Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Megvan az összes okleveled?? :D
az"ingatlanos"
Az nem oktatás volt, hanem agymosás! :D
Mittudomka a példa arra, hogy némely embernél ez mennyire sikeres volt! DDDDDDDD
LÉPTEM.
.
Mittudomén azt mondta, hogy ott többet tanult, mint a közgazdász szakon, amit állítólag elvégzett és már az önmagában megérte a onelifenak utalt pénzt:)
Azóta próbáltam megtudni, hogy mit takart az oktatás, mert arról soha senki nem beszélt (annak ellenére, hogy a cég ugye ezzel foglakozik:D)
De végre Juha bácsitól megtuttuk.. Érdemes ezeketva régi one-os videókat nézegetni, nagyon tanulságosak.
Az állítólagos blokláncot is azért kellet módositani és a kibányászható érmék számát 2.1 milliárdról 120-ra emelni, mert valószínűleg 2mil tagnál már kimerülhetett a 2.1milliárdos keret.. Maguk sem számítottak ekkora ssikkere az elején..
Annyira átlátszóak voltak az elejétől keudve mint mittudomén ki..
az "ingatlanos"
Az "ingatlanos"
"Végre sikerűlt megtudnom, hogy hogyan zajlott a magasszintű oktatás a oneacadémián:D"
Erre egy 13 perces videóból jöttél rá? :DDDDDDDDDD Gratulálok, mostanában sokat ihatsz amit nem bírnak az agysejtek :DDDDDDDDDDDD
"Ha az összes szintet megcsinálta valaki, abból 2 év az oxfordon is kijött volna belőle. Hülyének is megérte ez az oktatás... "
Neked amúgy mi fáj pontosan? :DDDDDDDD Hogy nem tudsz fogást találni se magyarázatot arra hogy a sok gagyi állításod után hogy működhet még? :DDDDDDDDDDDDDDD
Csakmert.. kapkodsz jobbra balra, azt se tudod mit hozz fel :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Kínodban már nem tudod mibe próbálj belekötni? :DDDDDDDDDDDDDDD
"Juha bácsinál talán csak te vagy nagyobb szélhámos... Mostmár ő is ibkább kus*ban van.."
Ha nem tudod a hátteret inkább te kussolhatsz de gratulálok a tapintatos hozzáállásodhoz és a zéró információdnak amivel rendelkezel. Sokmindent elviselek, de én se éjszakai pillangózom le a nagyanyád úgy hogy nem tudom ki volt. Az azért sok mindent elárul hogy milyen stílust nyomatsz :DDDD
"Megvan az összes okleveled?? :D"
te tényleg ittál? :DDDDDD péntek esti alkoholba folytjuk a tudatlanságunk estet tartottál? :DDDDDD Na akkor mi is fáj pontosan? :DDDDDDD
"Az nem oktatás volt, hanem agymosás! :D Mittudomka a példa arra, hogy némely embernél ez mennyire sikeres volt! DDDDDDDD"
Mondod ezt te, aki állítólag "fiókot vett" :DDDDDDDDDDDD Ilyen ez ha az eperfagyi visszanyal :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Saját magadat oltod te szerencsétlen :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"LÉPTEM."
