Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯
 581/1051 anonim ***** válasza:

"Attól függetlenül.. hogy próbáltad védeni magad.. hogy nem is volt szó befektetőkről.. most meg azt írod a befektetők.."

Neked abból áll az összes érved, hogy kiforgatod az emberek szavait.

1. A CIKKben bankárokról van szó, nem a onecoinba befektetókről. Persze azok pénzének tisztára mosása a téma.

Mindenki, aki onecoint vett, az befektetésként tekintett rá. Senkinek nem az volt az álma, hogy egy webáruházban költse el csupa olyan kacatot megvéve, amire semmi szüksége sincs.

Ezeknek az embereknek azt ígérték, hogy a oncoinjaik rengeteg FIAT pénzt fognak érni, úgyhogy minél többet vegyen mindenki.

Ezek várnak az exchange-re, ami persze sohasem fog megtörténni. A kacatsékeren a nagyértékű, tisztán ONE-ért kapható dolgok adásvételének létrejötte az exchange függvénye. Csak akkor fogják annyiért eladni az eladók, ha már majd át lehet váltani dollárra, euróra.

Persze ha kifizetted a kupont akkor bizonyos határidőn belül ki kell fizetni a maradék eurót vagy dollárt is de a cuccot nem kapod meg addig, amíg nincs exchange.

És te ezt nevezed hatalmas üzletnek.

Hát barátom... neked pont annyi eszed van, amennyi az én seggembe beleszorult.

Évek elmúltával is pont ugyanitt és ugyanígy fogod védeni a csalókat, mert változni nem fog semmi.

2019. okt. 5. 13:23
 582/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Neked abból áll az összes érved, hogy kiforgatod az emberek szavait."

LOL :D

"1. A CIKKben bankárokról van szó, nem a onecoinba befektetókről. Persze azok pénzének tisztára mosása a téma."

Ekkora vakfoltot kisapám.. :D Nem kiforgatom, hanem szembesítelek :D Csakhát az igazság fáj.. de ekkora ferdítéseket amiket levágsz.. és a vicc hogy még el is hiszed :D

Figyelj jól :D Még egyszer tanúsíthatod hogy mekkora fácán vagy :D Nem a jobbik fajta ha érted hanem a bal :D

CIKK amit linkeltél: "állítólag 300 millió dollárt mostak tisztára, gyaníthatóan a lóvá tett befektetők pénzét."

Amit te írtál: "Szó sincs a cikkben befektetőkről."

Ez után még reagálnom kéne bármire is amit írsz? :D Másoljam be még egyszer? :D Kiforgatom a szavaid.. ekkora jókat sosem röhögtem még :D

"Mindenki, aki onecoint vett, az befektetésként tekintett rá."

SOHA nem lehetett coint venni. Értem én hogy ezt szeretnéd még mindig beállítani és nem jut el a kis agyadig vagy vmeddig ami a helyén van, de nem megy, mert nem lehetett coint venni :D

Mutasd meg ezt is, ha bármelyik oktatási csomagnál azt írja a cég hogy mennyi coint veszel vele,.. akkor bocsánatot kérek :D De mivel ilyen nem létezik, ezért.. nem csak hülye vagy hanem szorgalmas is.. a legrosszabb fajta..

Nos én nem tudok más nevében nyilatkozni, viszont gratulálok annak aki úgy gondolta hogy coint vesz, vagy befektet, miután meghallgatta Dr. Ruja-t :) Mert ott se profitról, se befektetésről se gyors meggazdagodásról nem volt szó :)

"Ezeknek az embereknek azt ígérték, hogy a oncoinjaik rengeteg FIAT pénzt fognak érni, úgyhogy minél többet vegyen mindenki."

Még 1x megkérlek és ha nem teszed akkor elhasaltál: Mutasd már meg.. azt az egyetlenegy videót,.. kijelentést Dr. Ruja-tól.. a cég alapítójától.. ahol ezt ígérte :D Gyerünk.. lássam :D Mi lesz? :D Ezeket amúgy honnan szeded? A seggedből? :D Túl sok minden fér bele.. valaki kitágította?...

"Persze ha kifizetted a kupont akkor bizonyos határidőn belül ki kell fizetni a maradék eurót vagy dollárt is de a cuccot nem kapod meg addig, amíg nincs exchange."

