Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
" Alig várom a szembesítést, te pancser:D "
Azt már sokszor megkaptad :D Csakhát tudod.. a velőállományi zavar..
Azt mondjuk nem értem miért jó neked ha nyíltan meg vagy alázva, ráadásul a saját magad által írtakkal, de ahogy szeretnéd ;) Gondolom azóta sincs kedved válaszolni a pofára eséseidre amikor egyértelműen kiderült hogy... még a honlapcímet sem tudod annak amit szidsz.. hogy még egy hírlevélre sem tudsz feliratkozni.. hogy az általad linkelt videót sem nézted meg pedig ott vannak a válaszok amiket kérdeztél.. hogy ugyan 2015-ben indult, de te már 2014-ben világosan tudtad mizu.. hogy amikor megpróbálsz hasraütésszerűen számolni és iderakom neked a pontos adatokat, akkor húzod be a farkad mint a kiskutya.. meg amikor próbálsz erőltetni valamit hogy de az úgy van és kiderül hogy mégsem :D
Ez már beteg a részedről :D Mint a másik.. ahhoz nincs kedved hozzászólni? Pedig szépen összetartottatok azt még azt sem tudja mit mondott XD Nem baj, már új oldal van, nem látszódik és újra lehet majd nyálat verni :D A vigyorgóban úgyis elfelejtik XD Na mivan, te meg készítenéd a szembesítésemet csak jobb dolgod is van? Jó kifogás.. :D Ha lenne mit összeraknod, megtennéd.. dehát ha nincs mit összerakni akkor megintcsak.. a szád nagy :D Azt mondjuk eddig is tapasztaltuk :D Gyenge vagy te ehhez, keress másik topicot ahol okosnak tűnhetsz :D
Hiába is csűröd-csavarod a szavakat, a lényeg, hogy mindenki azért fizetett be, hogy lehessen sok olyan coinja, amelynek segítségével megtöbbszörözheti a befektetett FIAT pénzét. Az oktatási csomagok és tokenek csak közbülső lépcsőfokok voltak.
Csakhogy ez nem jött össze.
Nahát.. mit is írtam mi lesz :D : Mint a másik.. ahhoz nincs kedved hozzászólni? Pedig szépen összetartottatok azt még azt sem tudja mit mondott XD Nem baj, már új oldal van, nem látszódik és újra lehet majd nyálat verni :D A vigyorgóban úgyis elfelejtik XD
"szegény szerencsétlen.."
Magadról beszélsz ingatlanoska? :D Pistike, komolyan ennyi amire képes vagy? Ennyit tudsz kicsikarni magadból? Mondjuk ekkora öngólok és baklövések után nem csodálom :D Főleg ha belinkelsz egy videót hogy bizonyítasd az igazad azt kiderül hogy pont hogy engem igazol :D Na az fenomenális égés volt :D Meg hogy kutatsz amit csak lehet de azt se tudod mi a honlapcíme annak amit szapulsz és hogy kell feliratkozni a hírlevelére :D Na ezek nem semmi benézések :D
Szóval kifogytál? Nincs több behindmlm,.. se portfolio,.. se valami bulvár? Ha kiderül hogy jócskán el lett kenve a szád akkor ennyi a megnyilvánulásod? Eddig se volt valami értelmes de ez hozza a színvonalad :)
"Hiába is csűröd-csavarod a szavakat"
Na mivan, beigazolódik amit írok? :D Amíg látszódik a baklövésed addig lapítasz? Utána meg úgy teszel mintha mi sem történt volna? :D Nahát hogy előre meg tudom mondani mit fogtok csinálni :D Olyan ismerős.. mintha.. csak nem az előző bejegyzésemben írtam? :D
Kicsirigó, el vagy tévedve :D Nem csűröm, csupán összegyűjtöttem pár gyöngyszemet tőled :D Ezek mind a te írásaid az előző oldalon :D Arról nem tehetek ha saját magad rúgod tökön :D Még azt se tudod mit mondtál az elején :D
Akkor most végülis sikerült dűlőre jutnod hogy most piramis vagy nem piramis? Mert egyszer ezt mondod másszor azt,.. figyi, kisöcsi.. szeretnéd ha elmagyarázná neked valaki hogy mit is jelent a szó amit használtál? :D
Most hogy a hülyeséged az előző oldalra került és itt már nem látszik már olyan mintha nem is írtad volna? :D Nem sok gerinc jutott neked :D Olvasgasd a 60. oldalt amit összegyűjtöttem rólad.. sokmindent elárul ;) Na mivan, azon nem röhögtök amiket te bénáztál? :D
Szóval az agymenésedre semmi válasz, semmi korrigálás, semmi pszichológia, semmi pitiáner ügyezés, semmi frappáns 90-es évekbeli beszólás, semmi testrészezés? :D Ajaj.. Kevesek vagytok ti ehhez :D Úgy látszik a múltkorit is elfelejtettétek pedig minden le lett mentve ;)
Én sosem állítottam, hogy a onecoin piramisjáték.
