Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
"Olvass már vissza hülyegyerek, hogy hányszor kaptatok bizonyítékot :DDDD De ha nem hiszitek el és nem tetszik az megint nem az én problémám :DDDDD"
Egyszer sem.
Ugyanis nem a mellébeszélés, sem az "úttörőbecsületszavamraesküszöm, hogy úgyvanahogyállítom" nem bizonyíték semmire.
Mindenkitől minden állítására kőkemény bizonyítékot követelsz, magad meg semmivel sem tudod bizonyítani, hogy egy OC-t is el tudtál valaha költeni.
Egyszerűen azt akarod, hogy simán higgyük el.
Akkor te is hidd el, amit mások állítanak.
Tudod, amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten...
"Itt a szájkaratét te csinálod de vagy annyira retard, hogy fel sem fogod. Léptem. ."
Lehet elkerülte a figyelmed amit neked írtam... azon kívül hogy folyton azt írod léptem azt mégse... neked ez örömet okoz hogy megírsz valamit amit utána nem tartasz be? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Apropo konkrétumok......
Megírnád akkor végre valahára..... tudod.. 4 mondat.. 5 perc.. mindenféle személyes adat nélkül mert nem kell hozzá.. mi is volt a folyamata az állítólagos "fiók" vásárlásnak? Még képpel se kell bizonyítani se semmi, csak a folyamat.... :DDDDDDDDDDDD
Na ki terel és beszél mellé kisgyerek... :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Tudom hogy genya vagyok amikor újra és újra az arcodba tolom a kínos valóságot hogy amivel engem vádolsz az valójában rád igaz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ne azt hogy léptem.. meg hogy.. léptem.. meg azt is hogy.. léptem... :DDD Ezt a rém egyszerű 4 mondatot írd meg hogy legalább alátámaszd hogy vettél egy... "fiókot"... :DDDDDDDDDDDDD Fiók.. ezen azóta röhögök.. mi ez bútorbolt? XDDDDDDDDDDDDDDDD
"Egyszerűen azt akarod, hogy simán higgyük el. Akkor te is hidd el, amit mások állítanak. Tudod, amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten..."
Nah most mondtad ki a lényeget :D nálatok ez hiten alapul, nálam meg tényeken. Én költöttem, nyaraltam, láttam élőben az vásárolt autó adásvételijét coinnal.. és pont nem érdekel hogy nem hiszitek el.. de nektek a hiten kívül semmi nincs.... fordulj vmi valláshoz ha az jobban bejön :DDDDDDD
Hogy fogadjam el más miben hisz, ha nem igaz amit mond? :DDDDDDDDDDD neked nagyon gáz felfogásod van .. akkor fogadd el a laposföldhívőket, a gyíkember hívőket, a kemtrél hívőket,...na ők tényleg nem tudják bizonyítani, akkor most fogadd el szépen amit mondanak... :DDD ilyen felfogással ne csodálkozzon senki hogy itt tartotok XDDDDDDDD
""Olvass már vissza hülyegyerek, hogy hányszor kaptatok bizonyítékot :DDDD De ha nem hiszitek el és nem tetszik az megint nem az én problémám :DDDDD""
"Egyszer sem."
Olvass már vissza hülyegyerek, legalább vedd a fáradtságot ha már leírsz valamit :DDDDDDDDD Tudom hogy lusta vagy de nagyon,.. meg agyatlan.... de olvasni azért csak tudsz, nem? :DDDDDDDD Na akkor olvassad szépen aztán majd utána írkáljad :DDDDDDDDDDDDDD Már jóval előtted meg lett válaszolva :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
gyé pé squad XDDDDDDDDDDDDDD
Fogás mi.... ami nem megy ne erőltessétek :DDDDDDDDDDDDDD
"Én költöttem, nyaraltam, láttam élőben az vásárolt autó adásvételijét coinnal.."
Aham...
Én meg helyből ugrok 50 méter magasra...
Nahát most nem írtad hogy "Léptem. ."
De hiába így is.. vmi hazugságot mindig írnod kell ;))))))))))))
A hazugságokat te írkálod és elvárod, hogy mindenki higgye el.
Nagyon ki lett mosva az agyad...
Léptem.
.
"A hazugságokat te írkálod és elvárod, hogy mindenki higgye el."