100% elfogadásnál egy nyaralásnál milyen plusz eurót kell kifizetnem? Neked elmentek hazulról? :D

"És te ezt nevezed hatalmas üzletnek."

SOHA nem neveztem üzletnek :) Vagy igen? Mutasd meg ezt is. Nem tudod? Mert akkorákat hazudsz hogy már nem bírja a plafon.

"Hát barátom... neked pont annyi eszed van, amennyi az én seggembe beleszorult."

Tényleg gyanúsan túl sokszor emlegeted a segged.. zenegép a segged és érmét fogad el, beleszorult pár dolog.. stb.. még a végén párhuzamot vonok a vallásod és a segged között :D

Miért nem válaszolsz azokra ahol csúnyán benézted a dolgokat? :D Miért nem mutatod meg a videókat amikben Dr. Ruja állítólag nagy hasznot ígért és befektetést? :D Mert nem létezik? Akkor minek írod hogy végig ezt mondták? :D

2019. okt. 5. 14:03
 583/1051 anonim ***** válasza:

Jaj, hagyjuk már az "oktatási csomagokat", mert az csak kamu volt.

Erre a kamura építkeztek, hogy ne tudjon belekötni senki.

Csak falból volt benne, haszna semmi sem volt.

Ennyit a csomagokról...

2019. okt. 7. 06:43
 584/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Jaj, hagyjuk már..." ... "...csak kamu volt."

Ez minden amire építkezni tudsz?.. jaj hagyjuk már.. kamu.. stb? :D Hu de gyér.. :D

A többi? Amiket visszakérdeztem? Nem tudod alátámasztani az állításaid? Kiderült hogy te kamuzol olyan dolgokkal amik nem is úgy vannak/voltak, nem is igaz amiket írtál? Hol vannak Dr. Ruja-tól a kijelentések amikre hivatkozol? :D

Meg a többi ahol elég csúnyán... pofára estél? :D Semmi egyéb agymenés? Elég gyenge a tárad ha kész ennyi volt, már csak a hagyjuk már meg a kamu maradt :D

Kiforgatom a szavaid mi? Azt kiderül hogy mégse :D Arra se tudtál semmit se írni.. ideböfögsz valamit, szembesítelek, azt nem is úgy volt, kiforgatom, de hiába, amikor kiderül hogy mekkora gerinctelen alak vagy akkor meg már csak a hagyjuk már marad.. :D

"Ennyit a csomagokról..."

Jaj most hogy ezt írtad most úgy érzed hogy igazad lett? :D Mondani bármit lehet aranyapám.. azt majd ha alá is tudod támasztani meg bizonyítani amiket firkálsz.. majd akkor beszélhetünk, de addig csak egy sárdobáló valaki maradsz ;) Nincs mit szépíteni ezen nyugi. Benézted, viseld méltósággal.

Van erre egy szó: szánalom :D

Mondom.. menj vissza a hitközibe kicsit rágyúrni arra a hitedre hogy ilyenkor is mondhasd hogy nem hiszed el :D Üdvözlöm a papodat ;)

2019. okt. 7. 12:29
 585/1051 anonim ***** válasza:

1. Igen, vették a coinokat. Ugyanis más-más árú "oktatási csomaghoz- más-más mennyiségű coin járt "ajándékba".

2. Nem ruja, hanem úgy amblock aki hirdette mind úgy adta elő, hogy a bitcoingyilkos onecoin sokkal többet fog érni mint bármelyik más coin. Ezért toltak bele 4.5milliárd dollárt a balekok és nem azért, hogy majd egy zárt rendszerben elkölthessék olyasmikre, amit sosem akarnának megvenni. A onecoin indulásakor szó sem volt semmiféle kacatsékerről.

Szóval az oktatási csomagok csak kamuk voltak, a lényeg a coinvásárlás, amelynek bányászatára a cég "úttörőbecsületszaván" kívül semmi sincs.

Az oktatási csomagok semmire sem voltak jók, mert valójában semmit sem oktattak.

Látom te nem nagyon akarod kihúzni a fejed a seggedből.

Itt mindenki rajtad röhög de még ezt sem fogod fel.

No meg úgy nyaraltál te tisztán onecoinért, ahogy én vagyok az usa elnöke.

Szánalmas a vergődésed de kérlek ne hagyd abba, nagyon mókás! Sokat röhögünk rajta!

