Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯
 461/1051 anonim ***** válasza:

Megpróbálok egy egyszerű eldöntendő kérdést feltenni. Egész egyszerűen szerinted körözik-e és emiatt bújkál vagy nem?

"inngatlanos"

2019. jún. 4. 12:51
 462/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Megpróbálok egy egyszerű eldöntendő kérdést feltenni. Egész egyszerűen szerinted körözik-e és emiatt bújkál vagy nem?

inngatlanos"

A média nem az a forrás ami alapján meg tudnám mondani, hogy igaz-e az, hogy körözik Dr. Ruja-t és ha egyáltalán körözik, akkor hol és miért miután a vizsgálatok kimondják, hogy a cég és annak tevékenysége legális. Az eddigi média és egyéb vádak alapján csekélynek tartom ennek az igazság tartalmát. Az sem elhanyagolható tény, hogy Dr. Ruja hamarabb hagyta ott a nyilvános szereplést mintsem a körözési vádak megjelentek volna és adta át a hatáskörét és feladatait Konstantinnak. Arról viszont az eddigi tapasztalataim alapján teljes mértékben meg vagyok győződve, hogy nem emiatt "bújkál" Dr. Ruja és a bújkálás szóhasználat sem helytálló.

Vagy ezen magyarázatok nélkül a válaszom szimplán: Nem tudom, mert ez csak hír. Nem. :D

Most felteszek én is neked pár egyszerű kérdést.

Miután leírom részletesen mi a különbség piramisjáték és mlm között - és leszögezhetjük hogy a piramisjáték illegális, míg az mlm teljesen legális -, szerinted megállapítható az alapján hogy valami piramisjáték vagy mlm? Esetleg ellenőrizhető hogy valóban úgy van-e ahogy mondom és az alapján helytálló amit írok?

Miután megcáfolom a média és a behindmlm által kreált vádakat azok alapján, hogy meg lehet egyszerűen mondani mi piramisjáték és mi mlm, szerinted van értelme még a média és behindmlm által írt vádakra hagyatkozni? Ide sorolható bármilyen más hírportál által közölt cikk is amiben piramisjátékkal vádolják a céget.

Miután kiderül, hogy a Onecoin-nál valós termék van mint az mlm-nél, valós felhasználókkal - ellentétben egy piramisjátéknál ahol se termék/szolgáltatás se valós felhasználó-, hitre építve és fikázva helytálló továbbra is lehúzni a céget és piramisjátéknak nevezni úgy, hogy egyszer sem vizsgáltad meg magát a terméket?

Miután a topik címében szereplő kérdésre bizonyítékokat hozok fel, hogy létezik a blokklánc, létezik a white paper valamint megvan minden korábbi vizsgálat valamint a legújabb május 2-i svéd vizsgálat eredménye melyek szerint a Onecoin ÉS a Onelife legálisan működik, el lehet-e fogadni 100% igaznak olyan "tárgyilagos" ellenérveket, hogy írni bármit lehet, valamint "nem hiszem el" olyanoktól, akik nem részesei a rendszernek?

Miután megkértem a másik kommentelőt hogy 4 nagyon egyszerű mondattal igazolja állítását miszerint vett OneLife "fiókot" (bár először elszólta magát és azt írta hogy coint vett, nem fiókot majd miután felhívtam rá a figyelmet kijavította) és amihez egyetlen személyes adat sem szükséges csupán abból az okból hogy kiderüljön hazudik-e az állításaival és a cég felé történő sárdobálásával kapcsolatban... hiteles-e az az ember, aki oldalakon keresztül megtagadja a választ, pszichológiára és arra hivatkozva, hogy előbb kértek bizonyítékot arra, hogy én 100% coin költéssel voltam kétszer nyaralni. Ráadásul nem is ő kérte, de az egyetlen ellenérve az, hogy nem hiszi el amit erre válaszoltam. Ezek után szerinted mennyire hiteles egy ilyennek a szava és mennyire számít ebben a témában a véleménye?

Ne felejts el mindegyikre válaszolni, ne csak arra amelyik kevésbé kínos ;) Bár az is egy válasz ha nem írsz választ valamelyikre :DDD

A másik címeres párosujjúnak pedig egy korábbi beszólását illeszteném újra be aminek önmagában duplán sincs semmi értelme :DDDDDDDDD :

"Nem a lényegre koncentrálsz, hanem a kérdezőre. Ősi román szokás... :D "

Lassan tényleg betarthatná amit oldalakon keresztül ígért:

"Léptem.

."

;))))))))))))))))))))))))))))) XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :D :D: D: D: :D: D::D:D :D: D: :D :D: D: :D

2019. jún. 4. 15:38
 463/1051 anonim ***** válasza:

Attól, hogy még nem értünk egyet egy korrekt válasz. Úgyhogy megpróbálok én is hasonlóan neked.

Az alapján ami a te véleményed az mlmről és a piramisjátékról az alapján tényleg helytálló amit írsz.

