Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯
 511/1051 anonim ***** válasza:

A kuponokért beszedett one, nem is a szállodákhoz, hanem az utazásközvetítőhöz kerűl.. De ők sem azért dolgoznak vele, hanem a szállodáknak kiszámlázott jutalékért, amit az odavitt emberekért kapnak. És ezt eróban fogják felvenni.

Még egyszer mondom, akik szállás kupont vesznek, nem magával a nyaralással járnak rosszul. Az akkor is kb annyi lett volna ha bookingon foglal. Többe talán nem lesz neki. (bár kitudja)

Hanem már akkor járt rosszul amikor megvette az "oktatási" csomagokat. Az ott befizetett eurónak örökre búcsút mondhat.

2019. júl. 1. 10:23
 512/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Miért kellene benne lennem?"

Mert így csak azt csinálod mint a 150 kilós foci drukker a lelátóról aki életében nem focizott :D Érted? Fikázol valamit és beállítod magad nagy királynak mint aki vágja a témát, miközben közöd nincs hozzá :D Pontosan ennyit ér itt a szavad, egy hájas focidrukkeré :D

"Miért kellene "benne lennnem, hogy összetudjam szorozni/adni??"

Fogadjunk egy rakéta üzemanyag összekeverésének mértékét is simán kiszámolod.. kár hogy nem vagy sem vegyész, sem rakéta mérnök, de még a repüléshez sincs közöd.. de attól még szorozhatsz :D Kiszámoltál egy 4 ismeretlenes egyenletet úgy, hogy 1 adatod van :D Észlény vagy :D

"Konkrét példákkal levezettem"

Ez a különbség.. hasraütés számolás, példa levezetés... azzal szemben hogy mi meg elmentünk már és saját tapasztalatunk van :D Na akkor vezess le a sarki közértig és ott is számolj fejben kicsit :D

"Magával a nyaralással nem jársz rosszúl, azt nem mondtam. "

Aha.. mesélj még.. jaaaj nincs benne az utazás, azt nekem kell fizetnem.. meg jujujuj a kaja sincs benne hát azt is nekem kell fizetnem... Jaj hát milyen ez máár :D

"Lényegében a kuponért letett onet bukod, mivel annélkűl is nyaralhatnál ugyanott, ugfyanannyiért."

Kicsit vagy nagy tévedésben, de nem baj, valaki simizze meg helyettem is a buksid :D

Mit bukok akkor te szerencsétlen, ha csak a kiadás felét kell fizetnem te agyoniskolázott értékbecslő? :D Neked nem hogy a szorzás az összeadás kivonás sem megy :D

"Ha valóban hiszel a one-ban, azt pár év múlva egy teslára is költhetted volna."

Tudod hányszor hallgattam meg a huszadrangú haveroktól, hogy szerintük milyen hülye vagyok amiért nem veszek most coinból ezt, meg azt, meg akkor dikk addhatnák már belőle meg szerintük hogy kéne elkölteni, mennyit átváltani? :D Ne tudd meg... Az ilyen nekem ne adjon tanácsot meg ne kösse feltételhez hogy ha hinnék benne ezt csinálnám :D Konkrétan.. mi közöd van hozzá? :D De figyi megnyugtatlak.. halkan súgom, csak amolyan bizalmas infó.. a nyaralás után... marad még bőven coinunk ;)

"Ha ezek a szállodák valóban elfogadnának one-t akkor mindent fizethetnél azzal."

Ha a nagyanyádnak áramszedője lett volna ő lehetett volna a 2-es villamos :D Ez megint miért fáj? Van hozzá közöd, beleszólásod, bármi egyéb? A szállodában fogunk nyaralni, fele pénzből, és így hogy a szállás ingyen van :D Ha nem lett volna ez a lehetőség most nem oda mennénk és a szálloda ennyivel kevesebb forgalmat generált volna.. vagyis.. az eladott kuponok mennyiségét tekintve.. sokkal több bevételtől esett volna el ha ezt nem hirdeti meg ;) Na akkor maradj csöndben kis fejszámolós zseni :D

"De nem fogadják el, a kuponosokkal ugyanazt az összeget kifizettetik mint a nem kuponosokkal. "

Látom neked tényleg nagyon fáj hogy ugyanannyiból fogunk mit 2 hétig luxushelyen nyaralni mint te a privát 16 férőhelyes semmi kaja, medencehasználat meg egyéb nincs benne az árban helyeden :D Figy.. nem gáz.. igazából csak 10-12 másik emberrel kell megosztanod a privát bungalód meg medencéd :D

"Mert Őket nem lehet megvezetni mint akiket te megvezettél. "

Nem lett senki megvezetve :) Hülyékkel ugyanúgy összehozott a sors mint veled, akik mindent jobban tudtak és megmondták hogy működik az egész még a beszélgetés előtt :D

"Pontosan tudják, hogy a ONE nem ér semmit. És pontossan ennyibe is számolják be."

