Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
 441/1051 anonim ***** válasza:
Most ép az Ausztrál és Ruandai hatóságok közöltek figyelmeztetést, hogy a onecoin csalás.. Lassan nincs olyan ország ahol nemtörtént ilyen..
2019. máj. 31. 07:06
 442/1051 anonim ***** válasza:

Abban természetesen igazad van (ha erre gondolsz), hogy az ártatlanság vélelme megilleti Őt is míg nincs jogerős itélet.

De, hogy azt hajtogatod, hogy az összes vizsgálat rendre úgy zárult, hogy minden a legnagyobb rendben. STB..Ennek ellenkezőjét nem én hanem az támasztja alá, hogy több vezető előzetes letartoztatásban. Fogdán vagy háziörizetben. Ruja szökésben, körözik!! .. Szinte nincs olyan ország, ahol megkezde a one a működését, ne adott volna ki valamelyik pénzügyi hatóság konkrét riasztást, hogy a onecoin csalás.. Ha ez mind vissza lesz vonva akkor természetesen mondhatjuk, hogy lezárultak a vizsgálatok.. De egyenlőre nagyon de nagyon nem ott tartunk.. Nemtudom miről beszélsz egyáltalán.

2019. máj. 31. 07:41
 443/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Csak pislogok mint hal a szatyorban."

Ne pislogjál, hanem arra reagálj amikor bődületes nagy ostobaságokat írsz, én meg rávilágítok hogy újra saját magadnak mondtál ellen :DDDDDD Erre írj valamit mert elsiklasz ezek felett valamiért.. fáj az igazság én tudom...

"Egyszerűen nincs türelmem, kedvem mindenre reagálni, semmi értelme."

Pl a lényeges, hogyan hazudtolod meg saját magad részekre? :DDDDDDD Oh.. bocs hogy ez kellemetlen lehet :DDDDDDDDDDDD

"De lényeges dolgok felett semmi képp nem akarok átsiklani. Küldj magyar videót. Érdekel. Várom."

Akkor tedd meg kérlek hogy amikor szembesítelek azzal hogy saját magadnak mondasz ellen, akkor beismered és nem siklasz el felettük mert szerintem lényeges ha kiderül hogy ferdítesz,.. nagyzolsz,.. hazudsz,.. és hasraütés szerűen közölsz dolgokat úgy hogy azok neked tetszőek legyenek..... Jó? ;)))))))))))))))))

https://www.youtube.com/watch?v=YOAZlxrVR1g

Tessék.. Erre akkor most idézem amit írtál előzményként: "Nincs egy se a sok közül aki mai napig még kiáll a one mellet... Ha nemígy van mutass egyett..."

Vajon most mit fogsz írni?.. azt tuti nem, hogy bocs tévedtem, tényleg csak a levegőbe beszélek, igazából minden másban is csak a levegőbe beszélek de azt nem ismerem be, csak a nincs egyetlen videós beszólásom.. ja még azt se :DDDDDDD

Egy a sok közül. Arról nem tehetek ha ezeket nem nyitod meg csak azt ami ellene dobálja a sarat.. :DDDDDDDDDDDDDD De Magyarországon senki nem foglalkozik már vele :DDDDDDDDDD

"Előzetes=előzetes letartóztatás. Tehát le van tartóztatva. Ha valaki ellen semmilyen megalapozott gyanu/bizonyíték sincs az ellen nem rendel el a bíróság ilyen kényszerintézkedést."

Most már értem miért csak ingatlanos értékbecslő lettél.. joghoz meg hogy mikor van valaki előzertesben nem sok közöd van :DDDDDDDDDDDDDDD Mivel bizonyítékuk nincs, ezért a gyanú marad, az USA meg a világ pandúrját játsza, szeretik beleütni az orrukat mindenbe :DDDDDDD

"Ha meg úgy lenne már rég kihozták volna az ügyvédei és szabadlábon lenne."