Azonban én szerintem nem ennyire egyszerű definiállni őket. Vannak legállisan működő MLM üzletek. Valós termékekkel. De ezek is legtöbb esetben úgy működnek, hogy egyrészt túlárazott termékeket árulnak (ez ön magában még nem lenne gond), de ahhoz, hogy árulhasd a termékeit, ahhoz neked is egyszer vagy rendszeresen jelentős összegért meg kell venned a terméket. Mivel rendszerint ezek a termékek mint mondtam, túlárazottak, kereskedelmi forgalomba a töredékért meg lehet vásárolni. Akit csak az érdekelne nem fog vásárlóként beregisztrálni. Így maradnak azok akik pénzt akarnak kivenni. Ehezz újabb és újabb tagok kellenek, akik szintén nem azért veszik meg 3x 5x áron a terméket mer szükségük van rá, hanem azért, hogy olyan jövedelemre tegyenek szert amit a preziken, rendezvényeken látnak a nagyoktól. Ahol elhitetik, hogy ezt mindenki megtudja csinálni. Ami egyszerűen matematikai képtelenség. Ha egy rendszerbe azért csatlakozik a tagok nagyrésze, hogy pénzt keressen, nem a vásárlás miatt akkor az egyszerűen nem tud működni. Nem lehetséges, hogy több pénzt vegyenek ki mint amit betesznek. Itt valós termék is van, nem is illegális, legális mlm üzlet de mégis az a végeredmény, mint egy netto piramisjátéknál. Kevesen megszedik magukat, sokan meg buknak. Annyi különbséggel, hogy itt lesz mondjuk 5 évre elegendő táplálékkiegészítöd amit jobb esetben 4x áron vettél meg, rosszabb esetben meg semmire sem jó.

Az MLM elméletben működhetne, semmi bajom nem lenne vele, de valahogy gyakorlatban korrekten nem tud. Mindegyik úgy indul, hogy vegyél egy valamilyen csomagot, minnél nagyobbat veszel annál több jön majd vissza stb stb..

Olyan nem nagyon van (ha van) , hogy te ingyen becsatlakozhatsz és kiárólag árulhatod a korrekt árú terméket és szervezhetsz magad alá úgyanúgy olyanokat akik ugyanígy tehetnek.. De annélkűl, hogy egyből beletolsz egy nogyobb lóvét. Véleményem szerint így jól működhetne egy MLM rendszer, de gyakorlatba nemtud. Itt a terméket kellene eladni és nem az "üzletet" mint álltalában. Kinkeservesen lehetne belőle pénzt keresni gyorsan, megjegyzem hosszú távon viszont jobban működhetne... De tapasztalatom és meglátásom szerint az MLM üzleteket mindig a gyors pénszerzés viszi előre. Elég bármelyiknek a preziét előadását megnézni. A kirakat gyémántemberekkel, a brekics sárga nadrágjával amit a lambojához vett, stb stb.... Ha van is korrekt MLM az egyszerűen meg életképtelen.

Ha a oneről beszélünk konkrétan. Ha az oktatásból indulunk ki és minden tag ezzel már elégedett és a coin egy mellékes dolog, nem is igértek soha senkinek semmit akkor ez egy olyan korrekt MLM üzlet ami rácáfol az előzőekre, mert életképes tudott lenni.

De én kétségbevonom, hogy az oktatást vették meg. Elhitették velük, hogy irdatlanul meggazdagodnak, amit előre tudtak, hogy nem így lesz. És ha innen nézzük akkor egy gátlástalan piramisjáték és az oktatás csak egy ügyes álca, illetve kiskapu mivel befektetést nehezebb lett volna árulni. De itt már ebbe ne menjünk bele, kitárgyaltuk. Te úgy én meg így gondolom.

Média: Persze, egyetértek veleded abban, hogy sokminden fals dolog jelenik meg a médiában. De azért nem lehet azt mondani, hogy amit ott leírnak az minden csak kitaláció. Vagy egy fórumról, ahol tagok írnak, hogy mind hülye. Ahonnan lehet infokat szed össze az ember és abból levonhat következtetéseket amik lehetnek helyesek és persze tévedhet is.

Bloklánc. Vannak akik (általában oneban érdekeltek) állitják, hogy van a onenak, sokan meg, hogy nem. Kriptos, ismert szakemberek... Tényleg itt másokra kell hagyatkoznom. Olyan szinten nem vagyok benne a cryptók teknikai részében, hogy ezt 100% bizonyossággal tudjam bizonyítani, de te sem, hogy az elle kezőjét. Így más szakemberekre hagyatkozom és nem arra amit te állítasz.

A svéd vizsgálattal való kérdésedre kérdéssel válaszolnék. Hol találok erről hivatalos dokumentumot svéd hatósághoz köthető portálon?

A másik hozzászólót sokmindenben osztom. Én elhiszem amit mond annélkűl, hogy bizonyítania kellene. A dealshakerrel kapcsolatban és ismerősöktől akik beszáltak a oneba, kaptam már elég bizonyosságot.

Remélem nem maradt ki semmi. Telefonról írok. Nem tudom pontokba szedve, ídézni és pontosan a kérdésde válaszolni, ahogyan te szoktad. Ezért elnézést és a helyesírási hibákért is.

Én csak egy újabb eldöntendőd kérdeznék! Abban egyetértesz, hogy hamarosan el kell dőlnie, hogy ki nézte be a dolgot?

Két dolog történhet. Teljesen egyértelműen összeomlik a dolog és leállnak a weblapok. Vagy most már tényleg beindul az exchange, szépen lassan vagy gyorsan átváltható lesz a coin és boldogok lesznek a onetulajdonosok, hogy hallgattak rátok.. Valamelyiknek hónapokon belűl meg kell történnie.

