Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
"Egyetlen érved van amellett, hogy a coin 100%-ban elkölthető, azon állításod miszerint te voltál nyaralni csak onecoinért."
Nem ez az egyetlen, ott vannak a videók, de ezek szerint elég rossz a memóriád. Nekem meg nincs kedvem újra meg újra meg újra belinkelni hogy aztán 1 oldallal később már letagadjátok. Szóval az állításod hamis.
"A gond az, hogy ezt bizonyítani nem tudod, ergo ezen érvedet nem lehet figyelembe venni."
A gond az, hogy elvárod szegjem meg a szabályzatot és a törvényt. Nem fogom.
Az már nem gond, hogy csak te mondod, hogy nem tudom bebizonyítani. Fogalomzavarban szenvedsz. Szeretnéd, nagyon szeretnéd a saját szavaiddal beállítani a helyzetet de nem fog menni.
"Tehát oda jutottunk vissza, hogy nem költhető el önmagában."
Nem tudom erre mi alapján következtettél miután ott vannak az ajánlatok a DealShakeren, ott vannak a youtube videók,.. Elég furán akarod bebizonyítani az igazad.. főleg úgy hogy mindenre amit mondok ott van a bizonyíték az oldalon.
Tudom hogy tényleg nagyon azt szeretnéd hogy igazad legyen de ez már durva. Ha nem lenne tényleg semmi amit mutathattam volna, azt mondanám van benne valami. De így egy jó nagy hazugság amit írsz, csak azért hogy rossz színben tüntesd fel a céget és a coint.
"Amúgy áruld már el, hogy miért kellene valakinek pozíciójának és onecoinjának lennie ahhoz, hogy láthassa a kacatséker ajánlatait?"
Fogalomzavar.. megint.. és újra.. meg újra. Nem ahhoz kell hogy lásd. Bár kezdem azt hinni hogy semmit sem látsz csak azt amit te akarsz. Nos akkor jól nyisd ki a szemed mert még mindig ott vannak a 100%-os ajánlatok. A megértés, hogy hogyan működik, hogy miért kaptuk ingyen a coinokat, hogy miért jó hogy azóta már a 30x-osát érik.. na az nincs meg nektek. Szóval nézegethettek, de attól még nem fogjátok érteni.
"Látod ezért írtam, hogy irreleváns azzal érvelned, hogy akinek nincs pozíciója, az nem érthet semmit."
Na látod pont ezt írtam, hogy az ajánlatok látása és a működésének a megértése hogy miért is van ingyen nekünk a coin, hogy miért is pontatlanok a számolásaid nem ugyanaz. Fogalomzavarnak hívják azt amiben szenvedsz.
"Bárki láthatja a sékeren fent lévő ajánlatokat, leülhet számolni, utánajárni az adott ajánlatnak és azt összevetni a hétköznapi árakkal."
Na akkor újra.. bárki leülhet számolni.. csak kár hogy nem vagytok tisztában hogy hogyan kell számolni. De aki nincs benne az úgy számol ahogy neki tetszik. Mi meg hiába próbáljuk elmondani újra meg újra.. ha neked 2+2 az 7 akkor legyen 7... Mi meg továbbra is költjük a 30x-osát érő coinjainkat amiket ingyen kaptunk. Tudom hogy még próbálsz meggyőzni arról hogy mi nem értjük akik benne vagyunk, még fájni sem fáj az igazság.. majd fog.
"Ezek után valahogy mindig az az eredmény jön ki, hogy a onecoin mellett levő euroban megszabott ár önmagában is fedezi az adott termék vagy szolgáltatás árát, hiszen aki nem a kacatsékeren veszi meg hanem máshol az interneten, az onecoin nélkül is annyi eurót fizet, mint más a kacatsékeren onecoinnal együtt."
Igen.. nagyon szeretnéd hogy így legyen. Majd rájössz hogy 2+2 az nem 7.
"A másik a 100%-ban onecoinért kitett termékek, amelyek megvásárlásához még egyéb feltételeket is szabnak, például az exchange-t."
