Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Jelenleg 1 OC 0.0025$ körül van.
"Sosem írtam olyat,hogy ingatlanokkal foglalkozok."
Jah.. a OneForex-ről se volt korábban szó.... XDDDDDDD Aztán kiderült hogy mégis.. de arra meg furcsa mód nem voltál hajlandó reagálni.... XDDDDDDDD ittál? vagy mást szedsz ilyenkor? :DDDDDD Nem szégyen.. a magadfajtával megesik... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Te nagyon keversz valakivel."
jajaja.. az lehet.. gáz ha valaki skizo és azt se tudja milyen személyiségei vannak XDDDDDDDDDDDDD Május 9-én éjfél előtt 1 perccel is vmelyik másik személyiséged ült a gép előtt :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Hát hallod.. pofa kell hogy ezt írd miután a saját magad által írtakat bemásoltam XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A másik szerencsétlennek nincs ehhez vmi hozzáfűznivalója? XDDDDDDDDDDDD Akkor tanulnék meg szaltó közben visítva röhögni ha tényleg te lennél az is XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"A leírt történet pedig igaz. A OC már a dealshakeren sem ér semmit,csak kamuból teszik az eurós vagy dolláros árak mellé."
Aham.. mesélj még :D Komolyan.. tényleg.. azt hiszed, hogy nem emlékszem arra 30+ oldalra? :DDDDDDDD Azt hiszed ilyenkor hogy új oldal új lap és én sem emlékszem? :DDDDDDDDDDDD Mekkora szánalom hogy most ezzel jössz :DDDDDDDDDDDDDDD
"Mellesleg valóban nem OCt vettem,hanem egy komplett fiókot. Olcsó volt. Facebook csoportokban árultak többen is kb egy éve,ott vettem valakitől."
Aha.. szép sztori :D Akkor miért írtad hogy OC-t vettél? :DDDDDDDDDDDDDD Hát de ne hazudtold már meg magad legalább 1 órán belül ne XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kár hogy még mindig kamu :D Vajon honnan tudhatom még mindig,... fogalmad sincs igaz? :DDDDDDDDDD Küzdesz mint disznó a jégen és tényleg halvány lila sejtelmed sincs honnan tudom :DDDDDDDDDDDDDD
1 éve van meg.. :D és 2 hete vásároltál :DDD Komolyan ennyire nincs fantáziád ha már kamuzni támad kedved? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Végülis csak .. mióta is írod hogy semmit se ér meg nem lehet vásárolni? :DDDDDD Tényleg ennyire hülyének tudod nézni a másikat? :DDDDDDDDDDDDDD Tükörbe hogy tudsz nézni?.. Jah.. őt is hülyének nézed aki visszanéz :DDDDDDDDD
"Jelenleg 1 OC 0.0025$ körül van. [link] "
Nem te mondtad hogy még kint sincs tőzsdén? :DDDDDDDDDDDDDDD Akkor ez most Onecoin vagy nem Onecoin? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Huvaz, hát én most fogom halálra röhögni magam rajtad :DDDDDDDDDD Ekkora sötétséget :DDDDDDDDDDDDD
Mondtam már hogy mennyire kiismerhető vagy és egyszerű mint a fagolyó és amikor egyértelműen kiderül mekkora műmájer vagy akkor kapkodsz és még jobban hibázol? :DDDDD Hm.. végülis.. utaltam rá .. pár oldalon keresztül :DDDDDD Csak nehogy szembetaláld magad egy ilyennel mint én amikor el akarsz sózni valamit mert ott helyben összepisiled magad XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
De még az előző kommentemben is megírtam hogy most jönnek majd a hülyébbnél hülyébb kifogásaid meg belemagyarázásaid :DDDDDDDDDD De még eszed sincs hogy legalább olyat mondj ami kompatibilis azzal amit eddig írtál :DDDDDDDDD IQ hiány.. nah... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hát b... dőlök XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :DDDDDDDDDDDDD
Mittudomén az "ingatlanos" ÉN vagyok!
Ez egy másik hozzászoló volt, úgy tűnik onecoin tag mint te:D Csak egy fokkal értelmesebb. :D
"kkor miért írtad hogy OC-t vettél? :DDDDDDDDDDDDDD Hát de ne hazudtold már meg magad legalább 1 órán belül ne XDDDDDDDDDDDDDDDDD"
Részletkérdés,a történet szempontjából lényegtelen.
Ne ilyesmiken lovagolj...
"1 éve van meg.. :D és 2 hete vásároltál :DDD Komolyan ennyire nincs fantáziád ha már kamuzni támad kedved? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"
Miért? Mikor szabad vele vásárolni? Amikor te megengeded,vagy mi?
Ez sem lényeges.