Nagyon remélem, mert ez a szóváltás ami itt folyik tényleg értelmetlen..

2019. jún. 4. 19:19
 464/1051 anonim ***** válasza:

"de az egyetlen ellenérve az, hogy nem hiszi el amit erre válaszoltam. Ezek után szerinted mennyire hiteles egy ilyennek a szava és mennyire számít ebben a témában a véleménye?"

Ez fordítva is igaz, hiszen te is pont ezt csinálod.

Állítasz valamit, bizonyítani nem tudod, de azért higgyük el!

:D

Vicc vagy.

2019. jún. 5. 09:31
 465/1051 anonim ***** válasza:

"Ha nem hazudnál már rég leírtad volna hogy az orrom alá dörgöld és akkor kiderülne hogy én vagyok a hülye... dehát ha nem tudod nem tudod, szerintem ez egyértelmű mit jelent..."

Ez rád is pont ugyanúgy igaz.

Ha nem hazudtál volna, hogy te tisztán onecoinért vettél nyaralást, akkor már régen idetetted volna a bizonyítékot.

De mivel nem tetted így már biztos, hogy csak kamuztál, tehát a onecoin semmire sem jó.

Puzzle kirakva, mindenki mehet a dolgára, nincs itt semmi látnivaló.

2019. jún. 5. 09:37
 466/1051 Mittudomain ***** válasza:

Válasz több részletben :)

"Az alapján ami a te véleményed az mlmről és a piramisjátékról az alapján tényleg helytálló amit írsz."

Ácsi.. az mlm-ről és a piramisjátékról amit írok az nem vélemény, hanem szakmai tényeken alapuló összehasonlítás :) Ezt azért ne felejtsük el ;)

"Azonban én szerintem nem ennyire egyszerű definiállni őket. Vannak legállisan működő MLM üzletek. Valós termékekkel. De ezek is legtöbb esetben úgy működnek, hogy egyrészt túlárazott termékeket árulnak (ez ön magában még nem lenne gond)"

Végülis csak fél évig írtam a szakdolgozatom a témából, tényleg nem egyszerű ;)

Az hogy melyik cég mennyiért adja a termékét az a cég dolga. Az egészség sokba kerül, a minőség sokba kerül. Az hogy előfordul drágán sz.r is, az meg mlm-en kívül is sokszor előfordul. Sajnos attól hogy mlm alapján működik egy cég még nem biztos hogy jó is, de amíg nem próbáltad ki addig nehéz megmondani.

"de ahhoz, hogy árulhasd a termékeit, ahhoz neked is egyszer vagy rendszeresen jelentős összegért meg kell venned a terméket."

Akkor te még mindig nem érted az mlm lényegét és/vagy sztereotípiákon keresztül nézed őket. Megint csak attól függ, mert igen vannak mlm cégek ahol agresszívan nyomatják hogy vedd meg.

Viszont az mlm alapja az ajánlás. 1. lépés: kíváncsiságból kipróbálod. 2. lépés: ha jó, ha beválik, használod, esetleg márkahű leszel. 3. lépés: Nem nem az hogy elkezdesz házalni meg csinálj kapcsolatlistát, meg szervezz bemutatót, meg nyomasd orrba szájba, akinek le kell morzsolódnia az lefog... nem. Ez nagyon nagy tévedés. Szóval a 3. lépés, hogy miután már van tapasztalatod, használod, jó, akkor ha megkérdezik hogy de szép a bőröd, de sokat fogytál, olyan energikusabb vagy, .. vagy a francba hogy a sokadik lábast veszem ami teflon és sz.rt sem ér,.. akkor elmondod hogy te ezt használod, neked bevált. Hol lehet megvenni? Itt vagy itt, .. vagy nálam olcsóbban. DE ettől még nem lesz valaki hálózatépítő.

Jobb cégeknél nem kell csomagot venni.. a csomag annak jó aki elhatározta hogy dolgozna, de még nem próbált ki mindent. Jobb cégeknél vannak ingyenes bemutatók ahol kipróbálhatod, vagy vehetsz egyetlen egy valamit is 1-2ezer forintért.

"Mivel rendszerint ezek a termékek mint mondtam, túlárazottak, kereskedelmi forgalomba a töredékért meg lehet vásárolni."

Ha ugyanaz a termék, de akkor mi értelme külön mlm-ben árulni :) Mert ha nem ugyanaz, akkor valamiben mégiscsak más. Minőségben pl. Ami rossz, azt nem lehet hosszútávon eladni. Tehát a magasabb ár legtöbbször a jobb minőséget jelenti és azt, hogy pont nem kaphatod meg boltban polcról. Most ne kis cégeket nézd, hanem a nagyokat.

"Akit csak az érdekelne nem fog vásárlóként beregisztrálni. Így maradnak azok akik pénzt akarnak kivenni."

Nem kell regisztrálni sehol, ha csak vásárló vagy. Persze ez a cég működésétől is függ, de hagyományos értelemben nem kell. Én is használok mlm-es termékeket amik nekem beváltak, mégsem vagyok beregisztrálva. Jó a termék, szerintem megéri az árát de nem akarok üzletelni vele.