Most olyat fogok mondani... ami nagyon új lehet neked. Még a mi cégünk is belekalkulálja a külföldről érkező utalás esetén a váltási és banki költségeket az árba. Most meg súgok egy titkot... mindenki így csinálja aki ért hozzá. Hangsúlyozom.. mindenki.. aki ért hozzá.
"Tény, hogy néha van nagyobb értékű valami is tisztán onecoinert minden feltétel nélkül, de ezek annyira ritkák, hogy a onelife 3.5milliós tagságához képest elhanyagolható, hiszen ebből a tömegből csak néhány embert érint, a többiek ugyanúgy nem tudnak kezdeni semmit a coinjaikkal.
Ettől nem lesz a onecoin sem legitim, sem 30euro értékű."
Gondolod ezt te.. miért? mert még mindig töredéknyi ráadásul fals információból próbálod meg felépíteni a várad.
Az hogy te minek tartod a coint, szerencsére nem befolyásolja sem a működését sem a valós értékét ami 29,95 euró. Ezvan.
"Az egész kriptovilág shitcoinnak tartja.
Ez is tény."
Nagyzolás.. Általánosítás. A pszichológusoknak van erre egy diagnózisuk. Attól hogy folyton leírod hogy tény.. meg ez is tény.. meg az is.. sajnálom de nem lesz igaz.
"No meg az is, hogy még a tulajdonosok sem bíztak meg benne, hiszen dollárban meg euróban kellett nekik a pénz, nem a saját coinjaikban."
Most ez nagyon fog fájni... lehetett coinért oktatást vásárolni. Sőt. Ingyenes pozícióval is elindulhattál és a jutalékodból is vehettél. Mondok még jobbat. Ingyenes pozíció.. Dealshaker-en eladott cuccok.. Coin meg euró. És abból is vehettél. De azért örülök hogy a saját fantáziavilágod erőlteted.
Ezt tudod ki nem tudja megtenni? Kb senki más. Nem tudom azt mondani hogy eladok valamit túró rudiért hogy aztán rajta valami mást vegyek. Ez bizony jó nagy koppanás.
"Hitesd el mindenkivel, hogy legyőzöd a bitcoint majd szedd be tőlük a FIAT pénzeiket és adj nekik pontokat."
A válasz egyel feljebb.
"A pénzt tedd el, a pontok neked nem kellenek, azzal nem tudsz mit kezdeni."
Szép gondolat.. lenne.. de így leginkább ferdítés és rossz színben feltüntetés. Ráadásul hamis. Az alapokkal se vagytok tisztában.
"Euroért meg árulnak szigeteket, yachtokat, luxusvillákat, luxusautókat amik veletlenül pont kellenek neked."
Honnan veszed egyáltalán hogy nekem mi kell és mi nem? Ha kell akkor kell. Ha nem kell akkor nem kell. De ebből csak azt látom hogy neked valami nagyon fáj.
"Pontosan tudjuk itt, hogy te is tudod, nem er semmit a onecoin, csak teszed az ostobat."
Tényleg tudod hogy én mit gondolok? Ezzel ideje lenne leállni hogy szerinted én mit tudok és mit gondolok. Hidd el azt pl nem tudod mit gondolok rólatok.
"Teljesen átlátszó vagy."
Felőlem az lehetek szerinted amit akarsz. Attól még ugyanúgy költjük az ingyen coinjainkat közel 30 eurós értékben. Ilyen az élet. Valaki dumál, más meg él.
"Aki valóban hinne az egészben, az teljesen máshogy érvelne, nem úgy, ahogy te."
Valóban? Nem linkelné be ugyanúgy az ajánlatokat? Mit csinálna?
Mesélj még. Taníts kérlek. Oh.. ne.. inkább ne.. kihagyom.. köszönöm..
"Nem ez az egyetlen, ott vannak a videók, de ezek szerint elég rossz a memóriád. Nekem meg nincs kedvem újra meg újra meg újra belinkelni hogy aztán 1 oldallal később már letagadjátok."
