajánlatot vettünk meg kétszer is :D Jaaj tudooom nem hiszitek eel :D Menj panaszkodj valamelyik szülődnek hátha érdekli.

"Úgyhogy megint, mint eddig mindig, szénné égetted magad."

Mondom.. jó hogy van véleményed, így van mit le..sz..nunk :D

2020. jan. 2. 11:00
 820/1051 anonim ***** válasza:

Az egész kroptovilág és a onelife tagok tulnyomó része v.s te és néhányszáz onlife tag.

Ez a onecoint csalásnak tartó és a várvédő kiskatonák aránya.

Hiába is pörögsz, hiába néhányan elfogadnak tisztán onecoint, azok haszontalan dolgok és a 3.5millió onelife tag 99,999 százaléka ugyanúgy nem tud kezdeni semmit a pontjaival.

Mint ahogy te sem tudtad soha sehol sem felhasználni fiat pénz nélkül.

Ezek a kőkemény tények.

Sajnálatos, hogy még mindig nem akarod beismerni (noha tisztában vagy vele), hogy neked is a fax rosszabbik vége jutott...

2020. jan. 2. 15:35
❮❮ ... 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!