Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
"Haggyad már ezt az oktatást:DDD. Gyufáskatuját is árulhattak volna miliókért, azt is megvették volna mert a coin volt a lényeg és a jövőbeni meggazdagodás."
Jah, akkor haggyuk már az ingatlanos dumát, az se igazi szakma :DDD
"Ma miért nem kell már pl magyarországon senkibek az oktatás??"
Miből gondolod hogy nem kell? Alá tudod bármivel támasztani hogy ma Magyarországon senkinek sem kell? Gratulálok :)
Egész véletlenűl van ingatlan közvetítő és értékbecslő végzetségem (az EFEBRŐL és nem a oneakadémiáról:D) , szerepelek a pest megyei ingatlanközvetítői névjegyzékben, de nem dolgozom a szakmában. Mióta felvettem a vállakozásba a tevékenységet 1db értékbecslést készítettem. Nemtudom, hogyan de végülis beletrafáltál:D de ezt nem én mondtam neked, hogy az "vagyok"
Lehetnék akár labdaszedő is egy teniszpályán, nemtudom mi jelentőséggel bír ez a onecoin kapcsán. Folyton ezt erölteted.
Te viszont közgazdásznak vallod magad. Rád nézve sokkal megalázóbb, hogy ezt az egészet megetedd, mint a nem egy kisnyugdíjjas aki valami állami vállalatnál volt betanított munkás egész életében. Sok ilyen károsult van. Ők is biztossan a kriptokról akartak tanulni, azért fizettek, nem pedig azért amit Udó bácsi(és a többi szélhámos) mondott a korábban belinkelt videóban. "majd ha az unokáid nem értik miért vagy ilyen csóró ellenben a onecoinba fektetett nagypapával.. Stb..stb..)
Nem tudom kit akarsz ezzel az oktatás mesével meggyőzni. Majd a nyomozóhatoságoknak magyarázd ha egyszer t éged is elővesznek, hátha ők elhiszik. Engem hagyjál vele..
Alátámasztani mindent elsöprő bizonyítékokkal nem tudom. De a legjobban kereső mlmesek listájáról eltüntek a onelifosok (pár éve mind az volt szinte) , megy úgy általában a hálózatépítők is. Az ismertebb hazai nevek és az én ismeretségi körömben ezzel foglakozó kevésbi ismert egyének, már egyik sem értékesíti az "oktatást". Szégyenlik ha rákérdezel, hogy miújság. Nem nehéz kitalálni, hogy azért, mert nincs is rá kereslet...Továbbá eleinte a tagok létszáma is exponenciálisan nőt. Ez a szám az utóbbi fél-egy évben minimálisan emelkedik, az is csak a már említett afrikai és dél amerikai országonak tudható be.. Ezekből könnyen levonható a következtetés, hogy nincs rá sem itthon, sem egyéb eus országokban, ahol már lefőt a dolog, rá túl nagy(vagy semmilyen inkább) kereslet...
De nemhinném, hogy rajtad kívül ezt bárkinek alá kellene támasztani.. Nyilvánvaló..
""Haggyad már ezt az oktatást:DDD. Gyufáskatuját is árulhattak volna miliókért, azt is megvették volna mert a coin volt a lényeg és a jövőbeni meggazdagodás."
Jah, akkor haggyuk már az ingatlanos dumát, az se igazi szakma :DDD"
Ezt nevezik úgy, hogy mellébeszélés.
Nem a lényegre koncentrálsz, hanem a kérdezőre.
Ősi román szokás... :D
"Egész véletlenűl van ingatlan közvetítő és értékbecslő végzetségem"
Miért csak véletlenül? megsúgták a válaszokat? XDDDDDDDDDDD 8 általánossal beestél vmi vizsgára azt az lettél? XDDDDDDDDDDDD Ezt most úgy mondod mintha az valami nagy dolog lenne.. Figyi.. kell hozzá igazolni a 8 általánost vagy bemondásra is elhiszik? :DDDDDDDDDDDD Csakmert a hiten alapuló vélemények ezt tükrözik :DDDDDDDDDD
"Lehetnék akár labdaszedő is egy teniszpályán"
Bizony ez igaz.. ahhoz se kell sok ész...
