Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Magamból is hülyét csinálok, hogy veled foglalkozom, de most épp nekem sincs jobb dolgom.
2018.01.07
„Talán azért nem találod még kint a piacon, mert most még zárt. Október 8-án fog kikerülni a piacra.”
2018.02.14
„De igazad van.. lesznek emberek, akik azután is azt mondják majd rá hogy átverés, ha már évek óta kint lesz a tőzsdén :D Bár a jelenlegi törvényjavaslatokat nézve - amiknél minden pontban megfelel már most a OneCoin - jobb lenne inkább nem kimenni a tőzsdére.. de október 8-án kimegy. „
„Csak hogy keretben legyen :) Arról nem tehetek, hogy lemaradtál arról, hogy autókat adtak el COINOKÉRT és amik már meg is érkeztek.
https://www.youtube.com/watch?v=rcC8x1juzbI”
Ebből kiderül, hogy nem COINÉRT vette, hanem kb 20%-al olcsóbban (ha nem számolja a coin aktuális árfolyamát, úgy már jóval drágább volt):
https://www.youtube.com/watch?v=m_cvdBUPaGo
Kiderül, hogy kb 20%-al olcsóbban jött ki az autó ára ahhoz képest, ha magyarországion vette volna ha nem számol a coin árfolyamával illetve, azzal, hogy mennyit fordított rá. Pár autót kiszortak marketingből beszerzési áron és az olyanoknak mint te, elhitték, hogy tisztán coinért lehet venni. De egyértelmű, hogy nem adtak el coinért autót, ahogy te írtad, hanem eur+coinért. Elég gyorsan be is zárták a onemillionshopot.
2018.10.02
„Hamarosan megújul a DealShaker is, elég ütős új funkciókkal :)”
Ami azóta tudjuk, hogy csak próbaverzió volt. Miután használhatatlan volt, meg egyéb gondok is voltak, szépen visszatérteka kevésbé ütörshöz.
2018.10.02
„3. A kérdésedre a válasz, egy külön platform van már most készen az adásvételre. De kis szerencsétlen, látszik hogy lövésed sincs a Forexről :)”
2018.10.07
„ jajj csak október 8 után lehet majd kocsit venni. Hahóó.. Október 8 :) Igen, elég sok új autótulajdonos lesz.. coinért..”
Itt már te is sejtetted, hogy nem megy piacra a coin:D Az autó dealek meg persze nem történtek meg. Ezt több módon megcáfoltam. Többek közt egy videóval, amiben a Román fő One prómoter Klarev hirdetésekkel dobálozik. Amik már nem voltak fent a dealshakeren pedig a videót még az előtt belinkeltem neked mielőtt aktiválódni kellett volna nekik. (ez idén volt valamikor évelején) De persze nem sosem tűntek el hirdetések. Ezt nem tudod félremagyarázni.
2018.10.09
„Mivel az árfolyama stabil, a cég is ezt akarja, ezért szimpatikus nem csak a kereskedőknek, hanem annak a 2 milliárd embernek is akik nem rendelkeznek bankszámlával, de szeretnék nagyon alacsony költségen hazautalni a családjaiknak a pénzt amit keresnek.”
„Előző hosszászólásomban említettem azt a 2-2,5 milliárd embert, akiknek nincs bankszámlájuk, azonban van okostelefonjuk (Ruja buta telefonra igért alkalmazást még talán 2016-ra, amit már kifejlesztettek) és szeretnének hazautalni pénzt külföldről, ahol dolgoznak. Ők a fő célcsoport, nem mi akik coin nélkül is jól élünk.”
Ez volt a Ruja fő viziója, részben ezzel magyarázta, hogy ez adja majd a coin értékét. Egyértelműen látszik, hogy sehogy sem fog összejönni. Legalábbis ez sehol sem tart.
„A Onecoiné 1344 milliárd euró (megj: azóta sokkal több). Igen, ennyi. Piaci kapitalizációt úgy számolsz, hogy kibányászott coin darabszám szorozva az árfolyammal.”
„Majd csak elutazgassátok :DDD Csak legyen a tagoknak úgy 4.300.080.000.000.000 Ft ja, takarítási díjra, vagy második főre.”
„Ha csak januárban válthatjuk át és csak a 20%-át a teljes coin mennyiségünknek, az is nagyon nagy kihívás lesz a cégnek, hogy kordában tartsa az árfolyamot. Míg ha arra ösztönöz hogy ne átváltsd hanem használd, akkor az jó a piacnak, jó az árfolyamnak, jó a kereskedőknek, jó az embereknek,..”
Nem írtad, hogy melyik januárban?:D
2018.10.11
„Lássuk csak. Tegyük fel nyitok egy számtech boltot és ssd vinyókat, memóriákat, gyors hardvert árulok. Azért árulom mert szívügyem hogy az embereknek gyors legyen a gépük,.. vagy befektettem ezekbe az eszközökbe vagyonszerzés céljából?
Ez utóbbi a gyakoribb, igaz? De attól még nem kizárt az első variáció sem, igaz? „
A Jóságos Dr Ruja :D:D:D
„Mindeközben rekord idő alatt lett meg az 1 milliárd eurós bevétele több évet verve ilyenekre mint Apple, Microsoft, Facebook,.. az a cég 1 évvel ezelőtt már 7 milliárd eurós bevételnél járt..”
