Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Aki nem vak vagy síkhülye az mindig is tudta, hogy a OC nem kriptovaluta. Sosem volt az, mert nincs blokklánc.
Nemtudomka váltig állítja, hogy debizonyvan, de a keiptovilágbéli szakemberek mind azt állítják, hogy sosem volt.
Nemtudomka azt hiszi, hogy az ő seggéből jön a napfény...
"."
Ok, hozod a színvonalat XDDDDDDDDDDDDDDDD Ilyenkor sírógörcsöt kapsz és hiperventillálsz mert nem tudsz hirtelen vmi értelmeset kitalálni? XDDDDDDDDDDDD
" [link]
Behindmlm :DDDDDDDD ezek szerint nem olvastál vissza, hogy mifélék írják a behindmlm-et :D Szerintük még az flp is piramis.. meg az amway.. a főszerkesztőről is szépeket írtak... XDDD Najó csakmert annyira lusta vagy visszaolvasni, beteszem neked ide újra, jó? :D Hogy legyen neked infó :DDDDDD
Figyelj jól... most megint szépet fog csattani az arcod a földön :DDDD
Ezektől linkelsz XDDDD
Ezekkel vagy egy szinten... :DDDDDDDDDDDDD
"Aki nem vak vagy síkhülye az mindig is tudta, hogy a OC nem kriptovaluta. Sosem volt az, mert nincs blokklánc."
te tényleg nagyon le vagy maradva....
de most jön a kedvenc következtetésem... "aki nem vak vagy síkhülye az mindig is tudta, hogy az OC nem kriptovaluta" ... Akkor te síkhülye vagy és vak, ha állítólag 1 éve "fiókot" és vele coint vettél annak ellenére amit most leírtál XDDDDDDD Mekkora öngól :DDDDDDDDDDD Visítok rajtad XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Blokklánc... mivel nem vagy hajlandó visszaolvasni, kapsz egy kis segítséget, de csak mert már nekem fáj az együgyüséged és hogy ekkora balfácán vagy :DDDDDD
Kell még a fájás?.. hogy megalázod magad? :DDD Profi vagy benne azt látom :DDDDDDDDDD
"de a keiptovilágbéli szakemberek mind azt állítják, hogy sosem volt."
mit is mondtak a szakemberek?... CC nem lehet centralizált :DDDD ja és KYC sem lehet... Kizárt hogy az legyen.. hiszen pont a decentralizáltság miatt CC a CC meg az anonimitás miatt....
Aztán... naneee... mégis centralizáltnak kell lennie mint a Onecoinnak ami elsőként csinálta így?...
de hallod pont veled beszéltük ezt május 6-án.. ugyanitt... ugyanebben a topikban... neked tényleg aranyhal memóriád van XDDDDDDDDDDDD néha odaengednek a géphez az intézetben? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szakértők... XDDDDDD a te szakértőid XDDDDDDDDD sötétséghez értenek XDDDDDDDDDDDDD
"Nemtudomka azt hiszi, hogy az ő seggéből jön a napfény..."
Több értelem szorult ebbe a felembe mint ami neked összesen van XDDDDDDDDDDDDD Inkább jöjjön fény mint a te esetedben sötétség XDDDDDDDDDDD
Szóval miután többszörösen is kiderült hogy mekkora hazugságokat írsz, szeretnéd még alázni magad? :DDDDDDDDDDD Pontozz párat és lépj le ahogy ígérted :DDDDDDDDDDD Kiégtél.. lebuktál... vergődhetsz még de mint mondtam.. szét tudnálak szedni hogy aztán sírva rohansz anyucihoz :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Te hivatkozhatsz cikkekre? Akkor az rendben, ha mi akkor esszük a butító médiát. Lehet az bármilyen médium.
Próbálod hülyének tituálni a behindmlm főszerkesztőjét.
Komoly munkát tolnak a cikkekbe, nem kitalálják. Ezt bizonyítja, hogy számtalan esetben már bebizonyosodott az amot Ők már elsőként megírtak lehúzásokról..
"Te hivatkozhatsz cikkekre? Akkor az rendben, ha mi akkor esszük a butító médiát. Lehet az bármilyen médium."
Bárki hivatkozhat :) Csak nem mindegyik igaz is ;))))) Na azt ki dönti el melyik igaz és melyik nem?.. Szerintem az eltelt évek elég meggyőzőek ;))))))))))))))) A két honlap között is van némi... minőségbeli különbség :DDDD Mivan, csatlakoztál anno egy mlm céghez azt nem volt sikerélményed, hülyének néztek amiért szarul csináltad azt megutáltad? :DDDDDDDD Jah.. ilyenek a behindmlm-esek is, csak elfelejtettél utánuk nézni ;))))))))))))
"Próbálod hülyének tituálni a behindmlm főszerkesztőjét."