"nemtudom mi jelentőséggel bír ez a onecoin kapcsán. Folyton ezt erölteted."
Erőlteti a fene :) De megint olyan szépen magyarázol bele hogy öröm olvasni :DDD Kérdeztél.. válaszoltam.. és megint indul a lemez elölről.. sajnálom de tényleg meguntam hogy ha nem azt a választ kapod amit te magadban igaznak vélsz, akkor ferdíted jobbra, ferdíted balra,.. aztán már igaz se volt hogy írtál valamit :DDDDD Tudod.. mint a OneForex-nél :DDDD
Tényleg.. komolyan sajnálom hogy eddig terjed a felfogásod, valamennyi negatív vádad megcáfoltam, az hogy nem hiszed el és nem vagy hajlandó utánanézni, az továbbra sem az én bajom :DDDD
Szóval az már nem tetszik ha ugyanazt kapod vissza amit adsz mi?...
Kérdezel, nem érted, én elmondom, majd lefikázod úgy, hogy:
Továbbra sincs még egy ingyenes pozíciód sem.
Nincs egy darab coinod sem.
Nem hogy nem tudsz miből költeni de tényleg meg se próbáltad.
Fogalmad sincs arról, hogy hogyan működik pontosan egy piramis és hogyan egy mlm.
Arról még annyi elképzelésed sincs miután nem vagy hajlandó megnézni, hogy milyen is az az oktatás amit fikázol.
Majd az hogy tényleg nem tudom mifán terem az ingatlan közvetítés meg értékbecslés... (hehehehehehe :DDDDD ezt csak így ironikosan..).. lefikázom azt amivel foglalkozol, akkor meg jössz hogy jaj ilyen meg olyan végzettségem van, meg hogy amúgy mit számít ez,... brühühü :DDDDDDD
"Te viszont közgazdásznak vallod magad. "
Kérlek, keresd vissza, ahol annak vallom magam :DDD Aztán ha megint kiderül hogy már megint olyat írsz ami nem igaz, akkor már nagyon vastag lehet a bőr az arcodon a sok pofára esés után :DDDDD
Tudod mit? Segítek. Az hogy végeztem az egyetemen szerinted egyenesen következtethető hogy azzal is foglalkozom vagy annak vallom magam? Sok év szívás után már csak nem hagytam ott, arra jó hogy legyen némi fogalmam a gazdaság működéséről :DDDDDDDDD De nem baj, még egy piros pont :DDDDDD
"Nem tudom kit akarsz ezzel az oktatás mesével meggyőzni."
Az a jó benne hogy senkit :DDDDDD Aki akarja úgyis megnézi, akit eléggé érdekel úgyis utánajár, aki meg csak szimplán nem hisz benne és se nem néz utána se nem jár utána se nem nézi meg,... ja az te vagy XDDDDD
"Majd a nyomozóhatoságoknak magyarázd ha egyszer t éged is elővesznek, hátha ők elhiszik. "
Vegyenek :DDDD Vajon miért nem teszik meg azokkal akik nyíltan szerepelnek idehaza is? :DDDDDD Talán mert nincs miért elítélni? Nolám :DDDDDDDDDDDD
Szóval te is úgy működsz, hogy bármi amit megvizsgálnál még előtte eldöntöd magadban hogy az jó vagy nem, aztán akit érdekel majd átnézi hogy úgy van-e :DDDDDD Gratulálok :DDDDD
"Alátámasztani mindent elsöprő bizonyítékokkal nem tudom. "
Mindent?.. Támassz alá csak egyet.. elsöprőnek sem kell lennie :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Én meg mindent amit mondok bizonyítani is tudom.. de fura....