2019. okt. 7. 12:48
 586/1051 Mittudomain ***** válasza:

"1. Igen, vették a coinokat. Ugyanis más-más árú "oktatási csomaghoz- más-más mennyiségű coin járt "ajándékba"."

SOHA nem járt oktatási csomaghoz coin. Ez IS egy nagy ferdítés és hazugság a részedről. Benézted újfent kicsihuszár. :D Hihetetlen hogy még ennyit sem tudsz de azért a szájtépés meg a kitalációk mennek :D

"2. Nem ruja, hanem úgy amblock aki hirdette mind úgy adta elő, hogy a bitcoingyilkos onecoin sokkal többet fog érni mint bármelyik más coin. "

Dr. Ruja Ignatova-tól, a !cég alapítójától! linkeld be ezt amit most mondasz. Igazold már magad hallod mert súlyosan elhiszed azt a baromságot amit írsz. Dr Ruja SOHA nem mondott olyat hogy sokkal többet fog érni mint bármelyik más coin, szóval... Benézted.. már megint. Erőlködhedsz, de mit van mit tenni ha elástad magad a hülyeségeiddel. Nincs mit szépíteni a hülyeségeden.. mondom.. viseld méltósággal hogy ekkora fácán vagy :D

"Látom te nem nagyon akarod kihúzni a fejed a seggedből."

Najó, a seggezésed már nem csak gyanús... nem baj ha meleg vagy, csak a megnyilvánulásaid amik zavaróak lehetnek az egészséges közösségre nézve ;)

"Itt mindenki rajtad röhög de még ezt sem fogod fel."

LOL XD Mármint itt a dühöngőben? :D Tudod attól hogy van pár hozzá nem értő elmezavarodott akik jókat röhögnek.. mert ez a dolguk.. attól még összehazudtad az egész kitalált nézeted és gyér vagy :D Ott van feketén fehéren, de amikor másodszor másolom be még akkor is tagadod :D Ezmiii :D

Harmadjára meg.. ó hagyjuk már... :D Mekkora fék vagy már :D megint csak nem a jobbik fajtából hanem a balból :D

"No meg úgy nyaraltál te tisztán onecoinért, ahogy én vagyok az usa elnöke."

Mondom én.. ha hitre építkezel te bajod :D Voltál a papodnál korrepetáción?.. térdelni is kellett vagy ilyenkor elég csak beülni a fülkébe :D A sok seggezés után már semmin se csodálkoznék :D

"Szánalmas a vergődésed"

Olvasd már vissza.. csak ezt az egy oldalt.. pofára estél.. többször is.. meghazudtoltad magad.. többször is.. benézted.. többször is.. el lett kenve a szád.. többször is :D

Csináljak neked egy nagyon szánalmas összeállítást a vergődésről? te vagy a főszereplője :D

Nekem nem kerül sokba, időm mint a tenger ;)

2019. okt. 7. 13:41
 587/1051 anonim ***** válasza:

Nem közvetlenűl coint vettél, hanem tokeneket kaptál, emelyből végsősoron coin lett. De aki csomagott vett már kalkulálhatott és kalkulált azzal, hogy majd abból mennyi coinja lesz.

Konkrétan nem mondta, Ruja hogy megveszed x ért és majd eladhatod 100x-ért. De folyton coinról beszélt, az oktatásról kb semmit. Minnél elöbb bányászod annál többet kapsz a tokenekért, nagyobb lesz mint a bitcoin stb stb..

https://www.youtube.com/watch?v=KwdcH04g3wk

Minden top vezető csak a meggazdagosásról beszélt és hűlyitett be embereket, hivatalos rendezvényeken. Ilyet már linkeltem sokat. Oktatásról szó sem volt semikor.

Attól, hogy Tarsoly nem igért személyesen senkinek hozamot, attól még nem felelős szerinted Questor ügyben?

De biztos vagyok benne, hogy te oktatásként adtad el az ismerőseidnek... Te nemakarsz tanulni?

De akkor beszéljünk arról, hogy szószerint miket igért Ruja? Milyen vízíókról beszélt és eddig mi valósult meg belőle és mi fog?

