Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Persze, hogy megmondtad, hogy mit válaszoonak. Mivel tudtad, hogy nem használható a kupon:)
az ingatlanos (mert latom mefint ossze zavarodtál, hogy kinek mit válszolsz)
"Mint említettem, pont nem érdekel hogy elhiszitek-e vagy sem :) "
Hát pedig ez lenne a lényeg.
Ezt is te hoztad fel annak bizonyításául, hogy lehet egy nyaralást 100% ONE-ban fizetni.
De mivel bemondásra nem hiszünk el semmit és te nem tudod bizonyítani ezen állításodat így még mindig nincs a részedről bizonyítva, hogy te tudtál tisztán onecoinért nyaralni.
Mivel senki sem tud vele kezdeni semmit FIAT pénz nélkül, értéktelen.
Ergo csalás a onecoin.
Nagyjából ennyi a lényeg.
""te meg nem tudod bizonyítani az állításodat"
Tudom, de nem áll szándékomban törvényt szegni, még ha ti ezt kéritek is tőlem, amivel ti viszont már törvényt sértetek."
Szánalmas menekülés a hazug emberek ismérve, mikor rajtakapják őket.
1. Semmiféle törvényszegés nem lenne abban ha bizonyítanád, hogy tudtál 100%-ban ezért a foscoinért nyaralni, mindenféle FIAT pénz nélkül.
2. Egyikünk sem követett el törvénysértést.
Szégyen, hogy már szinte minden hozzászólásodat telenyomod látványos mellébeszélésekkel és hazugságokkal.
Szerinted aki ezt a témát olvassa, bármit is elhinne neked?
Magában jól kiröhögne inkább...
"Persze, hogy megmondtad, hogy mit válaszoonak. Mivel tudtad, hogy nem használható a kupon:)"
Mivel én meg tudtam kérdezni úgy is mint nem kívülálló ;) A kupon pedig használható, csak te nem vagy hajlandó utánajárni ;) De miután megmondtam jaj de kis pisze lett valaki aki azt mondta hogy jaj akkor én illesszem be ide :D Juj :D
"az ingatlanos (mert latom mefint ossze zavarodtál, hogy kinek mit válszolsz)"
Mint mondtam.. az egyforma szinten lévő embereket könnyű.. összekeverni.. így már nem is próbálkozom különbséget tenni :D Mivel ugyanazt fújjátok tökmindegy :D
"Hát pedig ez lenne a lényeg."
Az lenne a lényeg hogy hisztek-e nekem vagy sem? :D Még mindig hidegen hagy, kicsit túl sokat képzelsz magadról :D A lényeg az, hogy 5 éve hiába próbálják beborítani, a központ megy, a cég megy, a DealShaker megy, a Franchise folyamatosan bővül,.. azaz.. a karaván halad :) Nem hiszitek el? Szerintetek nem működik? Hova sz....jak :D
"Ezt is te hoztad fel annak bizonyításául, hogy lehet egy nyaralást 100% ONE-ban fizetni."
Felhoztam, mert mi már voltunk, nem is egyszer. Hogy ti nem hiszitek el? Egyéni vélemény :) Érdekel hogy elhiszitek-e? Még mindig nem :D Megkérdeztem páromat őt érdekli-e.. őt se érdekli.
"De mivel bemondásra nem hiszünk el semmit"
Nagyon helyesen teszitek :D Csak aztán hitre alapozva kicsit súlyos dolog kész véleményt kinyilvánítani, ráadásul kötelezettségmentesen utána tudnátok járni de nem vagytok hajlandóak, de ez már csak az én véleményem rólatok :)
"és te nem tudod bizonyítani ezen állításodat "
Mint mondtam, hiába kéritek tőlem a törvényszegést, nem fogom megtenni. A nem tudom és a nem akarom mert nem tehetem között különbség van ;) Azonban tudtad, hogy te arra buzdítasz folyamatosan hogy megszegjem? Ej ej, ezt biztosan nem támogatja egy törvény sem ;)
"Mivel senki sem tud vele kezdeni semmit FIAT pénz nélkül, értéktelen."