Pl támaszd alá hogy honnan veszed hogy idehaza nincs senki aki már ezzel foglalkozik,.. hogy csak én mondom,.. hogy csak a dél afrikaiakból meg dél amerikaikból jön be pénz a cégbe,... ezeket se hagyd ki ;))))))))
"De a legjobban kereső mlmesek listájáról eltüntek a onelifosok (pár éve mind az volt szinte) , megy úgy általában a hálózatépítők is."
Na és ez mit jelent? Attól hogy nincs nyilvánosságra hozva pár adat, még nem jelenti azt hogy eltűntek :DDD jah tudom a te világodban igen.. ilyen ókori egyiptomi XDDDDDDD
Nem azt mondtad hogy az mlm amúgy is piramis? :DDDDD Akkor most meg mégis létezik legális hálózatépítés? Sűrűbben váltogatod a hited mint gondoltam :DDDDDDDD Éppen mikor hogy melyik fekszik :DDDDDDDDDDD Ingatlan piacon bevált szokás ez... értékbecslésnél se jön rosszul,.. mennyi az értéke?.. há attó függ honné nézzük, .. meg honnét gyün a zseton XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ne hidd hogy nem tudom hogy megy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A taxisok is mind szentek.. böcsületes jó munkás emberek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Az ismertebb hazai nevek és az én ismeretségi körömben ezzel foglakozó kevésbi ismert egyének, már egyik sem értékesíti az "oktatást".
A szomszédom barátjának az ismerőse, aki hallotta az utcán a fagyizónál,.. na az meg azt mondja hogy süketelsz :DDDDDDDDD Tehát.. nem hiszel nekem de én higgyem el hogy az xy meg a te körödben... lol :DDDDDD Még ez a másik szerencsétlen se tud mit kitalálni arra ha szembesítem mekkora hülye szegény, csak vagdalkózik meg románoz :DDDD Igazán... megnyerő :DDDDDDDDDDD
"Továbbá eleinte a tagok létszáma is exponenciálisan nőt. Ez a szám az utóbbi fél-egy évben minimálisan emelkedik, az is csak a már említett afrikai és dél amerikai országonak tudható be.. "
Tudod is bizonyítani hogy csak az afrikai meg dél amerikai, vagy megint a levegőbe beszélsz úgy, mintha azok tények lennének? :DDDD Továbbra is ez vagy te... csökkenő trendet mutat a tagok emelkedése? Vazz, ilyen sok támadás után szerintem nem semmi hogy emelkedik és nem megállt :DDDDDD
"Ezekből könnyen levonható a következtetés, hogy nincs rá sem itthon, sem egyéb eus országokban, ahol már lefőt a dolog, rá túl nagy(vagy semmilyen inkább) kereslet..."
Aham.. felépítesz egy hasraütésre összehozott véleményt, valós adatok nélkül, majd következtetést vonsz le... :DDDDDDDDDDDDDD LOOLOLLLOLLOLLLLL XDDDDDDDDDDDDDD
Ez az én következtetésem: Megállapítom, hogy kedves névtelen ingatlanos, bejegyezve ahova be kell,.. .. még egy fagyiárus egyéni vállalkozó is be van,.. szóval kedves névtelen kolléga mindenféle tárgyi bizonyíték nélkül von le következtetéseket, úgy, hogy állításainak helyességét igazolni se ne mtudja se nem akarja, hasraütés szerű nézeteit tényként állítja be és ez alapján hoz döntéseket.
Itt a másik.... :DDDDDDDDDDDDD
"Ezt nevezik úgy, hogy mellébeszélés."
te leginkáb húzz bőrt a pici kis szádra mert nem hogy mellébeszélsz de értelmes megnyilvánulásod sincs, írod százsor hogy leléptél, amikor meg összeakad az agyad csak pontozol :DDD
Kisírtad magad anyuci mellén? Azért vagy már megint itt? :D
"Nem a lényegre koncentrálsz, hanem a kérdezőre."
