Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯
 561/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Azt én is nagyon fogom figyelni:D"

Inkább a napköziket figyeld ahol felnőtteket korrepetálnak matekból :D

"Addig is: [link] "

Idéznék ebből.. "The Government will try to prove..."

Naja.. próbálkozni lehet, de mit van mit tenni ha nem találnak semmit akkor húzni halasztani lehet a vizsgálatokat :D Észrevetted? Mindig bedobnak valamit aztán meg jön a hallgatás mert mégse az van :D

"Exchange sorra elmarad"

Nem emlékszem, hogy a cégtől lett volna valaha is hivatalos közlemény az exchange idejére vonatkozóan. Akkor mi maradt el? A szellemiségeden kívül..

Nem gond ha addig is amíg váltható lesz nyaralunk belőle? :) Ügye tényleg nem baj? Szólj ha mégis.. ugyanúgy nem fog érdekelni :D

"vezetők börtnöben, szökésben, évek óta csak az igérgetés, nem tudják bizonyítan a blockchain létezését, kamu hirdetések tömtelege, utazási kuponkák analfabétáknak rengeteg áldozat, stb stb... de hamarosan indul az exchange, az autókereskedők ugrásra készen, te meg ingyé nyaralsz.. itt tartunk:D.."

igen ezt már szajkózod egy ideje, bár ez jobban belegondolva nem saját gondolatod hanem lopott a médiától.. Aztán amikor próbálsz egy kis saját kalkulációt belevinni akkor mindig kiderül hogy csúnyán benézted :D Ami nem megy ne erőltesd.. neked veszélyes a saját gondolat kialakítása, hát még egy gondolatmeneté, bár azoknál mindig belekavarodsz és amikor bestresszelsz hogy újfent elszámoltad magad akkor visszatérsz a cikkekhez.. :D Amik csak avulnak.. és avulnak.. és évek óta mást sem csinálnak csak avulnak :D

Én továbbra sem értem hogy hol lettem átverve vagy mikor váltam áldozattá amikor töredék pénzből nyaralunk, de mindegy, mondom tudsz még mélyebbre kerülni, csak így tovább :D Mindenki másban jó.. te a saját magad elásásában :D Majd veszek neked létrát :D

2019. szept. 30. 20:12
 562/1051 anonim ***** válasza:
2019. okt. 1. 21:46
 563/1051 Mittudomain ***** válasza:

Tökjó, ugyanaz magyarul :D Köszönjük, így legalább mindenki értheti végre a megfogalmazásban rejlő különbségeket és hogy mennyire nem tudtok szöveget értelmezni :D

Tudod miért nem aggódunk? Úgysem fogod megérteni mert mást akarsz belelátni, de nem baj:

"Az Ír Központi Bank (BOI) vezetőinek is tanúvallomást kell tenniük a Onecoin piramisjáték ügyében"

Nagyon sokszor leírtam, elmagyaráztam mi a különbség mlm és piramisjáték között :) Tudod miért működhet még mindig? Mert mindig kiderül hogy nem piramisjáték ;) Hol vannak az általad nagyra becsült hírekben szereplő vádak eredményei? Ja csak vádak vannak? Az eredmény mindig ugyanaz, de azt nem merik a nagyérdeművel közölni ;)

" Scottnak vállalati számlája volt a banknál amin keresztül állítólag 300 millió dollárt mostak tisztára, gyaníthatóan a lóvá tett befektetők pénzét."

ÁLLÍTÓLAG :D Na ennél jobban el se árulhatnák magukat hogy csak szájtépés megy, próbálkoznak még mindig fogást találni :D

Befektetők... mint ahogy azt 1000x leírtam. SOHA nem lehetett Onecoint venni. Akkor mibe fektettek be? Ja hogy oktatásba? Az oktatásból befolyó pénzt akarják tisztára mosni? Sírva röhögünk :D :D Megint elindul pár vizsgálat, .. aztán.. mi fog történni.. ugyanaz mint eddig.. elavul.. miért? Mert mindig ugyanaz a történet ;) Nem értik, megvádolják, kivizsgálják, rájönnek, meghunyászkodnak... újra.. meg újra...

