Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Menthetetlen az ember...Sosem fogja elismerni, hogy ezt a onecoin mesét nagyon benézte...
Főleg, hogy ilyen kupon ajánlat mindig lesz amire hivatkozhat.. :D
Ha sok ilyen madár van mint mittudomain én is feladok egy hirdetést dealshakerre.
Jővő tavasszal elkészül a duna panorámás verőcei nyaralóm, ami kiadó lesz.(ebből jött neked az ingatlanos) Egyenlőre napi 15e ft ba gondoltam kiadni, hirdetni. De te megkapod egy hétre tisztán 10 one-ért... Csak annyi van, hogy reggeli es vacsorara a haverom éttermébe kell befizetni.. de az mindössze kb 200e ből megáll. Nagyon jól főznek.
Közel van a kerékpár út is.
Lesz bérelhető tandem bicigli is. Direkt onelifosoknak. Azt is te megkapod tisztán coinért csak a második főnek kell fizetni egy csekély összeget.
Várunk szeretettel téged is és minden más hasonló pancsert.
Ők már sajnos nem nálam vesznek majd kupont:D
Ezek a hatóságok nem férnek a bőrükbe. Minden vizsgálat lezárult, nem találtak semmit, a tagok elégedettek, boldogan költik a coinkákat.. Ezek meg világszerte, tucatszámra tartóztatják le az emberkéket..
z összes olasz facebook-os onecoin oldalt blokkolták.
Biztos azért, mert az olaszok is hülyék, csak mittudomka a világ esze... :D
Olaszoknál már több internetszolgáltató is letiltotta a föbb oldalak elérhetőségét!
Szépen halad a kijelölt úton a cég Mittudomain. Csak nem azon amit te hittél, hanem azon amit mi mondtunk.
De sebaj te költöd a coinkákat, nyaralsz, az exchange meg mostmár nagyon nagyon a finishben van :D:D..
De kinyílik a csipátok amikor itt hagylak titeket egymásnak :D
"Te tényleg azt hiszed, hogy ha mellébeszélsz, elterelsz a lényegről, attól igazad lesz?"
Nem.. én tudom hogy igazam van amikor elköltöm az ingyen coinom amiért nem fizettem :)
"Mi a jó abban, hogy saját magadnak is hazudsz?"
Itt ülök és pislogok, hogy mikor hazudtam magamnak amikor elköltöttem és nyaralni voltunk és megyünk újra.. Próbálok rájönni de egyelőre nagyon úgy tűnik hogy te próbálsz meggyőzni arról, hogy én hazudok magamnak... :D Ez valahol elég vicces :D
"Főleg, hogy ilyen kupon ajánlat mindig lesz amire hivatkozhat.. :D"
Az a jó ha mindig lesz, igazán tetszenek a féláras nyaralási lehetőségek :) Apropó... ezzel akkor elismerted hogy végig rossz színben akartad feltűntetni a coint és tényleg elfogadod hogy költhető? :)
"Csak annyi van, hogy reggeli es vacsorara a haverom éttermébe kell befizetni.. de az mindössze kb 200e ből megáll."
Végletekben gondolkodás.. túlferdítés és a valóságnak nem megfelelő példa beállítása. Értem én hogy hülyének igyekszel nézni, de nem azért megy jól nekem mert nem értek a pénzhez, hanem mert értek hozzá ;) De ha te így gondolkozol, akkor ott valami vagy nem stimmel, vagy nem igaz amit írsz ;)
Behindmlm... :D Letartóztatások... és a frizura még mindig tart :D Ez hogy lehet? :D TV-n gondolkodtam hogy magyar hirdetésből veszek csak úgy, de mire észbe kaptam eladták mindet. Na majd lesz megint :)
Értem én a linkeket, meg olasz cikkek meg minden, de valamiért még mindig megy :) Nagyon igyekeztek, de ha egyszer működik akkor széttárom a karom hogy sorry, de még mindig nem jött el a napotok :D
"Mért törlöd a hozzászólásokat, baromállat?:D Fáj az igazság, hogy vége a piramisodnak? Te kimosottagyú agyhalott barom:D"
Most jöttünk haza... július 6. óta itthon se voltam.. Még csak moderátor sem vagyok hogy töröljem.. Akkor mit törlök és kinek vannak tévképzetei? :D Nagyon nem tudsz magaddal mit kezdeni akkor a megnyilvánulásodért kapsz egy jelentést csak úgy kedvességből ;)
"Mondjuk már évek óta reszeltek neki te baromállat."
... és még én személyeskedek ha nem tudok értelmesen válaszolni? :D Sértegetsz? Ettől most jobban érzed magad, keményebbnek, macsósnak? :D
"Ácszotyával meg Gyurával együtt b&ználak be a hűvösbe téged meg összes mocskos féreg tolvajt akik emberek ezreit károsították meg. A karma megtalál patkány, ne aggódj ;)"
Ez az a pár mondat ami után indulhat a feljelentés. Hiába, a fogad fehérjét csak megmutattad, hogy ki vagy valójában. Nos.. ez volt az utolsó ilyen megnyilvánulásod. Eljárás keretében az adatod kiadható, szóval csak egyszer tedd meg újra és nem csak anonim nem leszel, de jópár forinttal is rövidebb leszel ;)
"De sebaj te költöd a coinkákat, nyaralsz"
Igen, pontosan ahogy mondod. Cikkek eddig is voltak. Én is linkeltem, az ellenkezőjét mindannak amit ti linkeltetek, aztán így vagy úgy, de csak az van hogy költhető, működik, a cikkeitek meg csak avulnak és avulnak..