Higgyél ebben nem gond :D Mi meg megyünk és nyaralunk belőle ... nem először.. és nem is utoljára :D Annyira cuki vagy tényleg amikor próbálod megmagyarázni hogy nem ér semmit miközben mi meg .. elköltjük :D Ilyenkor egész nap mosolygok :D

"Tényleg költhető a coin, csak éppenséggel semmit sem kapsz cserébe..."

Látom hogy nagyon fáj neked :D Kitartást hozzá, szedj rá valami fájdalomcsillapítót :D

"Teljesen átlátszó az egész. És tudom, hogy érted te is, annyira nem vagy ostoba gyerek még akkor sem ha nem vagy közgazdász.. De a büszkeséged nem engedi beismerni, hogy ez a nyaralós kupon, megint nem másra szolgál, mint, hogy újabb gondolkodni nem tudó áldozatokat gyűjtsenek."

Igen, hadd fájjon csak :D Ezért minek jöjjek ide ha mi nyaralni megyünk belőle, ti meg próbáltok meggyőzni hogy valójában nem :D Ennek sok értelme nincs :D De ha akarod próbálj meg meggyőzni róla hogy miközben költjük valójában nem ér semmit miközben fele pénzből nyaralunk. Egyszer hátha elhisszük majd :D

2019. júl. 1. 10:45
 513/1051 anonim ***** válasza:

jó.. megint mellébeszélsz :D

Oda van írva a kupon hirdetésről nyiló linken a szállodáknál a minimálisan fizetendő összeg. (ami felefelé elétérhet szezonba)

Utánna rákeresel ugyanarra a szállodára a bookingon és össze lehet vetni..

Akkor fizetnéd ha abookingos ár felébe lenne, de ki lehet számolni, ugyanannyiba jön ki kuponnal is!

Ehhez annyi ész sem kell amennyi neked van..de mindegy..kár a gőzért továbbra is... hagyjuk...

:D.. Miről beszélsz? Az egész házat, minden extrástúl, 16 ágyastul bérelem te madár, csak úgy kiadó..A medencébe csak az fürdik akit én beengedek:D.. és a családtagjaimat és barátaimat hívom meg, velük veszem körbe magam nem pedig hozzád hasonlókkal prolkókkal..

Máskor meg Ők hívnak meg minket... Így nem 1-2 hetet, hanem akár 3-4 et is lent vagyok ha időm engedi.

A kajáéért valóban külön fizetek, de bárhol megvehetem, nincs beleépítve mégegyszer a szállás díjja is.

2019. júl. 1. 11:17
 514/1051 Mittudomain ***** válasza:

Mondom.. azt magyarázol be magadnak amit akarsz :D Mi meg használjuk :D Egyáltalán tudod melyiknél vettük meg a kupont vagy csak dumálsz a nagyvilágba? :D Ezt később akartam megkérdezni de legalább újra pofikára eshettél :D

"Az egész házat, minden extrástúl, 16 ágyastul bérelem te madár, csak úgy kiadó.."

XD

"A medencébe csak az fürdik akit én beengedek"

XD

"és a családtagjaimat és barátaimat hívom meg, velük veszem körbe magam"

XD

"Máskor meg Ők hívnak meg minket."

XD

Dekár hogy ilyen hamar véget ért a mese, a popcornt se volt időm berakni a mikróba... :D Az is rossz hogy nem írhatok 200 db D-t még e mögé:

:D Tudod mit.. ezentúl ha ezeket látod tőlem:

:D vagy :) vagy ;) vagy XD vagy ezekhez hasonlót, mindig képzelj oda még vagy 50 darab karaktert ;) Viszont tényleg nincs sok időm ilyen jó időben azzal foglalkozni hogy próbálod bemagyarázni nekem mint külsős, akinek egy coinja sincs, aki így vásárolni sem tud vele és aki a kispadon vauvauzik, hogy mi a tényállás :D Magyarázd, mi meg megyünk és mint írtam, fele annyiért nyaralunk :D

2019. júl. 1. 14:13
 515/1051 anonim ***** válasza:

"Mit bukok akkor te szerencsétlen, ha csak a kiadás felét kell fizetnem te agyoniskolázott értékbecslő? :D Neked nem hogy a szorzás az összeadás kivonás sem megy :D"

Te tényleg annyira hülye vagy, hogy azt sem érted meg, hogy ami neked a kiadásod fele, amit valódi pénzzel fizetsz, az másoknak (akiknek nincs foskoinuk) a teljes összeg???

Példa, hátha így megérted:

"White Shark" bahamai szálloda árai a booking.com-on: Egy szoba egy hétre 2000$

"White Shark" bahamai szálloda árai a kacatsékeren: Egy szoba egy hétre 1999$+50 ONE

Te meg örülsz, hogy féláron mész nyaralni, mi meg rajdad röhögünk, hogy mekkora szánalom vagy... XD

2019. júl. 1. 15:22
 516/1051 anonim ***** válasza:

Engem aztán végépp nemérdekel, hogy te mit hiszel el vagy nem azzal kapcsolatban, hogy miként nyaralok.

