Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
"A kérdésre meg nem válaszoltál."
... na és te mennyi kérdésemre nem válaszoltál?.. :DDD Ja de válaszoltál, hogy pszichológiai kényszert érzek arra vonatkozóan hogy be akarjam bizonyíttatni veled hogy amit állítasz annak van alapja :DDDDDDDDDDDDDD Nah ha azokra válaszoltál kicsihuszár majd válaszolok én is, de ne kerüld ki a kínos kérdéseket mint ahogy szoktad :DDDDDDDDDDDDD Ne aggódj, továbbra is az arcodba tolom a kínos dolgaid, a hazugságaid és a tereléseket :DDDDD Mehetsz bőgni vissza anyucihoz :DDDDDDDDD
"Ráadásul te rohansz ide mindig amikor emalit kapsz ha valaki hozzászól ehhez a kérdéshez... Azért szoktam csak egy pontot tenni, hogy ideugráltassalak... :D"
Akkor ezt csúnyán benézted, ugyanis egész nap meg van nyitva az oldal és nem az emailek miatt reagálok gyorsan hanem mert itthonról kereskedek és általában nagyon sok a szabadidőm :DDDD A regisztrált email címet kb 4 hónapja nem ellenőriztem és hülyeségnek tartom beállítani hogy értesítést küldjenek ha válasz jön :DDDD
Szóval örülök hogy továbbra is lebuktatod magad és feltételezésekre építed fel a mondandóidat illetve amiket igazságként próbálsz beállítani :DDDDDDD Most megint megmutattad, hogy mekkora balfék vagy és hogy tudsz pofára esni :DDDDDDD Nekem a pontozásod nem egyéb mint újabb lehetőség a lepontozásodra :DDDDDDDDDDDDDDD
Van más szórakozásod is? Mert ha nincs akkor nagyon gyatra, magányos és silány életed lehet :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Amin nem csodálkoznék.... ilyen természettel és hozzáállással nem barátaid lehetnek hanem csak olyanok akik elviselnek.. szegény szüleidnek ráadásul muszáj is :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ismerek én is ilyet.. egy ripacs.. de a ripacs is csak akkor lehet ripacs ha van közönsége :DDDDDDD Más okod mi lenne feljárni :DDDDDDDDDDDDDDDD
Sajnos még mindig nem tudjuk, hogy miért zárja ki az oldalak működése azt, hogy a cigányasszonyt körözik.
Erre tudnál válaszolni?
Ugyanis te érveltél azzal, hogy ruja nem bújkálhat a körözés elől, hiszen a weboldalak működnek...
Tudom hogy nem tudsz olvasni és nem is akarsz, ezért bemásolom újra, csak neked amit pár sorral feljebb írtam :DDDDDDDD
"... na és te mennyi kérdésemre nem válaszoltál?.. :DDD Ja de válaszoltál, hogy pszichológiai kényszert érzek arra vonatkozóan hogy be akarjam bizonyíttatni veled hogy amit állítasz annak van alapja :DDDDDDDDDDDDDD Nah ha azokra válaszoltál kicsihuszár majd válaszolok én is"
Nálad a labda még mindig :DDDDDDDDDD Oldalak óta... még a pontozás és pszichológiás agymenéseid előttre nyúlik vissza :DDDDDDD Vedd már a fáradtságot.. de főleg a bátorságot aztán ha azokkal megvagyunk jöhetnek az újak, de most már nem fogok mindig csak én válaszolgatni mert mindig lesznek újabb és újabb kérdéseitek :DDDDDDDDDDDD Most én jövök, válaszokat kérek előbb :DDDDDDDDDDD
Azt mondtad, hogy ruját azért nem körözhetik, mert működnek a weblapok.
Erre megkérdeztem, hogy hogyan következik az egyik a másikból.
Azóta mást sem teszel, csak mellébeszélsz.
Ez remekül mutatja, hogy csak a levegőbe beszélsz, a mondanivalód teljesen súlytalan, tartalma nulla...
"Azt mondtad, hogy ruját azért nem körözhetik, mert működnek a weblapok."
Hazudsz :) Másold be kérlek ahol ezt így leírtam :) Ennyi vagy.. ferdítő, aljanép :DDDD
"Erre megkérdeztem, hogy hogyan következik az egyik a másikból. Azóta mást sem teszel, csak mellébeszélsz."