Csak az értelem hiányzik az írásaidból, semmi egyéb :D
"Ősi román szokás... :D"
Mondom én :DDDDD Kérsz egy kitiltást? :DDDDD Nem? Akkor bőgj még kicsit valahol :DDDDDDDDD
Nem térek ki már minden hülyeségedere. De lássuk csak ezt.
"Pl támaszd alá hogy honnan veszed hogy idehaza nincs senki aki már ezzel foglalkozik,.. hogy csak én mondom,.. hogy csak a dél afrikaiakból meg dél amerikaikból jön be pénz a cégbe,... ezeket se hagyd ki ;))))))))"
Ha bármelyikünk alá tudná támasztani az igazát, akkor már nem lenne rég miről beszélni.. Te mit tudsz alátámasztani?
De azért egyértelmű jelekből, könnyen le lehet vonni következtetéseket.. Míg dübörgött a onecoin. Megszámlálhatatlan hálozatépítő fogalkozott a onecoinnal, youtubon, új weboldalak jelentek meg stb... Köztük nem egy ismert név az MLM világából. Napi rendszerességgel kerültek fel a videoik... Ha annyira rendben van minden ahigy te mondod, miért törölték ezek az egyének 99%ban a onecoinnal kapcsolatos videóikat, weblapjaikat? Miért törlik a oneval kapcsolatos kérdéseidet a videóik alól veled együtt?? Miért próbálnak úgy csinálni mintha közük sem lenne hozzá? Teljesen egyértelmű..Mert maguk is szégyenlik... (persze a beszervezesi jutikat azert jo volt zsebrevagni)
Nincs egy se a sok közül aki mai napig még kiáll a one mellet... Ha nemígy van mutass egyett... Mit és, hogy támasszak ezen alá?.. Aki foglakozik a kérdéssel úgy is tudja...
Ha válaszolsz, szorítkozzunk erre, ne a foglakozásommal foglakozzunk...
"Ha bármelyikünk alá tudná támasztani az igazát, akkor már nem lenne rég miről beszélni.. Te mit tudsz alátámasztani?"
Ezzel egyértelműen beismered, hogy amit írsz, azt találomra írod, és/vagy hazudsz. Ügyes vagy, jár még egy piros pont :) Én alátámasztottam mindazon tévhitek ellenérvét amiket felhoztál. Előző oldal kis aranyhal.... meg oldalak ;)))))))
Az fáj hogy nem mutatok képeket a nyaralásokból? A számlákat? Az még fog egy darabig :DDDDDDD
"De azért egyértelmű jelekből, könnyen le lehet vonni következtetéseket.. Míg dübörgött a onecoin. Megszámlálhatatlan hálozatépítő fogalkozott a onecoinnal, youtubon, új weboldalak jelentek meg stb... Köztük nem egy ismert név az MLM világából. Napi rendszerességgel kerültek fel a videoik... Ha annyira rendben van minden ahigy te mondod, miért törölték ezek az egyének 99%ban a onecoinnal kapcsolatos videóikat, weblapjaikat?"
