Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯
 491/1051 anonim ***** válasza:

"Létezik olyan hogy közgazdaságtan, az tudod egy tudomány ami pénzzel is foglalkozik, azt ott van olyan hogy kereslet kínálat.."

Csakhogy a onecoinnak ehhez semmi köze, mert egy zárt rendszer.

Akkor függene ilyesmitől az ára, ha tőzsdén lenne.

De nincs, úgyhogy még mindig nem tudjuk ki és mi alapon írkálja át az euróhoz viszonyított értékét...

"Mi van, még mindig nem sikerült elérned hogy kitiltsanak? Pedig nagyon igyekszel ;) Szedd már össze magad mert nagyon gyenge amit felhozol."

Biztos foglalkozok ilyenekkel.

Megint egy új kényszerképzet a részedről.

Már kezdjük megszokni...

2019. jún. 7. 09:19
 492/1051 anonim ***** válasza:

[link]

Igazán szolhatott volna valaki a swéd adóhatóságnak is, hogy a vizsgálatok mindent rendben találtak.

2019. jún. 7. 09:35
 493/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Levezettem, hogy mennyi ha megveszed a kupont 54 onert, és mennyi ha trivagon foglalod. Ugyan annyi:D "

Először azt írtad hogy több ha One-rt foglalom mintha simán euróért tenném.. akkor most több, ugyanannyi, mi az igaz? ;) Lássuk csak.. ha most bemegyek a pénzváltóba, akkor x eurót vehetek y forintért. Ha meg one-al fizetek amiért nem fizettem,.. akkor... várj itt valami nem stimmel. Ingyen foglalom?? Tényleg csak az utazást kell kifizetnem amiért rinyáltál hogy nincs benne az árban meg a kaja se? Azért a coinért töltünk el 2 hetet 2 főre foglalva amiért egy kannyi vasat sem adtam? Dehisz nincs értéke.. Hallod szerintem mondj fel a munkahelyeden mert az egyszerű matek sem megy ;)

"Létezik olyan hogy közgazdaságtan, az tudod egy tudomány ami pénzzel is foglalkozik, azt ott van olyan hogy kereslet kínálat.."

"Csakhogy a onecoinnak ehhez semmi köze, mert egy zárt rendszer."

Huh... ezt azért nagyon ne hangoztasd mert még a végén kiderül mennyire nem értesz ehhez.

Hm.. a ZRt is zárt rendszer.. azt.. akkor most hogy is van ez.. Szólj nekik hogy a részvényük nem ér semmit mert nem lehet megvenni euróhoz mérve a tőzsdén.

"Akkor függene ilyesmitől az ára, ha tőzsdén lenne. De nincs, úgyhogy még mindig nem tudjuk ki és mi alapon írkálja át az euróhoz viszonyított értékét..."

Amíg nem volt euró mihez kellett viszonyítani hogy valaminek értéke legyen? :D Láttam tegnap youtube-on egy Besenyő Pista bácsis beszólást, tökre tetszett: "Nóórmális?" :D

Figyuka, meg tudnád mondani hogy a turmixgépemnek van-e értéke, mert amúgy használom amire való, de nincs fent a tőzsdén... Pedig vagyok egy pár broker cégnél és egyik instrumentumnál se szerepel a turmixgépem :(

Hm.. Nem azért, de a helyi pénzeknél is szólhatnál hogy hagyják végre abba mert azok sincsenek tőzsdén tehát nem érnek semmit.

Hm.. megkérdeztem a kedvenc sarki zöldségesemnél, oszt a paprika fent van-e tőzsdén? Azt mondta nincs.. soha többé nem veszek értéktelen paprikát... Pedig a múltkor 10 papriákért kaptam a szomszédtól 10 paradicsomot... Ezek szerint mondhatjuk hogy 1 paprika közöttünk 1 paradicsom árának felel meg?

Hm.. figyi ezt végképp nem értem.. amikor még nem volt tőzsde.. nem létezett.. meg euró se nagyon.. akkor.. szóval.. akkor az hogy ment?.. te biztos tudod.. vagy akkor is egy saccolt jövőbeli értékhez mérték hogy majd ha lesz tőzsde és jegyezni fogják ottan a fizetőeszközt..

Hm.. szerintem megbeszéltük a pénzügyi tudásod ;)

"Mi van, még mindig nem sikerült elérned hogy kitiltsanak? Pedig nagyon igyekszel ;) Szedd már össze magad mert nagyon gyenge amit felhozol."

"Biztos foglalkozok ilyenekkel. Megint egy új kényszerképzet a részedről."