Leírtál jó pár dolgot... találomra kifejezted mi miért nem úgy van, valamint hogy amit mondok hazugság, meg teljesen mások az adatok. Majd amikor rákérdeztem hogy mivel tudod alátámasztani a mondandód.. linkeket mutattál, ahol állítólag az én pszichológiai kényszerem hogy mindenáron be akarom veled bizonyíttatni, hogy amiket mondasz úgy vannak. Azóta mást sem teszel csak mellébeszélsz... ismerős? :DDDDDDDDDDDDDDDD Nah akkor válaszolj szépen vagy húzz bőrt a fogadra :DDDDDDDDDDDDDD
"Ez remekül mutatja, hogy csak a levegőbe beszélsz, a mondanivalód teljesen súlytalan, tartalma nulla..."
Igen, ez pontosan rád igaz :) Tükör előtt írsz?... az mindent megmagyarázna.... :DDDDDDDDDD miért is nem válaszolsz te először? :DDDDDDDD kínos?.... kiderülne hogy mindaz amit rám írsz rád igaz? :DDDDDDDDD Dudálj még kisautó :DDDDDDDDDDD
Vagy ripacskodj.. ahogy tetszik... addig jó neked amíg visszaírok, utána már tényleg senki se leszel, még ripacs se.. legalábbis.. nem itt :DDDDDDDDD
#340-es hozzászólásodban írtad ezt:
"Ha letartóztatták és körözik.. Akkor miért működik még mindig a központ, meg a többi iroda szerte a világon?..."
Az, hogy működik-e a közponzt és az irodák, nem tudni.
Egy dolog biztos, hogy a weboldalak működnek, a szerverek dolgoznak.
De ha működik is a központ és az irodák, ezek egyike sem zárja ki azt, hogy konstantin le van tartóztatva és az áldoktor ruját meg körözik.
Ezért kértem hogy magyarázd meg, hogy a központ, az irodák és a weboldalak "működése" miért zárhatja ki azt, hogy ruját körözik.
De te csak mellébeszélsz.
Szánalmas hiteltelen alak vagy aki nem akarja észrevenni a fákat az erdőben...
"de mióta megkértelek hogy 5 percben és 4 mondatban írd már le hogy mi is volt a "fiók" vásárlás folyamata és mit kellett még csinálni,.... mit is csinálsz?.. pontozol... mellébeszélsz...."
Én erre azt írtam, hogy te meg bizonyítsd, hogy egyetlen OC-t el tudtál költeni tisztán, FIAT pénzek nélkül, de te folyamatosan mellébeszélsz.
Más szemében keresed a szálkát, de sajátodban meg nem veszed észre a gerendát.
Ha időrendi sorrendben nézzük, tőled azelőtt kértek bizonyítékod a onecoinnal vásárolt cucccokra, mielőtt szóba jött az, hogy vettem egy komplett fiókot.
Úgyhogy majd ha te bizonyítod amit állítottál, én is fogom.
Ez a fair-play...
"Azt mondtad, hogy ruját azért nem körözhetik, mert működnek a weblapok."
Hazudsz :) Másold be kérlek ahol ezt így leírtam :) Ennyi vagy.. ferdítő, aljanép :DDDD
"#340-es hozzászólásodban írtad ezt:"
"Ha letartóztatták és körözik.. Akkor miért működik még mindig a központ, meg a többi iroda szerte a világon?..."
Köszönöm, hogy bebizonyítottad mekkora hülye vagy :DDDDDD Megkértelek hogy másold be hol írom le szórul szóra azt amit te állítottál arról, hogy én mondtam :D Ez nem sikerült :D
Egyetlen helyen sem írtam le hogy azért nem körözhetik, mert működnek a weblapok és az irodák :) Ennyit jelent a szövegértelmezés hülyegyerek :DDDDDDD
Szóval kösz, hogy újra és újra felsülsz és te magad bizonyítod be, hogy mekkorákat ferdítesz, hazudsz csak azért, hogy rossz színben tüntesd fel a témát, engem, a céget.. :DDDD Pirospont jár érte ;)
"Az, hogy működik-e a közponzt és az irodák, nem tudni."
