Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯
 571/1051 anonim ***** válasza:

Azt, hogy klarev, mennyiért jutott az autókhoz, tényleg nem tudom. Piaci ár 50%-al számoltam, ami önmagában már elképzelhetetlen. Ezt csak hidd el, hogy így van:) Vagy kérdez meg egy szalonba dolgozó ismerősöd. 1000 rével voltak fent a kuponok. Valószinű, hogy 20-ad áron adtak el több 10000 ezer autót.

Azt, hogy mennyiért adta, azt tudjuk! Fent voltak a kupon árak. Ezek megfeleltek az akkori árfolyammal beszorozva kb a piaci árnak.

Te vagy bajba az idővel. 2018 ban kerűltek fel az autók tömegével a kuponok l 2018.10.08 érvényeséggel. (lehet elötte is volt már, de több tízezres tételben 18-ban)

[link] A csak ebből ezer!

2018 ban szerintem volt powerpack, ha csak 6 splittel is, vagy ha nem power pack hanem másik drága csomaggal számolsz ami akkor volt, a végeredmény ugyanarra a következtetésde visz..

[link]

Az idő sík, hogy 1 nap alatt jutott oriási mennyiségű coinhoz, vagy 1 év alatt jelen esetben nem sokat számít. Hacsak nem utaztatta azóta belőle fél bulgáriát klarev, akkor ezek a coinjai még mindig megvannak.

Marketingnál mire gondolsz?

Az autogyártók részéről?. Érdemes lett volna nekik ennyi pénzt beletolni marketingba egy 3.000.000-os piacba?

Ha igen, akkor szerinted nem fontos az exchange, hogy mikor indul?. Lehet téged nem érdekel, de vajon klarevet sem, vagy az autógyártót? Bárkit aki sok milliárdos értékben rendelkezik vele illetve még ilyen mértékben tervez értékesíteni a jövőben is? Vagy ha őket sem, akkor nem lett volna mindegy, hogy 1 nap alatt lesz több tíz milió coinja vagy 1 év..

Vagy a klarevnak érte meg többmilió eurót a marketing? Rá bizony ráfér. Megtaláltam multkor a bejelentett telephelyéről, egy strreetwiev fotót:D Majd megkersem neked:DD Mást nemigen találni bulgária vagy inkább a világ legnagyobb auto kereskedőjéről... :D

Ez sehogy nem áll össze sajnos.. Úgyhogy most jöhet tőled az agyi velőállományozás :)

2019. okt. 4. 06:27
 572/1051 anonim ***** válasza:
Ja! És a példámba 30 euróval számoltam! De min 10e volt fent. Ha csak 30al számolsz már akkor is olyan lovét dobott ki feleslegesen, hogy az is hihetetlen, de ha 1000t vagy 10000 autót veszel alapul akkor csillagászati számok jönnek ki. És kb semmi infó erről az emberről, kereskedésről. A világ legnagyobb autókereskedőjéről. kb 10e autót ha nem többet adott el 1 nap alatt l. Kb 2x annyi amennyi új autót forgalombahelyeztek 2018 ban bulgáriában.. . A koszos kis telephelyén kivűl ahol madár fia se jár és az egy éve nem frissitett favebookoldalán kívűl tényleg nemsok mindent találni:) Egy kis cikket vagy valamit, bárhol. Te elhiszed, hogy ezek az eladások megtörténtek? .. Szerintem te trolkodsz velem:D
2019. okt. 4. 08:32
 573/1051 anonim ***** válasza:
azaz 30 autoval, nem euroval.
2019. okt. 4. 08:32
 574/1051 Mittudomain ***** válasza:
Mondd te vak vagy? Ezt most mindenféle cinizmus nélkül kérdem. Mert ha valaki elé raknak egy sárga tulipánt és a sokadik odarakásnál sem látja, akkor erős a gyanú hogy az illető vagy vak, vagy elmeháborodott.
2019. okt. 4. 13:56
 575/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Azt, hogy klarev, mennyiért jutott az autókhoz, tényleg nem tudom."