Egy videó hogyan bizonyítja azt, hogy te 100%-ban onecoinért voltál nyaralni?
A gond az, hogy elvárod szegjem meg a szabályzatot és a törvényt. Nem fogom."
Nem, ezzel nem szegsz meg semmit, de már ezt is elmagyaráztuk neked. Mindössze kibúvót keresel, memekülést, mert nincs semmilyen bizonyítékod."
Bemondásra meg csak a hülye hisz el bármit.
"Nem tudom erre mi alapján következtettél miután ott vannak az ajánlatok a DealShakeren, ott vannak a youtube videók,.."
A kacatséreses ajánlatok pont azt bizonyítják, hogy a onecoin önmagában nem elkölthető. Szép öngólt rúgtál magadnak. Köszi.
"Tudom hogy tényleg nagyon azt szeretnéd hogy igazad legyen de ez már durva. Ha nem lenne tényleg semmi amit mutathattam volna, azt mondanám van benne valami."
Ez volt idáig a legszebb leírás magadról.
Te akarod itt mindenkivel elhitetni, hogy a onecoin értékes, csakhogy amiket bizonyítéknak hozol fel, az vagy mind az ellenkezőjét mutatja, vagy teljesen irrelevánsak.
"Fogalomzavar.. megint.. és újra.. meg újra. Nem ahhoz kell hogy lásd. Bár kezdem azt hinni hogy semmit sem látsz csak azt amit te akarsz. Nos akkor jól nyisd ki a szemed mert még mindig ott vannak a 100%-os ajánlatok."
Na, legalább te is elismerted, hogy onelife tagság nélkül is lehet tudni mindent.
A 100%-os ajánlatokat már elmagyaráztuk neked, csak valamiért mindig ignorálod.
Ez vagy te.
"ha neked 2+2 az 7 akkor legyen 7... Mi meg továbbra is költjük a 30x-osát érő coinjainkat amiket ingyen kaptunk."
Nem, nekünk az 4, neked 7, vagy bármilyen más szám.
Már nem is vicces ahogy próbálod azt állítani, hogy a coinok ingyen voltak.
Miből tevődött össze a 4milliárd dollár, amit lenyúltak?
Nem a tagok befizetéseiből?
"Igen.. nagyon szeretnéd hogy így legyen. Majd rájössz hogy 2+2 az nem 7."
Korábban levezették ezt nem is egy ajánlatnál.
Csak megint úgy gondolod, hogy ha valamiről nem veszel tudomást, akkor az nem létezik.
Ha eltakarod a kezeddel a szemeidet, nem fog megszűnni a világ...
"Még a mi cégünk is belekalkulálja a külföldről érkező utalás esetén a váltási és banki költségeket az árba."
Ennek semmi köze nem bolt ahhoz a felvetèsemhez, miszerint a 100%-os ajánlatokat exchange-hoz kötik.
Segítek: ez azt jelenti, hogy az ajánlat majd akkor lesz érvényes, ha a onecoint tőzsdén át lehet váltani FIAT pénzre, azaz soha.
Tehát ezért sem szabad ezeket az ajánlatokat figyelembe venni.
"Gondolod ezt te.. miért? mert még mindig töredéknyi ráadásul fals információból próbálod meg felépíteni a várad."
Miert fals az információ?
Amiből ezt merítettem, az a te állításod (3.5millió onlife tagság) és a kacatséker ajánlatai.
Nem bolt nehéz párhuzamot vonni.
"Nagyzolás.. Általánosítás. A pszichológusoknak van erre egy diagnózisuk. Attól hogy folyton leírod hogy tény.. meg ez is tény.. meg az is.. sajnálom de nem lesz igaz."
Talán szét kéne nézni a neten és akkor te is szembesülnél a valósággal.
Az egész kriptovilág shitcoinnak nevezi és hidd el, ők még nálad is jobban értenek hozzá.