Idén mennyi volt az árbevételük?:D Nézd meg a facebookét és a többiét is
2018.10.12
„Volt aki betartotta a szabályokat és volt aki nem. Aki pénzéhes és amúgy sem érdekli a másik csak pénzt kapjon, az ígérgetni fog mindent. Szánalmasnak tartom, de elkerülhetetlen hogy a nagy tömegben legyenek ilyenek is.”
„Juha jól csinálta, „
„Juha sem ígért semmit”
Ő maga is mondja, hogy nem igér semmit, de valahol mégis mást sem csinál:D https://www.youtube.com/watch?v=f9-Mk7sWwuo
„Jah hogy euró milliárdokat hoztunk fel? Ha egy cég 7x gyorsabban éri el ugyanazt amit az Apple meg a többi,.. azt azért kár lenne nem szóvá tenni :)”
Mikor éri utol az Applet? Megint kérdezem, most mennyi volt az árbevétel?
„Érthető ha lecsökkent a tagok növekedése, de nem állt meg, folyamatosan növekszik.”
Hányan csatlakoztam magyarországon idén?
„Közben még ez is megy nem csak az autó biznisz :D [link]
Tökjó :D”
Valahogy ez sem frissült azóta sem, a videók már nem elérhetőek, semmi infó nincs róla.
2018.10.26
„Kis segítségre lenne szükségem... most akkor mit vegyek az értéktelen coinjaimon??.. Yachtot, Teslát, medencét,.. Kicsit összezavarodtam, hátha ti talán tudjátok mire és mikor költsem el, én nem értek hozzá...
Sem akor sem azóta sem lehet sem yahtot, sem teslát tisztán coinért venni.
„Bennetek van az utolsó reménységem.. hogy csináljam hogy jó legyen, hogy jól jöjjek ki meg minden? A yacht mennyi idő alatt amortizálódik? A Tesla értékállóbb? Vagy hagyjam a fenébe és inkább pancsoljak medencében? Bár ha van egy hajóm az vizen van és ott is pancsolhatok.. bár ott vannak halak meg hínár is,... De valahogy meg el kell jutnom a hajóig ha meguntam a medencét, arra meg legyen Tesla? Nehéz a helyzetem... :DDDDDDDDDDD”
:DDDDDDDDD szegénykém, segítek, soha egyiket sem fogod belőle megvenni
2018.11.16
„Behindmlm :D :D :D Hát ez nagyon cikii .. gyááá :DD És tényleg még mindig a laposföld kategóriás behindmlm :D”
„ Küldözgetheted a behindmlm meg portfolio meg hasonló kaliberű linkeket,”
Azóta megtudtuk a CNN, a BBC és számtalan top média is és maga az USA igazszágügy minisztériuma is hazudik, nemcsak a behindmlm. Ők is azt olvassák.
2018.11.20
„ no és most figyelj, készülj a csattanásra amit az arcod fog kiadni amikor a padlóhoz ér, mert nemsokára idehaza is lesz autókereskedés ahol 100% coin elfogadás lesz, nem kell Bulgáriáig menni se Németországig”
Igen, lesz, most egy év elteltével már nagyon nagyon készenlétben vannak:D
2018.11.22
„Október 8. a 3 hónapos szerverlefoglalás miatt csúszik tudorka”
Lassan egy évvel, te tudjuk, most már nem is számít.
2018.01.09
„ [link]
Jó, nem budapesti sajnálom :D De ők fogják elfogadni, az meg hogy kell egy kis idő onnantól hogy felteszik és amíg leellenőrzik illetve publikussá teszik,.. hát ezvan.. :D”
Máshogy értelmezed akis időt és a hamarosat mint, ahogy az általában szokták.
2019.01.21
„Szerintem már javában zajlik a felkészítés... szerintem :) Gondolkodtam rajta hogy még várok vele hogy megmutassam, de egye fene :D”
Nagyon készülnek azóta is :D
2019.03.01
Én:"És hova tűnt a cryptokirálynő zseni? Miért nincs nyoma se egy jó ideje, pont amikor célegyenesben a projekt? Erről tudsz valamit?"
„Igen tudok :) Beléd viszont kár bármi információt pocsékolnom :D Nem tökmindegy mit írok? :D Csak a saját meggyőződésed véled igaznak,.. akkor meg? :DDD”
Erre még sokan kíváncsiak, több hatóság is. Te ilyeneket is tudsz amit senki más, meg olyat, hogy hamarosan coin elfogadó kereskedésekről, meg arról, hogy DÉL-Kórea beszállt a onecoinba:D Meg miután letartoztatták Konstantint, azt is tudtad, hogy hamarosan elengedik. stb stb
Most viszont lett jobb dolgom, úgyhogy egyenlőre ennyi.
