Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯
 501/1051 anonim ***** válasza:

Sosem látjuk többet ezt a majmot.

Nem meri többé idetolni az arcát.

A viselkedése tipikus...

2019. jún. 29. 13:26
 502/1051 Mittudomain ***** válasza:

Én meg az egyik felmenődet láttam tegnap este szürkület után az úton.. biztos stoppolt... :D Tipikus fajtád féle viselkedés ;)

Behindmlm meg társai?.. már megint? :D Majd szóljatok ha ennél többre vagytok képesek, addig is hadd élvezzük tovább a nyarat :D

Jah igen.. megvettük a 2 hetes kupont.. 2 főre.. 100% coinért :D A maradékot meg ami a fele kifizetjük hagyományos módon :D ;)

2019. jún. 29. 15:02
 503/1051 anonim ***** válasza:

Csomo hivatkozast találsz hivatalos iratokra.

Jó nyaralast. Legalább boldog hul*e vagy. Aki örül magának és az "ingyen" nyaralásnak. Azt gondolom neked tényleg megérte oneba fektetni. :D

2019. jún. 29. 15:09
 504/1051 Mittudomain ***** válasza:

Én is küldtem rengeteg hivatkozást hivatalos iratokra, de az nektek meg nem jó :D Nos akkor amellett hogy ti linkelgettek hogy nem működik és elkölthetetlen meg mittomén, vicces tényleg költeni és nyaralni menni coinért :D Valóban boldogok vagyunk hogy olyan pénzt költünk amit ingyen kaptunk ;)

Neked meg jó szórakozást a privát medencés de 16 férőhelyes magán bungalós ebben sincs benne a kaja meg az utazás nyaralásodhoz olyan pénzért,.. amiért még meg is kellett dolgoznod ;) Ennek tudatában így még édesebb a nyaralásunk ;)

2019. jún. 30. 13:29
 505/1051 anonim ***** válasza:

"Jah igen.. megvettük a 2 hetes kupont.. 2 főre.. 100% coinért :D A maradékot meg ami a fele kifizetjük hagyományos módon :D ;)"

Az én seggem meg zenegép...

2019. jún. 30. 16:28
 506/1051 Mittudomain ***** válasza:

Ahogy érzed... ;))

Tedd fel akkor jófogásra, de ne lepődj meg ha nem csak érmét akarnak majd belenyomni ;))

2019. jún. 30. 16:36
 507/1051 anonim ***** válasza:

Elmagyarázim megint. A közgáz diomáddal illene megérteni.

Te pont annyit fizetsz csak a kajára mint más a kajára+szállásra.

Tehát ha te elhiszed, hogy a one 30 eurot ér akkor minden egyes onet lehúznak rólad amit kifizetsz pluszba, hisz anélkűl is megúsznád ugyanazt a nyaralást/szoláltatást ugyanannyi euróból mint oneval.

Persze nem ér semmit. A szállodák ezzel tisztában vannak és fo*nak rá mint mondtam. Nekik aztán mindegy, hogy a vendég fizet e onet vagy nem. Ők ugyanannyi eurót szednek be tőled is mint a mennyit tőlem szednének be ugyanazért. Csak te kaja hozzájárulást fizetsz más meg szállást félpanzióval.

De a lényeg, hogy te is és Ők is boldogok:D

Ez pont olyan mint amikor balck fridayen megveszed az 50%al leárazott tv-t amit előző nap 100%al feláraztak.. De annak is, ugyanúgy örülnek a buta emberek, mint te most az "ingyen" nyaralásodnak. Ilyenekkel szürcsölgetet a koktélod a medence szélén.. Érezd jól magad:D

2019. jún. 30. 17:50
 508/1051 anonim ***** válasza:

Pontosan így van.

Kicsit lesarkítva:

A dohányboltban 1000Ft egy doboz cigaretta.

Adnak ingyen is cigarettát, de ahhoz kötelezően meg kell venni egy öngyújtót is, aminek az ára 1100Ft.

Ennyi a lényeg...

2019. júl. 1. 08:58
 509/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Elmagyarázim megint."

Mit? Hogy próbálsz valamit belemagyarázni akkor amikor gőzöd nincs az egészről? :D A példáitokkal igazoljátok mennyire nem vágjátok a témát és csak próbálkoztok úgy beállítani ahogy nektek tetszik :D Ti, akiknek egy coinotok sincs próbáljátok magyarázni a bizonyítványt?... Ez mekkora :D

Azt próbáljátok meg elmagyarázni, hogy én aki használja a coint, költi, aki egy petákot nem fizetett érte, mennyire rosszul jár? :D Értem én az irigységet, bevallom ennyi hülyeség után amit leírtok még élvezem is, de attól én még ugyanúgy elköltöttem az ingyen kapott coinjaim egy részét 2 hetes 2 fős nyaralásra :D .. ráadásul még maradt is bőven..

Írjátok még hogy mennyire rossz nekem, mennyire pórul jártam hogy olyan pénzt költök amiért meg se kellett dolgoznom :D Nyaralni meg amúgy is elmennénk nagyokosok.. akkor már hadd költsem a saját pénzem úgy hogy coin is van benne, pontosan fele annyit fizetve mintha csak euróval fizetnénk, jó? Megengeditek? :D Ti meg pancsoljatok tovább a kerti felfújhatóban... :D Már ha van kertetek.. De egy lavort is meg lehet tölteni vízzel, az is jó komment írkálás közben :D

2019. júl. 1. 09:24
 510/1051 anonim ***** válasza:

Már megint ezzel jössz. Miért kellene benne lennem? A kupon leírásnál, ott van, hogy rá kell fizetni, a szállodáknál pedig, hogy mennyit. Miért kellene "benne lennnem, hogy összetudjam szorozni/adni??

Konkrét példákkal levezettem, mondtam, hogy bökj rá te egy szállodára és azzal is megteszem.

Magával a nyaralással nem jársz rosszúl, azt nem mondtam. Csak annyit, hogy ugyanannyi eurót fizetsz te is mint az aki nincs benne és nem vesz kupont.

Lényegében a kuponért letett onet bukod, mivel annélkűl is nyaralhatnál ugyanott, ugfyanannyiért.

De akkor miértelme megvenni a kupunt?:D Ha valóban hiszel a one-ban, azt pár év múlva egy teslára is költhetted volna.

Ha ezek a szállodák valóban elfogadnának one-t akkor mindent fizethetnél azzal. De nem fogadják el, a kuponosokkal ugyanazt az összeget kifizettetik mint a nem kuponosokkal. Mert Őket nem lehet megvezetni mint akiket te megvezettél. Pontosan tudják, hogy a ONE nem ér semmit. És pontossan ennyibe is számolják be.

Tényleg költhető a coin, csak éppenséggel semmit sem kapsz cserébe...szuper:D

Teljesen átlátszó az egész. És tudom, hogy érted te is, annyira nem vagy ostoba gyerek még akkor sem ha nem vagy közgazdász.. De a büszkeséged nem engedi beismerni, hogy ez a nyaralós kupon, megint nem másra szolgál, mint, hogy újabb gondolkodni nem tudó áldozatokat gyűjtsenek.

2019. júl. 1. 10:09
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!