Amit írsz azért nem állja meg a helyét, mert ha csak olyanok lennének benne akik pénzt akarnak kivenni,.. akkor egyrészt felesleges lenne a termék, másrészt nem sok bevétele lenne a cégnek.

Harmadrészt ha ez igaz lenne, akkor egyből teljesülne a piramisjátékokra vonatkozó leírás, miszerint csak pénzre hajtasz és ehhez új embereket KELL beszervezned, akiknek a befizetéséből fizetik ki a régieket. Az mlm-nél viszont a termék eladásokból kerül kifizetésre a jutalék.

Egy mlm-nél nem kell beszervezned senkit, de dönthetsz úgy, hogy "viszonteladója" leszel a cégnek ha szerinted a termék jó.

"Ehezz újabb és újabb tagok kellenek, akik szintén nem azért veszik meg 3x 5x áron a terméket mer szükségük van rá, hanem azért, hogy olyan jövedelemre tegyenek szert amit a preziken, rendezvényeken látnak a nagyoktól. "

Az a hálózatépítő aki így csinálja, az egyrészt szeretne meggazdagodni egy jó cég jó termékeivel, másrészt egy agresszív terjeszkedési tervet követ. Ez 1000-ből 1-nek sikerül. Miért? Mert nem mindenki születik agresszív céltudatos showman-nek aki így tudja nyomatni.

Pont ezek az emberek azok akik elfelejtik, hogy valójában nincs passzív jövedelem. Fel tudod húzni úgy a csapatod, hogy az jó sokat termeljen pénzben igen. De abban a pillanatban hogy abbahagyod a foglalkozást velük vagy lecsökkented, nagy eséllyel szétszélednek és annyi a bevételednek. Ez egy szakma, ez egy munka, egy hagyományos cég is így működik.

"Ahol elhitetik, hogy ezt mindenki megtudja csinálni."

Sajnos van ilyen, ezzel én sem értek egyet. Túl sok csalódott embert "készítenek" így, akik utána jogosan utálják meg ezt az üzleti modellt. Miért? Mert sz.rul adták át nekik. Mint mondtam, ez egy szakma, itt is dolgozni kell. Nincs ingyen leves. Nem elég megtanulni, jól is kell csinálni és ritkán jár gyors meggazdagodással.

"Ami egyszerűen matematikai képtelenség. Ha egy rendszerbe azért csatlakozik a tagok nagyrésze, hogy pénzt keressen, nem a vásárlás miatt akkor az egyszerűen nem tud működni."

Ezért működnek a jó mlm cégek. Mert ott még mindig a fogyasztás viszi az üzletet, nem a tagok beszervezése.

"Nem lehetséges, hogy több pénzt vegyenek ki mint amit betesznek."

Itt megint összekevered a dolgokat. NEM tesz be senki pénzt. VÁSÁROLNAK. Terméket vesznek. Nem pénzt tesznek be hogy kit érdekel a termék csak vegyünk ki többet.. NEM.

"Itt valós termék is van, nem is illegális, legális mlm üzlet de mégis az a végeredmény, mint egy netto piramisjátéknál."

Mert rosszul van a fejedben rögzülve, ahogy az írásaidból is látszik. Sajnos az ilyen kárt a legnehezebb helyretenni.

"Kevesen megszedik magukat, sokan meg buknak. Annyi különbséggel, hogy itt lesz mondjuk 5 évre elegendő táplálékkiegészítöd amit jobb esetben 4x áron vettél meg, rosszabb esetben meg semmire sem jó."

A fogyasztó max akkor bukhat, ha kiderül hogy a termék semmit sem ér. Ez nem csak mlm-ben fordul elő. Ezért alakul ki a márkahűség. Nézd meg, a magyarokra amúgy is jellemző ez a vásárlási szokás. Ha csak piacra elmegy Mari néni, ha bevált Jóska bácsi karfiolja akkor csak nála fog karfiolt venni.

Aki dolgozni is akar, annak a kis hányada az aki megérti hogy is működik, hogyan kell csinálni, .. feltéve ha jó a vezetője/szponzora és nem a nettó sz.rt adja át neki. Na ezért vannak a profik nagyon kevesen, a nagyon jók picit többet, a jók pedig még többen, de még így is kevesen.. mondhatnánk.. de hogy is néz ki egy nagy cégnél ugyanez? 2-3 magas beosztású vérprofi vezető.. Néhány területi képviselő.. Kicsit több helyi főnök.. és mennyi alkalmazott? Ezeknek a többszöröse. De mindenki ennél a cégnél alkalmazott? Nem. Van olyan alkalmazott akit jobban érdekel a téma és nagy nehézségek, rengeteg munka árán feljebb küzdi magát? Előfordul.. Akkor miről beszélünk? Túl nagy különbség nincs hagyományos üzlet és mlm között.

"Az MLM elméletben működhetne"

Gyakorlatban is működik, ha jó. Ahogy teszi azt évtizedek óta. Egész pontosan 1934 óta :)

"de valahogy gyakorlatban korrekten nem tud."

