Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Szemfényvesztés. Olvasd már el.
2 fős szoba. 1 fő 100%one, a másik meg euroban tejel.. Vajon neki miért nem lehet oneban?. Miért fizet majdnem annyi ha a szálódánálnfoglalsz 2 főnek euroban, mint a ones fizetésnél csak a 2. nak?
A másiknál meg felhívják a figyelmet, hogy az élelmet ott kell megvenni. Csak átutalás vagy bankkártya. Azt miért nem lehet oneval fizetni?? Abba belakalkulájják a szoba árat ennyi.
Hány utat nyertünk régen. Egy időben divatos lehuzás volt. Ugyanez a szisztéma. A szállás ingyen volt, de vagy a kajat avgy a repjegyet, meg kellett veni, amibe persze benne volt a többi szépen.. És így is hányan örültek, hogy utat nyertek:D.. Ez ugyan az.
"Szemfényvesztés. "
De azért linkeljek ide satírozott számlát... :DDDDDDDDD Van úgy, hogy 1 nap nem mondasz saját magadnak ellent? :D
"2 fős szoba. 1 fő 100%one, a másik meg euroban tejel..
A másiknál meg felhívják a figyelmet, hogy az élelmet ott kell megvenni.
Csak átutalás vagy bankkártya. Azt miért nem lehet oneval fizetni?? Abba belakalkulájják a szoba árat ennyi."
.... neked szerintem saját magaddal van bajod :DDDDDDDDDD Mert amikor már minden baj, akkor az egyénnél keresendő a probléma forrása :DDDDDDDDDDD Más ami nem tetszik? :DDDDDDD Nem baj hogy meghazudtoltalak? :DDDDDDDDD
Mondom én.. ezt mondtam... leírtam szó szerint.. neked mindig van valami bajod amikor bizonyítékot kapsz :DDDDDDD
Hallod ezt írd meg nekik, hogy a szállodaigazgató nem ért az üzlethez :DDDDDDDDDD Meg akkor már milyen az is hogy csak a szállásért fogad el 100% coint :DDDDDDDDDDD Szólj az ingatlanosnak is hogy nem az ő elvárásai szerint mennek a dolgok :DDDDDDD Meg nem akkor kell csinálni valamit amikor a cég csinálja hanem amikor ő akarja :DDDDDDDDDDD
Igazából pont nem érdekel mennyi, mert még mindig nem vettem egy darab coint sem hanem kaptam ajándékba.. várj várj.. nem kaptam.. én döntöttem úgy, hogy kérem ajándékba :DDDDD .. ráadásul az akkori 4,5 euró helyett már 30-ért fogadják el... annyira rosszul jártunk hogy nemigaz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD coinonként 25 euró többlettel mekkorát bukunk most ha elmegyünk :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD üsse kő, legyen a két hetes ;)
"Hány utat nyertünk régen. Egy időben divatos lehuzás volt. Ugyanez a szisztéma. A szállás ingyen volt, de vagy a kajat avgy a repjegyet, meg kellett veni, amibe persze benne volt a többi szépen.. És így is hányan örültek, hogy utat nyertek:D.. Ez ugyan az."
Minek mentél ha tudtad hogy lehúzás? :DDDDD Nem erőszak a nyeremény :DDDDDDDD figyi.. hány utat nyertetek így?.. és hanyadik után jöttél rá hogy ez mennyire rossz és nem éri meg? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A repülőtársaságnál tudták, hogy nekik le kell tejelniük a repjegy árából a szállodának? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
figyi figyi.. a múltkor mi is elcsábultunk egy torkos csütörtökre egy étteremben.. amúgy be se mentünk volna de fele annyi volt minden... azt a végén tényleg fele annyit fizettünk.. a vacsora meg ráadásul finom is volt hogy a macska rúgja meg.. de olyan pórul jártunk nem hiszed el, mert egyébként még ennyit se fizettünk volna egy vacsoráért mert nem volt tervben hogy étterembe megyünk azt még mosogatni se kellett :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
.... szólj a dokinak hogy növelje a gyógyszer dózisod :DDDDDDDDDD
Találomra választottam egy szálodát.
A szoba ingyenes, a vendéglátási díj 66 euro, /fő / nap.
Tehát a 15 napra a onen felűl leperkálsz.
1980 eurot. Kb 630 ezret.
És arra is felhívja a figyelmet a leírás, hogy sezonon kívűli alap ár van feltüntetve. Erre még rájöhet.
Na akkor keressünk rá trivagon erre a a szállodára mondjuk oktoberben 15 napra.
Szoba félpanzióval. 590e.
De ha a delux szobát kéred vagy a superiort spa-val az is megáll 700 körül. .
Akkor mit fizettél te coinnal szerinted??? Ez egy régi trükk és ezt is megeszed...