"ingatlanos"

2019. okt. 7. 15:37
 588/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Nem közvetlenűl coint vettél, hanem tokeneket kaptál, emelyből végsősoron coin lett. "

Jaj már kérdezni akartam hogy hova lettél :D Mivan átveszed a stafétát? Megint lement 1 oldal és már nem látszik az elkent szád? :D

NEM lett tokenekből végsősoron coin. Van olyan ismerősöm, aki a mai napig nem indította el a bányászást és láss csodát.. nem lett coinja. Fogalmazhattok akárhogy, az igazság igazság marad :)

"De aki csomagott vett már kalkulálhatott és kalkulált azzal, hogy majd abból mennyi coinja lesz."

Igen.. és? Ilyen is volt akit nem érdekelt az oktatás része. Akkor mivan? Én vettem régen egy használt autót, csak az ülései miatt mert máshogy nem adták. Az üléseket kivettem és mert kényelmes volt beleraktam a sajátomba.. az autó többi része meg nem érdekelt. Izgi mi? :D Hu most újat mondtam biztos.. nem hallottatok ilyesmiről ott a barlangban?

"Konkrétan nem mondta, Ruja hogy megveszed x ért és majd eladhatod 100x-ért. De folyton coinról beszélt, az oktatásról kb semmit."

Mivan, most megvéded a másikat? Vele még nem végeztem nyugi, úgy benézte ahogy kellett :D Ezek után egyetértesz még vele meg mert hasonszőrű bevéded?

Kicsihuszáár... ott vannak a videók.. milyen érdekes.. beleásod magad a médiába, ebbe meg nem? :D Megtalálod ami neked fontos, ami meg kínos azt nem találod? :D

Ne állíts már olyat ami nem igaz csak azért mert lusta vagy megvizsgálni, meghallgatni. Dr. Ruja különösen kiemelte az oktatás fontosságát. Ott van ez is a youtube-n ha nem hiszed, járj utána, hadd ne én tegyem alád a széket ha már ennyire lusta vagy.

"Minnél elöbb bányászod annál többet kapsz a tokenekért, nagyobb lesz mint a bitcoin stb stb.. Minden top vezető csak a meggazdagosásról beszélt és hűlyitett be embereket, hivatalos rendezvényeken. Ilyet már linkeltem sokat. Oktatásról szó sem volt semikor."

Mert még mindig nem tudod megkülönböztetni a jobb kezed a baltól kisfácán :D Mert még mindig nem tudod hogyan épül fel a cég. Azt mutasd meg ahol Dr. Ruja állítólag azt mondja amit ti mondtok, hogy mondta :) Még a videóban sem hangzik el amit linkeltél az isten megáldjon, az meg természetes ha jobb akar lenni a BTC-nél :D Értem én hogy hülyének nézel, de csak egy hülyét láthatsz.. ha tükörbe nézel :D Durva öngól :D Megint XD

"Attól, hogy Tarsoly nem igért személyesen senkinek hozamot, attól még nem felelős szerinted Questor ügyben?"

Ne keverjük a szezont a fazonnal :D A Questor-nak külön van topikja ;) De mint minden állításod szkeptikusan fogadom.. és mérget vennék rá hogy HA és amennyiben érdekelne Tarsoly meg hogy miket mondott.. találnék hozamígéretet ;)

"De biztos vagyok benne, hogy te oktatásként adtad el az ismerőseidnek... Te nemakarsz tanulni?"

te nem akarsz matek korrepre járni? Mert nagyon nem megy.. Bemásoljam vissza ide ahol mint a sült hal nézel miután többszörösen bebizonyosodott hogy összeadni sem tudsz? :D

"De akkor beszéljünk arról, hogy szószerint miket igért Ruja?"

Ott van :) Még te linkelted be vaz :D Újfent lőttél magadnak egy jó nagy öngólt :) Komolyan már nem tudok jobban röhögni rajtatok, betesztek ide valamit azt azt se tudjátok mi van benne XD

De akkor beszéljünk arról.. hogy nem akarnál válaszolni az elmúlt oldalakon tett baklövéseidre? :D Unom már hogy csúnyán elkenem a szád, aztán vársz hogy eltűnjön mert addig a másik sérült ír majd visszajössz ha már nem látszik amit írtál és teszed a hülyét :D

Gyere Pistike, megfogom a kezed, ülj le ide szépen, ezt linkelted, és ez van benne:

4:40 - Dr. Ruja a valós felhasználókról beszél

9:30 - A OneCoin NEM spekulációs céllal lett lérehozva, csalódni fognak akik nem így gondolják

13:05 - OC vagy BTC a jobb? Nincs olyan hogy jobb, másra való

18:33 - Szó sincs gyors meggazdagodásról. Még Dr. Ruja is különbséget tesz Onecoin mint cég, Onecoin mint CC és OneLife mint hálózat között. De neked mondhatom, ennyi ésszel szabadlábon...