A működést válasszuk szét az üzleti tervtől és még azon belül is válasszuk szét az üzleti tervet a leendő hálózatépítők tanításától és hogy ők hogyan adják tovább. Csupán ez utóbbi az, amire illik a véleményed. A cég korrekten működik. Az üzleti terv korrekt. Az hogy ki hogy értelmezi és hogyan adja át,... na ott kezdődnek a bonyodalmak, lásd nálunk a hülye olaszok meg indiaiak akik miatt a botrányok kirobbannak és amibe a média kapaszkodik.

"Mindegyik úgy indul, hogy vegyél egy valamilyen csomagot, minnél nagyobbat veszel annál több jön majd vissza stb stb.."

Ezt már fentebb elmagyaráztam, téves az infó a fejedben. Nem tudod kettéválasztani a sima fogyasztót attól, aki ebben üzletet lát és az üzleti tervnek a megtanítását. Nálad ez összemosódik, emiatt nagy a katyvasz. Ha fogyasztó vagy, nem kell csomagot venned. Ha üzletet akarsz építeni akkor meg lehet a cég politikája hogy azért vegyél csomagot, hogy legyen tapasztalatod, de nem minden esetben kötelező.

"Olyan nem nagyon van (ha van) , hogy te ingyen becsatlakozhatsz és kiárólag árulhatod a korrekt árú terméket és szervezhetsz magad alá úgyanúgy olyanokat akik ugyanígy tehetnek.."

Pedig a jó mlm cégek mind így működnek. Mindegyiknél megvan a lehetőség erre amit írsz, max nem mondják. Ennek egy hátulütője van. Nem árulhatsz valamit hitelesen, ha nincs tapasztalatod. Egy ilyen pozícióból elindulni a legnehezebb. Nem lehetetlen, de ehhez jókor kell lenni jó helyen.

Ami mégis az előnye egy ilyen kezdésnek, hogy betekintést nyersz a működésbe.

"De annélkűl, hogy egyből beletolsz egy nogyobb lóvét. Véleményem szerint így jól működhetne egy MLM rendszer, de gyakorlatba nemtud. Itt a terméket kellene eladni és nem az "üzletet" mint álltalában."

Kapisgálod. Hagyományos módon mint ahogy fentebb írtam hogy működik? Nem csomagban veszel 200 doboz xyz márkájú teafiltert hogy ezt majd jól eladod kétszer annyiért. Hanem hallottad a havertól hogy ő azt issza, esetleg meg is kínált, ízlett, boltban megvettél egy dobozzal aztán kiderítetted hogy hosszú távon is jó-e, vagy jobb mint a mostani amit iszol. Az mlm is így működik. Ha meg be akarsz ruházni 200 karton teafilterbe üzleti tevékenység céljából,..

Akkor hogy is működik ez egy nem mlm cégnél? Indulsz nulláról és 7 év múlva rengeteg munka és nulla szabadidő után kiderül hogy bejött-e vagy nem,... vagy fogsz 10-20-30-50-100-200 milliót ha megteheted és beletolod, azt remélve hogy ez 4-5-6 év múlva visszajön és tovább termel.

"De tapasztalatom és meglátásom szerint az MLM üzleteket mindig a gyors pénszerzés viszi előre."

Akkor rossz a tapasztalatod de ez nem a te hibád. Az mlm üzleteket is végső soron a fogyasztók viszik előre. A hálózatépítők csupán viszonteladók. Dehát nem lehet mindenki viszonteladó.

Itt újra elérkeztónk oda, hogy ha csak és kizárólag pénzről van szó és csak és kizárólag azért teszel be pénzt hogy az megtérüljön, akkor az piramis. Ha viszont terméket/szolgáltatást veszel és nem feltétlenül célod a tovább értékesítés, akkor az mlm.

na akkor nézzük csak ezek szerint:

Onecoin mint cég, a termék az oktatás, ahol a különböző csomagokhoz promóciós token jár. A termék az oktatás ami mint mondtam profi, simán beépíthető meglévő tudásba, cégbe és kamatoztatható, de analfabétáknak is rendkívül hasznos. Magyarul ha érdekel a pénz működése, annak gazdasági alapjai, vagy magasabb szinten a Forex, akkor beülsz egy tanfolyamra, nem? Képezed magad. Az hogy a tanfolyam anyaga jó-e vagy sem, az meg kiderül, de ha nem jó akkor elég hamar befuccsol.

A tokenekkel pedig bányászati folyamatot indíthatsz el, de ha nem akarsz akkor nem, akkor csak oktatást vettél. Ha viszont elindítottad, akkor az így lett coinokat mennyiségtől függően kipróbálhatod. Szóval kérdem én.. ha vettél egy starter csomagot 3 éve 140 eurórért.. Amiből lett 70 coinod aminek a mai értéke 2100 euró, de a kibányászás pillanatában is 350 euró.. Amiből a mai napig is vásárolhatsz.. Akkor pontosan hol van átb.szva a kedves vásárló? :) Ne adj isten még az oktatást is hasznosította.

Most hogy néz ez ki? Emeltek az oktatás árán, miközben kevesebb tokent kapsz. Akkor hogy is van ez? Most fizetek 180 eurót ugyanazért az oktatásért és kapok annyi tokent amiből csak 5 coinom lehet? A coin értéke meg így csak 150 euró?... De fura...

"Elég bármelyiknek a preziét előadását megnézni. A kirakat gyémántemberekkel, a brekics sárga nadrágjával amit a lambojához vett, stb stb.... Ha van is korrekt MLM az egyszerűen meg életképtelen."

