Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Melyik részéről kellene rájönnöm a 40 percen belül? :D
Szóval akkor.. most.. hogy a negyvenedik hírportálon mutatod.. ugyanazt amit a többi is már megírt... természetesen ugyanazokkal a téves információkkal mint eddig... és mióta megírták... ugyanúgy működik... mire is kellene rájönnöm? :D Elárulnád? :D
Neked sikerült már rájönnöd mekkora hülyeséget írtál és hogy semmibe vetted a magyarázatom és amire semmi8 értelmes választ nem tudtál kicsikarni magadból? :D Nincs azzal gond ha tévedsz.. de ekkorát.. :D
Emlékszel még? Mit írtam?.. akkor szóljál ha már bezárt a bazár :D Ne küldözgesd feleslegesen a linkeket mert csak magadat ásod el mélyebbre :D Szóval... lassan írom.. miattad... akkor szólj.. ha már végleg vége.. ha már egyik oldal sem jön be.. ha már nem tudjuk költeni a coint... jó? :D Ismerem jól a velőállományi elmezavarokat, de elvileg egyik változata sem gátolja az olvasást.. háát.. talán a szövegértelmezést... vagy a felfogást.. eh.. :D Pont ez a baj.. olvasni tudsz, értelmezni nem :D Kár.
Mielött Őt is valami idióta, agybetegnek hívnád. Igaz nem az oneakadémián tanult :DDDD, de azért jártas a témakörben;)
"Mielött Őt is valami idióta, agybetegnek hívnád. Igaz nem az oneakadémián tanult :DDDD, de azért jártas a témakörben;)"
Mert ki ez? :D De komolyan.. ki a fene ő? :D Egy újabb szakértő? :D
Úgy nagyjából.. tényleg fogalmam sincs ki ez.. megkérdeztem még pár embert nem csak Onecoinosokat hanem más CC-ben érdekelteket, ők se tudták.. melyik kukában találtad ezt a pasit? :D Milyen interjú ez? Sufni? :D
De biztos úgy van.. főleg hogy.. lássuk csak.. jé.. sose volt Onecoinja és sose próbált vásárolni vele.. a haverok mesélték.. sosem használta, de azért tré.. értem.. mi van még itt.. bitcoin fan... jah.. ok :D Találtál egy hasonszőrűt... ez most valami nagy szám akart lenni? Mutatvány?.. :D Szerinted.. tippelj.. mennyi idő alatt évül el ez is mint a többi amit linkeltél? Mennyit adsz neki? Szerinted 2 hónap múlva ugyanúgy le se fogjuk sz_rni mint most? :D
"Valóban nincs vége, ebben igazad van, a csalás töretlenül működik tovább:DD"
Jaj de nagy csalás hogy elfogadják és nyaralunk belőle :D Juj de átverve érezzük magunkat :D
Magyarázd már meg hogy működhet még mindig tovább? :D Pedig te megmondtad hogy vége.. meg lecsukták.. meg ennyi volt... ez a fószer is megmondta a tutit.. meg a behindmlm is.. akkor hogy lehet ez hogy mégis üzemel, megy a központ, lehet vásárolni? :D Nem értem, te mint óó nagy ingatlanos értékbecslő kisisten, erre mondanál valamit? :D
A múltkori agymenésedre hogy nagyon el lett kenve a szád még mindig nincs reakciód? :D
Figyi.. ez megvan még?
Egyszer rossz máskor jó? :D Jajmár ezek a nagykutyák azt se tudják mit csinálnak vagy mondanak... :D
Mit kértem? Akkor szólj ha már végleg vége, bezárt, elérhetetlen, költhetetlen... ennyire nem érted? :D Addig bármit teszel, mondasz, linkelsz, nekem lesz igazam :D Ilyen egyszerű az élet.. küzdhetsz ellene.. ahogy érzed :D CT felvételre elmentél már? A velőállományi agybaj nem gyerekjáték... :D
Az biztos, hogy Ő nem tanít a oneakadémián:D és nem Ő írja a hírleveleiteket, és a kamu, fizetett, cikknek álcázott sajtóközleményeiteket. Abból tényleg nem fogja ismerni egy barátod sem:D
Pedig akár ismerhetnétek is, onesokkal folytatott eszmecsere, 2év távlatából érdekes lehet:
https://www.youtube.com/watch?v=bFUq1pFhdko
De ez a legjobb a "barátaidtól" a mostani interjura a cáfoló videó:
https://www.youtube.com/watch?v=Ej9L9heWAXo
Ennyire tellik tőletek:DDD (idióta, bohóc, agybeteg vagy, én költöm a coint stb)
Ne fárassz már! Nagyon elkented a számat, ja:D.. Direkt nem reagálok és nem is érdekel mit írsz. Felesleges veled megvitatni bármit, aminek az alsós matematikához bármi köze van. Már múltkor a kuponkás ajánlataidnál egyértelműen kiderült, hogy 2-ig sem tudsz számolni. Ott már levezettem konkrét példákkal, hogy ugyanannyit fizetsz EUR-ban a coinon felül mint akinek nincs coinja. Így valóban eltudod költeni, de én inkább úgy hívnám, hogy ablakon való kidobás..Igaz másra úgysem jó.. De azt hagyjuk most már, egészségedre, nyaralgassatok.. :D
A klareves ajánlatok is egyértelműen kamuk voltak. Több onecoin tag írta több fórumon. Maga Igor Krinc is elismerte az azóta törölt fórumon. Nem hiszem el, hogy nem Őt ismeritek. Konkrét hirdetésekről megmutattam, hogy eltűntek idő előtt! Gazdaságilag sem stimmel, igaz nem lehetetlen, de jó nagy állat lett volna ha bárki így akar coinhoz jutni... Igaz vannak ilyenek, mint te, akik nem tudnak kettőig számolni, de feltételezem azoknak általában nincs 1.5 Mil EUR-juk sem.. De tovább ez sem érdemel több szót, felesleges...