Pedig foglalkozol, egészen addig senkit nem zavart a sok vigyorgó fej amíg nem jöttél és nem szóltál miatta ;) Véletlen az egybeesés tehát hogy csak amiatt szóltak ;) Erről egy orvosi vicc jut az eszembe, amikor egy nagyon kellemetlen és rosszindulatú pácienst kezel az orvos és megkérdi tőle: Tudja mi a különbség maga és egy daganat között? A daganat lehet jóindulatú is ;)

Ne aggódj, tudlak alázni személyeskedés nélkül is ;) Csakhogy érezd a törődést.

" [link] Igazán szolhatott volna valaki a swéd adóhatóságnak is, hogy a vizsgálatok mindent rendben találtak."

Twitter... aham :D De én linkeljek hivatalos oldalakat. Twitter öcsém.. Ahol azt írják... kommentben, idézem: "Az Adóhivatal a OneCoin-t piramisrendszernek tekinti, és az ebből származó nyereséget tőkejövedelemként kell megadóztatni."

Szóljatok már légyszi a drogkereskedőknek is, hogy ne felejtsenek el adózni az eladott drogok után. Köszi.

Még valami egyéb ultra értelmes megnyilvánulás részetekről? :D Nah.. kivele, biztos van... Azt még csodálkozunk hogy itt tart az ország..

2019. jún. 11. 13:43
 494/1051 anonim ***** válasza:

Többször nem magyarázom el, hogy mi a bökkenő ezzel a szállás kuponnal.

Ha ezek után sem érted, akkor akinek gondjai vannak a matekkal és komoly problémái a logikával az te vagy.. Igaz erről már többször tanubizonyságot tettél.

Ha valaki olyan olvassa ezt a vergődést akibe minimális értelem szorult, az elött úgy is te járatod le magad. :)

2019. jún. 11. 16:28
 495/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Többször nem magyarázom el, hogy mi a bökkenő ezzel a szállás kuponnal."

Az jó, mert én se :D csak amíg én benne vagyok és úgy magyarázom el, addig te nem vagy benne és találomra igyekszel megközelítőleg sem helyesen elmondani :D Evvan..

"Ha ezek után sem érted, akkor akinek gondjai vannak a matekkal és komoly problémái a logikával az te vagy.. Igaz erről már többször tanubizonyságot tettél."

Érdekes, ezt én már több tíz oldala írom rólad... :D

Én értem hogy először kijött egy matek hogy rosszabbul járunk, aztán kijött egy matek hogy pont ugyanannyi,... akinek még coinja sincs,... értem én értem :D

"Ha valaki olyan olvassa ezt a vergődést akibe minimális értelem szorult, az elött úgy is te járatod le magad. :)"

Jé.. ezt is több tíz oldalon keresztül írtam már rólad.. azt azóta .. eltelt egy kis idő,.. cikkek jöttek megint meg mentek,.. azt még mindig nekem van igazam :D Ilyen az élet..

Szerinted ez mi itt?.. egy tömeges zarándokhely? Mennyire izgat ha nyaralunk a coinomból hogy hányan néznek hülyének ezen az oldalon? Saccolj.. egy.. 1-től 10-es skálán.. ahol 1 a soha semmilyen szinten egyáltalán nem,... a 10 pedig a pont nem érdekel és les..rom... :D

Menjél szónokolni, mi meg megyünk nyaralni.. coinból.. 100% szállással.. 0 forintból pont megvan :D Uh.. banyek.. kaját meg utazást azt fizetni kell.. lol...

2019. jún. 11. 17:23
 496/1051 anonim ***** válasza:
Jólvan! Nyaralgass a coinkáidból, kit érdekelsz.. :DD
2019. jún. 11. 18:54
 497/1051 anonim ***** válasza:

"Pedig foglalkozol, egészen addig senkit nem zavart a sok vigyorgó fej amíg nem jöttél és nem szóltál miatta ;)"

Még egyszer leírom.

Nem foglalkozok ilyesmikkel.

Ez csak a te kényszerképzeted.

Mellesleg egy vigyorgó fejet sem láttam itt...

2019. jún. 12. 08:45
 498/1051 anonim ***** válasza:
2019. jún. 28. 17:01
 499/1051 anonim ***** válasza:
2019. jún. 28. 17:04
 500/1051 anonim ***** válasza:

Pedig voltak valami infóid páf hete, hogy hamarosan kiengedik az ártatlan jómadarat.

[link]

Szebbnél szebb dolgok derűlnek ki aminek a DOJ vizsgálatai adnak alapot.

De tudjuk. Minden a legnagyobb rendben. Működik a cég. Nyaralni lehet a coinért (+ugyanannyi euroé, mint aki coin nélkűl megy nyaralni:DD). Hamarosan autókereskedés nyílik magyarországon ahol onért vehetsz autót:DD

[link]

:DD

Te is kapod a heti jelentéseket a cégtől?? :D Mostmár a célegyenesbe vagytok:DDD

Szegény kis mittudomain barátom.

2019. jún. 29. 08:26
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!