A több évtizede működőkre gondolsz?.. Mint az FLP, .. Amway,.. HerbaLife,.. Avon,... Tupperware,.. Oriflame,.. WorldAdventures (ahol megintcsak szolgáltatás van),.. csak hogy párat említsek a több 100-ból?

Kirakatba mit teszel ki? A sz.rt? :DDDD A rohadt paradicsomot? :DDDDDD Véletlenül sem a legszebbet igaz? :D

"Ha a oneről beszélünk konkrétan. Ha az oktatásból indulunk ki és minden tag ezzel már elégedett és a coin egy mellékes dolog, nem is igértek soha senkinek semmit akkor ez egy olyan korrekt MLM üzlet ami rácáfol az előzőekre, mert életképes tudott lenni."

Akkor itt megint ne mossuk egybe az elégedettséget, hogy ki miért mit csinál és azt hogy a cég mit ígért.

A cég minden egyes hétfői hírlevelében elküldte ezt:

[link]

Ha elolvasod, és még megnézed Ruja videóit is hogy mire készült a Onecoin akkor kiderül, hogy nagyon nagy tévedésben vagy abban, hogy mit ígért a cég. Az hogy vannak agyhalottak akik ezeket nem tartják be, nem tudják értelmezni.. ezek azok akik miatt zeng a sajtó, a fórum meg a média. Ezek az emberek jobb is ha távoznak a cégtől mert több kárt okoztak mint hasznot egész életük során.

"De én kétségbevonom, hogy az oktatást vették meg. Elhitették velük, hogy irdatlanul meggazdagodnak"

Ez nem igaz. Olvasd el a linkelést amit küldtem fent.

"És ha innen nézzük akkor egy gátlástalan piramisjáték és az oktatás csak egy ügyes álca, illetve kiskapu mivel befektetést nehezebb lett volna árulni."

Onnan nézve. Kintről nézve. Anélkül, hogy egy ingyenes pozícióval belenéztél volna. Onnan nézve így lehet hogy annak tűnik. Mert csípőből elhiszed amit eléd raknak. Mert sosem szembesültél azzal a szigorral és határozottsággal amit a cég kommunikál folyamatosan felénk. A szabályszegők okozták azt, hogy ez a megítélés amit te is mondasz. De ezeket az embereket kirakták. Sajnos ezekről a média már nem számol be.

"Média: Persze, egyetértek veleded abban, hogy sokminden fals dolog jelenik meg a médiában. De azért nem lehet azt mondani, hogy amit ott leírnak az minden csak kitaláció."

Úgy kb 90% véleményem szerint. Erre akkor jöttem rá amikor engem személyesen érintő ügyeket tárgyaltak ki teljesen kifordítva aminek semmi valóságalapja nincs. Eladtam a tévém, nem nézek és nem hallgatok híreket, amik eljutnak hozzám azokra meg 90%-ban megvonom a vállam mert sajnos nem visz előbbre.

"Vagy egy fórumról, ahol tagok írnak, hogy mind hülye. Ahonnan lehet infokat szed össze az ember és abból levonhat következtetéseket amik lehetnek helyesek és persze tévedhet is."

Mint ahogy fent írtam.. vezetőnek kevés ember születik.. az hogy tömegek hiszik magukról hogy azok, erről még a south park is csinált egy részt, roppant vicces és egyben elkeserítő, hogy ezek az emberek még reklámozhatják is a nettó hülyeségüket.

Ne keverjük össze a szakmai fórumot ahol van irányítás és azt a fórumot ahol a káosz vette át a szerepet és boldog boldogtalan moderálás nélkül írhat. Az nem fórum, inkább cirkusz. Mert ha megvizsgálnánk azokat akiket írnak kiderülne hogy ugyanúgy kamuznak sokmindenben mint a kedves egysejtű kolléga is.

2019. jún. 5. 12:21
 467/1051 Mittudomain ***** válasza:

Második részlet :)

"Bloklánc. Vannak akik (általában oneban érdekeltek) állitják, hogy van a onenak, sokan meg, hogy nem. Kriptos, ismert szakemberek... Tényleg itt másokra kell hagyatkoznom."

Nos.. én itt nem állításokra támaszkodtam hanem valós dokumentumokra. A kriptós szakemberek, akikre támaszkodnod kell, fennen hirdették hogy KYC a legnagyobb vétek.. centralizáltság? Főbenjáró bűn. Aztán most újra felteszem a kérdést.. most hogy az új CC-k már csak így jönnek létre, mit mondanak a szakemberek? :DDDDDDDDDDD

"Olyan szinten nem vagyok benne a cryptók teknikai részében, hogy ezt 100% bizonyossággal tudjam bizonyítani, de te sem, hogy az elle kezőjét. Így más szakemberekre hagyatkozom és nem arra amit te állítasz."

Tévedés. Amikor azon ment a vita hogy kyc, centralizáltság, akkor emiatt támadták. Most hogy már minden új amelyik életképes akar maradni így jön létre, most más miatt támadják. Szóval amíg te azt hangoztattad mint a szakembereid, hogy kyc és centralizáltság rossz, addig én azt mondtam hogy nem így van. Most ugyanezek az emberek már azt mondják hogy kyc és centralizáltság jó, de hogy ne tűnjenek hülyének vmi más miatt húzzák le. Szakemberek.. :DDDDDDDD

"A svéd vizsgálattal való kérdésedre kérdéssel válaszolnék. Hol találok erről hivatalos dokumentumot svéd hatósághoz köthető portálon?"