Dehogy léptél.. csak mondod.. csinálod a segget a szádból :DDDD Még erről is hazudsz hogy lelépsz... hanyadszorra lépsz le? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nem unod még hogy minden egyes alkalommal benyögöd? :DDDDDDDDDD Most akkor lépsz vagy nem, döntsd már el mert így pont olyan vagy mint a saját farkát kergető kutya XDDDDDDDDDDDD
"Mittudomén azt mondta, hogy ott többet tanult, mint a közgazdász szakon, amit állítólag elvégzett és már az önmagában megérte a onelifenak utalt pénzt:)"
Ha te mondod,... :DDDDDDDDDDDD Az mindig úgy van :DDDDDDDDDDDDDD hiszen te mondod.. akkor úgy van XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Igen hasznosabb volt mint az a nagy kupac sz.r amit az egyetemen tolnak le a torkodon :DDDDDDDD Mivan, kij9ött rajtad a világfájdalom? Azért felkötni nem fogod magad, ügye? :D Idejében vegyél igénybe segítséget :DDDDDDDD Bár nagy kár nem lenne érted... XDDDDDDDD
"Azóta próbáltam megtudni, hogy mit takart az oktatás, mert arról soha senki nem beszélt (annak ellenére, hogy a cég ugye ezzel foglakozik:D)"
Dehogy próbáltad.. közelébe se voltál :DDDDDDDDDDDDD
"Az állítólagos blokláncot"
Erről beszélek nyuszómuszó :DDD ha a hited nem engedi hogy az eléd rakott white papert elfogadd akkor így jártál :DDDDDDDDDDDDDDDDD Hitre alapozni meggyőződést,.. ennyi erővel csatlakozhatnál a laposföldesekhez :DDDDDDDDD
"Kajak néha feljovok olvasni mit írnak a oneszektásak."
Látod ez a különbség köztem és köztetek :DD Én valóban költöttem és költöm, ti meg ültök a kispadon és bekiabáltok hogy nem úgy van :DDDDDDDD Lehet kiabálni nem arról van szó.. dehát istenem, ennyit is értek :DDDDD
Na most jóól megmondtátok :D Megint bekiabáltatok pár dolgot, felhoztatok 2016-os videókat, a lényeget továbbra sem tudjátok, kapkodtok mindenféle hülyeség felé csakhogy úgy tűnjön hogy most hű de beszóltatok és akkor az tuti úgy is van :DDDDDD Ez van.. aki a nyájjal tart az csak sok segget követ XDDDDDDDDDDDDD
Na most mi fog változni nagyokosok most hogy ezeket megírtátok? :DDDDDDDDD Reméltek ettől bármit is? :DDDDDDDDDDD Vagy ugyanaz lesz mint eddig... írtok írtok,.. azt csak nem úgy van ahogy akarjátok hogy legyen :DDDDDDDDDDDDDD Hogy lehet ez.... :DDDDDDDDDDDD
Azt csak te mondod, hogy sose találunk fogást. Nem mintha nagyon kellene.
Nincs kedvem visszekeresni. Csak vörösboros mámoromba találtam volna ki, hogy azt állítottad, hogy nem a meggazdagodás reményét és álcázott befektetést vettek meg a tagok és ezért gyarapodott számuk robbanásszerűen? Hanem azért mert komoly oktatás kaptak, ezért fizetett némelyike több milió forintot.
Tőled próbáltam megtudni, már akkor, hogy milyen oktatást kaptatok, mert érdekes módon, egy ku*va szó sem hangzott el soha róla egy prezin se és sehol máshol. Annak ellenére, hogy ugye ez volt a fő termék és nem a befektetés...De értem mostmár, hogy miért nem beszéltél róla... Még magam is azt gondoltam, hogy ennél valami komolyabb dolog lehetett...
Csak a gerrila marketing ment. Ha nem lépsz azonnal kimaradsz ebből is, mint a bitcoinból, facebookból, amazonbol... Minden átverésnél ezt tolják újabban. Erről szolt és nem az oktatásról..dete is tudod, tudom..
Kaptál egy olvasmányt a végén egy online kitölthető tesztel:DD.. Ha rám hallgatsz inkább ne csatold az oneakadémián szerzett okleveleidet a cv-d hez:D
Tudjuk tudjuk...
"A cég 4 éve működik" .. De hogy? Ezt probaljuk magyarázni.
Te költöd a coinjaid, pár milióan meg nem..
Pesten hamarosan onert lehet szalonba venni autót. (nálad nemtudom mi a hamarosan, de ezt több mint féléve mondtad).. Csak ők még nem tudnak róla:D
az "ingatlanos"
Hagyd, nem érdemes vele foglalkozni.