Ha nem haragszol meg, azért addig is linkelgetek amíg már csak te leszel az egyetlen "hívő". Hátha mást érdekel, ha téged nem is.
Értem.. tehát továbbra is egy senki, egy önjelölt guru, egy bitcoin fan, egy.. a sok gyűlölködő közül :) Köszi a megerősítést :)
"Ne fárassz már! Nagyon elkented a számat, ja:D.. Direkt nem reagálok és nem is érdekel mit írsz. "
Miért? Ennyire fáj hogy benézted? :D Még többször is próbáltad tenni a hülyét, még többször neki is futottál :D Ennyire nem érdekel mi? :D Erre írom én hogy velőállományi gondjaid vannak.. súlyos önértékelés letöréssel :D
"Felesleges veled megvitatni bármit, aminek az alsós matematikához bármi köze van."
Nem én sültem fel a számolgatásaimmal :D Hanem te voltál.. fájdalom beismerni, de ezvan :D Sajnálom ha a saját hiányosságaidat másokra igyekszel kivetíteni, ezzel is úgy tenni mintha a másik lenne a hülye.. velőállomány az velőállomány... Így járás.
"Már múltkor a kuponkás ajánlataidnál egyértelműen kiderült, hogy 2-ig sem tudsz számolni. Ott már levezettem konkrét példákkal, hogy ugyanannyit fizetsz EUR-ban a coinon felül mint akinek nincs coinja. "
Hallod te tényleg ennyire gyatra vagy? Saját magadat hazudtolod meg újra meg újra :D Az előző oldalon hol voltál amikor még te magad is levezetted hogy mennyire olcsón jutottunk coinhoz? :D Hogy valójában mennyit fizetünk a nyaralásért? :D Bemásoljam? Elástad magad de nagyon csak akkora vakfoltod van hogy magadat sem látod a tükörben :DD
Saját konkrét példákkal vezetted le :D Na ezen még mindig röhögünk.. se pozíciója, se coinja, se költése,.. de levezette konkrét példákkal :D Igaz hogy jópár adat nem stimmelt,.. de te levezetted... Király vagy :D
"Így valóban eltudod költeni, de én inkább úgy hívnám, hogy ablakon való kidobás.."
Mondja ezt a matekzseni? :D Szóval.. ha én egy nyaralásért 300 euró helyett 100-at fizetek.. az pénzkidobás :D Valójában mi fáj? :D
"A klareves ajánlatok is egyértelműen kamuk voltak."
Egyszer példaként hozod fel, egyszer kamuként,... kezdjél már magaddal valamit :D
"Több onecoin tag írta több fórumon. Maga Igor Krinc is elismerte az azóta törölt fórumon."
Érdekes... valahányszor bizonyítékot kérek arra amit állítasz,.. eltűnt.. törölték.. nem is volt,.... :D Azigen :D
"Ha nem haragszol meg, azért addig is linkelgetek amíg már csak te leszel az egyetlen "hívő". Hátha mást érdekel, ha téged nem is."
Linkelgess :D Ha még nem ástad magad elég mélyre folytasd nyugodtan :D Most mi az új időpont amikor végleg vége? Vagy csak linkelgetsz.. mint.. mióta is.. évek óta? :D
Ha nem haragszol magadra amiért lejáratod magad felőlem csináld :D Addig inkább nyomon kísérem hogyan kapcsolódik be még jobban Dél-Kórea a Onecoinba ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!