Majd jelentkezem újra, hiába a nyár nem élvezi önmagát, ki kell használni, addig is további kellemes szájtépést ;)
Miujság? Ki nyaraltad magad?
Nem jönnek a heti jelentések a cégtől... Ez már azt jelentheti, hogy mostmár még közelebb, nagyon nagyon közel van az "exchange" :D
Nem írnál valami infót, azoknak akik nincsenek benne, de érdekli Őket a a dolog?!
Gondolom "hamarosan" lehet majd magyarországi kereskedésben is autót venni coinért. Mert ugye lassan egy éve mondtad.. Igaz most már okafogyott lesz ha eladható lesz a coinka, bármelyikbe vehettek majd autót:DD
Teslával jársz már az adriára a hajódhoz?:D
"Miujság? Ki nyaraltad magad?"
1. Na mivan, 1,5 hónap kellett hogy kibújjon a csiga a házából? 1,5 hónapnyi sokkot okoztam? Vagy ennyi idő kell hogy kimosd a gatyát? Lejárt a szobafogság? Érdekes azelőtt napi szinten osztottad az észt..
2. Mivan, haverok vagyunk ilyen kérdéshez? Közöd?
"Nem jönnek a heti jelentések a cégtől... Ez már azt jelentheti, hogy mostmár még közelebb, nagyon nagyon közel van az "exchange" :D"
Ha fel lennél iratkozva a hírlevélre, kapnád a heti új infókat a cégtől és képben lennél, de szokás szerint nem vagy. Ha ennyire érdekel a téma, miért nem vagy feliratkozva a hírlevélre?
Ne add fel, egyszer neked is sikerülhet a helyes kommunikáció és a megfelelő informálódás elsajátítása mielőtt nyilatkoznál.
"Nem írnál valami infót, azoknak akik nincsenek benne, de érdekli Őket a a dolog?!"
Elég béna ingatlanos vagy ha "nem"-el kezded a mondatot.. alapból elutasításra számítasz...
A "többiek" alatt magadat és a másik szerencsétlent érted? Majd ha a "többieket" érdekli a dolog, írnak, vagy feliratkoznak a hírlevélre ami a legegyszerűbb. A bátortalanabbak akár priviben is érdeklődhetnek, de rajtad és a másik puhatestűn kívül senkit nem érdekel akinek nincs coinja, de ti is csak trollkodni tudtok mert tépitek a szátok hogy exchange exchange, de közben egy coinotok sincs. Milyen fura hogy egyszerre tűntetek el.. a másik egyedül nem érzi magát elég macsónak hogy beszóljon? Csak ha te is írsz? Vagy túl nagy dózist kapott a nyugtatóból? Egy helyen kezelnek?
"Gondolom "hamarosan" lehet majd magyarországi kereskedésben is autót venni coinért. Mert ugye lassan egy éve mondtad.. Igaz most már okafogyott lesz ha eladható lesz a coinka, bármelyikbe vehettek majd autót:DD"
A hamarosan nálad nem tudom mit jelent, de a cég elkezdett felkészíteni minket az exchange platform használatára, kérdezd őket hogy tervezik, mi nekik a hamarosan ;)
Bármelyikben nem, csak ahol elfogadják.. jah hogy igazából már sok helyen készenlétben vannak? Akkor még mindig eldönthetem hogy kimegyek érte Ausztriába vagy csak Ceglédig döcögök.
"Teslával jársz már az adriára a hajódhoz?:D"
1. Közöd hogy mire akarom költeni a saját pénzem? Értem én hogy neked ez jelenti a valamit mert nincs, de hadd ne kelljen eleget tennem a te meg nem valósult álmaidnak.
2. Egy hajó fenntartása költségesebb mint a bérlése, ezért a saját hajót feleslegesnek tartom, még ha nem jelent gondot a kiadás akkor is.. talán ezért tudok jól bánni a pénzzel is?..
Amúgy érdekel a Tesla, 3 Performance-n gondolkodom, csak nem jön be hogy középen van a kijelző és a sofőr előtt nincs semmi. Meg nagyok a hézagok.. meg műbőr.. Gondolom megszokás kérdése lenne.
Meg még ezeken is gondolkodom:
Oh ebben még a reggeli is benne van...:
Ennél bele fogunk halni a 10 eurós kötelezőbe... jah mert ha euróval fizetnénk amúgy is kellene reggelizni... vagymi... de igazából jó hír hogy nem kell elmenni 10 km-el odébb egy putriba reggelizni.. igazából pont nem érdekel ha kötelező a reggeli mert ebédelni és vacsorázni is ott fogunk:
Milyen jó hogy exchange nélkül is el lehet költeni a coinokat, ráadásul mióta vannak ezek az ajánlatok többet utazgatunk mint azelőtt.
Na jó legyél, majd ha vmi értelmeset írsz írok, addig meg elég ha látod hogy még mindig működik, újabb és újabb ajánlatok kerülnek fel amiket meg is vesznek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!