Én nem próbálom hülyének titulálni :DDDDD Ellenben tudom hol és miben tévednek :DDDDDDD Na meg.. ott vannak a kegyetlen tények is, elolvashatod szépen kikről hiszed hogy hősök ;))))))))))))) Csak azért mert ugyanazt mondják mint te még nem biztos hogy igazuk van ;))))))) Jah.. de akkor neked sincs... :DDD
"Komoly munkát tolnak a cikkekbe"
igen látom.. ékes példája amikor a hülyeség szorgalommal párosul.. pfuh.. az a legrosszabb... de mit csodálkozok akkor rajtad XDDDDD
"Ezt bizonyítja, hogy számtalan esetben már bebizonyosodott az amot Ők már elsőként megírtak lehúzásokról.."
Jah és a többivel mivan? :DDDDDDDDDDDDDD Ez a nagy számok törvénye, egyszer kétszer mindig bejön XDDDDDDDDDD De akkor most amit én linkeltem teljesen figyelmen kívül hagyjuk?.. csakmert akkor van itt két teljesen ellentétes valami... Az egyik azt mondja átverés már 2015. óta,.. a másik meg azt mondja működik.. 2015. óta :DDDDD Az egyiknek igaza van :DDDDDDDDDD A 4 év az 4 év :DDDDDDDDDD
Figyu látom teljesen átsiklottál megint azokon hogy bizonyítékokat akartál én meg újra belinkeltem azt, amit már egyszer megtettem aztán azt mondtad hogy nem... :DDDDD Szóval.. mondd már meg az intézetben hogy másokat is engedjenek oda a géphez mert te már nagyon unalmas vagy XDDDDDDDDDDDDD
Azt nem akarod leírni hogy ha kapod a hírleveleket akkor miért kell neked bármi bizonyíték?.. Meg ha azt mondtad hogy mindenki síkhülye aki ebben benne van akkor te is az vagy mert állítólag benne vagy?... Vagy a valóság továbbra is túlontúl fájdalmas? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Amúgy vicces.. te kéred hogy kell bizonyíték amikor meg újra.. mert már másodjára tolom az arcodba akkor meg hittel takarózol.... :DDDDDDDDDDDDDD Szektásodj valahol máshol XDDDDDDDDDDDDD Újra és újra és újra kapod az arcodba az ívet és a bizonyítékokat.. aztán úgy siklasz el felette mint autószerelő az olajfolton :DDDDDDDDDDDDDDD Ha neked szent meggyőződésed van ám legyen.. hihetsz amiben akarsz :DDDDDDDDDD A tények attól még tények :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Milyen bizonyítékokat tolsz sokadjára apofámba?.. Egyik cikben egy szó sem esik a onecoinról:D
A behindmlmről, meg a GP coinrol van szó:D
Egy friss cikket linkelj csak ami az one melett van, valami ismertebb szerzővel vagy ismertebb médiumtól. (ne ilyen one által fizetett hirdetéseket, ami szóról szóra megjelenik 10 nevenincs oldalon egyszerre :D)
White papert meg libkelheted.. Meddig
tart egy ilyet összerakni?
Mai napig nem bizonyították, hogy van blokláncuk, pedig megtehetnék ha lenne.
Olvasgass...
"Milyen bizonyítékokat tolsz sokadjára apofámba?.. Egyik cikben egy szó sem esik a onecoinról:D"
Amiket újra és újra kell mert eszed annyi mint az aranyhalé :DDDDDD A behindmlm-ről te agyoniskolázott :DDDD Amiket linkelgetsz orrba szájba :DDDDDDDDDD Ezeket a frankó bizonyítékokat a király forrásaidról :DDDDDDD Kell még? Van bőven :DDDDDDDDD
"A behindmlmről :D"
Mert talán arról linkelgetsz te szerencsétlen :DDDDDDDDDDD
"Egy friss cikket linkelj csak ami az one melett van, valami ismertebb szerzővel vagy ismertebb médiumtól. (ne ilyen one által fizetett hirdetéseket, ami szóról szóra megjelenik 10 nevenincs oldalon egyszerre :D)"
Linkeltem ismertebb szerzővel, egyik se jó mert nem az van bennük amit hallani akarsz :DDDDDDD A legnagyobb támadások közepette frissen adták ki :DDDDD Azóta mi változott szerinted? Ugyanúgy legális, akkor minek frissítzeni? Csak a sárdobálók szeretik újra felhozni :DDDDDDDDDDDDDD
Szóval linkeljek, de ne akárhonnan mert azt nem fogadod el? :DDDDDDDDDDDDDDDD nagy baj az agybaj :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hited szerint nem lehet elfogadni, vagy hazudok, vagy talán mert én linkelem akkor már igaz lesz,... :D Minek linkeljem akkor? :DDDDD Azt hiszed fogok új energiát belefektetni abba hogy némi értelmet verjek abba az átk..ós ingatlanos buksidba? :DDDDD Már megbocsáss, de veszett ügyekkel nem foglalkozom :DDDDDDDDDDD
"White papert meg libkelheted.. Meddig tart egy ilyet összerakni?"