Nos.. én tudom hogy voltam, párom is tudja hogy volt. Akkor.. ezek szerint mégiscsak te hazudsz és a hited akadályoz :DDDDDDD De gratulálok a szüleidnek, ... elbuktak ugyan, de legalább megpróbálták, nem tehetnek érted már semmit :DDDDDDDDDD
Tévedsz hogy azt hiszed elvárom higgyétek el :D Elég ha mi tudjuk. Ennek tudatában vicces olvasni a kapálózásaitokat... :DDDDDDDD
"Léptem. ."
Dehogy léptél... :DDDDDDDDDD Ne fenyegess... úgyis visszajössz és írsz tovább hogy hazudok és nem hiszel nekem :DDDDDDDDD Ez ám az érvelés... XDDDDDDD ... úgyse bírod ki... ennyit se tudsz megtenni hogy a saját szavad betartsd.... :DDDDDDDDDDDDDD
"Nos.. én tudom hogy voltam, párom is tudja hogy volt. Akkor.. ezek szerint mégiscsak te hazudsz..."
Azosztigen!!!
Akkor most gyorsan el is kellene hinnünk?
xD xD xD
Amúgy briliáns levezetés.
Tehát én hazudok amikor nem hiszem el, hogy te el tudtad költeni a coinodat?
Ezen könnyesre röhögtem magam!!!
"Tehát én hazudok amikor nem hiszem el, hogy te el tudtad költeni a coinodat?
Ezen könnyesre röhögtem magam!!!"
Neked tényleg vmi nagyon nagy gubancod van a fejedben...
Ezt így átgondoltad mielőtt leírtad, hogy logika szempontból... atyaég miket beszélek :DDD logika XDDDDDDDDDDDDDDD Bocs bocs egy pillanatra megfeledkeztem magamról XDDDDDDDDDDDDDDD Nem akartalak logikával megvádolni XDDDDDDDD
Ha már hazugság.. eltekintve attól mennyire nem tud izgatni hogy elhiszed vagy nem amit mondok és hogy hitre építed fel a meggyőződésed :DDD Észrevetted? ez neked nagyobb izgalmat okoz mint nekem XDDDD Szóval ettől eltekintve...
Nem akarnád végre beismerni hogy lövésed sincs mi a "fiók" vásárlás menete és mit is kellene csinálnod vele kapcsolatban? :DDDDDDDDDDDDDDDD De nyugtass meg hogy tényleg nem egy bútorboltban "vetted a fiókod" XDDDDDDDDDDDDDDD
Erre tudom mi lesz a válaszod... vagyis.. nem tudom..
de biztos hazudok amikor megkérlek hogy írd le azt a 4 nagyon egyszerű mondatot amiből kiderülhetne hogy valóban megcsináltad.. ... .. csakhogy tudd.. iszonyat nehéz volt ezt a logikátlan mondatot összehozni, de hátha így egy nyelvet beszélünk majd :DDDDDD Ígérem jobban odafigyelek hogy amit mondok szemernyi logika se legyen benne XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nem lesz könnyű.. de kihívás elfogadva :DDDDDDDDDDDDDDDD
ja meg a végén tuti leírod hogy léptem. ja meg egy pont is lesz XDDDDDDDDDDDDDDDD Ahányszor leírtad abból már simán kijött volna az a 4 mondat XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sebaj... majd egy másik.. életben.. amiben talán.. kapsz egy kis.. értelmet is és nem csak jogokat :DDDD
Igazán kezdesz vicces lenni.
Egyre többet nevetek rajtad és a szánalmas erőlködéseiden!
Semmit sem bizonyítottál be eddig az állításaidból de mindenkit cseszegetsz, aki nem hiszi elneked.
Ugyanez fordítva meg úgy működik nálad, hogy ha valaki állít valamit, azt kapásból lehazugozod.
És még csak észre sem veszed mennyire köpönyegforgató vagy.
"Igazán kezdesz vicces lenni."
te beszélsz?... léptem.. léptem.. léptem... ..... léptem.... ....... léptem............ :D :D :D: D: :D :D :D: D: :D :D: D: D: :D :D :D :D: D: D: D :D :D
"Egyre többet nevetek rajtad és a szánalmas erőlködéseiden!"