Október 8... igen azóta is ezen lovagoltok :D Talán ha nem jelentené fel minden hónapban valaki a céget meg nem lenne kötelező szerverlefoglalás meg olyan cikkek ahol totális tévedésben vannak a működésével kapcsolatban és ezek miatt nem lenne hátráltatva,.. akkor lehet hogy ment volna az október 8. Viszont azóta sem zárt be a bazár ahogy írkáltad, működik, vásárolni lehet, mi meg nyaralunk ;) Még 2 nyaralás és már pénzemnél vagyok, de csakmert tudom hogy nektek csak ez a pénz számít :D A folyamatok nem álltak le, dehát nem tudhatod ha azt se tudod mi a honlap címe :D
" https://www.youtube.com/watch?v=rcC8x1juzbI”
"Ebből kiderül, hogy nem COINÉRT vette, hanem kb 20%-al olcsóbban (ha nem számolja a coin aktuális árfolyamát, úgy már jóval drágább volt)"
Ööö.. azt vágod hogy az első 10 mp-en hangzik el hogy Onecoinért vette? :D Kicsivel később a doksikat és a számlát is megmutatta.. öngól :D Szóval csak te mondod hogy nem coinért vette, de hogy miért nem tudom, de már kezdek hozzászokni hogy saját magad rugdosod tökön :D
Hamarosan megújul a DealShaker is, elég ütős új funkciókkal :)
"Ami azóta tudjuk, hogy csak próbaverzió volt. Miután használhatatlan volt, meg egyéb gondok is voltak, szépen visszatérteka kevésbé ütörshöz."
Honnan is tudjuk hogy próbaverzió volt? meghogy használhatatlan volt?.. csakmert te kevered a dolgokat, a newdealshakert a dealshaker-rel... de mint tudjuk.. ezeket a hónaljadból szeded? :D
„3. A kérdésedre a válasz, egy külön platform van már most készen az adásvételre. De kis szerencsétlen, látszik hogy lövésed sincs a Forexről :)”
Igen, készen van. Tesztelésről, papírozásról meg még sosem hallottál. Még én is teszteltem és írtam a tapasztalataimat ;) Azóta ti is láthattátok már a demoját a youtube-ra felrakva :)
"Itt már te is sejtetted, hogy nem megy piacra a coin:D"
Úgy szeretem amikor megmagyarázod mit gondol meg mit érez a másik :D Mondom én.. a hónaljadból szeded ezeket, hasraütés szerűen. Mondtam én valaha ilyet? Nem.. akkor ne jelents már ki olyat ami nem igaz csakhogy magadat tüntesd fel jó színben és próbáld igazolni :D
"Az autó dealek meg persze nem történtek meg. Ezt több módon megcáfoltam."
Tényleg? Honnan tudod? :D Megcáfoltad? Mivel? :D Múltkor is kértelek hogy mutasd már meg de semmi azóta se csak nyögöd itt ezeket :D
"Ez volt a Ruja fő viziója, részben ezzel magyarázta, hogy ez adja majd a coin értékét. Egyértelműen látszik, hogy sehogy sem fog összejönni. Legalábbis ez sehol sem tart."
Pistike.. csakmert azt sem tudod hol kell feliratkozni a hírlevélre és fogalmad sincs mi meg hogy van... még nem jelenti azt hogy nem tart sehol, sőt, akaratod ellenére működik továbbra is a DealShaker is :) Sőt, már a magyar franchise is megvan.. Vietnam, Dél-Amerika, Dél-Kórea,.. soroljam még ahol pont a napokban lesz rendezvény vagy kerülnek fel újabb és újabb kereskedők? :) A véleményed csak vélemény, attól még nem lesz igaz ;)
"Majd csak elutazgassátok :DDD Csak legyen a tagoknak úgy 4.300.080.000.000.000 Ft ja, takarítási díjra, vagy második főre.”
Kezdem azt érezni hogy random másoltál ki mondatokat :D Van bármi összefüggés vagy csak mondasz nagyokat? :D
"Nem írtad, hogy melyik januárban?:D"
Ezzel is magadat akarod igazolni? :D A feltételes mód úgy látom kimaradt az általános iskolából.. meg a matek is :D
"A Jóságos Dr Ruja :D:D:D"
Komoly érveket is fogsz írni vagy csak villogtatod a cinizmusod? :D
"Idén mennyi volt az árbevételük?:D Nézd meg a facebookét és a többiét is"
Annyi mindent meg tudsz nézni a neten, keress rá :)
"Mikor éri utol az Applet? Megint kérdezem, most mennyi volt az árbevétel?"
Ha tényleg ennyire érdekel, google a barátod ;) Bár a piaci kapitalizáció definíciója neked még mindig homályos terület, úgy nehéz lesz...
"Hányan csatlakoztam magyarországon idén?"
Abban a pillanatban hogy ha nyitsz egy INGYENES pozíciót tudni fogod ;) Ne egyél már ennyire lusta :D Ha megmondom attól jobb lesz? Nem, ugyanúgy mondasz majd valami mást mint eddig :D
Közben még ez is megy nem csak az autó biznisz :D [link]
"Tökjó :D Valahogy ez sem frissült azóta sem, a videók már nem elérhetőek, semmi infó nincs róla."
Ööö.. megmutatnád pontosan mi nem frissült mióta? :D Mert jó dolog szavakkal dobálózni csak annyi értelme sincs mint a következő megjegyzésednek:
"Sem akor sem azóta sem lehet sem yahtot, sem teslát tisztán coinért "venni.
Bizonyíték az állításodra?.....
"Azóta megtudtuk a CNN, a BBC és számtalan top média is és maga az USA igazszágügy minisztériuma is hazudik, nemcsak a behindmlm. Ők is azt olvassák."
