Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/1051 anonim ***** válasza:
3 miliárdért (ft) a Baumgartent is sikerült a Formula 1 be elindítani.. Az elloptt 4miliárd dollárból űrrepülőt is küldhettek voona a holdra :DD
2019. ápr. 25. 20:37
 312/1051 anonim ***** válasza:
Marketing!
2019. ápr. 25. 20:38
 313/1051 anonim ***** válasza:
Amúgy meg a OneForexet nem ismerem, de gondolom egy általános forex trader. Ami működőképes is lehet.
2019. ápr. 25. 20:42
 314/1051 Mittudomain ***** válasza:

Egyéb kifogás, óhaj sóhaj? :D

Gondolod... szóval megint azt se tudod mi van :DDD OneCoin,.. OneLife,.. OneForex... jah.. biztos vmi független oldal lehet :DDDDDDDD Semmi köze a céghez.. :DD :D :D: D: D: :D:D: D: D

Nem baj majd meggyógyulsz.. egyszer.. talán.. drukkolok hozzá :DDDDDDDDDDDDDDDDD

Szóval még valami ami esetleg nem tetszik? :DDDDDDD

2019. ápr. 25. 20:49
 315/1051 anonim ***** válasza:
Nemlátom át a céghálót. De OneForexről még sosem ejtettünk itt szót. De, hogy nem a Onelife vagy a Onecoin logó virít a motoron az biztos.
2019. ápr. 25. 20:49
 316/1051 Mittudomain ***** válasza:

Nem esett róla szó... csak a 19.; 30.; és 31. oldalon :D :D

Még egyszer leírom hátha nem ment át.. már a 19. oldalon is volt :D

[link]

Akarod még szivatni magad vagy tehetek még ezügyben valamit? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2019. ápr. 25. 21:05
 317/1051 anonim ***** válasza:

De ha az vírítana akkor is ezzel húznék párhuzamot:

[link]

A képet nézd.. :D

2019. ápr. 25. 21:05
 318/1051 Mittudomain ***** válasza:

Szerinted az mennyire meghökkentő ha egy cég csődbe megy? :D Ráadásul magyar... XDDDDDDDDD

Szép kép.. én nem látom a párhuzamot :)

Quaestor: magyar... ebből már sokminden levonható :D

a Quaestor egykori szlogenjére („Több mint egy bank")... jah.. mennyi bank is ment csődbe Magyarországon? :D Én a most működőket is csalásnak és bűnszövetkezetnek titulálnám, de hagyjuk... :D

Kicsit a tevékenység is más... 200ezer taggal...

Lássuk csak..: "1990. január 13-án kizárólag magyar magánszemélyek szerepvállalásával hívták életre a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. jogelődjét, azon céllal, hogy a részt vegyen a rendszerváltás idején a magyar tőkepiac kialakításában, valamint hogy annak egyik első szereplőjévé léphessen elő." ...... Aha,.. :D

"2009-ben a csoport elnyerte a legjobb fogyasztói márkának járó Superbrands díjat." Nahát.. akkor voltak szép időszakai, csak a végén jól elk..rták... van ez így ha rossz kezekbe kerül :D

"Ibolya Tibor fővárosi főügyész a Quaestor-csalást a „magyar kriminalisztika történetének talán legnagyobb ügyének” nevezte. A vád szerint az elsikkasztott vagy elcsalt összeg összesen 77 milliárd forint."

...... 77 milliárd.. és csak forint :D Az mi szerinted egy több milliárd eurós céghez képest? :DDDDDDDDDDDDDDD Még mindig nem látom a párhuzamot :DDD Mintha párhuzamot látnál bolha és bálna között :DDDDD Van egy kis baj a szemeddel? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lássuk csak, a OneLife csupán 2,3 millió taggal több.. globális.. kicsit gyorsabban növekszik mint a facebook, microsoft, ibm, stb..... a korábban felsorolt országokban ahol vizsgálat indult továbbra is működhet.. még a BaFin által is, pedig mennyire hivatkoztatok rá.. 77 milliárd forint az nagyjából egy pár napos tevékenység.. amolyan.. zsebpénz..

Azt látod amit látni szeretnél, miközben a valóság egészen más :) Mi sem tükrözi jobban, hogy hülyét csináltál magadból azzal hogy újfent bebizonyítottad, semmi rálátásod a cég működésére, annak részeire, azt mondtad nem volt szó OneForexről azelőtt én meg megmutattam hogy már a 19. oldalon is volt szó,.. aztán csak megpróbálsz kibújni, de mindig elég silány dolgokkal rukkolsz elő amiknek még közük sincs a témához :DDD

Ennyire vagy képben :D Nekem csak hagynom kell hogy ússz az árral és tessék... most hallasz a OneForex-ről először... hol voltál amikor a 19. oldalnál írtam? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Kerülj már egy icipicit képbe plzzz mert nagyon gáz amit csinálsz :DDDDDDDDD Legalább tudd miről beszélsz ha már egyszer rászánod magad hogy megnyilvánulj :DDDDDDDDDDDDDDDDD

2019. ápr. 25. 23:01
 319/1051 anonim ***** válasza:

"OneLife csupán 2,3 millió taggal több.. globális.. kicsit gyorsabban növekszik mint a facebook, microsoft, ibm, stb....."

Ezen nagyon hangosan röhögtem!!!

Te minden fenntartás nélkül elhiszel, amit a cég az arcodba tol?

Ennyire egyszerű vagy?

Mi lesz a következő kamu?

Hogy a onelife fogja indítani jövőre az embert szállító űrhajót a marsra?

Mert te simán elhinnéd...

2019. ápr. 26. 10:28
 320/1051 Mittudomain ***** válasza:

Majomkutya :D

Cáfold meg és bizonyítsd be hogy nem úgy van :D Gyere gyere, toljad a fordított pszichológia dumádat, az egyetlen fegyveredet a mániákus csakazértis mást mondok miközben ugyanúgy halvány lila sejtelmem sincs miről van szó mint a másik delikvensnek stílusod mellett :D Én legalább meg tudom mutatni amit mondok.. te nem tudod megmutatni mi alapján mondod az ellenkezőjét :D

Arcra esés nem fáj ilyen sokszor?.. komolyan kérdem.. kened valamivel?

Onelife.. marsexpedíció... komolyan ez minden amivel be tudsz szólni? :DDD Erőlködj még egy kicsit, megy ez jobban is :DDDDD

"Mert te simán elhinnéd..."

Mert te mégis mit teszel a médiával? :D simán elhiszed... kellemes további.. benyalást :DDDDDDDDDDD

Apropó.. már betegesen nem válaszolsz a kérdésekre csak majomkodsz, észrevetted? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2019. ápr. 26. 12:57
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!