Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯
 741/1051 anonim ***** válasza:

Száz szónak is egy a vége.

A onecoin csalás mert értéktelen, használni nem lehet FIAT pénz nelkül és alaposan kivesézve a kacatsékeren levő ajánlatokat az jön ki, hogy mindenhol pontosan 0 euro értékben számolják be.

Ha lenne valódi értéke, akkor a kacatsékeren mindent tisztán onecoinért lehetne venni, át lehetne váltani bármely kriptovalutára vagy FIAT pénzre.

De erről szó sincs, úgyhogy a onecoin marad a shitcoin kategóriában.

Nem véletlenül folynak eljárások és nem véletlenül tűnt el az áldoktor bolgár cigányasszonysem.

Akinek nincs takargatnivalója, az nem bújkál évekig...

Itt már mindenki látja, hogy a király meztelen. Még te is, csak az egód nem engedi, hogy kimondjad...

2019. nov. 30. 05:26
 742/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Száz szónak is egy a vége."

Szerintem is :) Miután se fiókod.. se pozíciód.. se coinod.. se vásárlásod.. se semmid nincs a témában,.. ezért a szavad itt egyenlő a nullával :) Véleményed... az lehet :) De az meg.. nem érdekel :D

2019. nov. 30. 12:05
 743/1051 anonim ***** válasza:

[link]

"A cég, a weblapok működnek"

Na most már ez sem működik. (vagy egyenlőre, majd kiderül)

De tudjuk, ez mit sem számít. Befizetni még biztossan lehet. Meg minek is az a weblapocska? Te utazol, hajózol, teslázol,(meg leginkább hazudsz.)

Tényleg lassan, olyan leszel mint a fekete lovag. 3 végtagod, már hiányzik..

"az ingatlanos"

2019. dec. 1. 06:43
 744/1051 anonim ***** válasza:

"Miután se fiókod.. se pozíciód.. se coinod.. se vásárlásod.. se semmid nincs a témában,."

Miért is kellene ezeknek lenniük?

A lávába sem lépünk bele hogy megtudjuk, éget-e.

A kacatsékert meglátogatva rögtön világos lesz bármelyik, több mint 60-as IQ-val bíró ember számára, hogy a onecoin értéke pontosan nulla...

2019. dec. 1. 08:27
 745/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Na most már ez sem működik. (vagy egyenlőre, majd kiderül)"

Lássuk csak.. onelife.. működik.. dealshaker... jep.. ez is működik... ofc... igen ez is megy... oneacademy.. ez is betölt... a többit nem néztem.. a főoldalt meg majd újraindítják ;) Komolyan minden nap megnézed megy-e még? :D A többit nem csekkolnád helyettem legközelebb?

"De tudjuk, ez mit sem számít. Befizetni még biztossan lehet. Meg minek is az a weblapocska? Te utazol, hajózol, teslázol,(meg leginkább hazudsz.)"

Neked is hazudtak anno amikor azt mondták okos ügyes kisfiú vagy :D Utazok, vagyis utazunk igen :) Hol is írtam hogy hajózok? Meg hogy teslázom? be vagy szívva?... Már bocs de itt te hazudsz akkor ;)

"Tényleg lassan, olyan leszel mint a fekete lovag. 3 végtagod, már hiányzik.."

Gondolkodom melyik filmes karakter az amelyiknek az agya hiányzik.. nem jut eszembe.. de ha meglesz.. tudni fogod ;)

"Miért is kellene ezeknek lenniük?"

Mert addig egy noname szurkoló vagy a futball stadionban a lelátóról ;) A profi játékosokat sem izgatja ki mit kiabál be vagy mit gondolnak a játékukról ;)

Ráadásul egy kötelezettség mentes ingyenes fiókról beszélünk :D Ráadásul úgy lehet coinod hogy fizetned sem kell érte ha eladsz valamit :D és így nem vagytok képesek megvizsgálni?... de azért konkrétan tudjátok mi meg hogy van?... ez úgy érzem.. szánalmas :D

"A lávába sem lépünk bele hogy megtudjuk, éget-e."

Én se küldelek orvoshoz hogy tudjam mi nem stimmel nálad :D

"A kacatsékert meglátogatva rögtön világos lesz bármelyik, több mint 60-as IQ-val bíró ember számára, hogy a onecoin értéke pontosan nulla..."