Meglehet, mert se befektetők, se piramis, se bezárás, se ítélet USA-ban, se semmi ami titeket igazolna ;) Vagy csak kénytelenek foglalkozni vele mert van pár agyatlan mint ti, akik félreértelmeztek pár dolgot.. attól viszont még mindig nincs igazuk ;)
Mi van az összes korábbi vizsgálattal? Az európaiak.. a szerverlefoglalások.. mikor is voltak.. atyaég.. :D Azt azóta se találtak semmit? :D Naháááát :D
"Igen, lesz, most egy év elteltével már nagyon nagyon készenlétben vannak:D"
Késleltetni lehet.. megállítani nem ;) Gondolom nagy bajban lennél ha havonta rád küldené valaki a navot, meg félévente feljelentenének pár országban ;) Csak míg a cégnél nem találnak semmit,.. addig te lehet bajban lennél ;)
Október 8. a 3 hónapos szerverlefoglalás miatt csúszik tudorka
"Lassan egy évvel, te tudjuk, most már nem is számít."
Akkor még csak szerverlefoglalás volt.. aztán jött a többi.. te egy pillanatot nézel.. én meg az egészet ;) De tökjó amikor így kiragadsz momentumokat.. azt meg nem nézed hogy 1 éve nem találtak semmit a gépeken a cég pedig még azon a héten működött tovább és működik azóta is ;) Ez azért profi ;)
"Nagyon készülnek azóta is :D"
Nem tudom azokat hogyan készítik akik NINCSENEK a rendszerben és NEM érdekeltek, vagy egyáltalán értesítik-e őket ha feliratkozva sincsenek.. minket igen ;)
Ha gondolod írj majd a mongol vezetőségnek is hogy nem értesítenek valami változással kapcsolatban amit ők csinálnak :D Komolyan ez minden? :D
"DÉL-Kórea beszállt a onecoinba:D Meg miután letartoztatták Konstantint, azt is tudtad, hogy hamarosan elengedik. stb stb"
Beszállt ;) Nem értesítettek?.. iratkozz fel.. vagy írj egy felháborodott emailt a cégnek amiért nem tájékoztatnak :D Konstantin.. lássuk csak.. hát nem fura hogy húzzák, halasztják,.. pedig jajj de egyértelmű volt, nem? :D Ha annyira egyértelmű,.. nem kéne valami végzés? :D Valami ami azt mutatja le van zárva az ügy?.. Dehát csak nincs vége, csak elnapolják mindig,.. aztán még megpróbálnak belekeverni egy kis ír bankos sztorit is, hátha még lassabb lesz :D Hiába, ha nincs semmi akkor csak nem tűnhetnek hülyének, kell még valami amivel lassíthatják :D
Még valami?... a múltkoriakra nem akarsz még mindig válaszolni ahol olyanokat nézel be hogy.. nem tudsz számolni.. nálad a számolás saját törvények szerint mennek... az általad linkelt cikkben a válasz saját magad ellen... nem tudod hol kell hírlevélre feliratkozni, még a honlapcímet sem tudod... a saját magad által linkelt videó öngól magadnak?... Ezekről nem szeretnél nyilatkozni? :D
Végszónak.. működik? Igen. Nyaraltunk és még megyünk 100% coinért? Igen. Még valamit? :D
"Ööö.. azt vágod hogy az első 10 mp-en hangzik el hogy Onecoinért vette? :D Kicsivel később a doksikat és a számlát is megmutatta.. öngól :D Szóval csak te mondod hogy nem coinért vette, de hogy miért nem tudom, de már kezdek hozzászokni hogy saját magad rugdosod tökön :D"
Nézd meg a következő videót amit linkeltem ott elmagyarázza, hogy mennyibe volt az annyi:D
Ez olyan mint az utazásaid, coinért vette, csak rá kelett még ennyi meg annyi eurót dobni:D
Ha valaki elfogad onet akkor az miért nem fogadja el takaritásért, ebédért vagy 2. főért?
Én már 2014 (vagy 2015, van jelentősége??? megint ezen akadtál fent) megmondtam, hogy nem megy a one piacra 2018 okt 8.án (sem elöbb, sem késöbb) , te azt mondtad de, nem egyszer (még 18 ban is!) Kinek lett igaza? Kinek?
Az tmontad, hogy lesz kereskedés ahol coinért vehetsz autót, én, hogy nem. Egy év távlatában egyenlőre kinek van igaza? Melyik magyarországi kereskedésben vehetsz autót tisztán coinért?? Segítek, ahol edig. SEHOL! Ezután is itt tudsz. Majd akkor beszélj pofáraesésről ha nem így lesz. Eddig te vag pofáraesve.
De borítékolom mi lesz. Majd egy év mulva megint elmondthatod, hogy me há mindenki, a nem létező vizsgálatok, a média hátráltatja ezt a projektet. (Ezt is megmondtam valamikor, hogy majd ha már semmire nem tudsz hivatkozni, majd ez lesz.. Há mer a rosszakarók, a média meg a rochildok miatt ez most nem jött be... Mint ahogy a többi piramisjátéknál már megszoktuk ezt a magyarázatot)
Vicces volt a bitconnectél a passziv miliomos bohóc Kor magyarázata. Azt. merészte mondani miután nem kevés embert belerángatott, hogy ez akkora okosság volt, hogy az usa kormánya közbeszolt, mert túl sok lett volna a dollármiliomos a világon és ezért betiltották... Sajnos ezt a fenomenális agymenését törölte az összes bitconmectes videójával együtt.. Na ez nem ide tartozik, csak valahogy beugrott...De te is hasonlóan okos lehetsz.