Attól hogy te nem tudod, még nem jelenti azt hogy nem lehet tudni :DDDDDDDD
Gratulálok ahhoz a két agyasejtedhez ami felel a táplálék bevitelért és az ürítésért XDDDDDDDDDD A többit a gyógyszereknek kéne megoldani, dehát a mellékhatásokkal is számolni kell XDDDDDDDDDDD
"De te csak mellébeszélsz. Szánalmas hiteltelen alak vagy aki nem akarja észrevenni a fákat az erdőben..."
Ezek után ezt tükörbe is mondhattad volna :DDDDDDDDDDDDDD
"de mióta megkértelek hogy 5 percben és 4 mondatban írd már le hogy mi is volt a "fiók" vásárlás folyamata és mit kellett még csinálni,.... mit is csinálsz?.. pontozol... mellébeszélsz...."
"Én erre azt írtam, hogy te meg bizonyítsd, hogy egyetlen OC-t el tudtál költeni tisztán, FIAT pénzek nélkül, de te folyamatosan mellébeszélsz."
Köszönöm, hogy újra bebizonyítottad az igazam :DDDD Magyarul azt, hogy te beszélsz mellé. Kerülöd a választ mert akkor kiderülne hogy kamuztál :DDDD Ilyen egyszerű az egész :DDD Tehát ha kérdezek, kérek valamit, akkor visszaírsz valami mást, hogy azt bizonyítsam be.. anélkül, hogy előbb válaszolnál.. akkor ki beszél félre kicsirigó? :DDDDDDDDDDD
"Más szemében keresed a szálkát, de sajátodban meg nem veszed észre a gerendát."
Keresem? :DDDDDD Nagyon el vagy tévedve az egyirányú utcában :DDDDDDDD
"Ha időrendi sorrendben nézzük"
Ha időrendi sorrendben nézzük, neked már akkor sem volt értelmes hozzászólásod, amikor még a "fiók" és a költés szóba sem került :DDDDDDDDDDDDDDD
"tőled azelőtt kértek bizonyítékod a onecoinnal vásárolt cucccokra, mielőtt szóba jött az, hogy vettem egy komplett fiókot."
Mit is szoktatok erre mondani?.. jah igen.. írni bármit lehet :DDDDDDDDDDD Vicces hogy amikor tőlem kértek valamit az legyen 25 módon igazolva. Majd amikor igazolom akkor az a válasz hogy írni bármit lehet, meg akkor abban a másik témában is mutassak valamit :DDDDD
Azt is elolvastad hogy a másik egysejtű azt írta erre hogy elfogadja hogy 100% coinért voltunk nyaralni miután azon ment a vita hogy nem lehet értelmes dolgokra költeni, ja meg 100% coinért sem? :DDDDDDD Igaz hogy utána meg megmásította a véleményét, aztán meg újra elfogadta,.. azt se tudja mit akar,... na mindegy... :DDD
Akkor ez kipipálva, most te jössz a válasszal :DDDDD
A vásárlásra neked annyi volt a reakciód, hogy hazudok :DDDDDD Ez.. igazán.. komoly ellenérv, te is úgy gondolod? :DDDDDDD
Nos mivel a számlák bemutatása személyes adatokat tartalmazna - amit korábban is megírtam de ezek az apróságok vhogy mindig elkerülik a figyelmed-, ezért így jártál, ha nem hiszed el szíved joga, ezzel nincs is semmi baj, ahogy azzal se hogy a másik egysejtű egyszer elhiszi, másszor meg nem..
A folyamat leírása amit én kérek egyáltalán nem igényel egyetlen személyes adatot sem.. dehát úgy látszik nehéz kitalálni mi lehet az a 4 mondat ha nincs is "fiókod" :DDDDDDDDDDDDDDDD
Szánalom :D
"Ez a fair-play..."
Tudod mikor lesz ez fair play? Majd ha nem hazudsz és nem hazudtolod meg saját magad és nem derül ki hogy amit állítasz arról amit mondtam még az sem igaz csak úgy tünteted fel :DDDD Nah majd akkor talán.. :DDDDDDD
Személyes adatok nélkül 4 mondatban nem tudod elmondani amiből kiderülne 100%-osan hogy tényleg igaz-e az amit mondasz?... Azt ezen pörögsz? :DDDDD Ha nem hazudnál már rég leírtad volna hogy az orrom alá dörgöld és akkor kiderülne hogy én vagyok a hülye... dehát ha nem tudod nem tudod, szerintem ez egyértelmű mit jelent... :DDDDDDDDDDD Hazug :DDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!