Ahaha, a hálózatnak meg exponenciálisan kéne nőnie, meg nem úgy kéne a marketinget csinálnia, meg másképp sok minden mást is... Tuti focidrukker is vagy aki a tv elől kiabál hogy milyen bénák nem úgy kéne játszani :DDDDDDDDDDDDDDDD Mert az Európai vizsgálatok is 1 hónap alatt zárultak le... :DDDD Tengernyi ész szorlt beléd, kár hogy a só mind feloldotta és csak a lé maradt XDDDDDDDDD

"A meghallgatását valami oknál fogva elhalasztották. De fogalmunk sem lehet róla, hogy milyen vádalkuk, egyeszkedések mehetnek egy ilyen kaliberű ügyben.. mi miért történik.. ebben is késöbb látunk majd kicsit tisztábban."

Nah te öregem semmikor nem fogsz tisztán látni :DDDD Ahhoz kéne pár év rehab XDDDDDD

Valami ok.... Vajon mi lehet az? :DDDDDDDDDDDDDDDD Ha egyértelmű és biztos lenne a vád, akkor nem kellett volna egyből elítélni?.. Vagy.. netán kiderült hogy megint megszivatják magukat a média miatt? :DDDD

"Most ép az Ausztrál és Ruandai hatóságok közöltek figyelmeztetést, hogy a onecoin csalás.. Lassan nincs olyan ország ahol nemtörtént ilyen.."

Ez szuperjó hír, legalább itt is kiderül hogy követett el semmi bűnt a cég :DDD

"Abban természetesen igazad van (ha erre gondolsz), hogy az ártatlanság vélelme megilleti Őt is míg nincs jogerős itélet. De, hogy azt hajtogatod, hogy az összes vizsgálat rendre úgy zárult, hogy minden a legnagyobb rendben. STB.. Ennek ellenkezőjét nem én hanem az támasztja alá, hogy több vezető előzetes letartoztatásban."

Muti már... :DDDD De ha arra a 2-3 olaszra akik hálózatépítők, vagy 20-30 indiaira akik szintén hálózatépítők, valamint arra a pár balfácánra gondolsz akik szintén hálózatépítők voltak csak magasra jutottak és akiktől a cég amúgy is megszabadult mert nem azt csinálták amit a cég engedélyezett nekik,.. akkor .. tudod mit muti azokat is :DDDDDD

Az országokban indult vizsgálatok eredményei publikusak és megtekinthetőek.. A hited korlátoz :DDDDDD

"Fogdán vagy háziörizetben. Ruja szökésben, körözik!! .. "

Aham... Annyira szökésben van hogy közben működik a cég minden része,.. a testvérére bízta a saját munkáját és odalökte az USA-nak :DDDDDDDDDD Konstantin, meg aki Tübingenben végezte az egyetemet, annyira hülye volt hogy önként feláldozta magát és gondolta a sok Európai és Ázsiai meg Afrikai szereplés után hogy ha az USA nem jön ide végre letartóztatni miután elvileg már az egész világon nyilvánvaló hogy csalás, akkor ő megy oda :DDDDDDD Teccik érteni? :DDDDDDDDDDDDDDDD

"Szinte nincs olyan ország, ahol megkezde a one a működését, ne adott volna ki valamelyik pénzügyi hatóság konkrét riasztást, hogy a onecoin csalás.."

Olvasd majd el újra az MNB közleményét is ;))))) Gyanús, talán, lehet, olyan mintha,... mindez nagyon szépen megfogalmazva, de egyszer sem mondják ki hogy az ;))))))) szövegértelmezés.. Magyarországon ez manapság hiánycikk....

A riasztás meg nem egyenlő a betiltással... lássuk csak hol van betiltva meg bezárva meg minden... hm.. sehol.. :DDDDDDDDDDDDDDDD Jé, még Szófiában is a központban is minden OK. De fura... Jéé, még Németországban is megy, pedig a BaFin megmondta ő tuggya a tutit, aztat ő nem engedte.. jah.. de mégis.

"Ha ez mind vissza lesz vonva akkor természetesen mondhatjuk, hogy lezárultak a vizsgálatok.. De egyenlőre nagyon de nagyon nem ott tartunk.. Nemtudom miről beszélsz egyáltalán."