te gyakorlod tükör előtt, hogyan kell eldönteni mire gondol a másik vagy mit érez, mit miért tesz?.. Az egyértelmű, hogy szeretsz hasraütés szerűen véleményt mondani, de amikor már tényként könyveled el a saját magad által kreált hülyeséget, na az már valami :DDDDD
Könnyen vontál le következtetéseket akkor korábban is.. ne légy majom, az a szerep már úgyis foglalt :DDDD Mit is vontál le akkor korábban?.. Megvan.. ugyanazt mint most XDDDDDDDD
Megszámlálhatatlan hálózatépítő... hm.. akkor most keressem elő amikor azt írod hogy francokat van 3,5 millió, nem hogy megszámlálhatatlan? :DDDD Ráadásul ebből se mind hálózatépítő :DDD Továbbra is ezt játszod? Találomra mondasz valamit hogy magadat igazold? Szakmai ártalom.... :DDDD
Hogy ki mit miért csinál, miért tőlem kérdezed és miért nem tőlük? Nekem elképzeléseim vannak nekik meg válaszaik :DDDDDDDDDD Légyszi ezt is könyveld el magadban úgy hogy amire utaltál az igaz volt :DDDDDDDDDD
"Miért törlik a oneval kapcsolatos kérdéseidet a videóik alól veled együtt?? Miért próbálnak úgy csinálni mintha közük sem lenne hozzá? Teljesen egyértelmű..Mert maguk is szégyenlik... (persze a beszervezesi jutikat azert jo volt zsebrevagni)"
Hogy mi bajod van? :DDDDDDDDDDDDDD Ez eddig az egyik legviccesebb kitalációd :DDDDDDDDDDDD milyen kérdéseimet milyen videók alól velem együtt? :DDDDDDDDDDDDDDD
neked inkább regényeket kéne írnod ilyen .. kevés iskolázottsággal és fantáziával :DDDDDDDDDDD Jártál a youtube-on mostanában? Tele van videókkal, tagokkal akik büszkék és drukkolnak :DDDDDDDDD Nem baj, még egy piros pont :DDDDDDDDDDD
Mint említettem, senki nem szervezett be senkit, a munkáért történő jutalék pedig nem csak mlm-ben szokás adni.. gondolom te is megkapod a jussod ha sikerül átvágnod valakit azt eladni neki vmi ingatlant :DDDDD Szegények.....
"Nincs egy se a sok közül aki mai napig még kiáll a one mellet..."
Youtube... egy se?... drámatagozatos voltál te is? :DDDDDDDDDDDDDDDD
"Ha nemígy van mutass egyett... Mit és, hogy támasszak ezen alá?.. Aki foglakozik a kérdéssel úgy is tudja..."
Ha mutatok akkor pofára esel és beismered hogy csak fantáziára és kitalációra építkezel? :DDDDDDD Nem nem fogod beismerni úgy se, eltereled majd és kiforgatva megpróbálod úgy beállítani mintha pont téged igazolna :DDDDDD .. átsiklasz majd felette mint pelenkás a sz.ron.... Magyart mutassak vagy külföldit? :DDDDDDDDDDD De nagy égés lesz... :DDDDDDD
"Ha válaszolsz, szorítkozzunk erre, ne a foglakozásommal foglakozzunk..."
Mivan, te fikázhatod az oktatást amit soha nem is láttál, én meg nem fikázhatom azt a fenomenális 8 osztályos máshoz nem értek így ez maradt munkát amit művelsz? :DDDDDDDD Nem lenne igazságos... szóval akkor tanultál volna tovább..... rád fért volna egy oktatási csomag, mondjuk.. a legolcsóbb.. máris többre vitted volna :DDDDDDDDDDD
Figyelj kicsihuszár.. előző oldal.. kis aranyhal... ott olvass vissza hogy szépen még egyszer elmagyaráztam mint ingatlanos a hülye fiának és egyszer sem hoztam fel a tré munkádat. Aztán az egyetlen amire reagáltál, hogy belekötöttél az oktatásba, amit sosem láttál... Ezek után ne fikázzalak? Pedig van miért :DDDDDDDDD
"De atagok letszama nyilvanos.."
Wow, akkor mégis elhiszed hogy mennyien vannak?... csakmert korábban azt írtad bármit odafirkálhat a cég... öngól,... öngól,... öngól,... én meg unatkozok a túlsó félen :DDDDDDDD
"Nezdmeg mennyi vol 2015, 2016....2019 majus 30an es akkor rajössz, hogy egyre kevesebb a csatlakozók száma (vészessen lassul) ,holott exponenciálisan nőnie kellene..."