"Nem te mondtad hogy még kint sincs tőzsdén? :DDDDDDDDDDDDDDD Akkor ez most Onecoin vagy nem Onecoin? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Huvaz, hát én most fogom halálra röhögni magam rajtad :DDDDDDDDDD Ekkora sötétséget :DDDDDDDDDDDDD"
Ez nem komoly tőzsde csak egy szatelit,de talán még az sem.
Levonva a tanulságot:
Folyamatosan mellébeszélsz(más nem megy),lényegtelen dolgokat nagyítsz fel és lényegesek felett kényelmesen átsiklasz.
Összekeversz valaki mással.
Látszik, hogy a csalódás teljesen elvette az eszedet,szalmaszálakba próbálsz kapaszkodni.
"Végülis csak .. mióta is írod hogy semmit se ér meg nem lehet vásárolni? :DDDDDD Tényleg ennyire hülyének tudod nézni a másikat? :DDDDDDDDDDDDDD Tükörbe hogy tudsz nézni?.. Jah.. őt is hülyének nézed aki visszanéz :DDDDDDD"
Semmit sem lehet vele venni,mert az eladó nem adta oda annyiért amennyiért hirdette. Utólag gyakorlatilag az OC helyett is eurót kért.
Tehát neki sem ért semmit, mint utólag kiderült.
A dealshaker meg baszik bármit is csinálni.
Ők is tisztában vannak azzal,amit te nagyon nem akarsz
észrevenni.
"Én árulok most ingatlanokat,"
A válaszíró 16%-ban hasznos válaszokat ad. ---> a lényeg ;)
"Mittudomén az "ingatlanos" ÉN vagyok! Ez egy másik hozzászoló volt, úgy tűnik onecoin tag mint te:D Csak egy fokkal értelmesebb. :D"
A válaszíró 16%-ban hasznos válaszokat ad. ---> a lényeg ;))))) XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Összekeversz valaki mással."
A másik névtelen meg ugyanúgy 16 %-os XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ezzel most csúnyán befürödtél, te tényleg skizo vagy :DDDDDDDDDDDDDDD Értem én hogy hülyének nézel, de ez durva benyalás XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ekkora sötétet :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Asszem ezek után a többire már nem kell reagálnom :DDDDDDDDDDDD Köszönöm a folyamatos baklövéseid :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ennyi voltál :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Egy senki vagy, kezdheted a bepisilést XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Már most röhögök azon mit fogsz erre kitalálni XDDDDDDDDDDDDD
Visítunk rajtad :DDDDDDDDDDDDDD te vagy az esti program XDDDDDDDDDD Jobb mint a Gálvölgyi XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Csak egy ingatlanosnak lehet ilyen kevés... iq-ja XDDDDDDDDDDDD Ezzel köszönöm önigazoltad magad, módszered a megtévesztés és átverés, a hazugság a kenyered. Gerinctelen senki vagy, gratulálok, tapsold meg magad és tehetsz egy szívességet, húzz cipzárt a kis hazug szádra ;)
Nem értem miről beszélsz én az "ingatlanos", 16%-os, érdeklődtem erről az árfolyamról és tőzsdéről, a 67%os NEM ingatlanostól, még sehol sem találkoztam vele
(Egyébként továbbra is érdekelne, hogy lehet ott oneval kereskedni ha a kedves 67%-os..NEM ingatlanos bővebb infót közölne róla...)
Össze vagy zavarodva mint a K.élet:D, de ez nem újdonság:DD.. Mostantól majd mindig aláírom a hozzászolásaimat, hogy az amőba agyaddal is meg tudd különböztetni, hogy mit írok én és mit nem.
De úgylátom továbbra kár beléd a szó...