"Állítólag több mint 4 milliárd dollárnyi befektetői vagyon tűnt el "

ÁLLÍTÓLAG.... :D No comment :D

Befektetők... Továbbra is vicces :D

Meg hányszor is halasztották már el újra Konstantin ügyét? Mert még mindig nem találtak semmit? :D

Vergődj csak kishal.. vergődj ;) Addig mi tovább költjük a működő coinjainkat a működő oldalakon a működő ajánlatokkal ;) Tényleg nem unalmas hogy linkelsz mi meg költjük ugyanúgy továbbra is? :D Linkelsz hogy nem működik, bezárt, lezárult, kész vége.. az oldalak meg működnek... Szerinted mennyire vagy meg a cikkjeid nem csak általam, a többiek által, meg az egész Onecoin által lesz.rva? :D

2019. okt. 2. 11:41
 564/1051 anonim ***** válasza:

Magyarázd már el nekem, mert ezt csak te értheted.

[link]

Pwerpack-al megkaptad az összes oktatást, amit csak meglehetett venni. Level 1-7, akkor mmi értelme majdnem 6x annyiért csomagot venni (super combo) ugyanazért az oktatásért???

2019. okt. 2. 12:22
 565/1051 anonim ***** válasza:

Oktatást árultak. Ugyanazt megkaphatta valki infinitivel 17ezer euróé mint super combóba 229e euré.. De véletlenűl sem azért volt 210ezer euróval többért is csomag ugyanazzal a szolgáltatással, hogy végeredméynben jóval olcsóbbra jöjjön ki neki egy coin ára, és így a befektetett pénzére nagyobb hozamot érhessen el...Nem..tudjuk nem erről volt szó:D Ez nem befektetés:D

Aki véletlenűl supercombót vett az az év 365 napján utazhat kb 10ezer évig:D (persze egy "kis" kaja "hozzájárulással", ami még belekrűl neki nem kevésbe).. Nagyon boldog lehet, valószínű Őt sem érdekli mikor indul az EXCHANGE..

2019. okt. 2. 12:33
 566/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Magyarázd már el nekem..."

A legutóbb amikor próbáltál fogást találni és belemagyarázni aztán megkértél magyarázzam el.. szóval a legutóbb amikor megpróbáltam a kis agyadnak magyarázni valamit, akkor 3x írtad még hogy de nem érted, pedig nagyon egyszerű matek volt aztán jött az ugyubugyu ugulumugulu.. itt egy lejáratós link nesze :D Kb így jellemezném azt amikor benézed és nem tudsz mit reagálni :D

"Oktatást árultak. Ugyanazt megkaphatta valki infinitivel 17ezer euróé mint super combóba 229e euré.. De véletlenűl sem azért volt 210ezer euróval többért..."

Jaj nee, nem emlékszel mi történt pár napja amikor matekolni próbáltál? Csúnyán el lett kenve a kicsi szád és semmi értelmeset nem tudtál már hozzászólni utána amivel magadat bizonyíthattad volna :D Kell a fájás megint? :D Ilyen mély gödörhöz már nem lesz elég a létra ha ki akarsz majd mászni, bár a tendenciádat figyelve a mélység a fő cél nálad nem a magasság :D

Mit mondtam? Ami nem megy ne erőltesd :D Ilyen a gondolkodás,.. a matek,.. a közgazdaságtan,.. a logika,... apropó logika.. vettél már aranyhalat? :D

Apropó mit mondtam... ne felejts el szólni ha már költeni sem lehet :D Kíváncsi vagyok, szerinted a bbc meg a legutóbbi ír bankos cikk után mennyi idő mire bezárják végleg a boltot? :D Vagy ezt most így még nehéz megtippelni miután évek óta nincs ilyen jellegű eredmény? :D

2019. okt. 2. 13:17
 567/1051 anonim ***** válasza:

Igen..ezt (is) hiába is próbálnád megmagyarázni, mert nem lehet.. úgy, hogy eddig soha semmit sem tudtál..

Akkor inkább várjuk a a híreket a BBC-től és Délkoreáról, miként száll be a ONECOINBA :DDD

Én eddig csak a csalók elleni nyomozásba való beszállásról halottam, .. hol tudok felirakozni a onecoin hírlevére? Nagyon szórakoztató lehet..

2019. okt. 2. 13:26
 568/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Igen..ezt (is) hiába is próbálnád megmagyarázni, mert nem lehet.. úgy, hogy eddig soha semmit sem tudtál.."