Megint terelsz. Most az bizonyítottam, hogy a onen felűl annyi "étkezési hozzájárulást" fizetsz amennyiért a trivágon is megveheti bárki ugyanazt a szolgáltatást. Magyarán a onejaidat ki is dobhatnád, akkor is megkapnád ugyanazt. Azért mert semmit sem ér.
Úgy csinálsz mintha nem akarnád megérteni.
Ha konkrét bizonyítékot hozoknfel, akkor átcsapsz személyeskedésbe. Az ügy szempontjábol irreleváns, hogy én megendgedhetem e avagy nem.
Te a hirdetéssekkel próbáltad bizonyítani, hogy elkölthetőna coin. Valóban lekerűl a számládról, de nem azzalnfizetsz hanem euroval, ugyanúgy mint aki a trivagon foglal. Csak étkezési hozzájárulásnak hívják. Röhejes, hogy ezt megeszik még mai napig az emberek.
Nem köze sincs linket tettem be.
Ezt te:
Amiben ez található:
IMPORTANT NOTES:
To avoid misunderstanding, if you use the voucher it is a condition that you have to book and pay the minimum consumption (food) at the chosen hotel.
But anyway you are still saving money compared to a normal booking.
The prices you see on the hotel details are starting prices and the can vary, depending on the season. High season are more then low season. The exact price for your chosen travel date comes with the concrete offer based on your booking request.
Please also always have a look at the hotel details on the valid times for voucher bookings. Some hotels are not accepting the vouchers during the complete year.
Payments for the minimum consumption or any extras you may be want to book must always made by bank transfer. No credit card, Paypal or anything else possible.
If you ask why are hotels taking part of this program?
Hotels never be booked complete the whole year, in the average they always have free rooms, specially in low season times.
This program gives them the possibility to get new customers, to earn some small amount on the food, to advertise their hotel, service, food and utilities and to hope that you come back a second or more times or that you recommend this hotel to your friends.
It is like a big advertisement from the hotels.
A szállodákat itt találod ahol a kupont beválthatod: [link]
És mindnél le van írva a minimális étkezési hozzájárulás (szezontól függően nőhet is).
Vágod már kicsirigó, hogy mi a bökkenő?
Ha nem akkor nagyon sajnállak.
Keressek neked másik példát is? Válassz te egy szállodát. És megmutatom, hogy amíg te kifizetsz 53.57 onet (ami szerinted 400eurot ér) valamiért + az étkezési hozzájárulást, tehát 400+x eurot, addig én ugyanazért csak x et.
Nagyon nagy ajánlat:D
Ha 53.57one+x=x el akkor kérlek számold ki, hogy mennyit ér 1 one...
"Megint terelsz."
Mi vagyok én, juhász? :DDDDDDDDDDDDDDDD
"Most az bizonyítottam, hogy a onen felűl annyi "étkezési hozzájárulást" fizetsz amennyiért a trivágon is megveheti bárki ugyanazt a szolgáltatást."
Bizonyítottad?... Hogyan?.. Mivel? :DDDDDDDDDDDDDDD
Ezt pontosan hogyan számoltad ki? Érdekelne minden rendelkezésedre álló ár ami alapján erre a következtetésre jutottál, hogy mennyit kell még one-on felül fizetnem egy olyan helyre hivatkozva aminek köze sincs az én ügyemhez :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Magyarán a onejaidat ki is dobhatnád, akkor is megkapnád ugyanazt. Azért mert semmit sem ér."
Érdekes.. amiket mutattam ott 30 eurót ér 1 coin.... nem tudtam hogy 30 euró az semmi :DDDDDDDDDDDDDD Nem baj ha nem dobom ki őket hanem inkább elnyaraljuk? :DDDDDDDDDDDDD
"Úgy csinálsz mintha nem akarnád megérteni."
Mégis mit? Hogy fáj nektek hogy próbáljátok bizonygatni hogy szemfényvesztés, hogy nem ér semmit, mi meg közben használjuk és nyaralunk?.... Igen tudom ezt már jópár oldallal ezelőtt is megbeszéltük :DDDDDDDDDDDDDDDD
"Ha konkrét bizonyítékot hozoknfel, akkor átcsapsz személyeskedésbe."
Öö.. nem emlékszem konkrét bizonyítékra.. hasraütésekre emlékszem.. mint ahogy most is a számolásodnál aminek köze nincs ezekhez az ajánlatokhoz.. tudod,.. ahogy a mindennapi munkádat is végzed.. találomra, hasraütve :DDDD Csak hogy legyen benne személyeskedés :DDDDDDDDDDDDD
Azt amikor megkérdem pontosan hogy is jött ki ez meg az, vagy honnan tudod hogy nem annyi a taglétszám?.. akkor kapkodtok jobbra, balra, aztán már ki emlékszik arra hogy olyat mondtatok... :DDDDDDDDDDDD vagy linkelsz egy tök más ajánlatot aminek még hírből sincs köze a one-hoz... profi :DDDDDDDDDDDD
"Az ügy szempontjábol irreleváns, hogy én megendgedhetem e avagy nem."