Ugyanott, ahol az összes többihez. Miért, ott ahol vizsgálatok indultak tudsz mutatni hivatalos oldalon olyat hogy valóban bűnös? Nem. Miért? Mert azzal beismernék hogy hülyék. Ezt senki sem szereti megtenni. Marad az amit én tudok mutatni, én legalább tudok valamit mutatni :) 4 éve indultak a vizsgálatok. Az USA-nak 4 év kellett hogy legelőször kiderítse az Amway-el kapcsolatos hírek alaptalanok. Azóta kicsit egyszerűbb megvizsgálni egy céget ;)

"A másik hozzászólót sokmindenben osztom."

Mindjárt gondoltam. Azt én se bántom aki az én véleményemen van :DDDDDDD Kivéve amikor hülyeséget beszél.. na mindegy :D

"Én elhiszem amit mond annélkűl, hogy bizonyítania kellene."

Pont erre számítottam :) Nálam makkor miért nem hiszed el anélkül hogy bizonyítanom kellene? :DDDDDD Na itt dőlt meg az elméleted.

Még jó hogy én nem hiszek el mindent és tudom hogy kell kideríteni ha valami kamu ;))))))) Sajnos ugyanez a módszered a médiával is. Elhiszed anélkül,.. hogy bizonyítani kellene.

Azt hiszem ez a kijelentésed jól demonstrálja, hogy mennyire felesleges bizonygatnom bármit is, mert nyeled a kamu dolgokat mint kacsa a nokedlit. Vagyis továbbra is csak röhögni fogok feljárni :)

"A dealshakerrel kapcsolatban és ismerősöktől akik beszáltak a oneba, kaptam már elég bizonyosságot."

Nekem meg saját tapasztalatom van. Amit nem hisztek el, de nekem se kötelező elhinnem amit ti mondtok, főleg hogy ismerős ismerőse mondta.. :) Onecoinért vett autó számláját és videót magyar vásárlókkal már linkeltem korábban, sajnos nem az ismerősöm, de ezek szerint nem csak egy valaki vett :)

Nos.. nem válaszoltál mindenre...

"hitre építve és fikázva helytálló továbbra is lehúzni a céget és piramisjátéknak nevezni úgy, hogy egyszer sem vizsgáltad meg magát a terméket?"

"el lehet-e fogadni 100% igaznak olyan "tárgyilagos" ellenérveket, hogy írni bármit lehet, valamint "nem hiszem el" olyanoktól, akik nem részesei a rendszernek?"

Az, hogy te elhiszed amit a másik kommentelő ír,.. nos.. egy véleményen vagytok ezért miért ne :DDDD Csakhát mégis ciki amikor nagyon nagyon egyszerűen lehetne bizonyítani azt amit mond azt mégse... :DDDDDD

"Én csak egy újabb eldöntendőd kérdeznék! Abban egyetértesz, hogy hamarosan el kell dőlnie, hogy ki nézte be a dolgot?"

Nem értek egyet, mivel nem fog eldőlni ki nézte be a dolgot.. ez már eldőlt :DD Úgy kérdezed mintha el akarnád fogadtatni hogy a nézetem téves :DDDD Én tudom hogy amit írok mi miatt igaz :) Azzal ellentétben amit ti hoztok fel, mert te magad írtad,.. buizonyítékok nélkül is elhiszed a dolgokat...

"Két dolog történhet."

Szerintem meg nem :DD Egy dolog történhet, az idő az ami változó tényező az egyenletben :)

"Teljesen egyértelműen összeomlik a dolog és leállnak a weblapok. Vagy most már tényleg beindul az exchange, szépen lassan vagy gyorsan átváltható lesz a coin és boldogok lesznek a onetulajdonosok, hogy hallgattak rátok.. Valamelyiknek hónapokon belűl meg kell történnie."

Ezt hogy hónapokon belül meg kell történnie ezt a cégnek is mondtad?.. Nehogy az legyen hogy megint nem a te elképzeléseid alapján csinálnak valamit :DDDDDDDDDDDDD

"Nagyon remélem, mert ez a szóváltás ami itt folyik tényleg értelmetlen.."

Tudom :D De jólesik kiengedni az elemzések közben és után a gőzt :DDDDD Tök jók vagytok erre :DDDDDDDDDDDD Értelmet úgyse tudok belétek verni, hát marad a röhögés :DDDDDDDDDDDD

Végszónak....

Az Amway-t 1959-ben alapították :)

"1975-ben az Amerikai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság beperelte a legnagyobb MLM-céget, az Amwayt illegális piramisjáték vádjával. 1979-ben a bíróság az Amway-re kedvező ítéletet hozott."

Nem ez volt az utolsó ilyen eset ;))))))))))))

2019. jún. 5. 12:29
 468/1051 Mittudomain ***** válasza:

"de az egyetlen ellenérve az, hogy nem hiszi el amit erre válaszoltam. Ezek után szerinted mennyire hiteles egy ilyennek a szava és mennyire számít ebben a témában a véleménye?"