Ezt mondom nyuszómuszó :DDDD Mert egy hamis vádas cikket mennyi idő amit utána csak copyzni kell?.. Sok eszed az nincs :DDDDDDDDDDDD Tolom az arcodba amit kérsz aztán meg azt mondod nem igaz.. akkor nem igaz :DDDDD Közben meg mégis működik, akkor most wtf? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Mai napig nem bizonyították, hogy van blokláncuk, pedig megtehetnék ha lenne."
Most átvitt értelemben verem a fejem a falba.... benne van a whitepaperben te nagyon sügér :DDDDDDDDDDDDDDDDD ezt a kevés IQ-t még lehet überelni?.. mínuszban? :DDDDDDDD Egyre csak bizonyítod hogy lehet :DDDDDDDDDDDDD
De benne van minden vizsgálati eredményben :DDDDDDDDDDDD Emlékszel?.. évekkel ezelőtt amiket indítottak?... azokat le is zárták....... :DDDDDDDDDDDD Jah nem emlékszel, nálad a memória az 3 mp XDDDDDDDDDDDDDDD
"Olvasgass..."
Mit te szerencsétlen?.... hogy nem működik miközben működik?..... Mit olvassak te agyoniskolázott?... Hogy 4-5 éve írják róla hogy nem megy?... Azt mégis azóta is megy? :DDDDDDDDDDDDD Akkor mit olvassak egy nem hivatalos fórumon? :DDDDDDDDD Hogy hogyan szapulják?.. hogy hogyan mondogatják hogy de nem megy?.... ti is ezt mondjátok akkor minek olvassam máshol ugyanazt :DDDDDDDDDD Na bumm, istenem, hadd mondják, ezt a cég is meg mi is lesz.rjuk :DDDDDDDDDDD Felőlem 1000-en is írhatjátok, ha egyszer nem igaz akkor nem igaz, nem tudok veletek mit csinálni, egy intézetből írtok, szerintem az agybaj is hasonló :DDDDDDDDDDDD
Olvasgass te... főleg a forrásaidról :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Aztán ha már nagyon fájdalmas lesz akkor vedd be a gyógyszered azt mehet tovább.. 3 mp után is van élet nyugi XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Közben kibékültek a behindmlmlel..
Minden a legnagyobb rendben,terv szerint halad:D
Amúgy tényleg, csak én már 2014ben tudtam, hogy mi a terv..
A cikkben nem írnak arról hogy kibékültek a behindmlm-el :DDDDDDDDDD De szeretem ahogy javadra igyekszel ferdíteni :DDDDDDDDDDD Mintha tök természetes lenne.. .. végülis,.. egy ingatlanostól,.. akár :DDDDDDDD
Lássuk csak, akkor olvasok helyetted is, jó? :D
"felvetődik a kérdés, hogy lehetséges, hogy az OneCoin még mindig működik az elmúlt hónapokban."
Ez az amit én is kérdezek ügye, mert ha valamiről már 2015-ben kiderült (megjelenése előtt nem semmi ha már tudtad :D ) hogy átverés, hogy működhet azóta is? :D Akkor amikor kósza cikk hallatán zárolnak egy számlát ellenőrzés nélkül, majd amikor ellenőrzik újra megnyitják?... Na ez rejtély :DDDDDDDD
Jaj ezek a levelek :DDDD Amit Konstantinnál is írtak? :DDD Mert írni bármit lehet, igaz kedves ingatlanos? :DDDDDDDDDDDD Mint a fogd a pénzt és fuss? :DDDDDD Konstantin meg az egyetlen helyre megy ezek után ahova pont nem kéne? :DDDDDDD Logika lenne a köbön XDDDDD
Arra van magyarázatod, hogy ha az összes vádpont ugyanaz mint amik Európában is voltak, itt meg lezárultak és működhetett tovább, akkor ott vajon mi lehet? :DDDDDDDDD
A businessforhome-nál az is megvan amikor fent voltak a legjobban keresők az oldalon, a OneLife messze vezetett, majd a hírek hallatán levették és meggyanusították a céget hogy tényleg átverés, majd amikor látták a bizonyítékokat egy újabb cikkben bocsánatot kértek? :DDDD
Nem?.. nahát pedig azt hittem úgy illik linkelni hogy az előzmények is ott vannak, mert ez a mostani csak arról szól hogy mi ez a késés. Azon meg tényleg nem csodálkozom hogy ha ott hátráltatják ahol csak lehet akkor késik :DDDDDDD
Csak icipici saját véleményt mondj. Ha ez 2015 óta tutifixen átverés.. vizsgálat indult számos országban.. számlaszámok kerültek befagyasztásra majd újra megnyitásra.. hogyhogy még mindig működhet? Más esetekben nagyon gyorsan zároltak mindent, itt meg .. mehet :DDDDDD Ha senki sem dolgozik és mindenki elhagyta a hajót.. akkor hogy üzemelnek az oldalak, jönnek a hírlevelek, üzemel a DealShaker,.. ? :DDDDDDDDDD Nah? :DDDD Saját egyéni ötlet? :DDDDDDDDDDDDD Vagy csak egy újabb cikk ami pár hónap múlva elévül? :DDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!