... mutatom a fontos részeket: "nem tudom"

"Valószinű, hogy 20-ad áron adtak el több 10000 ezer autót."

... valószínű...

"2018 ban szerintem volt powerpack."

... szerintem...

Ugyanazokat a szavakat használod mint a cikkekben :D Valószínűleg.. feltételezhetően,.. úgy tudjuk.... :D LOL :D

Szóval összegezve.. a nem tudom-ból, a valószínűből és a szerintemből te összeraktad a képet :D Kapsz egy tapsvihart :D

"Az idő sík, hogy 1 nap alatt jutott oriási mennyiségű coinhoz, vagy 1 év alatt jelen esetben nem sokat számít."

még te kérdezted kisfecske... hogy mi neki a biznisz abban hogy autót ad el ahelyett hogy csomagot vásárol ami nem is létezik az akkori idősíkban :D Elmondom erre kijelented hogy jajmár ne akadjunk fenn olyan apróságokon hogy a két dolog nem is létezik egy idpőben, vagy miért jobb neki 10 nap alatt ugyanannyi coinhoz jutni mint 1 év alatt... :D Ez mekkora.. :D

Mondom én.. nagy baj a velőállományi gond :D

"Marketingnál mire gondolsz? Az autogyártók részéről?"

Mutasd már meg hogy megemlítem-e egyáltalán az autógyártókat.. akkor mégis honnan szeded ezeket, hogy pl rájuk gondolok? :D Se megmutatni nem tudod.. se nem tudod.. se fogalmad sincs.. de majd jól megmagyarázod hogy ah nem is fontos.. kb mint amikor Ferikét hallottuk kampány idején... lárifári nem is úgy volt XD

2019. okt. 4. 14:07
 576/1051 anonim ***** válasza:

"Nagyon sokszor leírtam, elmagyaráztam mi a különbség mlm és piramisjáték között :) Tudod miért működhet még mindig? Mert mindig kiderül hogy nem piramisjáték ;) "

A onecoin sem nem MLM, sem nem piramisjáték. A cikkírónak sok köze nincs a valósághoz.

Szimpla csalás.

Viszont tény, hogy a onecoinnal kapcsolatos pénzmosás miatt hallgatják ki a bankárokat.

Látod, mittudomka!

Pitiáner dolgokba kötsz bele, a lényegről meg "megfeledkezel".

Ilyenek a szektások.

Az exhnange-t már többször beharangozták, most is ez a téma az agyhalott onecoinisták facebook csoportjaiban.

Persze már most borítékolható, hogy ugyanúgy nem lesz belőle semmi, mint a korábbiakból.

Életetek végéig várhatjátok, sosem lesz belőle semmi.

Rujáék pont leszarták a onecoint, sokkal inkább a dollárokra meg az eurókra utaztak.

Szar dolog, hogy ezt a tényt egyik szektás sem hajlandó megemészteni. Talán azért, mert ennek tudomásulvétele alpjaiban rombolná le a hitüket és ettől jobban félnek, mint ördög a tömjénfüsttől...

2019. okt. 4. 14:26
 577/1051 anonim ***** válasza:

Én nem tudlak komolyan venni téged, egyre inkább azt kezdem hinni, hogy trolkodsz velem... Ennyire nem lehet valaki sötét. Legalább 100 érv, tény és bizonyíték szól az one ellen, szemben azzal, hogy te ingyen utazol és egy ismerősöd vett autót:D... (meg hamarosan kereskedés, kore beszállt a coinba, 2018 okt 8. dikán megi dul a kereskedés, ruja nincs is szökésben, a társait minden bizonyíték nélkűl tartjak fogva, meg ilyenek amikről csak te tudsz)