Yahtokkal, teslákkal jöttél. Senki nem vett yahot sem teslát coinért. (nem is fog). Ezt most, hogy bizonyítsam, meg különben is minek és kinek?. Te is tudod, én is és a többi tag is:D.. Itt egyedűl Ruja vett yahtot de nem onecoinnal fizetett Ő sem érte, hanem az bepalizott balfácábok eurójábol, akik "oktatást" vettek!
2018 okt 8 után többször írtam, hogy egyszerűen eltüntek az autos hirdetések. Forumot linkeltem ahol rengeteg tag jelezte ugyanezt a problát, Igor Krinc is elismerte, hogy nem tudják teljesíteni azt sem amit véletlenűl nem töröltek. Váltig állítotad, hogy nem igaz, ezek csak nemtudnak 2őt kattintani stb, majd találtam egy videót ami 100%os bizonyosággal alátámasztotta, hogy eltünnek a klarev hírdetések idő elött.
Sorolhatnám még a végtelenségig, de minek...
"Nézd meg a következő videót amit linkeltem ott elmagyarázza, hogy mennyibe volt az annyi:D [link] "
Mutasd már meg légyszíves, ahol egyértelműen kiderül hogy a két vásárlás, a két ember ugyanaz :D Ügye nem arra akarod fogni hogy a feltöltő ugyanaz :D Szerencsétlen.. magadnak rúgdosos.. az öngólokat.. is.. meg mást is XD
Próbálsz, nagyon igyekszel belelátni mást is, meg kapaszkodni, valamibe, csakhát nagyon nem jön össze :D
"Ha valaki elfogad onet akkor az miért nem fogadja el takaritásért, ebédért vagy 2. főért?"
Annyi matektudással és marketinggel meg.. úgy bármivel amivel neked van és amit bizonyítottál hogy elég szűk a látásod,.. nem csodálom ha nem érted.. Nem mellesleg van fent olyan ahol 2 főre szól, de ha nem,.. egyekutya veszek +1et :) Nehéz ezt megérteni annak aki nem tud 2-ig számolni tudom én :D Amúgy kérdezd meg tőlük, olyan okos vagy, csak nem fáj ha utánajársz ;)
"Én már 2014 (vagy 2015, van jelentősége??? megint ezen akadtál fent)"
Jaj ez ilyen pitiáner dolog.. nagyot mondunk, hazudunk, kiderül oh hagyjuk már nah.. :D Vagy pontosan tudod mióta mondod vagy hazudsz, ilyen egyszerű :D Még azt sem tudtad hogy mikor indult! Ekkora szerencsétlent :D Az a vicces hogy semmit sem tudsz, benyögsz valamit, azt amikor kiderül hogy hát ez nagyon nem igaz vagy nem úgy van,.. akkor oh ne akadjunk már fenn ezeken :D
"Az tmontad, hogy lesz kereskedés ahol coinért vehetsz autót, én, hogy nem. Egy év távlatában egyenlőre kinek van igaza?"
Még te linkelted ahol coinért vett autót :D Aztán közben azt mondod hogy nincs... akkor 1.. 2..3..4 év távlatában kinek van igaza? :D Nekem :D Magyarországon már 2 hely is van amelyik arra vár hogy váltható legyen a coin, szóval megint csak nekem van igazam, mert lesz :) Addig meg külföldről megoldom ha akarom :)
Most csak így hirtelenbe: [link]
Jaj csak 35%... jaj csak 35%-ban van ingyen az autó nekem nem 100%-ban mi lesz most :D Jaj amikor meg megmutattam hogy 100%-ban fogadták el és meg is vették Lengyelországból.. akkor mit mondtál? Kamu,.. csak rá van rakva hogy Onecoin... :D
"De borítékolom mi lesz. Majd egy év mulva megint elmondthatod, hogy me há mindenki, a nem létező vizsgálatok, a média hátráltatja ezt a projektet."
Figyi.. ha 1 év múlva is működni fog az inkább rátok nézve ciki nem rám :D Szerintem :D
"Há mer a rosszakarók, a média meg a rochildok miatt"
LOL :D rochildok :D
"Na ez nem ide tartozik, csak valahogy beugrott..."
.... jólvan semmi baj, nyugodtan tegyél még ide olyanokat amiknek semmi köze a témához :D Még pár rochildot :D
"Yahtokkal, teslákkal jöttél. Senki nem vett yahot sem teslát coinért."
Ha mondasz valamit bizonyítsd.. ja hogy ezt se tudod.. meg a többit se.. bár amikor bizonyítani akarsz valamit kiderül hogy tökönrúgtad magad :D Mint a OneVillage-el.. figyi ezt írtad:
"Tökjó :D Valahogy ez sem frissült azóta sem, a videók már nem elérhetőek, semmi infó nincs róla."
Hm.. mihez képest nem frissült? Muti meg :) Mert én azt látom hogy összeszedettebb a honlap, letisztultabb és .. nolám.. képzeld el, ha megnyitod a linket egy csomó info van róla :) Csak rá kell kattintani.. tudod hogy kell elolvasni valamit ha belinkeled? :D Ja nem.. nem tudod... :D
"Ezt most, hogy bizonyítsam, meg különben is minek és kinek?."