Fiók nélkül, coin nélkül és vásárlás nélküli következtetés :)
"Ergo csalás a onecoin."
Saját fiók nélküli, coin nélküli és vásárlás nélküli következtetés :)
Nahát.. pedig olyan cikket linkeltél ahol meg azt mondják hogy piramis.. ergo egyetértettél vele.. aztán azt mondtad nem is piramis.. aztán jól kibújtál alóla.. valami... fordított pszichohalandzsával :D
A karaván meg.. lassacskán 5 éve tudomást se véve rólatok.. halad :D Figyi figyi.. írd már meg nekik a központba :D Kíváncsi vagyok mit reagálnak XD
"Mivel én meg tudtam kérdezni úgy is mint nem kívülálló ;) A kupon pedig használható, csak te nem vagy hajlandó utánajárni ;) De miután megmondtam jaj de kis pisze lett valaki aki azt mondta hogy jaj akkor én illesszem be ide :D Juj :D"
Írtam a megadott elérhetőségre. Fogalma sem volt, hogy kivűlálló vagyok e vagy nem. Olyannyira, hogy valami másik termékét rám akart tukmálni. 1 0nért küldenek orosz nyelven valami pdft e-mailen:D Abból 3 hónap alatt egy sem kelt el:)
Nem beszélve arról, hogy kb alig tud angolul az eladó.
Ezt az egyet tudta tökéletes angollal válaszolni amin látszik, hogy ezt már jól begyakorolta:
"
We do not serve this deal, only after opening exchange"
Miért írta volna ha nem így lenne? Ja mert te előre megírdtad:D Persze, hogy megírtad, mert tudtad, hogy nem fogja azt írni, hogy utazhatok coinért.
Egyebkent meg kb egy mukkot sem tud angolul. Oroszul beszél csak. Teljesen világos, hogy te nem leveleztél vele, nem írta neked hogy beváltható a kupon. Főleg nem vettél belőle. Kitaláltad;)
Továbbá, hogy nem kapkodták el 10 perc alatt ez is csak ezt támasztja alá. Azt az 5öt leüthették mielött rákérdeztek volna, hogy miujság.
Meg amit már elötte megirtam, az is elég életszerű, hogy valaki 1onért árul, pdfeket, meg különböző képzéseket tart párrszáz euróké... Ja meg utazásokat finansziroz előre 7.000.000 EUR értékben :D
Minthaba a peny elött a virágos néni szegfűket, krizantént, ja meg mellékesen s osztályos mercédeszeket árulna:D Ez is pont olyan valószínű.. Közgazdász:D
A részünkről BIZONYÍTOTT az általad linkelt utazási kuponok mindeggyikéről, hogy egyikkel sem lehet coinért egy métert sem utazni.
"Hogy ti nem hiszitek el? Egyéni vélemény :) Érdekel hogy elhiszitek-e? Még mindig nem :D Megkérdeztem páromat őt érdekli-e.. őt se érdekli."
Látom nem akarod megérteni.
Te üvöltözöd, hogy igenis lehet 100% onecoinért nyaralni mivel te is voltál, de amikor erre valaki bizonyítékot kér, akkor csak a mellébeszélés megy.
Most még mindig ott tartunk, hogy nem lehet 100% onecoinért nyaralni meg amúgy venni sem semmi értelmeset.
Tehát semmire sem jó a ONE.
"Csak aztán hitre alapozva kicsit súlyos dolog kész véleményt kinyilvánítani, ráadásul kötelezettségmentesen utána tudnátok járni de nem vagytok hajlandóak, de ez már csak az én véleményem rólatok :)"
Szó sincs hitről. Tényekről van szó, amik mind amellett szólnak, hogy a onecoin csalás. Nem mellesleg ezért is van börtönben az egyik és ezért bujkál a másik főkolompos.
"Mint mondtam, hiába kéritek tőlem a törvényszegést, nem fogom megtenni."
Ezt csak azért mondod törvényszegésnek (ami nem is az valójában), hogy kibújhass a bizonyítás alól.
Nevetséges ez a törvényszegéses mondókád.
(Mellesleg melyik jogszabályra célzol ezzel kapcsolatban?)
