Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Vagy már tudta, hogy nincs értelme bányászni kűldeni, vagy csak hulye volt, nem tudom. Biztos van olyan ember is aki nyer a lotton aztán nem veszi fel, de szerintem a legtöbben nem ezért vesznek szelvényt, hogy az esetleges anyagi hasznát ne élvezzék.
Mindenki tudja, hogy miért vették a csomagokat, hiába az életszerűtlen példád.
Nem 3 éve mondogatom, hanem már akkor megmondtam. Azaz már 14-ben is az ismerősömnek aki próbállt belerántani. Nem kevés embert bele is húzott. Ő is elutazott, vissza se jött:D, Annyira nem hálásak neki a berántott ismerősei, hogy megismertette velük ezt a csodás lehetőséget.
Ez a vonat már elment, vagyis inkább meg sem jött:D
Akkor ezen az oldalon is meglesz amit írtam...:
Érdekes.. afelett hogy megint tévedtél átsiklottál mint kacsa a libasz.ron... de érdekes...
Ja nem.. az összes többi felett is átsiklottál.. meg hogy a videót amit még te linkeltél is benézted :D Kapaszkodsz egy korábbi véleményedbe... Amikre azt kértem mutasd meg.. aztán eltűntél.. és láss csodát most se tudod megmutatni :D
"Nem 3 éve mondogatom, hanem már akkor megmondtam. Azaz már 14-ben is az ismerősömnek aki próbállt belerántani"
Ne zavarjon össze a tudat.. hogy 2015. óta létezik és a OneLife is csak azóta megy ;)
Pofára esés.. pofára esés.. pofára esés.. és még több pofára esés :D Mondom én.. már azt se tudjátok mit hazudtok, aztán nem meglepő ha ennyi idő elteltével már ti se tudjátok mit mondtatok csak firkáltok valamit XD
Szánalom a köbön XD
Másik tudatlan megint kidőlt? :D Nem csodálom, ahogy elvágta magát a szerencsétlen :D Vagy a vigyorgóba megérkezett a nyugtató szállítmány? :D
Te vagy a szánalom a köbön.
Nevetséges a vergődésed.
Szerintem rajtad kívül már mindenki tisztában van vele, hogy átvertek mindenkit, mint szart a palánkon...
" aki felszívja és lenyeli inkább, mintsem hogy kiköpné..."
seggezel.. lenyelésről beszélsz.. meg kiköpésről.. félre ne érts amíg zárt körben csinálod felőlem csináld, nincs ezzel gond, olyan vagy amilyen ;)
Na figyelj mert ez most nagyon fájni fog neked :D Meg a röhögős bandádnak :D Vihorásszatok csak, ezen is, az elmebajosoknak mindegy min nevetnek :D
Hiába hagytad hogy ne látszódjon az agymenésed, ez vagy te.. egy jó nagy szájtépős kamugép :D Azt se tudod mit mondtál, linkeltél, aztán nem is úgy volt.. sok szeretettel, rólad,.. nem csak magadnak ;)
------->
te linkelted: " [link] "
Csak egy mondatban ebből a cikkből 3 dolog amiből tükrözödik mekkora kamu: " Scottnak vállalati számlája volt a banknál amin keresztül állítólag 300 millió dollárt mostak tisztára, gyaníthatóan a lóvá tett befektetők pénzét."
Állítólag... Gyaníthatóan... Befektetők... :D
Jah.. ezt követően:
A kijelentésed: " 1. Szó sincs a cikkben befektetőkről. Bankárokról van szó, akik valószínűleg segítettek a pénzmosásban."
Az én reakcióm: Az általad linkelt cikk október 1-én.. 1 oldallal korábban... szal a cikk 3. mondata :D : "állítólag 300 millió dollárt mostak tisztára, gyaníthatóan a lóvá tett befektetők pénzét.
A kijelentésed: "A CIKKben bankárokról van szó, nem a onecoinba befektetókről. Persze azok pénzének tisztára mosása a téma."
Az én reakcióm: Figyelj jól :D Még egyszer tanúsíthatod hogy mekkora fácán vagy :D Nem a jobbik fajta ha érted hanem a bal :D CIKK amit linkeltél: "állítólag 300 millió dollárt mostak tisztára, gyaníthatóan a lóvá tett befektetők pénzét." Amit te írtál: "Szó sincs a cikkben befektetőkről."