Ja és a kalerev autói:D egy Mészáros Lőrinc kaliberű ember, aki lebonyolítóta a világ eddigi legnagyobb auto dealet a legrövidebb időn belül. VW csoport magyarországi éves eladásával vetekszik ha nem haladja meg azt.. De semmi infó nincs rola sehol, sem az one részéről, sem tőle, sem a vevőktől, sem sehonnan.. különb a garázsom mint a klarev telephelye:D... részemről nem fárasztom magam tovább..Komolytalan vagy... Megérdemled a sorsod..

az ingatlanos

2019. okt. 4. 15:40
 578/1051 Mittudomain ***** válasza:

Jajde hiányoltalak már :D Mivan, elengedett végre a papod, hogy terjeszd újra a hited? :D

"Pitiáner dolgokba kötsz bele, a lényegről meg "megfeledkezel"."

Átsiklottál nagyon afelett hogy te is csúnyán benézted? :D Idézem tőled: "Te meg örülsz, hogy féláron mész nyaralni, mi meg rajdad röhögünk, hogy mekkora szánalom vagy... XD"

Féláron :D Az árfolyamnövekedés meg hogy melyik csomag után átszámolva mennyiért is lett coinunk az meg pitiáner apróság :D (tudom hogy erre veritek a nyálatok hogy mi vettük a coint, és igen, át lehet számolni ha nagyon akarjátok, mint ahogy azt is ki lehet számolni hogy 1 liter benzin mennyi kg csereszne XD csak épp a benzinkúton nem tudsz cseresznyéért tankolni XD )

Nem szégyen bevallani: benézted.. nem kicsit.. nagyon :D Vergődsz? Igen. Érdekel? Nem igazán :D

májusban meg júliusban úgy magyaráztad a bizonyítványodat, most meg amikor kiderül hogy a hátsód tényleg zenegép,.. akkor így jártál :D

Az, hogy nem hagyom hogy elferdítsétek az igazságot és a pontos megfogalmazások és szövegértelmezések híján elvigyétek valami teljesen más irányba a történetet szemet szúr és pitiáner dolognak nevezed? Nem lennék az ismerősöd, az ilyenektől futva menekülni kell.

A baklövéseidet meg nem nevezném.. pitiáner dolgoknak.. azok szimplán.. baklövések amikbe belekötök.

"Persze már most borítékolható, hogy ugyanúgy nem lesz belőle semmi, mint a korábbiakból."

Igen? Nahát.. ezt a céggel is megbeszélted? :D Azt hogy eddig se működött meg nem lehet költeni? Ezt mind mind megbeszélted velük? :D Mert egyelőre költjük és működik még mindig, hiába mondod hogy nem, attól mi még használjuk :D

Milyen korábbiakból se? Hogy költhető? Hogy nyaralunk? Sajnálom ha vallási nézeteid gátolnak de attól még nem lesz igazad :D

Pitiáner dolog az is hogy a hited nem engedi hogy felfogd mi tényleg coinból nyaralgatunk? Nem hiszed el? Nos akkor nem én vagyok a szektás ha hitre építkezve próbálsz érvelni ;)

"A onecoin sem nem MLM, sem nem piramisjáték. A cikkírónak sok köze nincs a valósághoz. Szimpla csalás."

Annyira átverve érezzük magunkat így a nyaralások után.. tisztára csalás volt az egész.. úgy bánjuk hogy belementünk, pedig annyira jól éreztük magunkat :D

Figyuka.. amiket linkelgetsz, azokkal azért egyetértesz nem? Nem azért linkelgeted be mert ne értenél egyet.. tehát.. amikor belinkelsz egy behindmlm cikket amiben azt írják hogy ez piramis,.. akkor végülis egyetértesz vele. De most meg azt írod hogy nem is piramis... Akkor most mivan? :DD

"Viszont tény, hogy a onecoinnal kapcsolatos pénzmosás miatt hallgatják ki a bankárokat."

