Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Állítólag érdekes részek jönnek még. Érdemes hallgatgatni ha az utazások között lesz rá időd:D
Már vártam mikor linkeled be :D
Figyi mi van még itt:
Az a csatorna amelyiknek egyelőre több cikke, adása van a lapos földről mint erről,... az továbbra is csak egy... média :D Nyugodj meg, már rég elindult ellenük a betiltatás mert több pontban sért jogokat ;) Jah hogy ennek ellenére még mindig működik a Onecoin, DealShaker, OneLife?.. Oh.. Sebaj majd egyszer tényleg behozod a lemaradást. Addig is nézegesd ezt ;)
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=z9sqPSkzC9s
Hm mi van a végén... :D
Oh még ez is...
https://www.youtube.com/watch?v=cO7gOlVU2HE&feature=em-uploa..
Fogadjunk a Magyarországi DealShaker franchise folyamatban létéről sem hallottál.. mert nem vagy feliratkozva a hírlevélre :D
Majd két utazás között áldozok egy mosolyt arra is hogy eszembe jutsz ;)
Láttam már! Jól megtervezett marketing része ez is, amit 5 éve tolnak és még mindig megeszik... Most kell még csomagot venni gyorsan.... Indul az exchange:D Most már tényleg a final, final, last minutba van a folyamat.
Eurora tudod már váltani te vagy bármelyik tag (pl aki negyedmilió eurót tolt bele a családjával.. szép kis tandíj) a hivatalos árfolyamon? Be tudsz menni egy kereskedésbe ahol tisztán coinért vehetsz autót?.. NEM és NEM.. Tudom, tudom hamarosan:) Csak győzzem kivárni..
Igor Krnic-nek is egyre kellemetlenebb lettek ahozzászolások. Bezárta a onecoin-databesa-t.
Jose Gordo többed magával is pont most a nagy finish elött húzta fel a nyulcipőt.
"5 éve tolják az exchange platform marketingjét.. negyedmillió euró betolása... láttad már.."
de hírlevélre még mindig nem iratkoztál fel.. :D Nagyon egyszerű tudni hogy kamuzol, de nem értelek.. legalább tényleg képben lennél és akkor jobban tudnál ferdíteni is.. minőségi ugrás lenne, sokkal hihetőbbé válhatna a kamuzásod egy laikus számára :D Csak tipp.. :D
Tudod melyik elmezavarra utal a végletekben gondolkodás és a kényszeres hazudozás? :) Nem lennék a helyedben.. Az egyik legrosszabb, pont a velőállományt érinti... Nem hogy egyedül de még segítséggel is irtó macerás kigyógyulni belőle, már csak azért is mert akinek van az tagad és támad hogy neki nincs ilyenje miközben nagyon okosnak hiszi magát. Szegénykém.
Komoly önértékelési zavarod is lehet.. Ez az elmezavar, mármint a velőállományi különösen veszélyes, az érintett kicselezi, csalfa hazug módon letagadja a cselekedeteit, még magának is hazudik, csak nem veszi magát észre. A tettei attól még bizonyíthatóak.
Hányszor is írtál hazugságokat? Hányszor is bizonyítottam hogy saját magadnak is ellent mondasz? Hányszor próbáltad kicselezni hogy nem is úgy van? :D Valahol azért próbállak sajnálni, de leginkább vicces látni ahogy folyamatosan lejáratod magad.. Amit persze tagadsz mert komoly önértékelés letörésed van és az ilyenek felvágnak, nagyzolnak, ferdítenek, csakhogy úgy tűnjön mintha nem is lennének.. .. kevesebbek :D
Amit pár éve linkeltél hogy na most vége?.. Amit pár hónapja linkeltél hogy na most vége?.. Amit most linkeltél hogy na most vége,... Érzed hogy inkább te vagy az aki vár valamire de sosem fog bekövetkezni? :D Ne add fel.. linkelgess bátran tovább, mi meg tovább utazgatunk ;)
Szólj ha a bbc hatására most már tényleg mindjárt.. már huhuu nagyon közel a bezárás meg a vége.. :D De most már 5 éve marketingeled hogy kész vége bebukott, most már tényleg a finishben van hogy összeomoljon :DD te várjál tovább, mi meg addig is hasznosan és kellemesebben töltjük az időt.. DealShaker ajánlatoktól függ hogy hol :D
Elsem kezdődött, olyan aminek vége lehetne. Egy nagy mese van amit egyre kevesebben de még mindig akad aki elhiszi. Ha erre gondolsz akkor sosem lesz vége valóban, mert te mindig el fogod hinni.