Mi látjuk (és az egész világ), hogy a macskának már csak a csontváza van meg, de ez a zseni még mindig azt hajtogatja, hogy az csak alszik.
Egyszerűen annyi önbecsülése sincs, hogy beismerje a tévedését.
Hiteltelen, konkrétumok esetében mellébeszél, magyarázza a bizonyítványt és észre sem veszi, hogy mindenki rajta röhög.
Tényleg teljesen kimosták az agyát az "oktatások"...
Léptem.
.
"Azt csak te mondod, hogy sose találunk fogást. Nem mintha nagyon kellene."
Mivel csak én vagyok itt? :DDDDDDDD Ennyire ne legyél már debil :DDDDDDDDDDDDD Milyen fogást? :DDDD Arra gondolsz amikor a legfőbb érved az hogy nem hiszed el amit írok?..... Menő vagy :DDDDDDDDDDD
"Nincs kedvem visszekeresni. "
Hallod nekem se hányszor hazudtolod meg magad, hányszor magyaráztam már el, hányszor közöltem veled és hányszor tereltél utána valami másra mert választ ugyan kaptál csak nem azt amire vártál aztán ez nem tetszett :DDDDDDD
Egyszer már összeszedtem, hogy hogyan mondasz saját magadnak ellent, hogyan csinálsz magadból hülyét :DDD Túl sokat nem tudtál rá írni... ilyen ez.. :DDDDDDDDDDDDD
"Tőled próbáltam megtudni, már akkor, hogy milyen oktatást kaptatok, mert érdekes módon, egy ku*va szó sem hangzott el soha róla egy prezin se és sehol máshol."
Ne zavarjon a tudat, hogy minden infót megkaptál :DDDDDDDDDD De tényleg :DDDDDDDDDDDDDD a cég saját honlapján lévő leírásokat kaptad meg :DDDDDDDDDD Tényleg ekkora sügér vagy? :DDDDDDDDDDDDDDDD Még csak nem is tőlem kellett megtudnod, hanem a cég saját leírásait olvashattad volna el, ha annyira érdekelt volna :DDDDDDDDDDDDDD
"Csak a gerrila marketing ment."
Azt akkor ha így gondolod miért nem örülsz mint majom a farkának hogy nem hatott rád? :DDDDDDDDDDD De akkor minek foglalkozol vele továbbra is? :DDDDDDDDDDDDD
"Ha nem lépsz azonnal kimaradsz ebből is, mint a bitcoinból, facebookból, amazonbol..."
Semmi baj, megsimizzük a buksid, végülis csak minden hétfői hírlevélbe beleírják hogy senki ne mondjon ilyet mert ez nem igaz, de neked azok a hitelesek akik ezt megszegik és ezt mondják.. egyszerűen azért, mert ezt akarod hallani :DDDDDDDDDDDDDDDDD
"Kaptál egy olvasmányt a végén egy online kitölthető tesztel:DD.. Ha rám hallgatsz inkább ne csatold az oneakadémián szerzett okleveleidet a cv-d hez:D"
Most hogy mondod,.. igazából ez jó ötlet :DDDDDDDDDDD Ja várj,... itthonról dolgozva, kereskedésből élek napi 2 órával.... csak a hülye akar alkalmazottként vagy.. ingatlanosként dolgozni és húzni az igát XDDDDDDDDDDD Pedig még az ingatlanos is tudja mikor kell bitcoint venni eladni... XDDDDDDDDDDD
" "A cég 4 éve működik" .. De hogy? Ezt probaljuk magyarázni. Te költöd a coinjaid, pár milióan meg nem.. "
Hogy ki mit csinál, és hány millióan.. tetszenek a hasraütéseid :DDDDD Szóval hogy a többiek mit csinálnak az egyrészt nem érdekel mert ez elég hülye magyar szokás hogy azt nézzük ki mit csinál a pénzével, .. ezek szerint te is az alantas átlagon aluli réteghez tartozol,.. de egy ingatlanos a másik pénztárcájában kotorászik, nem? :DDDDDDDD másrészt ha valami nem működik, az a mai világban elég gyorsan eltűnik... ez meg csak nem akar, bosszantó, mi? :DDDDDDDDDDDDDDD
"Pesten hamarosan onert lehet szalonba venni autót. (nálad nemtudom mi a hamarosan, de ezt több mint féléve mondtad).. "
Megkeresnéd kérlek, hogy mikor írtam hogy Pesten? :DDDDDD Írj már egyszer, csak egyszer olyat ami igaz :DDDDDDDDDDDDDD Aztán szépen efölött is elsiklasz és eltűnik a süllyesztőben aztán elkönyveled hogy fogást találtál rajtam... könnyesre nevettem magam :DDDDDDDD
"az "ingatlanos""
Nem kell írnod, a színvonalat folyamatosan bizonyítod XDDDDDDDDDDDDDDDD
"Egyszerűen annyi önbecsülése sincs, hogy beismerje a tévedését."