Van egy 100% süket-néma alkalmazottam. De komolyan, messze könnyeb a felfogása mint neked.. Néha mintha azt sem értenéd amit magad írsz:D
Majd pont ezzel fogok szórakozni, hogy álregisztrációkról írok ide, mint csalódott onecoinos. Mondtam már, olvasgasd a fórumot amit linkeltem.. Van ott elég ilyenből:)... dealshaker storyk és egyéb érdekességek is, tagoktól, első kézből:).. De lehet az is mind én vagyok biztos:).. De a lényeg, hogy jól elszórakoztatod magad a tévképzeteiddel:DD
az "ingatlanos"
Akkor miért folyamatos a gondolatmenet kicsirigó? :DDDDDDDDD
Kérdezek vmit, válaszol a 16-os, válaszolok rá, majd folytatva a gondolatmenetet a 67-es, aki nem mellesleg ugyanazzal érvel mint Majmóca, majd válaszolok és láss csodát, mindegy ki válaszol a gondolatmenet folytatódik... XDDDDDDDDDDDDD
Viszont a kérdésekre sosem válaszoltok.. az igazság az, hogy ez jellemző tünet. Egyik esetben sincs saját vélemény, logika :) Média linkek, pszichológia, és vmi nem hivatalos zugtőzsde felhozása XDDDDDDDD na az nagyon tetszett :DDDDDDD
Szóval,... melyik tudna saját véleményt, gondolatot megosztani arról amiket feltettem kérdéseket? :DDD Mert ezekre semmi reakció, mintha nagyon fájna beismerni XDDDDDDDD
Leírom újra, hátha elkerülte a figyelmed kedves ingatlanos mint a OneForex XDDDDDDDD Emlékszel? :D Amikor megírtam, aztán beszéltél is róla, aztán kitaláltad hogy nem is hallottál róla XDDDDDDD Nehéz lehet személyiségek között váltogatni és észben tartani ki mit mondott XDDD
"Szerinted hogy működhet még 4 éves folyamatos ellenőrzések és vizsgálatok után több országban? Szerinted hogy hogy lehet vásárolni vele? Szerinted hogyhogy nyitva van a központ és működik ha a vezetőséget körözik? :D Szerinted miért nincs zárolva a számlájuk? Hogyhogy Németországban is működik ahol a BaFin állítólag már elkaszálta? :DDDDDDDDDDD"
Annyira izgalmas, hogy amikor még folytak a vizsgálatok seperc alatt zárolni tudták a számlákat.. most meg.. működhetnek mégis... hát nem fura? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A vásárlással és "fiók" megvétellel befürödtél, sajnálom, sosem fogsz rájönni hogy honnan tudom XD
Azóta sincs semmi ötlet ezekre? XDDDDDDDDDDDD Saját vélemény? Gondolat? Mert egyetlen de tényleg egyetlen vélemény sem érkezett válaszul :DDDDDDDDDDDDDDDD
Te paranoid vagy:D.. Mi vitatkozunk 30 oldalon keresztűl óta.. Most beírta valaki más is a tapasztalatait dealshakerel illetve a coinnal kapcsolatban amire más reakciód sem volt minthogy 2 oldalon keresztűl fejtegeted és a földön fekszel a visítástól, hogy Ő Én vagyok.. Ez tényleg mulatságos:D..
Miért is tettem volna. Annak ellenére, hogy nem vagyok tag, én magam már számtalanszor bizonyítottam, hogy nincs semmi értelmes ajánlat, hírdetések tűnnek el a meghirdetet Klarev autókkal együtt:D pedig , arra is hogy verted magad...
És még ha te tényleg valóban kifogtál tiszta coinért egy másik hasonlóan elvakult tagtól estleg egy utazást, az nemás mint, hogy szerencséd volt. Elfogadtam, hogy így volt pedig Te sem tudod bizonyítani( Én sok esetben tudtam az állításaimat.) . Akkor is ez mind édes kevés!! Ha most felmész dealshakerre, most sem fogsz egy kur*a terméket találni :D.. 3milió tag van, ki tudja hány (rengeteg) milliárd dollárnyi értékű coinnal. Lényegében elkölthetetlen, eladhatatlan!
Ha tőzsdére is menne ahogy már 2 éve igérgetik, egy pillanat alatt elértéktelenedne a coin, (de nemfog kikerűlni sem). Ezen nem tudok bizonygatni semmit. Ehhez még közgaszdásznak sem kel lenni, hogy értse valaki. De te sem tudod az ellenkezőjét.. Mindemestre a tény az, hogy 1 éve csúszik a dolog, csak igérgetés van!!
A szofiai iroda és központ működik?? Te annyira tudod bizonyítani, mint én az ellenkezőjét.
Konstantin letartoztatásban, Ruja szökésben? Hát ezt mivel bizonyítsam?.. Teljesen nyilvánvaló.. Már megcáfolták volna maguk ha nem így lenne.
A cég működik, rendezvényeket szerveznek?
Magyarországon mikor volt utoljára vagy németországban ahol már nem lehet pénzt kivenni a zsebekből?? Még pakisztánba, kambodzsába, meg egyes délamerikai országikban valóban működik a csalás és egészen odáig fog amíg még kinlehet húzni hozzád hasonló sötétek és/vagy szélhámosok miatt együgyűektől a pénzt.
Már többszőr válaszoltunk a kérdésidre, de majd most is egy jót visítasz rajta tudom.
Nekem kellene bizonygatnom bármit is? Nap mint nap jelennek meg ügyek a onecoinnal kapcsolatban. Lehet olvasgatni más tagok hozzászolásait.. Egy teljesen nyilvánvaló csalásin mit bizonygassak..
De kár a szó. Megvárjuk míg leállnak a szerverek, talán majd akkor kénytelen leszel végre te is beismerni. Most meg indulok mert lekésem az Eindhoveni gépet;)
Még annyi, hogy most te válaszolj. Mikor megy tőzsdére??
Ja és az "ingatlanos" voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!