És tényleg.. kétszer próbáltad eltusolni, hogy még végig se olvastad a cikket ... a 3. mondatig se jutottál el :D
Lássunk néhány korábbi esetedet:
A kijelentésed: "nincs white paper"
Az én reakcióm: [link]
Erre azt írtad kamu :D
A kijelentésed: "Nem nekem kell bizonyítanom, hogy a onecoin nem bányászott coin hanem neked, hogy az."
Az én reakcióm: Szóval bármit fröcsöghetsz, lényeg hogy ha bemondod hogy lapos a föld akkor nem neked kell bizonyítanod hanem nekem azt, hogy nem az :D Gratulálok :D
Erre elkezdtél pszichológiával kapcsolatos cikkeket linkelni :D
A kijelentésed: "Mellesleg a dealshakeren egyetlen szállás sincs, ahol tisztán a foskoinodért adnának ki szobákat."
Az én reakcióm: ... asszem nem kell bemutatnom, hogy rengeteg 100% coint elfogadó szálláshelyet mutattam :) najó de mégis, mert én tudok bizonyítékot arra amit mondok: [link] meg [link] meg [link] meg [link]
Erre.. annyi volt a válaszod hogy kamu :D
Hu van itt még bőven.. de ugorjunk át.. 2 évnyi eredménytelenséget, már ami titeket illet :D
A kijelentésed: 2017. június 6-án ezt írtad: "Ez piramisjáték."
te linkelted 2019. október 1-én: [link]
A kijelentésed: 2019. október 4-én ezt írtad: "A onecoin sem nem MLM, sem nem piramisjáték."
Az én reakcióm: amiket linkelgetsz, azokkal azért egyetértesz nem? Nem azért linkelgeted be mert ne értenél egyet.. tehát.. amikor belinkelsz egy behindmlm cikket amiben azt írják hogy ez piramis,.. akkor végülis egyetértesz vele. De most meg azt írod hogy nem is piramis... Akkor most mivan? :DD
Erre semmi választ nem tudtál írni :D
Még azt se tudod milyen véleményen vagy :D Ezzel ráadásul bebizonyosodott hogy tényleg a leghalványabb sejtelmetek sincs arról mitől piramisjáték egy piramisjáték XD Csak mentek a csordával.. de aki a birkákkal tart,.. hogy a szavaiddal éljek.. az csak sok s.gget követ :D
A kijelentésed: "Viszont tény, hogy a onecoinnal kapcsolatos pénzmosás miatt hallgatják ki a bankárokat."
Az én reakcióm: A valószínűleg.. feltételezhetően.. befektetők akik nem is léteznek mert senki sem tudott befektetni.. azok mióta számítanak tényeknek? :D
Erre sem tudtál semmit sem válaszolni :D
A kijelentésed: "Mindenki befektetett, aki onecoint vett"
Az én reakcióm: SOHA nem lehetett coint venni.
A kijelentésed: "Pont az emberi kapzsiságra, a semmittevéssel elérhető hatalmas jövedelem ígéretére építettek"
Az én reakcióm: Mutasd már meg.. azt az egyetlenegy videót,.. kijelentést Dr. Ruja-tól.. ahol ezt ígérte :D Gyerünk.. lássam :D Csakmert a számtalan videójában szinte mindig kihangsúlyozta hogy ez nem a gyors meggazdagodásról szól és csalódni fognak akik a spekulációra hajtanak :D
Nem tudtad megmutatni és nem tudtad bebizonyítani úgy van ahogy mondod :D
Aztán megint bepróbálkoztál:
A kijelentésed: "Mindenki, aki onecoint vett, az befektetésként tekintett rá."
Az én reakcióm: SOHA nem lehetett coint venni. Mutasd meg ezt is, ha bármelyik oktatási csomagnál azt írja a cég hogy mennyi coint veszel vele
Erre sem tudtál semmit sem válaszolni ÉS nem tudtad megmutatni :D
A kijelentésed: "Ezeknek az embereknek azt ígérték, hogy a oncoinjaik rengeteg FIAT pénzt fognak érni, úgyhogy minél többet vegyen mindenki."
Az én reakcióm: Mutasd már meg.. azt az egyetlenegy videót,.. kijelentést Dr. Ruja-tól.. a cég alapítójától.. ahol ezt ígérte :D Gyerünk.. lássam :D Mi lesz? :D
A kijelentésed: "És te ezt nevezed hatalmas üzletnek."
Az én reakcióm: SOHA nem neveztem üzletnek :) Vagy igen? Mutasd meg ezt is. Nem tudod? Mert akkorákat hazudsz hogy már nem bírja a plafon.
