Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
 301/1051 anonim ***** válasza:

Minden a terv szerint halad... jaa:D szerintem is.. :DD

[link]

Rajtad kívűl már csak indiában meg arfikában hiszik ezt el..

De a lényeg, hogy nem tűntél el, kezdtem megijedni.. Kiváncsian várom, mit találsz majd ki akkor, amikor az oldalak (dealshaker, onecoin stb..) sem lesznek elérhetőek..

2019. ápr. 12. 18:05
 302/1051 Mittudomain ***** válasza:
Min gondolkodjak.. :D Ugyanazok a vádak mint eddig Olaszországban, Németországban,.. ahol a BaFin vmiért meggondolta magát és mégiscsak működhet,.. Bulgáriában,.. Svédországban,.. Norvégiában,.. ahol mind mind sorra visszavonásra kerültek a vádak.. Legalább valami új dologgal vagy váddal rukkolnának elő :D De amíg nincs új vád mire készüljek fel..? :DDD Mindig ugyanaz a lemez.. :D Piramis, aztán ja mégse.. :DDDD Tudom hogy ezek nektek még mindig izgalmat tudnak okozni, de nekünk nem :DDDD
2019. ápr. 12. 20:38
 303/1051 anonim ***** válasza:
Na végre tőzsdére megy a coin majus 12. ig. Legalábbis Simon Le Quoc Hung szerint.. :DD Szerintem meg nem :DD Csak leesik már neked is a tantusz..
2019. ápr. 24. 07:50
 304/1051 Mittudomain ***** válasza:

Ki az a Simon Le Quoc Hung? :D A cég? Mert ha nem része a CEO-nak, akkor gratulálok, megint begyűjtöttél vhonnan vkitől vmit :D Tudom ezzel magam ellen beszélek, de egyetlen hiteles forrás van Onecoin témában, maga a cég. Tőlük még nem hallottam ezt :) Persze az sem gond ha a hír igaz, de ezt sajnos se megerősíteni se nem cáfolni nem tudom :) Nekem nagyon úgy tűnik hogy az úr csupán a OneLife-ban hálózatépítő, nem része a cégnek.. viszont elég szép eredményekkel.. de ha nem igaz amit mond akkor baromi nagyot hibázott.. ezvan, ha meg mégsem május 12 akkor saját magát kaszálta el, a cég ugyanis nem szereti az álhír gyártókat, akkor sem ha gyémánt szinten van :) Ha meg igaz akkor meg király, majd kiderül :)

Lássuk csak,.. továbbra is működik,.. költhető,.. ofc-k átváltása folyamatban,... nincs ok panaszra :) Ha május akkor május, ha augusztus akkor augusztus, ha december akkor december :) Majd a cég időben átadja az infót. Ami láss csodát továbbra is működik.. pedig már jaj de sokmindenkit még a a legmagasabb szinten is vizsgálnak :D Figyi... ha annyira el kéne tűnniük, bagóért minek maradnának még fenn? Meg minek csinálnának saját csapatot a Grand Prixen? :D https://www.youtube.com/watch?v=ds44Cept0F4

2019. ápr. 24. 10:05
 305/1051 anonim ***** válasza:

"egyetlen hiteles forrás van Onecoin témában, maga a cég."

Régen röhögtem ekkorát!!!

Eddig minden agyhalott minden csalásban pont ezt mondta. Ez a legnagyobb hiba.

Mármint hogy az adott cég a leghitelesebb, arra kell építkezni.

Aztán bukott mind, a hülyék meg pislogtak, mint hal a szatyorban.

Te is pont ilyen egybitesagyú vagy és pont emiatt azt sem fogod fel, mennyire nem látod a fától az erdőt.

Rajtad kívül mar szinte mindenki tudja, hogy a király meztelen.

Te is tudod szerintem, csak teszed a vakot...

2019. ápr. 25. 09:30
 306/1051 Mittudomain ***** válasza:

Majomkutya.. de hiányoltalak már :D Hol voltál eddig? Nagyon nyomattad hogy na most , figyeljétek meg most vége.. azt.. már megint mégse... :DDDDD Megint jöttél arcra esni? :D Nem unod még? Vagy vmi mazohista vagy? :DDDDD

Most végre válaszokat adsz a kérdéseimre amikre nincs ésszerű magyarázatod, vagy most is a fordított pszichológiás egyetlen érveddel jössz? :D Áh.. úgyse fogsz válaszolni akárhányszor is felteszem a kérdéseim, de a szájtépésben nagyon otthon vagy :D Egyéb rendkívül értelmes hozzászólás, javaslat, gondolat? :DDDDDDD Neked is feltehetem azt a kérdést, hogy ha nagyon el kéne tűnnie a cégnek akkor miért indított a Grand Prixen csapatot? :D Aztán nehogy.. tudod.. fordított pszichológia legyen belőle.. azért indítottak csapatot hogy eltereljék a figyelmet arról amíg elmenekülnek :DDDDDDDDDDDDDDDD

Mert milyen más hiteles forrás van még te agyoniskolázott? :D Kinek higgyek? :D A működő cégnek, vagy a hírportáloknak akik évek óta próbálják nyomatni a negatív propagandájukat?.. Vagy a bitcoinosoknak akik még mindig azt nyomatják hogy nem lehet centralizált egy CC miközben már mindenki ebben gondolkodik aki hosszútávon szeretne kriptodevizát létrehozni? :D Vagy neked aki szintén csak a médiát majmolja? :D Hiába, a név kötelez.. XDDDDD Téged a legeslegkönnyebb manipulálni, mert csont nélkül nyalod be amit eléd raknak, meg se próbálsz kicsit tanulni, fejlődni, utánajárni, megvizsgálni valamit :D Csak sajnálni tudlak :D Ja nem.. várj ez más amit érzek.. bocs.. csak nevetni tudok rajtad :DDDDDDDDD

2019. ápr. 25. 10:06
 307/1051 anonim ***** válasza:
2019. ápr. 25. 20:21
 308/1051 anonim ***** válasza:
A oneforexen illene már Onecoinnal kereskedni:DD
2019. ápr. 25. 20:31
 309/1051 Mittudomain ***** válasza:
2019. ápr. 25. 20:33
 310/1051 Mittudomain ***** válasza:

Ezt hogy mit illene kérlek beszéld meg a CEO-val :DDDDDDDDDDDDDDD

[link]

[link]

[link]

még vmit tehetek érted?

2019. ápr. 25. 20:36
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!