Ez is tény.
"lehetett coinért oktatást vásárolni. Sőt. Ingyenes pozícióval is elindulhattál és a jutalékodból is vehettél..."
Na, ez mellébeszélés volt a javából!
Én a befizetett dollárokról és eurókról beszélek nem erről, amit te írtál.
Maradjunk a fiat pénzek befizetéseinél, jó?
Ebből volt 4milliárd, amit lenyúltak.
"Honnan veszed egyáltalán hogy nekem mi kell és mi nem? Ha kell akkor kell. Ha nem kell akkor nem kell."
Nem rólad beszéltem, nem tűnt fel?
A tulajdonosok mottóját fogalmaztam meg.
"Valóban? Nem linkelné be ugyanúgy az ajánlatokat? Mit csinálna?"
A lényeget tartaná szem előtt. Nem beszélne mellé folyamatosan és logikusan elgondolkodna a leírtakon, nem csípőből tüzelne vaktában folyton ugyanazzal az érvekkel, amelyek szinte mindig irrelevánsak.
Sajnos még mindig ott tartunk, hogy a onecoin értéktelen és óriási szerencse kell ahhoz, hogy valaki venni tudjon belőle bármit is egy zárt kereskedési felületen (ha talál egy hozzá hasonló balekot).
Ennyi az egész...
Ez a jelenlegi állapot.
"Egy videó hogyan bizonyítja azt, hogy te 100%-ban onecoinért voltál nyaralni?"
Azt hiszem most lett számomra teljesen világos.. hogy nem csak megjátszod magad.
"Nem, ezzel nem szegsz meg semmit, de már ezt is elmagyaráztuk neked. Mindössze kibúvót keresel, memekülést, mert nincs semmilyen bizonyítékod."
Az hogy sem a szabályzattal nem vagy tisztában sem a törvényekkel,.. az nem az én problémám.
Az hogy szerinted mim van meg mim nincs, pont nem érdekel. A fantáziálásod nem támasztja alá az érvelésed.
"Bemondásra meg csak a hülye hisz el bármit."
Lásd média bezabálása?... Ilyenkor elég durván visszanyal az eperfagyi. Hm.. vajon már a következő oldalon viszontlátom ezt az új beszólásomat ahogy eddig is?...
"A kacatséreses ajánlatok pont azt bizonyítják, hogy a onecoin önmagában nem elkölthető. Szép öngólt rúgtál magadnak. Köszi."
Tényleg ne zavarjanak össze azok az ajánlatok amiket csak úgy kiragadtam a sok közül, ahol 100%-ban elkölthető. De ez már nagyon durva tagadás amiben vagytok.
"Ez volt idáig a legszebb leírás magadról."
... te amúgy.. tudod ilyenkor mit írsz, vagy random hozod össze?
"Te akarod itt mindenkivel elhitetni, hogy a onecoin értékes, csakhogy amiket bizonyítéknak hozol fel, az vagy mind az ellenkezőjét mutatja, vagy teljesen irrelevánsak."
Nos, ha egyértelmű az igazam akkor nem tudom mit kell mindenkivel elhitetnem. Ha valaki nem hiszi el, ő dolga. Az viszont hogy folyamatosan hazudtok az viszont már gerinctelen szerintem, főleg amikor olyan ajánlatokat mutatok ami engem igazol.. és be akarod állítani úgy hogy nem?.. ez tényleg elég undorító. De akkor nem csak fogalmi zavar van hanem más síkon is van némi.. gond.
Fogalomzavar.. megint.. és újra.. meg újra. Nem ahhoz kell hogy lásd. Bár kezdem azt hinni hogy semmit sem látsz csak azt amit te akarsz. Nos akkor jól nyisd ki a szemed mert még mindig ott vannak a 100%-os ajánlatok.
"Na, legalább te is elismerted, hogy onelife tagság nélkül is lehet tudni mindent."