Ki erőlködik? :DDDDDDDDDD Értelmezed is amit írok vagy drámatagozatos voltál? :DDDDDDDDDDDDDD Semennyire nem érdekel hogy te.. a többiek.. vagy bárki hitre alapozva mit gondol a témában :DDDDD Én tudom az igazat, az meg valahogy.. csöppet sem érdekel hogy te és a fajtád mit hisz el belőle vagy mit nem mert fájna az igazság. Tudod miért röhögök oldalakon keresztül?.. Mert értelmesen csak értelmes emberekkel beszélek.. veletek ez nem működik, marad a... röhögés :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Semmit sem bizonyítottál be eddig az állításaidból de mindenkit cseszegetsz, aki nem hiszi elneked."
Lássuk csak.. miket állítok.. azt hogy működik.. nézzük ti mit mondtok.. azt hogy nem működik... pont most néztem meg, minden oldal funkcionál, ezt mutattam és bizonyítottam.., coinok rendben, na ezt nem bizonyítottam mert semmi közötök hozzá mennyi van de neked elvileg van, szóval elvileg látnád,..., whitepaper továbbra is elérhető ezt is bizonyítottam, ... oh mi van még itt.. fejlesztések amiket hamarosan aktiválnak, dehát neked ezt tudnod kéne a hétfői hírlevelekből, nemigaz? :DDDDDDDD ... komplett újépítésű lakások coinért,... asszem a cég bizonyít helyettem is, ezért igazán hálás lehetek :) Szóval már itt is megdől az állításod, elég sok bizonyíték a rendelkezésedre állna,.. ha lenne "fiókod" :DDDDDDD Szóval miért is kellenék én hozzá hogy bizonyítékokat kapj? :DDDDDDDDD Jah hogy nincs is "fiókod"... az már más... viszont vissza kéne lapoznod ahol ott vannak a bizonyítékok... lusta vagy?.. nah látod ez is olyan amit pont lesz.rok :DDDDDDDDDDDDDDDDD vagy egyszerűen csak nem mersz visszaolvasni?... még a végén kiderül hogy gyáva is vagy... :DDDDDDDDDDDDDDD
"Ugyanez fordítva meg úgy működik nálad, hogy ha valaki állít valamit, azt kapásból lehazugozod."
Na most kapásból lehazugozlak, miután megadtam az esélyt hogy elmeséld... tudod.. azt a 4 mondatot... szóval nem kapásból mondtalak hazugnak kicsisügér :DDDDDDDD Aztán miután hebegtél habogtál, meg besértődve kijelentetted hogy én mekkora hazug vagyok, .. kijelentettem hogy az állításod, miszerint van coinod,.. "fiókod".. XDDD hogy megpróbáltál költeni de nem sikerült,... egy kitalált mese, mivel képtelen vagy 5 percben és 4 mondatban leírni, hogy is csináltad, illetve hogy mi volt a teendőd.. jah, emlékszem, még azt is hozzátettem, hogy az állításod szerint kb 2 mp után tudtam hogy nem igaz, mert kihagytál egy nagyon lényeges.. apróságot.. :D Szóval akkor mennyire is nevezhetlek hazugnak jogosan?.. asszem a szám amit keresek az a 100% :DDDDDDDDD
"És még csak észre sem veszed mennyire köpönyegforgató vagy."
... tisztában vagy a szó jelentésével?.. vagy befigyel a drámatagozat? :DDD Magyarázd már meg hogy szerinted hol forgatom a köpenyt :DDDDDDDDDD Segítsek?.. vagy megint írtál valamit a levegőbe aztán majd efelett is elsiklunk? :DDDDDDDDDDDD nem baj, legalább ezzel is húzhatlak :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nekem tetszik hogy egyre jobban lejáratod magad, mások hamarabb abbahagyják és legalább várnak egy pár napot, hetet mire újra folytatják :DDDDDDDD
Az a helyzet hogy annyi féleképp szét tudnálak szedni, szétalázni amivel kiderülne hogy még az oldal címét sem tudod ahol be kell lépni a "fiókodba" hogy a végén már azt se tudnád fiú vagy-e vagy lány... csak sajnálatból nem teszem, ahogy nem viccelünk és nem használjuk ki az értelmileg visszamaradott embereket :DDDDDDDDDDDDD Szóval szeretnél jobban belemenni? :DDDD Kis drámatagozatos XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Bölcsésznek tanultál csak onnan is kivágtak? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Azok se tudják mikor kell abbahagyni azt a végére úgy belebonyolódnak hogy már azt sem tudják mit hazudtak meg hogyan tereljenek csak hogy ne tűnjenek hülyének XDDDDDDD
Nah?.. léptél? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!