A valószínűleg.. feltételezhetően.. befektetők akik nem is léteznek mert senki sem tudott befektetni.. azok mióta számítanak tényeknek? :D

"Életetek végéig várhatjátok, sosem lesz belőle semmi."

Mi nem várunk, el vagy te tévedve.. mi használjuk addig is. Jaj a hited.. bocs.. nem akartam megsérteni a nézeteidet.. :D

"Szar dolog, hogy ezt a tényt egyik szektás sem hajlandó megemészteni. Talán azért, mert ennek tudomásulvétele alpjaiban rombolná le a hitüket és ettől jobban félnek, mint ördög a tömjénfüsttől..."

Nahát, magadról beszélsz? Mondom én.. aki ennyire vallásos és a hite megakadályozza hogy elfogadja a coin költhető és nyaralásra IS költjük,... haj haj.. szánalmas :D

Jajnee most megint elkezded majd írni hogy léptem meg jön a pontozás miközben azt hiszed hogy nézem valaha is azt az email címet amivel erre a ... 563423749. rangú oldalra regeltem? :D Vagy te is belinkelsz valamit a behindmlm-től? :D Uh.. mióta is csináljátok ezt? Kisegítenél mióta is van az.. hogy hiába írkáltok és nincs igazatok? :DD

Meg hogy.. mióta is nem tudod bizonyítani hogy vettél egy fiókot? Pedig még print screen sem kell se kisatírozás, csakhogy a folyamat hogy is volt :D

Várj már ilyet is találtam.. amikor csúnyán benéztél megint valamit májusban ez volt a reakciód:

"Részletkérdés,a történet szempontjából lényegtelen. Ne ilyesmiken lovagolj..."

:D

Jaj tudom már.. pszichológiával próbálom magyarázni a dolgokat :D Ez a másik fegyvered :D Mint amikor kijelentetted hogy nem annyi a taglétszám mint ami ki van írva, aztán mondtam hogy ha nem annyi akkor te biztos tudod és mutasd meg, akkor is.. pszichológiával forgatom ki a lényeget és pitiáner dolgok ezek XD

Hu nem bírom folytatni mert könnyezek a röhögéstől.

Ingatlanoskaaa... te vagy a másik :D

"Én nem tudlak komolyan venni téged, egyre inkább azt kezdem hinni, hogy trolkodsz velem..."

Tehát kiszámolod a dolgokat.. mint ahogy fentebb írtam olyan infókkal mint a nem tudom, valószínűleg, kb, stb... majd amikor kiszámolom neked és leírom hogy is van valójában, akkor meg adod a hülyét.. akkor ki trollkodik? :D

Megmondom mi lesz.. veritek még egy pár hozzászólásig a nyálatok, pontoztok, írkáljátok hogy hazudok, meg hogy leléptetek, meg hogy nem működik.., talán még a másik agyoniskolázott is előkerül ha végre sikerül kiszedni a kómából amit a trauma okozott neki.. én meg nem reagálok.. akkor örültök magatoknak hogy nah eltűntem meg megint alpári stílusban fejezitek ki magatokat és azt hiszitek hogy ezzel igazatok lett.. aztán visszajövök, meg megint eltelik pár hónap és... még mindig működni fog, ti meg néztek mint hal a szatyorban majd lányos zavarotokban behindmlm-et linkeltek :D Vagy vmi mást.. tökmindegy mit, ahogy eddig is :D Cikkeket, videókat, hivatalos közlönyöket,... azt a coin még mindig működni fog ahogy tette ezt eddig is :D

2019. okt. 4. 16:03
 579/1051 anonim ***** válasza:

"A valószínűleg.. feltételezhetően.. befektetők akik nem is léteznek mert senki sem tudott befektetni.. azok mióta számítanak tényeknek? :D"

1. Szó sincs a cikkben befektetőkről.

Bankárokról van szó, akik valószínűleg segítettek a pénzmosásban.