Lenni probléma, hogy nem tudni fogalmazni.. jah.. fogalomzavarról volt pont szó.. értem akkor.. vagyis.. nem.. de mit lehet ilyenkor tenni.
"A 100%-os ajánlatokat már elmagyaráztuk neked, csak valamiért mindig ignorálod."
Most még mindig nem tudom mit akarsz ezzel a két hozzászólással bizonyítani, de ez már tényleg nagyon durva amit művelsz. Erre van gyógyszer?
"Nem, nekünk az 4, neked 7, vagy bármilyen más szám."
Aha.. mesélj még. Gőzöd sincs az egészről.. a leghalványabb sejtelmed sincs. De tuti nektek van igazatok.. ezen besírok.
"Már nem is vicces ahogy próbálod azt állítani, hogy a coinok ingyen voltak."
Az igazság nektek elhiszem hogy nem vicces. De attól hogy ezt nem tudjátok elfogadni még igaz. Ezvan.
"Miből tevődött össze a 4milliárd dollár, amit lenyúltak?"
Érdekes hogy még mindig abból indultok ki hogy lenyúlták. Pedig már Konstantinnál sem jött be a vádaskodás. Akkor miben reménykedtek még?
"Csak megint úgy gondolod, hogy ha valamiről nem veszel tudomást, akkor az nem létezik.
Ha eltakarod a kezeddel a szemeidet, nem fog megszűnni a világ..."
Igen? éspedig mi? Hogy működik? Hogy amiket linkeltetek a központ kipakolása címen az sem igaz? Hogy a központ nyitva? Hogy a coin költhető és működik? Miről nem veszek tudomást?
"Ennek semmi köze nem bolt ahhoz a felvetèsemhez, miszerint a 100%-os ajánlatokat exchange-hoz kötik."
Aha.. szóval ha már fáj, akkor letagadod és elutasítod. Szép. Ehhez értetek.
"Segítek: ez azt jelenti, hogy az ajánlat majd akkor lesz érvényes, ha a onecoint tőzsdén át lehet váltani FIAT pénzre, azaz soha."
Segítek... ha fent van az ajánlat és megvásárolható már most a kupon, akkor felhasználható átváltás nélkül is. De ezt magyarázd már el mindkét helyen is ahol voltunk nyaralni jó?
De azért jár a keksz. Még jó hogy tudod mit szidsz..
"Tehát ezért sem szabad ezeket az ajánlatokat figyelembe venni."
Annyira igyekszel magyarázni a bizonyítványod.. csak épp a jegy benne elégtelen. Azzal meg nemigen lehet mit kezdeni.
"Gondolod ezt te.. miért? mert még mindig töredéknyi ráadásul fals információból próbálod meg felépíteni a várad."
"Miert fals az információ?
Amiből ezt merítettem, az a te állításod (3.5millió onlife tagság) és a kacatséker ajánlatai.
Nem bolt nehéz párhuzamot vonni."
Csakhogy nálad a párhuzamos vmi amorf képződmény. Dehát ez van, másfajta világban éltek. Kicsit ferde,.. kicsit torz,.. de azért el lehet benne lavírozni.
"Nagyzolás.. Általánosítás. A pszichológusoknak van erre egy diagnózisuk. Attól hogy folyton leírod hogy tény.. meg ez is tény.. meg az is.. sajnálom de nem lesz igaz."
"Talán szét kéne nézni a neten és akkor te is szembesülnél a valósággal."
Talán azzal hogy működik,.. költhető.. nyitva van a központ,.. hogy 29,95 euróért fogadják el? Látom a valóságot.
"Az egész kriptovilág shitcoinnak nevezi és hidd el, ők még nálad is jobban értenek hozzá.
Ez is tény."
Aha.. azért lett elutasítva a facebook coinja is.. meg azért van csak pár elfogadóhelye a bitcoinnak,.. azért vannak nagy trében mert nem felelnek meg a rendeleteknek és szabályozásoknak.. Érthető miért pikkelnek a Onecoinra ami mindennek megfelel és használható is.
lehetett coinért oktatást vásárolni. Sőt. Ingyenes pozícióval is elindulhattál és a jutalékodból is vehettél...
