Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Mondtam már a saját véleményem. Egész addig fog "műkodni" míg a "cég" "mérlege" pozitív. Mimden piramisjátéknál így van. Amíg több a bevétel mint a kiadás működik. Egy olyat sem tudok mondani, aminek az oldalát valami hatóság kapcsolta volna le. Felelősségre vonások is szinte soha nem történnek.
Amíg megéri és van kit becsapni addig működnek ennyi.
A one sok szempontból tényleg zseniális ezen a téren. De jól látható a lassulás, rletartóztatásik, körözés, botrányok, a soha be nem tartott igéretek, sorolhatnám..
Ugandába, kambodzsába már nem lehet kihuzni annyi pénzt a zsebekből mint európába. De úgy látszik, annyit igen, hogy valaki(k)nek még megérje működtetni.
Kérdés, hogy honnan nézzük. Véleményem szerint a cég nem, hogy nem működik, hanem soha nem is működött. Legalábbis úgy nem ahogy azt ők kommunikálták úgy nem.
"Mondtam már a saját véleményem."
Eddig csak cikkeket linkeltél és közölted hogy amit én linkelek az nem bizonyít semmit ;)
"Mimden piramisjátéknál így van."
Piramisjátékoknál a központ egy kamu cím, kamu nevekkel és soha nem látott vezetőkkel, csak és kizárólag pénzzel szállhatsz be, valós termék nincs, ahogy igazi fogyasztók sem, a "jutalékod" végtelen mélységből kapod.
A Onecoin-nak Szófiában látogatható központja, több országban pedig irodája van ahova szintén be lehet menni, hús vér emberek dolgoznak. A vezető mindaddig nyilvánosan szerepelt és tartott előadásokat, még nekem is volt szerencsém élőben látni, amíg olyan halálos fenyegetéseket nem kapott (valljuk be van konkurencia mindkét oldalon, fiat pénz és cc valuták terén is) hogy az indokoltá tegye, főleg ha még egy kislánya is született közben. A céget pedig profikra bízta. A termék oktatás és soha senki nem kapott a csomagjához coint, vásárolni sem lehetett. Jah hogy megéri elindítani a folyamatot hogy legyen coin mert a megadott árfolyamon értéket lehetett vele vásárolni? Nem mellesleg minden tulajdonságában veri az eddigi összes CC-t?.. Lehet hogy akkor megéri a tanulás mellett a coint is megcsinálni, főleg ha még a termék árát le is vásárolhatod. Szerinted nincs benne logika?
Ennél a cégnél nem csak pénzzel tudsz elindulni ha úgy döntesz hogy "értékesítő" leszel, hanem ingyenes pozícióval is.
A piramisjátékban muszáj, kötelező új embereket bevonnod, mert a célod ott az hogy az általad betett pénz megtérüljön, vagy ha szerencsés vagy több legyen. Az MLM-ben mindenki fogyasztóként vásárol először és ha tetszik a termék meg az üzleti terv, értékesítővé válhatsz ami nem kötelező, mint minden boltban ahol terméket vagy szolgáltatást kínálnak. De ha elindítod a bányászati folyamatot és coinod van, akkor már felesleges embereket beszervezned, mert a coinokat levásárolhatod. De ha "értékesítőnek" állsz, akkor a jutalékod nem kapod végtelen mélységből.
Szóval akkor milyen piramisjáték így sokadszorra elmondva? ...
"Egy olyat sem tudok mondani, aminek az oldalát valami hatóság kapcsolta volna le. Felelősségre vonások is szinte soha nem történnek."
Érdekes.. itt nem csak számlaszámokat zároltak, fagyasztottak be majd oldottak fel, de szervereket, gépeket is lefoglaltak, majd adtak vissza. Miért adják vissza és oldják fel ha simlis lenne?.... Még mindig nem értem. A vizsgálatok eredményeire amikben mindben megállapították hogy nem átverés, valós a blokklánc és nem piramisjáték hanem legális MLM, egyik ország sem cáfolt rá, pedig elérhetőek. Ez megint rejtély...