Értem én a velőállományi gondodat ami gátol abban hogy felfogd amit mondanak.. de más az amikor nem lehet valamit megmagyarázni és más az amikor nem tudod felfogni :D Ne keverd már a kettőt mert úgy bemásolom minden oldal tetejére majd amikor köpni nyelni nem tudsz és csak a makogásod megy, hogy öröm lesz nézni :D

Érdekes az is, hogy te jöttél egy számítással ami szerinted rendben van és azért nem érted mi miért van.. én meg jöttem, kiröhögtelek amiért sokadjára kérdezed ugyanazt, aztán elmondtam, kiszámoltam és megmutattam hogy mindenben tévedtél. Majd mit csináltál? Semmit, csak linkelgetsz és próbálod figyelmen kívül hagyni mekkora baklövést csináltál, úgy mint eddig.. az aranyhalnak is több a memóriája :D

"Akkor inkább várjuk a a híreket a BBC-től és Délkoreáról, miként száll be a ONECOINBA "

Nem fog.. már beszállt ;) Látod ez a különbség.. én már rég tudok valamit amiről neked még sejtelmed sincs és amikor azt hiszed várni kell valami infóra már rég túlvagyunk rajta aztán utólag magyarázod a bizonyítványod, természetesen hibásan :D

"Én eddig csak a csalók elleni nyomozásba való beszállásról halottam "

Hallottál te mást is csak az agyad hárít és tagad miután éveket töltöttél azzal hogy felépítsd a teóriád és most már akkor is ragaszkodsz hozzá ha lépésről lépésre hülyének tűnsz :D

"Kész vége van..." -> működik

"Ennyi, bezárt a bazár..." -> működik

"Lecsukták a vezetőséget..." -> működik

"Megírta a behindmlm hogy vége..." -> működik

"Megírta a portfolio is hogy kész ennyi volt..." -> működik

"Nem lehet venni semmit és nem ér semmit..." -> működik

"Már a bbc is megmondta..." -> működik

"De most az ír banknál.. állítólag..." -> működik

"De a nagy crypto guru is megmondta hogy csalás..." -> működik

Két dolog állandó ebben a folyamatban amit évek óta művelsz: A hülyeséged... és hogy működik :D Erre mit tudsz lépni? :D

".. hol tudok felirakozni a onecoin hírlevére? "

Logika hiányában nem csodálkozom a kérdéseden.... Sosem fogod kitalálni hol lehet feliratkozni :D Még a honlap címét sem tudod annak a cégnek amit ócsárolsz? Mekkora vicc vagy :D

Látod látod.. saját magadat ásod és ásod mélyebbre és mélyebbre. Ha még ennyit sem tudsz magadtól akkor mit várhatnánk komolyabb témákban? :D Segítek... semmit.. nullát.. :D

Erre mondj már valamit hadd koppanhass még nagyobbat mint eddig :D Kérlek, legyen már +1 amire hivatkozhatok majd.. tudom tudom van már bőven sok is, de nah :D .. tudod.. két irányú fácán van.. van a jobb,.. meg van a bal.. ez utóbbi vagy te :D Vajon a másik azonos irányú fácán aki eddig tolta a hülyeségeit hol marad? Mikor bukkan elő megint? Vagy még mindig kezelik és nyugtatózzák a múltkori miatt?

Szal erre mondj már vmit:

Kíváncsi vagyok, szerinted a bbc meg a legutóbbi ír bankos cikk után mennyi idő mire bezárják végleg a boltot? :D Vagy ezt most így még nehéz megtippelni? :D

2019. okt. 2. 14:23
 569/1051 anonim ***** válasza:
Én már válaszoltam erre a kérdésre, ellenben veled aki sosem válaszol semmire... de most annyira szétoltottál, földbedöngöltél, hogy kell egy kis idő mire újra erőrekapok, hogy kimásszak a kráterből amit magamnak ástam :D Majd jelentkezem
2019. okt. 2. 19:39
 570/1051 Mittudomain ***** válasza:

te akartad... :D Íme szeptember 22-i agymenésed, majd utána ezt követte még 4 olyan hozzászólás a részedről amiben vergődsz és ugyanarra kérdezel amit már megválaszoltam, majd a végén csak annyit tudsz írni hogy mindig igazad volt :D Szóval.. igen, szét lett kenve a szád miután mindent megválaszoltam :D Tényleg csak 3 mp a memóriád? :D Kérdezel, válaszolok, aztán úgy teszel mintha nem tettem volna mert nem tetszik a válasz vagy nem tudod elfogadni, majd újra kérdezel :D Se logika, se matektudás,.. így nehéz tényleg felfognod hiába kérdezed meg ugyanazt újra és újra :D