Exponenciálisan nőnie kéne... ha ekkora szakértő vagy akkor .. miért csak itt tartasz még mindig?... kicsi ingatlanoska.. értékbecslőske.... :DDDDDDD figyi figyi... ezt a céggel is megbeszélted hogy nem a te tematikád és elvárásod szerint nő a tagok száma? :DDDDDDDDDDDDD
Akarod még alázni magad? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD nagyon nem vagy formában, menj azt idd le magad, akkor legalább sziporkázni szoktál :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem, most egyenlőte eleget aláztam magam, nem beszélve arról, hogy te mennyit engem..
Szétszedtél mint mindig. Úgy pofáraestem most, hogy
legalább reggel 7ig nem kelek fel. Ha nem lenne dolgom lehet még késöbb térnék magamhoz.. .. Szanaszét aláfölé támasztottál mindent. Nem bírok veled.. Jár a nagy dobpergés és a taps neked....
Miért nem irsz levelet a DOJ és az FBI-nak nak?.. Anyira meggyöző vagy, mindent tudsz bizonyítani, alátámasztani meg meg az ellenkezőjét is:DD. Már rég szabadlábon lehetne Konstantin..
"Nem, most egyenlőte eleget aláztam magam, nem beszélve arról, hogy te mennyit engem.. Szétszedtél mint mindig. Úgy pofáraestem most, hogy legalább reggel 7ig nem kelek fel."
Mivan, már nem is akarod a videót, hogy csak egyet mutassak? :DDDDDD Újból megkérdem.. magyart szeretnél vagy külföldit? :DDDD Olyan nagy szád volt, most meg,... "viccelődés" mögé bújsz? :DDDDD Bár a humor nem a te műfajod.. pedig néha ha bevetitek még jobban át lehet siklani fontos dolgok felett ;))))
"Szanaszét aláfölé támasztottál mindent. Nem bírok veled.. Jár a nagy dobpergés és a taps neked...."
Szanaszét nem téged szedlek hanem azt a bazári majmot aki pontoz és azt hiszi hogy okosakat ír miközben pszichológiába burkolózik.. te meg szarkazmusba :DDDDDD
Ennyire nem jön be ha téged fikáznak?... akkor te se tedd azt javaslom ;)))) kicsi kis ingatlanos értékbecslő.... XDDDDDDDDDD
"Miért nem irsz levelet a DOJ és az FBI-nak nak?.. Anyira meggyöző vagy, mindent tudsz bizonyítani"
Meggyőzni csak a hülyéket kell de az sem kötelező :DDDD El vagy kicsit tévedve, de továbbra is abban hiszel amiben akarsz :DDD
Ne aggódj, erre is van ember.. ügyvédnek hívják :) Miért is napolták el a meghallgatást?.. Ja mert nem találták a felhozott vádakra a bizonyítékokat és az igazság vélelme megilleti?... Hümhüm :DDDDDDDD
"Már rég szabadlábon lehetne Konstantin.."
Szabadlábon akkor lehetne, ha előtte letartóztatják vagy bebörtönzik... Az előzetes egyik sem az, de mindegy, ezt is biztos jobban tudtad ;)))))) Hasraütésekből nem lehet várat építeni ;))))))))))
Csak pislogok mint hal a szatyorban.
Egyszerűen nincs türelmem, kedvem mindenre reagálni, semmi értelme.
De lényeges dolgok felett semmi képp nem akarok átsiklani. Küldj magyar videót. Érdekel. Várom.
Előzetes=előzetes letartóztatás. Tehát le van tartóztatva. Ha valaki ellen semmilyen megalapozott gyanu/bizonyíték sincs az ellen nem rendel el a bíróság ilyen kényszerintézkedést. Ha meg úgy lenne már rég kihozták volna az ügyvédei és szabadlábon lenne. Mert most NINCS. Nem oroszországban tratóztatták le, hanem az USA-ban.. Ahol talán a legjobban működik az igazságszolgáltatás.
A meghallgatását valami oknál fogva elhalasztották. De fogalmunk sem lehet róla, hogy milyen vádalkuk, egyeszkedések mehetnek egy ilyen kaliberű ügyben.. mi miért történik.. ebben is késöbb látunk majd kicsit tisztábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!