Aham,... szal bemondasz valamit ami nem igaz de bizonyítani nem tudod.. annyira okos vagy.. és értesz a marketinghez.. számolni is tudsz,.. én bizonyítanám szívesen hogy így van, de sajnos csak az ellenkezőjére van példa az elmúlt 62 oldalon :D Most hogy bizonyítsam hogy így van?.. meg különben is.. minek.. kinek :D
"2018 okt 8 után többször írtam, hogy egyszerűen eltüntek az autos hirdetések. "
Fentebb linkeltem.. nem tűntek el csak lusta vagy megnézni hogy igaz-e amit írsz :D 35% tudom :D De mégis,.. ha onnan nézzük tőled.. kinek érné meg egyáltalán bármennyi %-ot elfogadni? :D
"majd találtam egy videót ami 100%os bizonyosággal alátámasztotta, hogy eltünnek a klarev hírdetések idő elött."
érdekes.. valahányszor kértem egyszer sem mutattad meg :D titkos.. psszt.. csak.. fű alat.. csinálok még egy kamu email címet oda lökd át asztal alatt.. nem mondom el senkinek ;)
Mutasd már meg légyszíves, ahol egyértelműen kiderül hogy a két vásárlás, a két ember ugyanaz :D Ügye nem arra akarod fogni hogy a feltöltő ugyanaz :D Szerencsétlen.. magadnak rúgdosos.. az öngólokat.. is.. meg mást is XD
Próbálsz, nagyon igyekszel belelátni mást is, meg kapaszkodni, valamibe, csakhát nagyon nem jön össze :D
A második videóban, elmondja, hogy akkor jött be a 3. autó az országba. Tehát akkor amikor az általad linkelt videó felkerült, maximum 2db lehetett! Ugyanaz a hang, ugyanarra a csatornára feltöltve. Valószínű, hogy semmi köze egymáshoz a kettőnek….Mellesleg általánosságba is beszél az egészről, szó sincs tisztán coinért vásárlásról amiről te beszéltél akkor és azóta is!
„ Magyarországon már 2 hely is van amelyik arra vár hogy váltható legyen a coin, szóval megint csak nekem van igazam, mert lesz :) Addig meg külföldről megoldom ha akarom :)”
De ez a gond, hogy nem lesz sosem váltható! Ha mégis, beszakad az árfolyam egy pillanat alatt. Ha váltható lenne én is elfogadnám és bárki más is. Éppen ezért nem mindegy, hogy mikor megy tőzsdére. Csak mióta felsűltél ezzel akérdéssel párszór, azóta inkább azt halytogatod, hogy az nem is fontos..
„Most csak így hirtelenbe: [link]
Jaj csak 35%... jaj csak 35%-ban van ingyen az autó nekem nem 100%-ban mi lesz most :D Jaj amikor meg megmutattam hogy 100%-ban fogadták el és meg is vették Lengyelországból.. akkor mit mondtál? Kamu,.. csak rá van rakva hogy Onecoin... :D”
Már megint ki rug öngólt? Feláraznak egy autót, aztán a felárazott részét fizetheted coinba:D Ez pont 0%-ban van ingyen.
9588 euro, amit rá kell fizetni!
A mobilén ezzel a motorral, kevesebb futással, hasonló felszereltséggel 7500-9500 euro között 14 db-ból választhatsz! Ez a reáliső piaci ára.
De már itthon is szemezgethetsz jó pár darabból. 3-3,5 között. Odamehetsz, beleülhetsz, kipróbálhatod. És nem kell még egy valag pénzt ráköltened mire hazaér és magyar rendszám lesz rajta. Úgyhogy szerintem ne hozz külföldről ebből:D
Mondjuk ha azt mondom, hogy 2 millióért adom az 1 millió értékű autómat, de a felét coinba fizetheted, akkor 50% ért vásároltál? Mert itt ugyan ez történik. A 9500 eurós autót 14500ért árulja, aminek a 35%-át fizetheted coinba. Hogy érhetne 14500 eurót? 12000-14500 között 19 van mobilén. 18-as 19 es évjárat, 30e alatti futással, faceliftes újabb modell ebből a diselből. Benzinest újat is lehet ennyiért venni.
Ugyanezt a matekot már lenyomtuk a szállodás kuponjaidnál is. Sose fogod megérteni:D
„Figyi.. ha 1 év múlva is működni fog az inkább rátok nézve ciki nem rám :D Szerintem :D”
1 év mulva is itt fog tartani, de már most sem működik:D
„érdekes.. valahányszor kértem egyszer sem mutattad meg :D titkos.. psszt.. csak.. fű alat.. csinálok még egy kamu email címet oda lökd át asztal alatt.. nem mondom el senkinek ;)”
2018.11.22
Én” Már csak a dealshakeres részére reagállnék. Erről beszélek. [link] 46:30 nézd csak meg jobban, "buy this deal on dec 1." 25 cupon. És volt ott még több típus is! De már most sincs sehol. Ugyanúgy ahogy a többi is eltűnt. Majd lesz új, januári aktiválással.”
Tudjuk, hogy szelektív a memóriád! Azóta ez a videó eltűnt. De akkor megmutattam amikor aktuális volt és láttad is a reakció alapján amit válaszoltál. De akkor is csak tereltél és a lényegre persze nem adtál választ. Hogy, hol vannak a videóban látátható december 1 es aktiválódású 100% coinért vásárolható klareves autós hírdetések 11 .22-én?! Sehol nem voltak. Aminek csak egy oka lehetett, szépen eltűntek idő elött, ahogy korábban is tették. Pedig akkor is több száz autónak kellett volna elkelnie.