Pedig egyelőre azt érzem, hogy ha kiderül hogy ingyen van a szállásunk és tényleg csak kaját kell fizetni, akkor olyan ide nem illő 700ezres példát hozol fel, csakhogy mondj vmi nagyot hogy lesek hogy ennek meg mi köze ehhez... :DDD Logikusan nem kapcsolódik,... a témához se,... akkor csak vmi más oka lehet :DDDDDDDDDD
Az ügy szempontjából tehát a kommented irreleváns.. egy nulla... :DDDDDDD
"Te a hirdetéssekkel próbáltad bizonyítani, hogy elkölthetőna coin."
Mert amikor azt mondtad hogy semmi értelmes nincs fent nem hogy 100% coinért, akkor is vmi bajod volt amikor kapásból mutattam párat.. úgy.. random keresve... Ráadásul el is költöttük.. amit nem hisztek el.. de ez meg pont nem izgat... az ajánlatok amiket mutattam aktuálisak, van ahol már több mint 200 kupon fogyott,... 100% coinért adják,... mondom, nektek semmi sem jó :DDDDDDDDDDDDDD
"Valóban lekerűl a számládról, de nem azzalnfizetsz hanem euroval, ugyanúgy mint aki a trivagon foglal. "
.... mondja ezt az akinek coinja sincs és soha nem vásárolt a DealShakeren :DDDDDDDDDDDDDDDDD Ezt komolyan, melyik ujjadból szopikáltad? :DDDDDDDDDDDDD De tényleg, ez honnan jött? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tényleg ennyire nagyon fáj az igazság? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Csak étkezési hozzájárulásnak hívják. Röhejes, hogy ezt megeszik még mai napig az emberek."
Tényleg nagyon kellemetlenül érzem magam... a medence partján koktélt szürcsölve tudván hogy ingyen van a 2 hét szállásunk és csak kajára kell eurót vinnem amit meg Revoluttal váltok hogy még kezelési költség se legyen,.. gondolunk majd rátok... ... de ha lehet inkább nem... jól akarjuk érezni magunkat és nem arra gondolni hogy ti nem mehettek :DDDDDDDDDDDDDDDD
Hogy miből gondolom hogy nem engedhetitek meg?.. a reakciókból.. nekünk, akik elég gyakran megyünk hotelbe sose azon jár a fejünk hogy mennyire lehúznak hanem hogy jól érezzük magunkat és szolgáltatásokat veszünk igénybe, semmire sincs gondunk.... ti meg akik nem mentek azon hőzöngtök, hogy mennyire kirabolják a vendégeket a szállodák..... :DDDDDDDDDDDDDDDDD Nah.. kinek a szálloda kinek a kemping... jó az is, nem mondtam hogy nem az....
jah.. a fenébe is, elvárják hogy ha már ott vagyunk ott is együnk..
"But anyway you are still saving money compared to a normal booking."
Úgy látszik mégse én vagyok a hülye :DDDDDDDDDDD
Direkt értetlenkedsz.
Te linkelted. Ott van a szállodáknál, hogy mennyi az étkezési hozzájárulás. Oda van írva!!
Azt montad, higy tisztán coinért lehet nyaralni, holott nem így van.
Most mellébeszélsz. A lényeget mégegyszer.
Fizetsz 54 onet és az étkezési hozzájárulást. Amikor máshol az étkezési hozzájárulás áráért is megveheted ugyanazt one nélkűl. A szállodánál fosnak az értéktelen onera. Ez csak nektek tagoknak egy újabb szemfényvesztés mint a klarev autói.
De nem próbálom tovább megmagyarázni.
Jól látod, sose megyek szállodába. Nem azért mert nem engedhetem meg magamnak. Hanem mert ostoba prolikkal van tele akik koktélal feszengenek a medence partján mint te. Kizárólag különálló házat bérelek, privát medencével, ahol véletlenűl sincsenek ilyenek.
" [link]
Nekem csak pl ilyenekre fussa amig te feszengsz a prolik között meg ültök a pezsgőfürdöben a nyigdíjjas németekkel mint a heringek :D"
Lássuk csak.. kicsire nem adunk.. csúcsszezon...
"Június 30-tól augusztus 25-ig... "
(de rossz hogy időhöz van kötve és nem süt egész évben a nap 25-30 fokkal... akár télen is... hősugárzót sem adnak olyankor...)
"130.000 Ft/ház/éj/16 főig"
"Kizárólag különálló házat bérelek, privát medencével"
Fürdesz te csak nem úgy ahogy mondod... inkább be-fürdesz XDDDDDDDDD
Oh.. sehol nem látom hogy a kaját tartalmazná-e az ár.. hallod.. átvernek... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Linkeljél még valamit :DDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!