A kijelentésed: "Igen, vették a coinokat. Ugyanis más-más árú "oktatási csomaghoz- más-más mennyiségű coin járt "ajándékba"."
Az én reakcióm: SOHA nem járt oktatási csomaghoz coin.
Tudod mik a reakcióid amikor sarokba szorítalak mert nem igaz amiket írsz? :D Azon kívül hogy volt egy időszakod amikor a beszólásaimat egy az egyben loptad és nekem írtad vissza? :D
"Részletkérdés,a történet szempontjából lényegtelen. Ne ilyesmiken lovagolj..." ..... "Pitiáner dolgok ezek"... "Neked abból áll az összes érved, hogy kiforgatod az emberek szavait."
Meg pszichológiával magyarázok bele... Meg kamuzok.. Meg terelek.. Meg nem hiszed el.. Meg mi is a legújabb?
"Jaj, hagyjuk már"
"csak kamu volt"
"Csak falból volt benne, haszna semmi sem volt."
Azt mondtad van "fiókod" amit vettél valahol valakitől.. De meg se nézted az oktatást.. azt se tudod hogy a cégtől sosem lehetett coint venni. Azt sem tudtad, hogy az oktatáshoz nem jár ingyen coin.
Akkor végülis mit keresel itt? :D Szapulsz valamit, de azt sem tudod mit :D Ez mekkora égés? :D Azt se tudod mit szidsz csak írkálsz és cikkeket linkelsz :D Kiderült pár év alatt hogy közöd nincs a témához csak lelkesen beálltál a sárdobáló sorba :D
Beégtél.. Benézted.. Pofára estél.. Vagy az is bejátszod hogy ezeket nem te írtad/linkelted? :D Valami manó lehetett biztos.. pedig.. ott van.. és a %-os válaszaid alapján beazonosíthatóak :) Jajhát hagyjuk már a pitiáner dolgokat, nem? :D
Ingatlanoska még mindig a saját szemüvegeden át nézel ami hibás képet mutat. Itt nincs olyan hogy ha elfogadjuk.. aztán írsz egy vergődést.. az igazság nem elfogadás kérdése, hanem tény. Amiket linkeltek, írtok, nem igazak, szóval innentől fogva a teoriád, már ha elfogadjuk... szintén hamis :)
Olvasd vissza hányszor koppantál de nagyot, hányszor hazudtoltad meg magad, hányszor írtál valamit azt kiderült hogy mégse úgy van,.. a saját magad által linkelt videó bizonyíték azellen amit állítasz :D Meg hogy már 2014-ben te megmondtad hogy mivan.. igaz hogy csak 2015-től tudtad volna megmondani de ez apró jelentéktelen tény :D Csak az elmúlt pár oldal bizonyítja mennyire benézted a nézeteid.
Csináljak neked még egy összefoglalót? Mint most a szerencsétlennek? :D Egyszer már csináltam neked is, arra megint nem tudtál mit írni, köpni nyelni nem tudtál amikor szembesítettelek egyetlen bejegyzésben mekkora hülyeségeket írtál :D Mint mondtam.. időm mint a tenger, akár hétköznap, akár hétvége,.. bármikor ráérek ;) Kivéve amikor coinból utazunk, az akárcsak a fizetésnél a coin, 100% pihenésről szól ;)
Csinálj egy összefoglalót nekem is légyszíves:D
Majd egyszer én is csinálok neked, de valahogy mindig van ennél jobb dolgom is;)
Fájni fog újra szembesülni a hülyeségeiddel meg a pofára eséseiddel :D
Mondom, ráérek.. ma nem megy a piac.. munkák készen,.. elemzés jövőhétre és a hónapra kész,.. nagy munkát meg nem adsz, az utolsó 3-4 oldalból kiszedegetve mutatom meg a vergődésed, baklövéseid, öngóljaid, benézéseid, hazugságaid :D Oh.. bemásoljam a múltkorit is? Az is okozott pár nap kómát nálad XD Inkább csak a magunk szórakoztatására csinálom meg, mivel rajtatok kívül úgyse olvassa más.. de olyan vicces amikor szembesültök azzal hogy saját magatoknak mondtatok ellent, hogy egyszer ezt mondjátok aztán azt,.. aztán eltűntök sírni egy kis időre és kezditek elölről és értetlenkedtek.. mint az aranyhalak XD Inkább cukik mint hasznosak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!