Kicsi ingatlanos aranyhal... Lezárultak :D Csak egy magadfajta hiszi azt, hogy 4 év alatt egy sem zárult még le... azokról hol van a hír hogy ha még vizsgálják akkor hogy halad? Mert egyelőre a folyamat ez: Működés -> Vizsgálat -> Működés :DDDDDDDDDDDD

Nem akarod tudni hogy miről beszélek egyáltalán, mert akkor kiderülne hogy súlyos agybaj van és olyan igazsággal kellene szembesülnöd amivel a kis értékbecslős agyad már nem tudna megbírkózni :DDDDDDDD

Asszem pár oldallal korábban is átsiklottál valami felett (2018 júniusi):

[link]

Tudod.. ez pl annak a vége amikor vertétek a nyálatok hogy a BaFin a BaFin :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Kell a hivatalos végzés is ? :DDDDDDDDDDDDDD Még a végén tényleg bekattansz azt akkor értékbecsülheted a szobákat az intézetben :DDDDDDDDDDDDDD

2019. máj. 31. 10:20
 444/1051 anonim ***** válasza:

Tényleg mutattál valakit. Jolvan akkor megint nyertél.. Legyen neked igazad... Magamat sem értem mit szenvedek veled ilyen marhaságon ennyit.

Egy biztos, a közeljövőben kell történnie céggel pozitív vagy negatív irányba elörelépés.. Majd akkor csevegünk még..

2019. máj. 31. 11:06
 445/1051 anonim ***** válasza:

[link]

Addig is lehet tippelni. Konstantin szerinted örizetben marad juni 6.at kovetoen vagy nem?

Ha következetes vagy akkor arra tippelsz, hogy nem. Én pedig, hogy igen... Meglátjuk...

2019. máj. 31. 11:14
 446/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Tényleg mutattál valakit. Jolvan akkor megint nyertél.. Legyen neked igazad... Magamat sem értem mit szenvedek veled ilyen marhaságon ennyit."

Ez nem olyan hogy egyszer nekem, egyszer neked,... folyamatosan ilyeneket írsz, ergo folyamatosan ferdítesz és hazudsz. Ez itt az igazság. Bepróbálkozol, nem jön be.. bepróbálkozol, nem jön be.. aztán már olyan aljas dolgokra kényszerülsz hogy valóban csak hasraütés szerűen közölsz valamit csakhogy úgy tűnjön mintha neked lenne igazad és felháborodsz hogy én nem fogadom el :) Ennyi vagy.

"Egy biztos, a közeljövőben kell történnie céggel pozitív vagy negatív irányba elörelépés.. Majd akkor csevegünk még.."

Elhiheted, hogy lesz pozitív is meg negatív is, mint most Duncan menesztése, mivel nagyon nem teljesítette a feladatát így aztán a cég megint csak megvált valakitől aki nem azt csinálta és úgy ahogy kell. A jó hír ebben az, hogy az időhúzásból megint cselekvés lesz :D Mint azt már sokszor írtam.. hátráltatni tudják.. megállítani nem.

" [link]

behindmlm... :DDDDDDDDDD Ez a legalja amit mutatni tudsz :DDDDDD Hadd ne másoljam be újra jó, hogy mi is a behindmlm, kik írják, mióta írják, stb.. :DDDDD Mint a neve is tükrözi.. ők az összes mlm-et fikázzák. Ezek szerint ők se tudnak különbséget tenni mlm és piramis között :DDDD

"Addig is lehet tippelni. Konstantin szerinted örizetben marad juni 6.at kovetoen vagy nem?"

Tippelni a tv előtt kell a meccsnél :DDD Rég rossz ha én tippekben bízom, te felőlem arra alapozol amire akarsz, csak akkor legyen világos ki mi szerint ír.. te tippek szerint én meg tények szerint :DDD

"Ha következetes vagy akkor arra tippelsz, hogy nem. Én pedig, hogy igen... Meglátjuk..."