"Saját fiók nélküli, coin nélküli és vásárlás nélküli következtetés :)"
Tudod, a lávába sem lépünk bele azért, hogy megtudjuk éget-e. Vannak erre utaló jelek, amelyek mind ezt bizonyítják.
Látjuk, hogy a oncecoin önmagában, FIAT pénz nélkül elkölthetetlen, az "ingatlanos" utánajárásának eredménye is ezt hozta ki. A kacatsékeren bárki meg tudja nézni az ajánlatokat, ahhoz nem kell onlife tagnak lenni.
"A kupon pedig használható, csak te nem vagy hajlandó utánajárni"
Igen, utána lett járva csak valamiért te nem akarod ezt tudomásul venni.
Ezt a viselkedést úgy nevezik, hogy "megerősítési torzítás".
Általában a konteósok fő ismérve, de nálad is jelentkezik.
Csak azokat a tényeket veszed figyelembe, amelyek alátámasztják a nézetedet és azokat nem, amelyek cáfolják.
Az ilyen emberek tartózkodnak a személyes vitától, mert akkor percek alatt elvéreznek.
Csak a neten huszárok.
Mint te...
"Írtam a megadott elérhetőségre. Fogalma sem volt, hogy kivűlálló vagyok e vagy nem. "
Privát címre írtál ahogy mondtad? :D Igazad van.. ezt tényleg csak az nem tudja és nem egyértelmű hogy az vagy aki... .. de most hogy írjam meg hogy ne sértselek meg úgy combosan? :D
"Nem beszélve arról, hogy kb alig tud angolul az eladó."
Megmagyarázza a félreérthető kiírást a szolgáltatásnál amiből arra következtettetek, hogy euróban kell kipengetni a maradékot ;) Ügye érzed, hogy magadat ásod mélyebbre és mélyebbre,.. tisztára mint valami agykontroll.. már mindent értek :D Beragadtál egy ilyen mélyebbre és mélyebbre meditációba XD
"Ezt az egyet tudta tökéletes angollal válaszolni amin látszik, hogy ezt már jól begyakorolta:"
"We do not serve this deal, only after opening exchange"
Ajánlom figyelmedbe a DealShaker szabályzatát is elolvasásra :D Feltéve ha.. tudsz angolul.. és nem tömték tele a fejed orosz nyelvvel meg elvekkel XD Már ha egyáltalán egy általad írt idézet igaznak mondható XD
Szóval.. nem árulják az ajánlatot, amíg nem váltható.. és közben meg árulják.. még jó hogy a hozzád hasonló coin gyűlölőknek nincs logikájuk XD
Ezmekkora XD
"Miért írta volna ha nem így lenne? "
Hogy kizárja a Onecoin gyűlölőket és ne essenek el emiatt ügyféltől? :D Miért is írna mást, ha a belső körből kommunikál olyannal akinek coinja is van? :) Mind mind rejtély :) Ahogy az is, hogy ha nem árulják amíg nem váltható,.. akkor hogy lehet már most megvenni.. ötlet? :D
"Ja mert te előre megírdtad:D Persze, hogy megírtad, mert tudtad, hogy nem fogja azt írni, hogy utazhatok coinért."
Pontosan így van :) Én legalább vettem a fáradtságot és újból megkerestem, rendszeren belül ;) De jé.. én ezt előre megmondtam? Nahát.. aszta :D
Figyu tudsz focizni?.. Vagy ismered a szabályokat? Tudod mit jelent az öngól? :D Azt rúgdosod magadnak folyamatosan :D
"Egyebkent meg kb egy mukkot sem tud angolul. Oroszul beszél csak. Teljesen világos, hogy te nem leveleztél vele, nem írta neked hogy beváltható a kupon. Főleg nem vettél belőle. Kitaláltad;)"
Feltevés? :D Én abban a generációban nőttem fel valóban, ahol oroszt már nem tanítanak alapból.. nahát de öreg lehetsz.. még abból a korból jössz? Sokmindent megmagyaráz.. Én abban a generációban nőttem fel, ahol a google translate használatát már a 7 éves tudja :D De amúgy kizárt hogy megkértem egy ismerősömet hogy fordítsa le ezt a pár mondatot.. tényleg kicsi az esély.. szóval innentől fogva csakis az lehet amit te hiszel :D
"Továbbá, hogy nem kapkodták el 10 perc alatt ez is csak ezt támasztja alá. Azt az 5öt leüthették mielött rákérdeztek volna, hogy miujság."
