Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Nos a linkek ott vannak :) Jah tedd már hozzá kérlek a pontosság kedvéért hogy a linkek tényleg ott vannak, csak nem hiszed el :D Így kerek ;)
"Ezzel váltál hiteltelenné, ezért (is) nem veszi komolyan senki, amit írsz."
veled együtt arra a két szurkolóra gondolsz a lelátóról? :D te mivel is váltál hiteltelenné az első hozzászólásod óta? Se fiókod.. se pozíciód.. se coinod.. se vásárlásod :D .. és így akarod megmondani a tutit? :D Mint említettem.. nem felejtek el szólni ha érdekelni fog a hitre alapozott véleményetek :D várj egy picit,.. nem, még mindig nem izgat :D
Az egész világ tudja már, hogy csalás volt.
De persze szerinted mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
Kár ezen görcsölnöd tovább.
Egy noname "újságíró" és egy 8591. mlm szapulós oldal alapján? :D
Amíg működnek az oldalak és el tudom költeni, a központ tárva nyitva,.. - szerencsére ez nem attól függ hogy hisztek-e vagy sem - addig az írásaid leginkább.. rosszindulatúak :) Szeptemberi dátum,.. egy olyan doksin ahol minden oldalon áprilisi dátum van,.. gondoltam szólok, most van november vége. 3 hónap telt el ha a szeptemberit nézzük, de 8 hónap ha az áprilisit ;) .. és még mindig sehol egy hivatalos végeredmény... Pedig itt nem az a vád hogy Juliska néni megfőzte ebédre Mariska néni tyúkját :D
Szerinted.. még mennyi ideig hagyják ha az amit linkelgetsz igaz? :D Mert volt már pár link,.. nem.. igazából az összes eddigi amit linkeltetek befuccsolt :D Szóval.. még mennyi ideig hagyják működni? :D Tényleg érdekel, hogy meddig vásárolhatok még ;)
A nyomozás folyik.
Konstantin le van tartóztatva, ruja bújkal.
Ezek a tények.
Rajtad kívül mar mindenki tisztában van vele, hogy gáz van.
A onecoin elkölthetetlen fiat nélkül, átválthatatlan. Ezért nem kell a kutyának sem.
A kacatsékeren nincs egy értelmes dolog, amit tisztán kamukoinért meg lehetne venni azonnal.
Ezek is tények.
Széllel szemben vizelni meg ostobaság, úgyhogy hagyj fel vele te is.
Az, hogy szerinted nem átverés, nem változtat a tényeken...
Marc Scott hivatalosan is bűnös! Onecoin befeketetők elsibolt pénzének tisztára mosásában és csalásban.
A behindmlm cikke szerint üritik a sofiai irodát.
Lehet csak kamu, vagy éppen bepakolnak, vagy nagyobba költöznek:) Hamarosan kiderül, mi történik.
Hogy mikor készült a kép nincs ott :) Hogy éppen mit csinálnak, nincs ott :)
Mindenesetre én a helyükben a gépeket vinném nem a fotelt :D Csakmert így még mindig működik minden :)
De mondom.. azt mondjátok mikortól nem lehet majd vásárolni mert akkor előtte még költök pár coint :)
Erre mondjak azt, hogy egy fecske nem csinál nyarat.
Ez volt 1db kupon amit 1db ember szerzett meg.
Még töredékekben sem kifejezhető.
A többiekkel mi lesz?
Azok ugyanúgy futnak a pénzük után.
A onecoin csalás, bármennyire is kapálózol...
Erre mondjak azt, hogy egy fecske nem csinál nyarat.
hogy neked tényleg semmi sem jó :D Ha van 100% coin az a baj, ha nincs 100% coin az a baj, .... :D
Egy fecske valóban nem. Csakhogy ez a sokadik volt, lásd lengyel eladások. Jah.. tudom tudom.. nem igaz, csalás volt, átverés, nem hiszed el,.. mi van még :D
Apropo.. ezt az egyet hogyhogy elhiszed? :D
Ez a hirdetés mit bizonyít?
A klarevnek nem volt fent több ezer autó amiből egyet sem adtak át?.. De:D
Ha most felmész dealshakerre tudsz bármi "értelmest" vásárolni tisztán coinért?..Nem
De ennek tényleg nincs értelme. Várjunk a következő történésig. Vagy dec 26. ig.. Most ezzel a dátummal vakítják a cointól szabadulni vágyókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!