A forum témája a one.

Valami kapcsán feljött (én hoztam fel, nem kellett volna) aztán azóta ezen lovagolsz.

Azt is tudom miért. Mert megint felhoztál egy kupon linket bizonyítékként, hogy a onecoin elkölthető de fordítva sült el. A kupon ajánlat pont azt bizonyítja, hogy egy fillért nem ér.. Ilyenkor jobb híján elkezdesz terelni, mintha nem értenéd és személyeskedni, helyesírási hibákat keresni....

2019. júl. 1. 16:31
 517/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Engem aztán végépp nemérdekel, hogy te mit hiszel el vagy nem azzal kapcsolatban, hogy miként nyaralok."

Nalátod, minket sem érdekel hogy nem hiszitek el :D Csak ti akik kívülállók vagytok mondjátok a magatokét, addig mi, akik valóban rendelkezünk coinokkal mi meg költjük :D Ilyen egyszerű az élet :D Van közöd hozzá vagy nincs. Nekünk van, nektek nincs :D

"Ilyenkor jobb híján elkezdesz terelni, mintha nem értenéd és személyeskedni, helyesírási hibákat keresni...."

Attól hogy nem tudod rám erőltetni a szent meggyőződésed, még nem lesz igaz az amit írsz, hogy terelek :D

Nagyon egyszerű a képlet. Meg vagy győződve valamiről, mint kívülálló, mint kibic, aztán igyekszel valahogy rám erőltetni a nézeted, számolásod stb, rám aki részese a témának.

A személyeskedést megérdemled ha sötét vagy, a helyesírási hibák.. lol.. mennyire vagy lemaradva ombre? Mutasd már meg mikor hoztam fel utoljára :D Szét vagy csúszva mint a Szent András törésvonal :D

Mondom én.. írkáljátok nyugodtan, mindent bele, hátha egyszer meggyőztök hogy úgy van ahogy szeretnétek hogy legyen, miközben mi meg használjuk, tapasztalatunk van és azt látjuk hogy a mi matekunk érvényesül :D Drukkolok nektek ;)

A másik majomra nem reagálok, pár oldallal ezelőtt kiderült hogy közgazdaságtani analfabéta, a sima rendes fiat pénz működését sem érti.. innentől fogva értelmetlen bármit írnom rá :D Rajtad legalább még tudok röhögni.. de aki szellemileg ennyire alulfejlett azt nem illik kinevetni sem nem hogy szembesíteni vele :D Mondjuk neked sem kell sok hogy átlépd a határt :D

2019. júl. 2. 14:02
 518/1051 anonim ***** válasza:

Nem akar senki semmit ráeröltetni senkire.

Ott a kupon ajánlat a dealshakeren amit belinkeltél. Amibe le van írva teljesen egyértelműen, hogy mit és mennyit kell fizetni. Számoljon utánna aki akar, akit érdekel. Ehhez tényleg nem kell közgazdász diploma, hogy valaki eltudja dönteni, hogy félár avagy nem.. Mi már kiveséztük ezt is tulságosan... A holiday kupon témát eleresztem.

Várjuk az újabb történéseket. Mostmár nagyon nagyon közel van az exchange. Itt a finish ez jön le a céged hírleveleiből. Igaz évek óta:D de mostmár nagyon nagyon itt a finish:)) nagyon dolgozik az IT:DD

2019. júl. 2. 15:31
 519/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Ott a kupon ajánlat a dealshakeren amit belinkeltél."

Még jó hogy többet is linkeltem, de te megint okosabbnak akarsz tűnni mint amennyire vagy :D Ne zavarjon össze a tudat, hogy te elméletezel, mi meg gyakorlatozunk :D A kettő.. nos... nem ugyanaz :D

Szóval amíg te fejben számolgatsz fantáziavilágodban és elképzelésed sincs az egészről,.. addig mi a valóságban használjuk :D Tudod.. mi vagyunk a profi focisták akik valóban fociznak, ti meg a nézők akik jobban tudják.. csak tudnám akkor miért nem a nézők fociznak ha ők jobban tudják.. :D

Vigyázz a meleggel, bár az agylágyulás benned nagyobb kárt már úgysem tudna okozni :D

2019. júl. 4. 10:49
 520/1051 anonim ***** válasza:

Most őszintén.

Te tényleg azt hiszed, hogy ha mellébeszélsz, elterelsz a lényegről, attól igazad lesz?

Mi a jó abban, hogy saját magadnak is hazudsz?

Vagy ez már vak fanatiznmus? Beteges?

2019. júl. 4. 22:05
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!