Lehet nem tűnt fel, de az hogy Konstantin őrizetben van-e vagy sem, nem befolyásolja a cég működését, sem a folyamatokat. Akkor ha a bíróság tovább veri a rezet és június 6-án nem mond megint ítéletet hanem tovább húzza, az sem számít :DDDDD Hogy június 6-án vagy később de el fogják engedni, na ebben biztos vagyok. Hogy miért? Továbbra is azok miatt az infók miatt amiket én tudok közvetlenül, te meg hallasz innen-onnan, behindmlm és társaitól, vagy ha épp úgy tartja kedved akkor kitalációból :DDDDD

2019. máj. 31. 11:28
 447/1051 anonim ***** válasza:

""Fogdán vagy háziörizetben. Ruja szökésben, körözik!! .. "

Aham... Annyira szökésben van hogy közben működik a cég minden része,.."

Miért ne működne nélküle?

Te tényleg azt hiszed, hogy a szerverek mellett ott kellett eddig is ülnie, hogy működjenek a weblapok?

Megint olyasmi példát hoztál fel az áldoktor ruja mellett, aminek semmi köze az egészhez.

Legközelebb mivel fogsz érvelni?

Azzal, hogy ruját azért nem körözik, mert kék az ég???

Menthetetlenül ostoba és korlátolt vagy.

Szerintem sokan csak azért olvassák a kommentjeidet, hogy jókat röhöghessenek...

2019. máj. 31. 11:59
 448/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Te tényleg azt hiszed, hogy a szerverek mellett ott kellett eddig is ülnie, hogy működjenek a weblapok?"

Ennyire korlátolt te vagy, ne magadból indulj ki :DDDDDDDDDDDDDDD

"Megint olyasmi példát hoztál fel az áldoktor ruja mellett, aminek semmi köze az egészhez."

te meg folyamatosan olyanokat írsz aminek köze nincs a valósághoz, böfögsz valamit aztán amikor rákérdezek mi az alapja akkor pszichológiával takarózol, de ne aggódj, nincs elfelejtve hogy pár oldallal ezelőtt mekkorákat égtél :DDDDDDDD a pontozós kommentjeid a legjobbak XDDDDDDDDD Megint kisírtad magad?.... Gyógyszert bevetted? Megint odaengedtek a géphez? :DDDDDDDDDDDDDDDD

"Legközelebb mivel fogsz érvelni? Azzal, hogy ruját azért nem körözik, mert kék az ég???"

Összekeversz magaddal.. az ilyen érvelések meg a pszichológia rád jellemzők :DDDD

"Menthetetlenül ostoba és korlátolt vagy."

Neked még mindig legyen bőr a szádra húzva mert még annyi értelmes írásod sincs mint az ingatlanosnak :DDDDDDDDDDDDD Leléptél már? Vagy azt is csak viccből írtad? :DDDDDDD Még magadat as veszed komolyan :DDDDDDDDDDDDDD

"Szerintem sokan csak azért olvassák a kommentjeidet, hogy jókat röhöghessenek..."

Szerinted van bárki is akit ez érdekel? :DDDDDDDDDDDD Szereplési kényszered van hogy semmi értelmeset nem tudsz írni csak ostobázol meg románozol? Drámatagozatoska :DDDDDDDDDDDDDD

2019. máj. 31. 13:08
 449/1051 anonim ***** válasza:

Neked van szereplési kényszered, hiszen az itteni hozzászólások legalább fele a tiéd.

A kérdésre meg nem válaszoltál.

Szerinted azért nem körözhetik az áldoktor bolgárcigányt, mert még élnek a weblapok?

Ott kell ülnie a szerverek mellett, hogy működjenek, vagy mi?

2019. máj. 31. 19:42
 450/1051 anonim ***** válasza:

Ráadásul te rohansz ide mindig amikor emalit kapsz ha valaki hozzászól ehhez a kérdéshez...

Azért szoktam csak egy pontot tenni, hogy ideugráltassalak... :D

2019. máj. 31. 19:44
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!