Soha.
Sima csalás. Ezért bujdokol az áldoktornő és ezért van börtönben az öccse.
Ennyi. Az órának vége.
Vigyázz miket beszélsz mert még szembesít valamivel és megint jól elkeni a szádat:D
Ilyenkor képes minden alkalommal vissszaolvasni a 60 oldalt, beazonosítani a te hozzászólásaid és jajj neked ha egyszer is piramisjátékot írtál vagy csak gondoltál rá..
Valaki simogassa meg mittudomain buksiját.
És állandóan melléfog mert azt hiszi, hogy akik itt rosszakat írnak a onecoinról, az mind ugyanaz az ember.
Teljesen összekever mindent mert azt hiszi, hogy ha nem tudjuk kibogozni, akkor nincs is igazunk.
Tipikusan az az alak, aki nem akarja látni a fától az erdőt.
Ő is pontosan tudja, hogy rujáék átverték az összes onecoinost, csak már olyan mélyre merült a saját mocsarába, hogy nem mert kimondani amit gondol, mert akkor ugye nagyot sérülne az egója.
Ezért fenntartja a látszatot, hogy őt és a többi szektást bizony nem verték át.
Ezt nevezik konkord-effektusnak.
Amikor valaki tudja, hogy a hajó rég elment már de fenn akarja tartani a látszatot, hogy ő bizony rajta van a hajón...
"Vigyázz miket beszélsz mert még szembesít valamivel és megint jól elkeni a szádat:D"
Ja hogy nem tetszik ha odanyomom az arcotokba azt amiket ti írtatok és amikrl kiderül hogy benéztétek? :D Oh.. sorry ha fáj :D Nem baj hadd fájjon ;) Nem tehetek róla hogy írtok valamit és közben eltusoljátok amikor pofára estek :D
"Teljesen összekever mindent mert azt hiszi, hogy ha nem tudjuk kibogozni, akkor nincs is igazunk."
LOL :D Mit kevertem össze? A saját szavaidat amiket egy az egyben másoltam be? :D Nem csodálom ha megkeveredtél, már azt sem tudod mit mondtál, meg hányszor mondtál magadnak ellent, hányszor buktad be a hazugságaidat :D
Úgy látszik minden oldalra be kell majd tenni hogy lásd mekkora fácán vagy :D Várj.. csak hogy ne higgyem azt hogy kit kivel keverek.. az ingatlanost hívom Pistikének.. a viccek miatt :D neked meg kell egy név.. legyél mondjuk Senor Est Úpido XD Csak a kedvedért kivettem ahol nem mondod hogy piramis.. ja nem mert a cikk amit linkeltél abban meg ezt írják :D
Pistike, a tiéd vhol a 7. és 8. oldalon van :D
Senor Est Úpido: te linkelted: " [link] "
Csak egy mondatban ebből a cikkből 3 dolog amiből tükrözödik mekkora kamu: " Scottnak vállalati számlája volt a banknál amin keresztül állítólag 300 millió dollárt mostak tisztára, gyaníthatóan a lóvá tett befektetők pénzét."