Feltevés? :D Látod, minden gondolatod feltevésekre épül. Építgeted építgeted, toldozod meg foltozod,.. a karaván meg.. úgyis tudod ;)
"Meg amit már elötte megirtam, az is elég életszerű, hogy valaki 1onért árul, pdfeket, meg különböző képzéseket tart párrszáz euróké... Ja meg utazásokat finansziroz előre 7.000.000 EUR értékben :D"
Feltételezés,.. nagyzolás,.. :D Ez minden? :D Nézd már, a céget továbbra sem érdekli egy feltevésed sem XD Milyen érzés hogy nem érdekli őket és működnek tovább? Nem túl kellemetlen? :D
"Minthaba a peny elött a virágos néni szegfűket, krizantént, ja meg mellékesen s osztályos mercédeszeket árulna:D Ez is pont olyan valószínű.. Közgazdász:D"
Érdekes példa, mondd ez hogy jön ide? :D Akkor ez most.. téged igazol?... naneee :D nem hiszem el XD
"A részünkről BIZONYÍTOTT az általad linkelt utazási kuponok mindeggyikéről, hogy egyikkel sem lehet coinért egy métert sem utazni."
Bizonyított XD Mert megírtátok hogy nem hiszitek el? :D Frankó bizonyíték :D Gyűjts belőle még többet :D Csakmert amit meg mutattam hogy elmentünk rá és 100% arra meg az a válasz hogy hazudunk :D Tehát vagy bizonyítjátok azzal hogy nem hiszitek el, vagy hazudok :D Ezen felül még valami? :D
A karaván meg csak halad.. és halad.. és azt az úriembert sem sz...ják le aki videóban dumál selfie üzemmódban,.. :D
"Matthew Russell Lee újságíró megszerezte"
:D Ezzel a bbc le is védte magát :D
"Még nem ítélték el" :D
Mondd.. ennyi idő alatt miért nem? :D Ha ez az elejétől fogva egyértelmű volt, miért is halasztják újra.. meg újra? :D Lehet most mutogatni ezt a cikket ami vagy igaz vagy nem. Csakhát volt már ilyen.. megmutogattátok, örültetek magatoknak, aztán elévült :D
Ugrálhatsz most nagyokat hogy igazam van igazam van :D Nem ez lesz az első :D Aztán valahogy mindig kiderül,.. hogy mégsincs igazad :D
A vádak ugyanazok? Nagyszerű. Akkor nincs miért izgulnunk :) Tudod miért lökték be ezt a hírt? A powerpackok szétosztása és az újbóli Franchise terjeszkedések miatt :) Lássuk csak.. még mindig mennek a rendezvények is. Akkor ez csak a szokásos, aktuális hátráltatás :) De fröcsöghetsz bármit, ha 1 hét múlva is működni fog az gyanús lesz nem? ;)
"Bizonyított XD Mert megírtátok hogy nem hiszitek el? :D Frankó bizonyíték :D Gyűjts belőle még többet :D"
Ha nem vetted volna észre, te is ezt csinálod. Neked lehet? Kijelentesz valamit és az már kőkemény bizonyíték is:
"Csakmert amit meg mutattam hogy elmentünk rá és 100% arra meg az a válasz hogy hazudunk :D"
A gond pont az, hogy nem mutattad meg. Csak beszélsz róla.
A kettő nem ugyanaz.
Tehát amíg nem mutatsz kőkemény bizonyítékot erre, addig úgy vesszük, hogy te nem voltál 100% foskoinért nyaralni sehol...
De nem válaszoltál egy fontos kérdésre.
Melyik jogszabályt nem szeretnéd megsérteni és mi melyiket sértettük meg?
Kellene erre valami konkrétum mert addig ez csak üres duma, terelés, mellébeszélés, menekülés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!