"A második videóban, elmondja, hogy akkor jött be a 3. autó az országba. Tehát akkor amikor az általad linkelt videó felkerült, maximum 2db lehetett! Ugyanaz a hang, ugyanarra a csatornára feltöltve. Valószínű, hogy semmi köze egymáshoz a kettőnek….Mellesleg általánosságba is beszél az egészről, szó sincs tisztán coinért vásárlásról amiről te beszéltél akkor és azóta is!"
Tehát max 2 lehetett.. mert miért is? Ezeket honnan szeded? :D Ugyanaz a hang.. nemigazán.. ugyanaz a csatorna.. mert az illető hölgynek csak egyetlen embere van a csoportjában igaz?.. szóval akkor amit mondasz mit bizonyít? .. úgy van, taps taps.. semmit.
"De ez a gond, hogy nem lesz sosem váltható! "
Miért is? Jah tudom.. mert te azt mondtad... szólj a cégnek is, nehogy akaratod ellenére cselekedjenek :D lol .. amúgy ha nem vagy benne érdekelt.. és nincs coinod.. meg amúgy is tökmindegy neked.. akkor miért is gond neked?...
"Ha mégis, beszakad az árfolyam egy pillanat alatt."
Ja hogy valaki csak a decentralizált piacot ismeri és abból indul ki.. hányszor is mondtam el?.. centralizált piac ;) A szabályozások után még a btc-nek is be kell majd hódolnia ennek ;)
Szal akkor.. ha van sapka az a baj,.. ha nincs sapka az a baj.. mondom én.. ezt írtam :D nektek azzal is bajotok lesz ha piacra megy.. honnan is tudod hogy mennyi lesz az árfolyama?.. beszakad.. lol.. klasszikus nézetek :D
"Ha váltható lenne én is elfogadnám és bárki más is. Éppen ezért nem mindegy, hogy mikor megy tőzsdére. Csak mióta felsűltél ezzel akérdéssel párszór, azóta inkább azt halytogatod, hogy az nem is fontos.."
Ki sült fel barátocskám? Elfelejted mekkorákat csattant az arcod az elmúlt pár oldalon :D Tőlem várod a választ? Én kihasználom amennyire csak tudom és elköltöm. Engem eddig sem izgatott annyira mint titeket akiknek nincs is, de ti kérdezgettétek folyton :D Sajnálom azokat akik csak várnak és várnak, valszeg az egész életük erről szól.. mi meg közben élvezzük.. és ugyanarról a coinról van szó ;)
"Már megint ki rug öngólt? Feláraznak egy autót, aztán a felárazott részét fizetheted coinba:D Ez pont 0%-ban van ingyen. 9588 euro, amit rá kell fizetni!"
Hyundai.. I30.. 1.6 crdi.. itthon.. fapadosan extrák nélkül.. dehát maradjunk csak a fapadnál.. 6,2 millió forint újonnan.. figyelj mutatom: [link]
használtan a megadott adatok alapján: [link]
Mindegyik 3,7 millió feletti.
9588 euró = 3,2 millió forint.. felfele kerekítve a kedvedért..
Tehát.. 3,2 millió forintért veszek meg... egy idehaza 3,7 millióért árult autót... Fél millióval olcsóbban, még akkor is ha azt mondjuk hogy a One csak kamu és 0 forintot ér az ajánlatban :D A matek még mindig nem megy.. ennyire szereted alázni magad? :D omg.. így jár az aki azt se tudja mit beszél :D
Nahát,. akár 100%-ban is lehet? Van fent 100%-os is ;) Akkor.. ingyen is lehet autóm.. új is,.. használt is..
"A mobilén ezzel a motorral, kevesebb futással, hasonló felszereltséggel 7500-9500 euro között 14 db-ból választhatsz! Ez a reáliső piaci ára. De már itthon is szemezgethetsz jó pár darabból. 3-3,5 között. "
Évjárat.. kivitel.. felszereltség... km.... oh.. jah hogy most figyelmen kívül hagyunk pár apróságot.. ok :D
Nahát nahát.. ha meg akarsz találni valamit és akarod is akkor sikerül :D Furcsállom ilyenkor, hogy egy feliratkozó gombot nem tudsz megtalálni :D Ez hogy lehet? :D
"Ugyanezt a matekot már lenyomtuk a szállodás kuponjaidnál is. Sose fogod megérteni:D"
Azokra gondolsz ahol 100%-ban fizetünk coinnal és semmiféle euró nincs és csak a szállásról volt szó? :D Ha meg elutazunk akkor igen, enni is kell,.. meg strandbelépő,.. meg masszázs,.. meg amit akarsz.. :D Jaja, akkor pontosan a felét fizetem a végén, mert a szállást nem kellett ;)
Figyu.. az autónál elfelejtetted az üzemanyagot is beleszámolni.. milyen felháborító már hogy nem adnak hozzá ingyen benzint nem?? :D A két matek nem ugyanaz, de magyarázhatom ezt Pistikének.. :D
"1 év mulva is itt fog tartani, de már most sem működik:D "
Hm.. ha 1 év múlva sem fog működni.. meg eddig sem működött.. meg volt jó sok országban vizsgálat.. meg feljelentés.. meg szerverlefoglalás.. hogy működhet még mindig? :D Egyáltalán mi indokolná a működését? Nem lenne egyszerűbb.. nem működtetni? :D
Egyszerűbben kérdezem.. Mit gondolsz, miért működhet még mindig valami, ha állítólag nem működik? :D De várj már.. most lelkiismeretfurdalásom lett.. ezek szerint.. át lettünk verve a nyaralásokkor?.. kihasználtuk szegényeket?.. most akkor írjak nekik?... dehát működött... vagy most akkor nem értem :DD
"Én Már csak a dealshakeres részére reagállnék. Erről beszélek. [link] 46:30 nézd csak meg jobban, "buy this deal on dec 1." 25 cupon. És volt ott még több típus is! De már most sincs sehol. Ugyanúgy ahogy a többi is eltűnt. Majd lesz új, januári aktiválással.”