Állítólag... Gyaníthatóan... Befektetők... :D
Jah.. ezt követően:
A kijelentésed: " 1. Szó sincs a cikkben befektetőkről. Bankárokról van szó, akik valószínűleg segítettek a pénzmosásban."
Az én reakcióm: Az általad linkelt cikk október 1-én.. 1 oldallal korábban... szal a cikk 3. mondata :D : "állítólag 300 millió dollárt mostak tisztára, gyaníthatóan a lóvá tett befektetők pénzét.
A kijelentésed: "A CIKKben bankárokról van szó, nem a onecoinba befektetókről. Persze azok pénzének tisztára mosása a téma."
Az én reakcióm: Figyelj jól :D Még egyszer tanúsíthatod hogy mekkora fácán vagy :D Nem a jobbik fajta ha érted hanem a bal :D CIKK amit linkeltél: "állítólag 300 millió dollárt mostak tisztára, gyaníthatóan a lóvá tett befektetők pénzét." Amit te írtál: "Szó sincs a cikkben befektetőkről."
És tényleg.. kétszer próbáltad eltusolni, hogy még végig se olvastad a cikket ... a 3. mondatig se jutottál el :D
Lássunk néhány korábbi esetedet:
A kijelentésed: "nincs white paper"
Az én reakcióm: [link]
Erre azt írtad kamu :D
A kijelentésed: "Nem nekem kell bizonyítanom, hogy a onecoin nem bányászott coin hanem neked, hogy az."
Az én reakcióm: Szóval bármit fröcsöghetsz, lényeg hogy ha bemondod hogy lapos a föld akkor nem neked kell bizonyítanod hanem nekem azt, hogy nem az :D Gratulálok :D
Erre elkezdtél pszichológiával kapcsolatos cikkeket linkelni :D
A kijelentésed: "Mellesleg a dealshakeren egyetlen szállás sincs, ahol tisztán a foskoinodért adnának ki szobákat."
Az én reakcióm: ... asszem nem kell bemutatnom, hogy rengeteg 100% coint elfogadó szálláshelyet mutattam :) najó de mégis, mert én tudok bizonyítékot arra amit mondok: [link] meg [link] meg [link] meg [link]
Erre.. annyi volt a válaszod hogy kamu :D
Hu van itt még bőven.. de ugorjunk át.. 2 évnyi eredménytelenséget, már ami titeket illet :D
A kijelentésed: "Én sosem állítottam, hogy a onecoin piramisjáték."
te linkelted 2019. október 1-én: [link]
Az én reakcióm: amiket linkelgetsz, azokkal azért egyetértesz nem? Nem azért linkelgeted be mert ne értenél egyet.. tehát.. amikor belinkelsz egy ilyen cikket amiben azt írják hogy ez piramis,.. akkor végülis egyetértesz vele. De most meg azt írod hogy nem is piramis... Akkor most mivan? :DD
Erre semmi választ nem tudtál írni :D
Még azt se tudod milyen véleményen vagy :D Ezzel ráadásul bebizonyosodott hogy tényleg a leghalványabb sejtelmetek sincs arról mitől piramisjáték egy piramisjáték XD Csak mentek a csordával.. de aki a birkákkal tart,.. hogy a szavaiddal éljek.. az csak sok s.gget követ :D
A kijelentésed: "Viszont tény, hogy a onecoinnal kapcsolatos pénzmosás miatt hallgatják ki a bankárokat."