Beismerem, ha tévedek :DDDDDDDD Ez még nem teljesült, szóval kicsit visszavennék az arcomból és összébb húznám a helyedben a cipzárt a szádon :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Hiteltelen, konkrétumok esetében mellébeszél, magyarázza a bizonyítványt és észre sem veszi, hogy mindenki rajta röhög."
Olvass már vissza hülyegyerek, hogy hányszor kaptatok bizonyítékot :DDDD De ha nem hiszitek el és nem tetszik az megint nem az én problémám :DDDDD
Apropo konkrétumok......
Megírnád akkor végre valahára..... tudod.. 4 mondat.. 5 perc.. mindenféle személyes adat nélkül mert nem kell hozzá.. mi is volt a folyamata az állítólagos "fiók" vásárlásnak?
Na ki terel és beszél mellé kisgyerek... :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Tudom hogy genya vagyok amikor újra és újra az arcodba tolom a kínos valóságot hogy amivel engem vádolsz az valójában rád igaz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Léptem. ."
Hallod te ritka unalmas ember vagy :DDDDDDDDDD Környezeted el tud viselni valahogy? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Minek írod ha még ezt se tudod betartani? :DDDDD Szereted ha hülyének néznek? :DDDDDDDDDD Jah,.. az ilyenek nem tudják magukról hogy azok.. bocs :DDDDDDDDDDDDD
Naszóval örülök hogy nyomorotokban nincs jobb péntek esti programotok mint szájkaratézni :DDDDDDDD Ez.. mondhatjuk hogy szánalmas? :DDDDDDD
Szóljatok ha tényleg úgy van ahogy írjátok mert egyelőre az ellenkezőjét látom még mindig :DDDDDDDDDDDDDD Küzdjetek csak tovább mint disznó a jégen, próbáljátok bebizonyítani, aztán majd .. visszatérünk rá pár év múlva hogy még mindig próbálkoztok :DDDDDDD Ja nem kell félni nem tűnök el, továbbra is írok nektek és röhögök rajtatok szerencsétleneken :DDDDDDDDDDD
De komolyan, ha ennyire nem tudtok meggyőzni, én meg csak röhögni járok fel ide hozzátok, akkor minek írtok? :DDDDDDDDDDD Az egyik meg akar győzni hogy nem is költöttem coint 100%-ban értelmes dolgokra,.. a másik képtelen igazolni azt amit állít és folyton azt írja lelépett aztán mégse,.. a harmadik a médiát majmolja és a beszólásaimat is csak lopni tudja,...
Díszes társaság XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Erre mondják hogy összefújta a szemetet a szél :DDDDDDDD
Itt a szájkaratét te csinálod de vagy annyira retard, hogy fel sem fogod.
Léptem.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!