Aha :) Tudtad hogy teljesen feleslegesen próbálsz gondolkodni? :D

A 60-as IQ hogy jött ki?.. azért annyi hogy pont beleess a limitedbe? :D Ezek szerint 60,5 a tied? :D Wow.. kinyomtassam neked hogy feltehesd a falra? :D

2019. dec. 1. 12:05
 746/1051 anonim ***** válasza:

Szánalmas vagy, ahogy megpróbálsz fontos problémákat elbagatellizálni.

Mindig mondtam, hogy a terelés nem érv, de még ezt sem érted meg.

Rajtad nagyon kiüt a Dunning-Kruger effektus...

2019. dec. 1. 14:09
 747/1051 Mittudomain ***** válasza:

... megnéztem a OneForex oldal is megy :)

Hogy rajtad milyen effektus tapasztalható,... huh.. hadd ne menjek bele :D

Ez minden? mondjuk.. elég alacsonyra tettétek a mércét az iq határral magatoknak :D 60... :D nem csodálom ha csak ennyire telik :D

2019. dec. 1. 14:21
 748/1051 anonim ***** válasza:

Látom magadtól semmi önálló beszólásra nem futja, mindig a többiekét használod.

Ez is azt jelenti, hogy nem mi vagyunk helikopterek.

A onecoin csalás, önmagában semmire sem jó, de még FIAT pénzzel vegyítve is nullára jön ki az értéke egy kis utánaszámolás után.

Ezt már rajtad kívül mindenki elfogadta és megértette.

Azzal, hogy a tényekkel szemben próbálsz meg hazudozni, csak magadat teszed még nevetségesebbé.

Csak te gondolod azt, hogy a döglött macska nem is döglött, csak nagyon mélyen alszik...

2019. dec. 1. 17:59
 749/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Látom magadtól semmi önálló beszólásra nem futja, mindig a többiekét használod.

Ez is azt jelenti, hogy nem mi vagyunk helikopterek."

Lol.. ez a beszólás is tőlem jött :D Szóval.. miután hosszúú hosszúú oldalakon keresztül.. másoltátok a beszólásaimat... és most megírtad ezt... rájöttem,... hogy tényleg ovisokkal beszélek :D

"A onecoin csalás, önmagában semmire sem jó, de még FIAT pénzzel vegyítve is nullára jön ki az értéke egy kis utánaszámolás után.

Ezt már rajtad kívül mindenki elfogadta és megértette.

Azzal, hogy a tényekkel szemben próbálsz meg hazudozni, csak magadat teszed még nevetségesebbé.

Csak te gondolod azt, hogy a döglött macska nem is döglött, csak nagyon mélyen alszik..."

Bla bla bla.. ezt hajtogatjátok... 4 éve :D Tippelj mikortól nem veszlek komolyan titeket :D Eltaláltad,.. kb a .. 2. oldaltól :D

Tudsz újat is mondani vagy most átmegyünk állatos hasonlatokba, mert most bevillant a kép.. egy papagájról :D Bár.. akkor a 60-as iq enyhe túlzás :D Nyugodtan vidd lejjebb a határt.. úgy 10-re.... Ja várj.. mekkora iq-tól marad életben egy ember?.. Megnézem itt gyakorin hátha van rá válasz :D Ha megtaláltam mindenképp belinkelem, jól jönne ha írnál majd oda mint élő példa :D

2019. dec. 1. 18:44
 750/1051 anonim ***** válasza:

"Bla bla bla.. ezt hajtogatjátok... 4 éve :D Tippelj mikortól nem veszlek komolyan titeket :D"

Azért van ez hajtogatva, mert igaz.

Te meg komolyan veszed mert ha nem vennéd komolyan, akkor nem is irkál ál ide...

"Tudsz újat is mondani vagy most átmegyünk állatos hasonlatokba, mert most bevillant a kép.. egy papagájról :D"

Te ismételgeted folyamatosan ugyanazt, mi csak reagálunk rá.

De megint csak a terelés megy, lényegeset sosem tudsz írni.

Bármit is írsz, a onecoin vonat elment már, ezt rajtad kívül már mindenki megemésztette.

Minden további görcsölés felesleges...

2019. dec. 1. 22:01
❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!