Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Látom valakinek nem tetszett a bejegyzésem :D Szóval valszeg elkerülte a figyelmed, bár ha tudsz róla akkor mégsem, hogy írtam nekik és a válaszban egyértelmű volt, hogy az előleg és a maradék 5000 euró is Onecoinnal fizethető :) Mivel ezzel az egy ajánlattal tudtatok csak érvelni,.. nagy égés lehet.
Ahhoz mi közöd hogy én mennyit vettem, nem ez volt az elsődleges szempont, hogy én vettem-e vagy sem. A majré azon ment hogy ki kell fizetni még egy összeget. Mint kiderült az is mehet Onecoinnal...
A kutya azt mondja hogy vau vau.. A karaván meg csak halad... ;)
Nem ez volt az egyetlen hirdetés, hanem mindről kiderűlt amit linkeltél, hogy kemény eurot is kell mellé tejelni. (kb annyit amennyibe coin nélkül is kerűl ugyanaz a szállás).
Elég valószinű, hogy egy kis utrazásközvetitő 7 millió USD (1000 kupon *7000) értékben fogadna el olyan "valutát" amivel aztán semmit sem tud kezdeni. :D
A honlapjukon erre természetesen semmisem utal: [link]
És az is gyanura ad okot, hogy a 3.5 milió tagból erre senki sem akar kapni.
Szerintem te füllentesz. :D De hamarosan kiderűl, mert én is írtam nekik.
Pont le....om hogy mit gondolsz :D Miután eddig is hitre építkeztetek meg feltevésekre, találgatásokra, ... ráadásul ott van az elérhetősége, megkérdezhetitek :) Szóval... aranyos ahogy csípőből utasítasz el mindent, anélkül hogy utánajárnál :D
Ez még mindig csak... vuff vuff :D A vuff vuff meg .. senkit nem érdekel :D Minket biztosan nem :D
Véleményt a válasz érkezése előtt alkottál. Előítéletek, hiedelmek, találgatások, utána nem járások :) Ezek jellemeznek titeket ;)
Gondoltam szólok.. ha nincs legalább ingyenes pozíciód szóba se fognak állni veled XD Hányszor mondtam hogy legalább egyet csinálj.. enni se kér.. se semmit.. :D Ez a belső kör már csak ilyen.. kizárja a.. "vidékieket" :D
Nem lehet véleményem?
Ha nekem nem válazsolnak akkor te is belinkelhetnéd egy képernyőkép formályában a válaszukat.
A vélemény olyan mint a f.ng
Mindenkinek van.. és engem nem érdekel a tiéd :D Mivel a tiéd valóban csak vélemény alapok nélkül,.. én meg benne vagyok és tudom,... innentől úgy döntöttem hogy szélmalomharc az egész :D Mivel nekünk jó és költjük, nem igazán érdekel mit vélekedtek vagy mit hisztek mint kívülállók :)
Tegyek be ide egy privát beszélgetést... neked is messzire gurult a gyógyszer :) Számlákat is mutassak adatokkal igaz? Egyéb törvénybe ütköző dologra is fel akarsz kérni? :D Figyelj nekem mindegy te hogy éled az életed, mennyire tisztán... mi mindent igyekszünk betartani ;)
Regisztrálsz szépen egy ingyenes pozíciót és úgy írsz nekik ;) Mivel ez semmilyen kötelezettséggel nem jár, úgy gondolom hogy simán megteheted ha a végére akarsz járni. Ha nem,.. akkor marad a véleményed és a hited :D Bukta.
Na. Kaptam választ:D
Ami egész egyszerű volt. Csak akkor lesz beváltható ha elindul az exchange! Tehát egyenlenlőre még ha ráfizetsz sem utazhatsz vele egyiptomba!!!
Akor nem tudom milyen számlákról beszélsz:D TE *****!
Bárki le ellenőrizheti, ha ír a hölgynek whats upon, válaszol. Képernyőképet is tudok készíteni.
Tehát hazudtál, ami nem lepett meg:D
Csak azt nem értem ha
te is tudod, hogy hazudsz,
én is tudom,
azt is tudod, hogy tudom, hogy hazudsz
és azt is tudod, hogy a többi one tag is tudja,
tehát összefoglalva mindenki tudja. Akkor mégis minek???
Ennyit ér a szavad és a többi állításod is.
"Csak akkor lesz beváltható ha elindul az exchange! Tehát egyenlenlőre még ha ráfizetsz sem utazhatsz vele egyiptomba!!!"
Ami azért nagyszerű, mert már most meg lehet venni a kupont és ezáltal beváltható ;) Ím, eladott 5 kupon, a szabály egyszerű.. vagy beállítod hogy mikortól fogadod el.. és ha még nem fogadod el, akkor jövőbeli időpontot állítasz be. Vagy már elfogadod és akkor meg is veheted a kupont ;)
Mint mondtam... kívülállóként pozíció nélkül nem sokba veszik a kérdésed de nem baj, legalább kiderült hogy mégsem tudsz olvasni ;) Sajnálom ha úgy könyveled el mintha igazad lenne, én előre szóltam azt most meg örülsz magadnak ;) Benézted pedig még szóltam is... na mindegy :D
A kutya azt mondja hogy vau vau :D Ekkora p*ncs*rt :D
Igen szoltál. Amikor rájöttél, hogy most rajta leszel kapva a pitiáner hazugságodon...
Nagyon kedves volt a hölgy. Nem firtatta, hogy "benne vagyok" e avagy nem. Honnan is tudhatná? Sőt próbált még rámtukmálni valamit amit 1 onert árul és senkinek sem kell.
Ha beindul az exchange és eurora váltgató lesz a coin, akkor én is elfogadok majd coint bármiért. A gond, hogy sose fog elindulni:D
De most komolyan. Csak kettőnk között, más ugye úgysem olvassa. Akiket te belerángattál ebbe a csalásba, azok még a mai napig elhiszik neked amit hazudsz??
Nem hinném. Akkor mi értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!