Szept 22 :D

"Na most akkor, álljunk másképp a dolgokhoz. Nem állítok semmit, hanem kérdezlek mint laikus, hozzánemértő, téged mint onecoin tulajdonos kögazdászt. Próbálj meg személyeskedés, nélkűl tényszerűen válaszolni.."

Megtettem.. többször is.. aminek mindnek ugyanaz lett a vége. Mivel azután sem értetted vagy nem akartad ezért újra és újra.. és újra.. és újra hol elhiszed hol tagadod... mert nem tudsz magaddal mit kezdeni.. mert próbálsz fogást találni csak amikor mégsincs meg akkor meghibbansz. Sokadjára mondjam el és ne személyeskedjek?.. Nehéz. Nézd.. ez nem a te világod.. nem a te lehetőséged.. nem a te vonatod.. akkor mit küzdesz?

"Feltételezzük, hogy valósak voltak az autós dealek, ahogy állítod. Ha a klarev mondjuk vett a gyártótol 50ezer euroért egy autót és eladja 100% haszonnal, "

Feltételezzük, hogy mondjuk... fogalmunk sincs mennyiért szerez valaki autót a gyártótól. Tehát értem én hogy kalkulálni próbálsz és úgy beállítani hogy neked kedvezzen, de feltételezésből nem lehet építkezni.. igaz, ingatlanos?

"akkor abból bejön 100e euronnyi oneja."

Ez így megint hasraütés szerűen?

"Így 3333ONE üti a markát. Tehát 50e EUR-ból csinál 3333 ONE-t. Jól számolok?"

Szerinted. Az általad felvázolt és elnagyolt számokkal igen, jól számolnál, de nem, ezt lentebb kifejtem.

"De ha vásárolt volna 50e euroé egy power packot (kb annyi volt [link] ) abban az esetben 100. 000 one ütötte volna a markát. (kb, párezren ne cicózunk).. Jól mondom?.. Vagy nem így van?"

A számításod téves és nem pár ezerrel :D Hiába akinek gőze nincs mi hogy működik az ne számolgasson mert hamis értékeket fog kapni. Évek összemosása, a splitek figyelmen kívül hagyása, az árfolyam változásának figyelmen kívül hatása,.. soroljam még?.. na majd mindjárt lentebb.

"Ha így van, akkor az a kérdésem, hogy vajon miért éri meg neki 30 autóba bepörgetni 1.500.000 milió eurót, ha ugyanazt az eredményt elérhette volna 50.000 euro befektetéssel egy egyszerű csomagvásárlással?"

Még ha így is lenne. A következőkben bukik meg a te fenomenális számolgatásod:

1. feltételezed hogy xy mennyiért szerez be egy autót, pontos adatod nincs

2. feltételezed, hogy mennyiért adja tovább, pontos adatod nincs

3. feltételezed, hogy 2017. és 2019. egy időben van, ami téves és súlyos időzavar és egymáshoz közük nem lévő adatokat mosol össze

4. feltételezed, hogy x oktatási csomagból mennyi coinhoz lehet jutni, amit elég sok minden befolyásol

5. feltételezed, hogy az oktatási csomag vásárlása befektetés, amit már nagyon sokszor, nagyon régóta elmondtam, hogy nem az.

Ezek után.. mivel nem vagy a rendszerben, nem tudod, hogy 6 split járt anno egy power pack-hoz, ami abban az idősíkban nem létezett amikor az autókat felrakták, tehát az egész időbefektetésed a számolásba felesleges volt. 6 split az kb 1 év. 1 év múlva jutsz hozzá sok coinhoz, vagy 1 hónapon belül, több autó eladással a többszöröséhez?

Azt megint figyelmen kívül hagyod, hogy ez neki még marketing és reklám is, plusz forgalom generálódik.

Mondom... nem baj ha nem érted, ez nem a te vonatod volt. Akkor szólj ha már a sok századik cikk után végre igazad lesz ;)

2019. okt. 3. 12:37
❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!