A dealshakeres utazás kupon ajánlataid ilyenek:
Te vagy a fogadós a onelife meg a Terence Hill:) Jól átvagy bas#va és mégörülsz is neki:)
Értem :D Se ingyenes regisztrációd, se hírlevél feliratkozásod, se coinod, se vásárlási tapasztalatod, ... mégis felvágsz hogy nem működik és sosem működött.. Bár volt amikor azt mondtad hogy oké, a vásárlás működik.. de most meg megint nem.. igazolva érzem magam, már ami az elmezavarodat illeti :D
*** Azért ügye nem haragszol ha a 3 eurót ért coinokból - amikhez pár éve hozzájutottam mert én akartam és nem vettem őket - amik ma 30 eurót érnek utazgatunk meg nyaralgatunk, szolgáltatásokat veszünk igénybe? :D Matekozzál kicsit :D ***
Neked mint kívülállónak... ... most eszembe jutott a vicc hogy mi a véleményed az intelligenciáról :D Nah.. neked mint kívülállónak.. kéne elhinnem.. ezek után.. hogy nem is mentünk el nyaralni sőt.. úgy hogy el se mentünk még jól át is vertek mert többet fizettünk?.. Király vagy :D Egy intézetben legalábbis biztos az vagy... :D
nah.. szóljál ha már tényleg finishben van hogy bezár a bazár.. már már tényleg már mindjárt figyelj most.. nem.. akkor most... :D Addig meg.. kellemes elmebajt és ha válasz kell.. lásd 2. bekezdés ebben a hozzászólásomban ;) Ki is jelöltem neked el ne téveszd :D
Akkor drágán vetted mert még mindig (vagy nemrégen) power packal 0.5euroért lehetett vagy lehet hozzájutni a 30 euros coinhoz. Nagyon hihető, hogy házakat meg autókat adtak érte 25-30 euron elszámolva amikor 0.5ért lehet hozzájutni..Vagy ha így volt akkor ezek mind olyan eszes kereskedők lehettek mint te:D
Szolni fogok neaggódj.
"Akkor drágán vetted mert még mindig (vagy nemrégen) power packal 0.5euroért lehetett"
Nos.. szövegértelmezés.. de mit is várok....
1. Nem vettem, hanem hozzájutottam. Venni a mai napig nem lehet Onecoint. Mint ahogy azt már nagyon nagyon sok oldallal és pár évvel ezelőtt is mondtam. Az információ ezek szerint a szemedtől az agyadig több évbe kerül mire eljut. Remélem nem szoktál autót vezetni...
2. Az árfolyam volt 3 euró, amikor hozzájutottam, vagyis 3,35 ha nagyon pontos akarok lenni. A splitek miatt kevesebbért jutottam hozzá mint ami az árfolyama volt, de ilyen mélységekbe hiába megyek bele mert nem érted és amit nem értesz azt elferdíted. Lásd önértékeléssel kapcsolatos velőállományi elmegond amit fentebb leírtam.
3. power pack-el sem vehettél coint, azt meg hogy átszámolva mennyiért jutottál mégis hozzá, most nem fogom neked megnézni, de téged ismerve ez is ferdítve van.
"Nagyon hihető, hogy házakat meg autókat adtak érte 25-30 euron elszámolva amikor 0.5ért lehet hozzájutni.."
A piac jelenleg 30 euróért fogadja el. Hogy mekkora összegre tudod visszaszámolni azt amennyiért hozzájutottál, az más kérdés. Ha ennyi amennyiért elfogadják akkor ennyi. Ha én átszámolva 10 forintért jutok hozzá 1 liter benzinhez miközben a piacon 380 forint,.. akkor nem adhatom sem 200 forintért sem 600-ért.. direkt kis számokat írok mert neked kell magyarázni.
Na menjél matekolni, mi meg megyünk utazgatni, biztos ami biztos, ki tudja meddig lehet ;) Meg tényleg szóljál ha már bezárt és tönkrement a cég meg mindenkit elítéltek és már költeni sem lehet.. nehogy lemaradjak véletlenül :D De figyi.. tényleg elég ha csak megírod hogy már nem lehet költeni, a linkelgetős ijesztgetések már hatástalanok :D
Jó félreértettem. De megint alényeg fekett átsiklasz.
Na most akkor, álljunk másképp a dolgokhoz. Nem állítok semmit, hanem kérdezlek mint laikus, hozzánemértő, téged mint onecoin tulajdonos kögazdászt. Próbálj meg személyeskedés, nélkűl tényszerűen válaszolni..
Feltételezzük, hogy valósak voltak az autós dealek, ahogy állítod. Ha a klarev mondjuk vett a gyártótol 50ezer euroért egy autót és eladja 100% haszonnal, (ennél jóval kisebb az árrés egy autókereskedőnél de legyen ennyi.) akkor abból bejön 100e euronnyi oneja. 30 as árfolyammal. Így 3333ONE üti a markát. Tehát 50e EUR-ból csinál 3333 ONE-t. Jól számolok?
De ha vásárolt volna 50e euroé egy power packot (kb annyi volt [link] ) abban az esetben 100. 000 one ütötte volna a markát. (kb, párezren ne cicózunk).. Jól mondom?.. Vagy nem így van?
Ha így van, akkor az a kérdésem, hogy vajon miért éri meg neki 30 autóba bepörgetni 1.500.000 milió eurót, ha ugyanazt az eredményt elérhette volna 50.000 euro befektetéssel egy egyszerű csomagvásárlással?
sőt, lehet hogy sokat mondtam a 0.5el,
de maradjunk annál.. épp elégé világos úgy is a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!