A videó nálad sem áll rendelkezésre, vagy 46 percig bámultad a fekete képernyőt? :D
Értem.. árultak valamit.. és már nincs ott december óta... figyi végülis hol derült ki pontosan, hogy eladták vagy levették a hirdetést? :D
Milyen furcsa.. amiket én mondtam meg 100% szállások,.. még mindig fent vannak és most ugyanúgy tudom bizonyítani ugyanazokkal.. Hát nem fura? Az is elég érdekes.. hogy végignéztél egy 46 percet, de amit most küldesz videót és csak 20 perc körüli,.. azt nem nézed meg hogy tudd mi van benne? :D
"Tudjuk, hogy szelektív a memóriád! Azóta ez a videó eltűnt. "
az értelem is eltűnt.. de az sajnos Pistike fejéből :D sajnos sokkal régebb óta mint amióta onecoin van.... :(
A videó miért tűnt el? Miért van az hogy végre valamit bizonyítanál de a bizonyítékodnak lába kélt.. Amit meg én bizonyítok az meg ott van most is.. Miért működhet egy cég ha már mindenhol indítottak ellene vizsgálatot, lejáratták, lefoglalták a szervereit, őrizetben tartják az egyik részleg vezetőjét és ahol tudják hátráltatják?... Hogy lehet ez? Nem lenne tényleg sokkal egyszerűbb egyik napról a másikra otthagyni? :D Dehát csak kinyit minden reggel a fenébe is és csak tudjuk költeni a coint :D
Jó, mostmár nincs kedvem reagálni. Swmmi értelme.
Csak egyet árulj el. Te annyi mindent tudsz amit más nem.
A cég megint lassan két hónapja ad ki jelentéseket az exchange indulásával kapcsolatban. 1 éve kész a platform. Magyarországi autókereskedések készenlétben. Mond meg légyszíves, hogy szerinted mikor indul az exchange? 1 hét, 1 hónap, 1 év? Tudom, hogy nem mered, most jön valami terelés..
Félre vagy informálva.. ez nem merés kérdése.. mint mondtam, dehát nem olvasod el.. meg nem nézed meg amiket te magad linkelsz azt sem.. én pénzemnél vagyok lassan és igen beleszámoltam hogy kaját is venni kellett meg kell majd :D
Nem merés kérdése ha nem tudom a választ, mert a cég nem közölt dátumot. Vagy most akkor merjek nagyot mondani vmit?.. Ahogy te szoktad?.. összetévesztesz magaddal..
Mint említettem,.. sajnálom azokat akik csak várnak mindig valamire miközben elmegy mellettük az élet.. mi kihasználjuk közben és élvezzük amit eddig is nyújtott ;) Váltás dátuma? Rosszat kérdezel mert minket nem izgat annyira a fent említettek miatt mint titeket akiknek nincs is coinjuk :D
Válaszolnál te is majd azért ? :D Annyi vizsgálat.. feljelentés.. cikk.. média.. szerverlefoglalás.. hülye hálózatépítők letartóztatása (megérdemelték)... bbc.. meg őrizetbe vétel.. de már mikor.. után.. hogy működhet még mindig? :D
"Váltás dátuma? Rosszat kérdezel mert minket nem izgat annyira a fent említettek miatt mint titeket akiknek nincs is coinjuk :D "
Minket sem izgat. Csak pár hetente-havonta mindig feldobják az összes facebook-os onecoin csoportban, hogy "namostleszazexchange" de sosem lett belőle semmi.
A onecoi tulajdonosok várják nagyon no meg a kacatséker kereskedői akik nagyobb értékú üzlet létrejöttét mind az exchange-hoz kötik.
"szerverlefoglalás.. hülye hálózatépítők letartóztatása (megérdemelték)... bbc.. meg őrizetbe vétel.. de már mikor.. után.. hogy működhet még mindig? :D
"szerverlefoglalás.. hülye hálózatépítők letartóztatása (megérdemelték)... bbc.. meg őrizetbe vétel.. de már mikor.. után.. hogy működhet még mindig? :D "
Miért nem működne? Gondolom a domain ki van fizetve X időre és a szerverhosting is. Addig menni fognak a szerverek. Majd leállnak egyszer de ha nem, jövőre is pont ott fogsz tartani, mint tavaly.
Változás semmi, csak az üres szájkarate a részedről...
A teslákon, villákon, meg yahtokon kívűl, mostmár lehet wc papírt, fasirtot, lekvárt és gyertyát is venni..
Mennyire átlátszó és szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!