Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Minden a terv szerint halad... jaa:D szerintem is.. :DD
Rajtad kívűl már csak indiában meg arfikában hiszik ezt el..
De a lényeg, hogy nem tűntél el, kezdtem megijedni.. Kiváncsian várom, mit találsz majd ki akkor, amikor az oldalak (dealshaker, onecoin stb..) sem lesznek elérhetőek..
Ki az a Simon Le Quoc Hung? :D A cég? Mert ha nem része a CEO-nak, akkor gratulálok, megint begyűjtöttél vhonnan vkitől vmit :D Tudom ezzel magam ellen beszélek, de egyetlen hiteles forrás van Onecoin témában, maga a cég. Tőlük még nem hallottam ezt :) Persze az sem gond ha a hír igaz, de ezt sajnos se megerősíteni se nem cáfolni nem tudom :) Nekem nagyon úgy tűnik hogy az úr csupán a OneLife-ban hálózatépítő, nem része a cégnek.. viszont elég szép eredményekkel.. de ha nem igaz amit mond akkor baromi nagyot hibázott.. ezvan, ha meg mégsem május 12 akkor saját magát kaszálta el, a cég ugyanis nem szereti az álhír gyártókat, akkor sem ha gyémánt szinten van :) Ha meg igaz akkor meg király, majd kiderül :)
Lássuk csak,.. továbbra is működik,.. költhető,.. ofc-k átváltása folyamatban,... nincs ok panaszra :) Ha május akkor május, ha augusztus akkor augusztus, ha december akkor december :) Majd a cég időben átadja az infót. Ami láss csodát továbbra is működik.. pedig már jaj de sokmindenkit még a a legmagasabb szinten is vizsgálnak :D Figyi... ha annyira el kéne tűnniük, bagóért minek maradnának még fenn? Meg minek csinálnának saját csapatot a Grand Prixen? :D https://www.youtube.com/watch?v=ds44Cept0F4
"egyetlen hiteles forrás van Onecoin témában, maga a cég."
Régen röhögtem ekkorát!!!
Eddig minden agyhalott minden csalásban pont ezt mondta. Ez a legnagyobb hiba.
Mármint hogy az adott cég a leghitelesebb, arra kell építkezni.
Aztán bukott mind, a hülyék meg pislogtak, mint hal a szatyorban.
Te is pont ilyen egybitesagyú vagy és pont emiatt azt sem fogod fel, mennyire nem látod a fától az erdőt.
Rajtad kívül mar szinte mindenki tudja, hogy a király meztelen.
Te is tudod szerintem, csak teszed a vakot...
Majomkutya.. de hiányoltalak már :D Hol voltál eddig? Nagyon nyomattad hogy na most , figyeljétek meg most vége.. azt.. már megint mégse... :DDDDD Megint jöttél arcra esni? :D Nem unod még? Vagy vmi mazohista vagy? :DDDDD
Most végre válaszokat adsz a kérdéseimre amikre nincs ésszerű magyarázatod, vagy most is a fordított pszichológiás egyetlen érveddel jössz? :D Áh.. úgyse fogsz válaszolni akárhányszor is felteszem a kérdéseim, de a szájtépésben nagyon otthon vagy :D Egyéb rendkívül értelmes hozzászólás, javaslat, gondolat? :DDDDDDD Neked is feltehetem azt a kérdést, hogy ha nagyon el kéne tűnnie a cégnek akkor miért indított a Grand Prixen csapatot? :D Aztán nehogy.. tudod.. fordított pszichológia legyen belőle.. azért indítottak csapatot hogy eltereljék a figyelmet arról amíg elmenekülnek :DDDDDDDDDDDDDDDD
Mert milyen más hiteles forrás van még te agyoniskolázott? :D Kinek higgyek? :D A működő cégnek, vagy a hírportáloknak akik évek óta próbálják nyomatni a negatív propagandájukat?.. Vagy a bitcoinosoknak akik még mindig azt nyomatják hogy nem lehet centralizált egy CC miközben már mindenki ebben gondolkodik aki hosszútávon szeretne kriptodevizát létrehozni? :D Vagy neked aki szintén csak a médiát majmolja? :D Hiába, a név kötelez.. XDDDDD Téged a legeslegkönnyebb manipulálni, mert csont nélkül nyalod be amit eléd raknak, meg se próbálsz kicsit tanulni, fejlődni, utánajárni, megvizsgálni valamit :D Csak sajnálni tudlak :D Ja nem.. várj ez más amit érzek.. bocs.. csak nevetni tudok rajtad :DDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!