19:47 - A OneCoin NEM rövidtávú lehetőség!

21:43 - igen, ez a terv, ami működött is, de érdekes, jópár halálos fenyegetés, meg vizsgálat meg szerverlefoglalás kicsit visszavette a lendületet. De nem állította meg ;) 2016 óta folyamatosan gátolják, gáncsolják, mocskolják és mit értek el?.. Lelassították? Igen. Megszűnt emiatt? NEM :D

De ott van a többi videó is.. nem látod? Vak vagy? :D Tudom hogy vak vagy, de ne tőlem várd már hogy meglásd ha nem akarod meglátni. OTT van a youtube-n a kérdésedre a válasz de még a saját magad által linkelt videót sem nézted meg hogy tudd mi van benne!!

De tudod mit? Az elmúlt 3 évben.. mást sem csináltam.. csak ezeket a videókat mutattam. ITT ebben a topikban.. Hányszor elmondtam már hogy milyen részekből áll, mi a honlapcímük, mi Dr. Ruja víziója, mi a célja, mi a fontos, stb.. de még annyira sem vagy képes hogy megtaláld hol lehet feliratkozni a hírlevélre XD

Szépen visszakeresed ;) Szóval ezt a fajta képmutatást... meg hogy október 4. előtt feltettem egy csomó kínos kérdést.. számodra kínosat... azokra úgy elfelejtettél válaszolni :D Aztán 1 oldallal később amikor már nem látszik mennyire elpuskáztad jössz és dedósat játszol, teszed a hülyét és újra felteszed azt a kérdést amit már jó sok oldallal ezelőtt is :D De ha újra bemásolnám se lenne értelme mert akkora fék vagy .. tudod.. nem a jobbik fajta.. hogy mutogatni kéne :D Ezt is csak egy.. ingatlanos produkálhatja :)

2019. okt. 7. 17:26
 589/1051 anonim ***** válasza:

"NEM lett tokenekből végsősoron coin. Van olyan ismerősöm, aki a mai napig nem indította el a bányászást és láss csodát.. nem lett coinja. Fogalmazhattok akárhogy, az igazság igazság marad :)"

Nem vesztett semmit:DD

Azt csak te hiszed, hogy elkentél. Amiket írtam állom. A klareves ajánlatok átverések voltak. Több bizonyítékot is hoztam már. Videót eltűnt videókról, tagok hozzá szólásiat, Igror Krinc is elismerte, a fórumán amit szégyenében törölt inkább. (amikormég linkeltem ott volt). Ez a kis számolgatás már sokat nem nyom a latba, de az is csak azt bizonyítja, hogy Klarev a saját pénze ellensége lett volna ha ezek valós dealek lettek volona.

A te szád van elkenve, nem tudom miről beszélsz:D

Olyan vagy mint a fekete lovag:D

[link]

2019. okt. 7. 18:07
 590/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Nem vesztett semmit:DD"

Érdekes.. afelett hogy megint tévedtél, átsiklottál mint kacsa a libasz.ron... de érdekes...

Ja nem.. az összes többi felett is átsiklottál.. meg hogy a videót amit még te linkeltél is benézted :D Kapaszkodsz egy korábbi véleményedbe... Amikre azt kértem mutasd meg.. aztán eltűntél.. és láss csodát most se tudod megmutatni :D

Szóval hadonássz csak ha már fekete lovaggal példálózol, nem én mondogatom 3 éve hogy piramis és nem működik és vásárolni sem lehet :D Azt mégse piramis meg mégis lehet vásárolni :D Még a másik elmeroggyant is beismerte hogy nem piramis.. pedig.. a legelső oldalon azt írta az... aztán most mégse az.. vagy ki tudja már hogy mit is akar :D Már azt se tudjátok mit hazudtok meg ferdítetek :D Ilyen ez.. az igazsággal sokkal egyszerűbb.. én a legelső oldaltól fogva ugyanazt mondom, semmit sem kellett változtatnom :)

Na így vagytok ti szépen egymás után elkenve ;)

2019. okt. 7. 18:18
❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!