"Ez fordítva is igaz, hiszen te is pont ezt csinálod. Állítasz valamit, bizonyítani nem tudod, de azért higgyük el!"

Hazudsz mert bizonyítottam :) Jah hogy akkor a whitepaper amit követeltél meg a többi nem fontos... értem :DDDDDDDDDDDDDDD

"Ha nem hazudnál már rég leírtad volna hogy az orrom alá dörgöld és akkor kiderülne hogy én vagyok a hülye... dehát ha nem tudod nem tudod, szerintem ez egyértelmű mit jelent..."

"Ez rád is pont ugyanúgy igaz."

Attól eltekintve.. hogy semmi okom és hasznom sem származik abból hogyha hazudok nektek .... Háríts még :DDDDDDDDDDD Saját magad teszed egyértelművé hogy az állításod nem valós :)

"Ha nem hazudtál volna, hogy te tisztán onecoinért vettél nyaralást, akkor már régen idetetted volna a bizonyítékot."

A személyes adataimmal? :DDDDDD Tényleg ennyi eszed van? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Vagy satírozzam ki az adatokat? Úgy szeretnéd? Annak megint mi értelme? Gondolkozni is szoktál?.. :DDDDDDDDDDDDDDDD Ellenben amit én kértem ahhoz semmilyen személyes adat nem szükséges :DDDDDDDD Hm :D

"De mivel nem tetted így már biztos, hogy csak kamuztál, tehát a onecoin semmire sem jó."

Micsoda következtetés... :DDDDDDDDDDDDDDDDD

"Puzzle kirakva"

Rakj még ki pár puzzle-t, szerencsére 3 éves kortól már lehet ;))))))))))))))))))))))

"mindenki mehet a dolgára, nincs itt semmi látnivaló."

Menjél, ki tart vissza? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2019. jún. 5. 13:47
 469/1051 anonim ***** válasza:

""Ha nem hazudtál volna, hogy te tisztán onecoinért vettél nyaralást, akkor már régen idetetted volna a bizonyítékot."

A személyes adataimmal? :DDDDDD Tényleg ennyi eszed van? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Vagy satírozzam ki az adatokat? Úgy szeretnéd? Annak megint mi értelme? Gondolkozni is szoktál?.."

Igen, ez is jó ötlet.

A lényeg, hogy a számlán látszódjon, hogy csakis onecoinról szól, nincs rajta euró.

No meg a dátum.

Ezek nem személyes adatok.

Várom...

2019. jún. 5. 15:40
 470/1051 Mittudomain ***** válasza:

Vagy satírozzam ki az adatokat? Úgy szeretnéd? Annak megint mi értelme? Gondolkozni is szoktál?.."

"Igen, ez is jó ötlet.

A lényeg, hogy a számlán látszódjon, hogy csakis onecoinról szól, nincs rajta euró.

No meg a dátum."

Aha világos... tehát nem ment át az amire célozni akartam nem baj :D Feltenném újra a kérdést.. kisatírozva mi értelme lenne te nagyonokos? :DDDDDDDDD Hallgathassam utána hogy ki van satírozva nem is az enyém és amúgy is szerkesztettem? :DDDDDDDDDDDDD Poénból kérdeztem meg a kisatírozást de úgy látszik ez se megy át... :DDDDDDDDD

Neked az se lenne jó ha a nyaraláson készült képeken a személyi igazolványomat tartanám magam előtt :DDDDDDD

Kisatírozva XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tudod még meg is csinálnám ha nem lennél .... ennyire... hogy kell manapság azokat hívni akiknek gond van a szellemi képességeikkel hogy ne legyenek megsértve..? már ha meg lehet egyáltalán sérteni egy ilyet mint te.... :DDDDDDDDDDDDD

De várj.. mit keresel itt ha kiraktad a puzzle-t és nincs itt semmi látnivaló? Hány darabos volt.. kettő? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Az nem esik le ügye, hogy nem igazán veszlek komolyan XDDDDDDDD

Tényleg azt hiszed hogy érdekel a bizonyítékod amikor már rég elárultad magad hogy csak kitaláltad? :DDDDDDDDDDD Hahóóó.. én lenni benne, te nem. Én pontosan tudni te hol és miben hazudni.. Já?.. Érteni?.. én tarzan, te csitt...a :DDDDDDDD

Nem akarsz bizonyítani? :DDDDDDDDDDD Hol érdekeljen ez engem szerinted :DDDDDDDD Akkor se izgatna ha idehánynál valami próbálkozást :DDDDDDDDDDD

Áh.. úgyse megy át a sértés.. egyszerűen meg fogod kerülni és csak annyit fogsz írni hogy háhá, nem bizonyítja, hazudik :DDDDDDDD Én meg tudod mit fogok erre írni?... Háhá, nem bizonyítja hogy vett egy .. "fiókot" mindenféle személyes adat nélkül csupán a leírással tehát hazudik :DDDDDDD Tudod mit csinál a cég az ilyen verebekkel? ... Pontosan semmit... említésre méltóak sem vagytok ebben az egész történetben :DDDDDDDDDDD Én azért jót nevetek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Külön billentyűparancsom van nálad a D és X betűkre :DDDDDDDDDDDDDDDDD

2019. jún. 5. 16:17
❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!