"Na, ez mellébeszélés volt a javából!"
Hehe.. mondod ezt te.. dehát ilyenkor látszik hogy fáj. Nem vagy tisztában az alapokkal.. márpedig ha tré alapokra húztad fel a várad akkor az összedől.
"Én a befizetett dollárokról és eurókról beszélek nem erről, amit te írtál."
Én meg arra válaszoltam amit írtál. Fáj? Nem érdekel.
"Maradjunk a fiat pénzek befizetéseinél, jó?"
Maradhatunk annál a ténynél is amit elutasítasz. Mégpedig hogy nem a te játékszabályaid szerint játszunk. Szóval te annál maradsz aminél akarsz, attól én még az igazat írom.
"Ebből volt 4milliárd, amit lenyúltak."
Szeretnél egy kis rágalmazós törlést?
Honnan veszed egyáltalán hogy nekem mi kell és mi nem? Ha kell akkor kell. Ha nem kell akkor nem kell.
"Nem rólad beszéltem, nem tűnt fel?
A tulajdonosok mottóját fogalmaztam meg."
De rólam írtad. De ekkora hazugságok mellett már én is mindent letagadnék a helyedben.
Valóban? Nem linkelné be ugyanúgy az ajánlatokat? Mit csinálna?
"A lényeget tartaná szem előtt. Nem beszélne mellé folyamatosan és logikusan elgondolkodna a leírtakon, nem csípőből tüzelne vaktában folyton ugyanazzal az érvekkel, amelyek szinte mindig irrelevánsak."
Mert ti szerintetek irreleváns, az kb semmit nem mond.
Ok, akkor a lényeg amit képtelenek vagytok elfogadni:
A cég működik. A központ nyitva, pedig még a behindmlm is megírta hogy kipakolták.. lol..
A coinokat ingyen kaptuk. A DealShaker működik. A coin 100%-ban is költhető. Nagy dolgokat, pl szállás, autó is lehet 100% coinért venni. A Coint 29,95 euróért fogadják el.
Kihagytam valamit?
"Sajnos még mindig ott tartunk, hogy a onecoin értéktelen és óriási szerencse kell ahhoz, hogy valaki venni tudjon belőle bármit is egy zárt kereskedési felületen (ha talál egy hozzá hasonló balekot)."
Ezt szeretnétek hinni.. Ezt szeretnétek ha így lenne.. szerencsére az ellenkezője az igaz és nem attól függ ti mit szeretnétek. Nem tudjátok elfogadni mert akkor 70 oldal bizonyítaná mennyire nem vágtátok? Ez nem nekünk kellemetlen. Ez a helyzet.
Hát igen, ez vagy te.
Hazugságot hazugságra halmozol, hogy hitelesnek tűnj.
Megint nem sikerült...
"Hát igen, ez vagy te. Hazugságot hazugságra halmozol, hogy hitelesnek tűnj.
Megint nem sikerült..."
Lol.. vicces gyerek vagy. 79 oldalon keresztül és lassan 4 éve írjátok hogy vége, hogy kész ennyi meg hogy nem megy. De nagyjából mindig ez a válasz amikor sarokba szorítalak titeket. Nem unjátok még? Csakmert ti azt mondjátok nem megy.. én azt mondom megy.. és láss csodát.. megy.
A cég működik továbbra is és köszöni jól van, még a média ellenére is. Az expók a világon zavartalanul folytatódnak és rengetegen látogatják. A coin nem csak költhető, de sok ajánlattal 100%-ban is költhető és 29,95 eurót ér.
Szóval miről is hazudok amikor azt mondom hogy működik, költhető, ennyiért fogadják el? Magyarázd már el légyszíves.
Figy.. a hiteles informátorod szerint kipakolták már a központot? Vagy még mindig csak egy clickbait cikk volt? Úgy mint a többi. Köszönjük a reklámot, ezeknek hála derül ki folyamatosan hogy csak le akarják járatni, de a valóság az, hogy működik.