"Amíg megéri és van kit becsapni addig működnek ennyi."
Szerintem meg az összes eddigi igazi piramisjátéknál amikor már forró a talaj pucolnak elfele és ezért maradnak károsultak, mert ők már nem tudnak új embereket szervezni. Itt meg minden egyes támadás után még mindig talpon vannak, előadásokat tartanak nem csak ott ahol mondod, nyilvánosan szerepelnek és mutatják hogy igen itt vagyunk.
"A one sok szempontból tényleg zseniális ezen a téren. De jól látható a lassulás, rletartóztatásik, körözés, botrányok, a soha be nem tartott igéretek, sorolhatnám.."
Akkor gondold át kicsit logikusan. Ha valami ennyire zseniális, komoly konkurencia nem csak a mai hagyományos fiat pénzrendszernek de a bitcoinnak is aminek már már szektás fanatikusai vannak, akkor talán érthető a sok támadás, nem? Ha van egy céged, ami elég zseniális és szépen halad majd minden lehetséges módon elkezdik lehúzni, támadni, összehangolt média támadásoknak vetik alá,... akkor nem lassulna az előrehaladásban? Na akkor szerintem az se semmi hogy csak lassul és nem kénytelen bezárni ezek miatt a kapuit. A letartóztatás nem letartóztatás, hanem kihallgatás, ami most van folyamatban ha Ignatovra gondolsz. Ha azokra a szerencsétlenekre gondolsz akik képtelenek voltak betartani a cég kéréseit és szabályait és olyasmit mondtak amit nem lett volna szabad és emiatt letartóztatták őket, az egyrészt rossz fényt vet a cégre és alapot ad a támadásoknak, másrészt az ő bajuk, nem sajnálja őket a cég sem.
Az ígéreteket pedig mindaddig betartották, volt hogy késéssel de minden megvolt, amíg nem kötötték meg a kezüket annyira, hogy a legfontosabb teendőket kelljen félretenni miattuk hogy újra és újra és újra tisztázzák. Ha megígérnéd hogy ma délután 5-re a Deák téren leszel, de leszívnák az üzemanyagot a kocsidból, kilyukasztanák a kerekeket, ellopnák a pénzed és az igazolványaid, majd egy székhez kötöznének valami kitalált ürüggyel, akkor lehet hogy késnél kicsit ;)))
"Ugandába, kambodzsába már nem lehet kihuzni annyi pénzt a zsebekből mint európába. De úgy látszik, annyit igen, hogy valaki(k)nek még megérje működtetni."
Egyrészt nem húz ki senki semmit más zsebéből, azt tiltja a cég minden egyes hétfői hírlevelében. Másrészt mint mondtam nem csak ott tartanak előadásokat.
"Kérdés, hogy honnan nézzük. Véleményem szerint a cég nem, hogy nem működik, hanem soha nem is működött. Legalábbis úgy nem ahogy azt ők kommunikálták úgy nem."
Ha soha nem is működött volna, akkor én sem tudtam volna elmenni párommal kétszer nyaralni, nem tudtam volna vásárolni sem, sőt, a jutalékomat se tudtam volna kiutalni. Nos akkor részedről ez csupán vélemény. Ha kívülről nézzük és csak a médiára támaszkodunk, akkor elhiszem hogy ezt gondolod. Ha innen nézzük bentről, akkor meg azt látni hogy a média félrevezet, elég sok oka van rá.
"."
Tudjuk hogy 1 ponttal szoktad jelezni az IQ-d pontszámát, 1 pont.. értjük, semmi baj, gyógyszered ma még nem vetted be, szólj egy ápolónak XDD
Haggyad már ezt az oktatást:DDD. Gyufáskatuját is árulhattak volna miliókért, azt is megvették volna mert a coin volt a lényeg és a jövőbeni meggazdagodás.
Ma miért nem kell már pl magyarországon senkibek az oktatás??
Na de nefárasszuk most megint egy kisideig egymást.. Majd ha lesz valami új +/-hír....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!