Az én reakcióm: A valószínűleg.. feltételezhetően.. befektetők akik nem is léteznek mert senki sem tudott befektetni.. azok mióta számítanak tényeknek? :D
Erre sem tudtál semmit sem válaszolni :D
A kijelentésed: "Mindenki befektetett, aki onecoint vett"
Az én reakcióm: SOHA nem lehetett coint venni.
A kijelentésed: "Pont az emberi kapzsiságra, a semmittevéssel elérhető hatalmas jövedelem ígéretére építettek"
Az én reakcióm: Mutasd már meg.. azt az egyetlenegy videót,.. kijelentést Dr. Ruja-tól.. ahol ezt ígérte :D Gyerünk.. lássam :D Csakmert a számtalan videójában szinte mindig kihangsúlyozta hogy ez nem a gyors meggazdagodásról szól és csalódni fognak akik a spekulációra hajtanak :D
Nem tudtad megmutatni és nem tudtad bebizonyítani úgy van ahogy mondod :D
Aztán megint bepróbálkoztál:
A kijelentésed: "Mindenki, aki onecoint vett, az befektetésként tekintett rá."
Az én reakcióm: SOHA nem lehetett coint venni. Mutasd meg ezt is, ha bármelyik oktatási csomagnál azt írja a cég hogy mennyi coint veszel vele
Erre sem tudtál semmit sem válaszolni ÉS nem tudtad megmutatni :D
A kijelentésed: "Ezeknek az embereknek azt ígérték, hogy a oncoinjaik rengeteg FIAT pénzt fognak érni, úgyhogy minél többet vegyen mindenki."
Az én reakcióm: Mutasd már meg.. azt az egyetlenegy videót,.. kijelentést Dr. Ruja-tól.. a cég alapítójától.. ahol ezt ígérte :D Gyerünk.. lássam :D Mi lesz? :D
A kijelentésed: "És te ezt nevezed hatalmas üzletnek."
Az én reakcióm: SOHA nem neveztem üzletnek :) Vagy igen? Mutasd meg ezt is. Nem tudod? Mert akkorákat hazudsz hogy már nem bírja a plafon.
A kijelentésed: "Igen, vették a coinokat. Ugyanis más-más árú "oktatási csomaghoz- más-más mennyiségű coin járt "ajándékba"."
Az én reakcióm: SOHA nem járt oktatási csomaghoz coin.
Tudod mik a reakcióid amikor sarokba szorítalak mert nem igaz amiket írsz? :D Azon kívül hogy volt egy időszakod amikor a beszólásaimat egy az egyben loptad és nekem írtad vissza? :D
"Részletkérdés,a történet szempontjából lényegtelen. Ne ilyesmiken lovagolj..." ..... "Pitiáner dolgok ezek"... "Neked abból áll az összes érved, hogy kiforgatod az emberek szavait."
Meg pszichológiával magyarázok bele... Meg kamuzok.. Meg terelek.. Meg nem hiszed el.. Meg mi is a legújabb?
"Jaj, hagyjuk már"
"csak kamu volt"
"Csak falból volt benne, haszna semmi sem volt."
Azt mondtad van "fiókod" amit vettél valahol valakitől.. De meg se nézted az oktatást.. azt se tudod hogy a cégtől sosem lehetett coint venni. Azt sem tudtad, hogy az oktatáshoz nem jár ingyen coin.
Akkor végülis mit keresel itt? :D Szapulsz valamit, de azt sem tudod mit :D Ez mekkora égés? :D Azt se tudod mit szidsz csak írkálsz és cikkeket linkelsz :D Kiderült pár év alatt hogy közöd nincs a témához csak lelkesen beálltál a sárdobáló sorba :D
Beégtél.. Benézted.. Pofára estél.. Vagy az is bejátszod hogy ezeket nem te írtad/linkelted? :D Valami manó lehetett biztos.. pedig.. ott van.. és a %-os válaszaid alapján beazonosíthatóak :) Jajhát hagyjuk már a pitiáner dolgokat, nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!