2. Mindenki befektetett, aki onecoint vett mert ha visszaemlékszel az induláskor úgy hirdettek, hogy "bitcoingyilkos", "rengeteget fog érni", stb... Ha az emberek nem befektetésként tekintettek anno erre, akkor szerinted mi más okból?

Pont az emberi kapzsiságra, a semmittevéssel elérhető hatalmas jövedelem ígéretére építettek a csalók.

És ez más csalásokban is vezérelv, mert az emberek ostobák...

2019. okt. 4. 18:19
 580/1051 Mittudomain ***** válasza:

Oh.. végig se olvastad a cikket amit belinkeltél? De ééédees :D Mutatom az öngólt amit rúgtál magadnak.. már megint :DD Orbitálisan lövöd te is a bakokat :D

te írtad: "1. Szó sincs a cikkben befektetőkről."

Az általad linkelt cikk október 1-én.. 1 oldallal korábban... szal a cikk 3. mondata :D : "állítólag 300 millió dollárt mostak tisztára, gyaníthatóan a lóvá tett befektetők pénzét."

Megvan? :D Most újra magamat idézném: "A valószínűleg.. feltételezhetően.. befektetők akik nem is léteznek mert senki sem tudott befektetni.. azok mióta számítanak tényeknek? :D "

Ennél jobban is el tudnád ásni magad? Szerinted menne? :D Nem hittem hogy ennyire nem tudsz olvasni.. :D De ez .. semmiség.. vagy hogy is mondod.. pitiáner apróság.. ne kössek már bele ilyen semmiségekbe XD

Vigyázz az ingatlanos meg a hasonszőrű haverjaid most nem valami büszkék rád.. ez még nekik is fáj... :D Legalább olvasd már el ha linkelsz valamit :D

"Mindenki befektetett, aki onecoint vett"

Attól függetlenül.. hogy próbáltad védeni magad.. hogy nem is volt szó befektetőkről.. most meg azt írod a befektetők.. neked.. mint kívülállónak.. mi a véleményed az intelligenciáról? :D

Sosem lehetett Onecoint venni, de már meg sem lepődöm azon hogy hiába mondom el 10000x, meg hiába van fent a honlapon, meg bármilyen céges kommunikációban,... de neked fiókod van XD Ezen behalok XD

"Pont az emberi kapzsiságra, a semmittevéssel elérhető hatalmas jövedelem ígéretére építettek"

Mutasd már meg.. azt az egyetlenegy videót,.. kijelentést Dr. Ruja-tól.. ahol ezt ígérte :D Gyerünk.. lássam :D Csakmert a számtalan videójában szinte mindig kihangsúlyozta hogy ez nem a gyors meggazdagodásról szól és csalódni fognak akik a spekulációra hajtanak :D De mindegy kicsirigó, menj vissza a papodhoz, a hited még nem elég erős :D

"mert az emberek ostobák..."

Aki általánosít, az magából indul ki XD

Szal akkor amiket korábban a behindmlm-től linkeltél.. azzal kapcsolatban újra feltenném a kérdést mert már annyi mindenben hazudtoljátok meg magatokat meg mondtok saját magatoknak ellent hogy az már hihetetlen :D

te írtad... "A onecoin sem nem MLM, sem nem piramisjáték."

én meg... a rézfánfütyülőjét csak nem hagy nyugodni a kérdés...: Figyuka.. amiket linkelgetsz, azokkal azért egyetértesz nem? Nem azért linkelgeted be mert ne értenél egyet.. tehát.. amikor belinkelsz egy behindmlm cikket amiben azt írják hogy ez piramis,.. akkor végülis egyetértesz vele. De most meg azt írod hogy nem is piramis... Akkor most mivan? :DD

Aztasúlyos :D Jöhet a pszichológia.. meg a kiforgatom a szavakat.. meg a Léptem.. :D Azt azért elhiszed hogy magadat látod ha tükörbe nézel? :D

2019. okt. 5. 08:46
❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!