"Ha idetévedne valaki és ezt elolvasva megnézné a dealshakert, hangosan röhögne azon, amit összeírkálsz itt..."
Hogy ki kin röhögne ha idetévedne,.. az ő dolga.. ha rajtatok akkor rajtatok, ha rajtam akkor rajtam, nem igazán zavar.
Ha ugyanúgy inkompetens a témában aki idejön,.. akkor talán.. de a vigyorgók ezért vannak tele. Érdekes.. mi akiknek van coinjuk meg szimplán csak költjük. Szóval nevezhetsz hazugnak, ahogy érzed. Azon nem változtat hogy ez csak a szimpla mezei véleményed. Én mondom a tényeket,.. ti meg a véleményeiteket. Nem bonyolult a szitu de úgy látszik van akinek ez az egyszerű helyzet sem egyértelmű.
A coin nem ér semmit, önmagában nem elkölthető és nem váltható át sem kriptovalutára, sem fiat pénzre.
Nem is kriptovaluta, mert nem bányászták.
Ennyi a lényeg.
Te meg mehetsz a hazugságaiddal a sóhivatalba...
"A coin nem ér semmit, önmagában nem elkölthető és nem váltható át sem kriptovalutára, sem fiat pénzre."
A coin pontosan annyit ér, amennyiért elfogadják, lásd wikipedia pénz fogalma.. Tessék már tisztában lenni az alapokkal ha már kinyitod a szád.
A coin értéke tehát pontosan 29,95 euró. Tiltakozhatsz ez ellen de még a wikipedia is engem igazol sajnálom.
"Nem is kriptovaluta, mert nem bányászták."
Mondod ezt te.. ja nem.. ezt a média mondja.. elfelejtettem hogy neked nincs önálló gondolatod. Legyél már tisztába csak az alapokkal. A white papert is belinkeltem, de mit lehet tenni ha csak annyi a reakciótok hogy nem hiszitek el. Szóval lehetne is akár egyéni véleményetek,.. de egyelőre csak ugyanazt mondogatjátok mint a média.
"Te meg mehetsz a hazugságaiddal a sóhivatalba..."
Itt nem én hazudozok hanem a média, és mivel ti a médiát ismétlitek,.. azt hiszem egyértelmű a következtetés.
A onecoin értéke pontosan nulla, ez jön ki a kacatsékeres árkepzésből.
Engedd el, nem érdemes tovább küzdened a valóság ellen...
"A onecoin értéke pontosan nulla, ez jön ki a kacatsékeres árkepzésből. Engedd el, nem érdemes tovább küzdened a valóság ellen..."
Sajnálom, de nem kell küzdenem semmi ellen.. mint sokszor mondtam.. hogy te mit gondolsz.. mondasz.. hogy hogyan számolsz úgy hogy magadat igazold.. érdektelen.
Sajnálom azt is, ha nem tudod elfogadni amit írok és érvként azt hozod fel hogy nem hiszed el.
Sajnálom, de ez van. Aki nincs tisztában az alapokkal.. a pénz fogalmával.. arról feltételezhető,.. hogy a matematikában sincs túlzottan otthon.
A coin értéke pontosan annyi, mint amennyi a DealShakeren is kint van: 29,95 euró. Mondhatsz bármit, ez a szám jelenleg ennyi. Sajnálom ha nincs meg a kellő tudásod és információd ezügyben, de egyelőre nem én küzdök lassan 4 éve.. én pontosan ugyanazt mondom mint 4 éve. Ti meg folyton mást. Éppen ez a problémátok, éppen az.. most ez nem jó most az nem jó.. most ezt írja a média most azt írja.. most nem hiszitek el amit mondok most elhiszitek.. 4 éve igyekeztek megmagyarázni nekünk, hogy nem működik,.. miközben meg működik... elég egyértelmű hogy ebből mi következik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!