Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Na mivan, már megint töröltetted? :D Ennyire fáj az igazság? :DDDD
Nem baj leírom újra :D
Tudod mit linkeltél? :D Dobpergés... még pereg... egy ügyvédi iroda magánvéleményét :DDDDDDDDDDDDD Legalább az about részt olvastad volna el, dehát ezek szerint vagy nem izgat vagy nem tudsz angolul.. :DDDD Segítek, saját magukról írják:
"Az Egyesült Államok New York-i déli körzetének ügyvédi irodája képviseli az Egyesült Államokat és ügynökségeit polgári és büntetőjogi perekben"
Dobpergés vége, cintányér :D
Milyen minisztérium? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ciki... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Csak az a frankó amit a buta sponzorod és így felfelé (te meg tovább lefelé) hazudnak"
Nem hazudtak :) Ezt csak te állítod. Miért? Mert fogalmad sincs hogyan működik, ezért tudod újra meg újra bekajálni amit a média eléd szór :D Gondolom a híradó is szentírás, igaz? :DDDD
Tudod mit.. én nem hittem nekik. Fogtam magam és kipróbáltam :) Na erre varrjál gombot :D De köszi hogy a hazugságot amit te kreálsz próbálod rám vetíteni és igaznak elfogadtatni :D Ennyit érsz. Hadd tudjam már jobban én mit tettem és teszek jó? :DDDDD Megengeded? :DDDDDDDDDDD
"De számtalan neves médiumon jelent meg cikk. És kivétel nélkűl bukott piramisjátéknak nevezik a onecoint."
Mennyi az a számtalan? :D Mert ugyanannyi neves oldalon meg dícsérik és magasztalják :D Akkor melyik az igaz?... Az általad linkeltek bár se nem tájékozódtál miket linkelsz se ingyenes pozíciód, se egy coinod se, se vásárlásod,... Vagy az általam linkeltek, miközben működik, van saját tapasztalatom, van saját coinom és van vásárlásom :D Hm.. nehéz döntés :D
"A letartoztatást tényként lehet kezelni, tagok sem vitatják"
Attól hogy ugyanazt a lelkisérült fórumot linkeled ahol bebizonyították hogy nem tudnak kettőt kattintani még nem lesz igaz :D A Németországi letartóztatást is tényként kezelted? Kár volt, mert nem volt igaz :DDDD De nembaj, aki a médiát szereti csak zabálni annak bőven jó.. :D
"a kamu autós hirdetéseket, a használhatatlan newdelashakert, a régi delashakert a bóvli kacatjaival"
Mondod ezt továbbra is úgy, hogy továbbra sincs egyetlen coinod sem, sem tapasztalatod, nem próbáltad ki, csak nyeled nyeled a média által eléd tett szemetet :D Nehogy gyomorrontást kapj.. :D
"A világhálón csak arról olvashatsz, hogy bukott piramisjáték. Egyedűl csak tőled hallani, hogy minden OK"
Megint hazudsz :) Ferdítesz. Olvashatsz ilyeneket is, hogy igazolni próbáld magad :) Meg olvashatod ennek az ellenkezőjét is :) Csak te úgy linkelgetsz hogy fogalmad sincs mert nem vagy részese, én meg úgy hogy benne vagyok és tapasztaltam :) Hm.. szerintem van némi különbség :)
Elismered, hogy úgy utálod a Onecoint meg a hálózatát, hogy közben egyetlen ingyenes pozíciód sincs, egyetlen coinod sincs és meg se próbáltál vásárolni vele és nem is vásároltál? :D Az egyetlen hírforrásod a média és nem egyéni tapasztalat? Hogy mindaz amit most a Onecoinról tudni vélsz a cikkekből meríted? Mert szerintem ezzel kb el is dől :)
Ez olyan, mintha vennék egy Teslát, beleülök, használom, aztán volna pár irigy ember akik vagy emiatt vagy más miatt de utálják a Teslát holott nincs nekik és elkezdenék mondani hogy az kényelmetlen, az tré, az valójában nem is autó mert nem benzinnel megy.. :D
Én meg... úgy mondanék róla véleményt, hogy használom :D Melyik a hihetőbb? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Az idő?.. nektek dolgozik? :D Elég silány munkát végez :D Mióta is.. linkelgettek,.. dobáljátok a sarat? Azt írod évek kellenek hogy lezáruljon egy vizsgálat? Rendben. A legelső vizsgálat 2014.. de adok egy kis előnyt... 2015 Németország :) A cég saját maga felfüggesztette a működését Németországban amíg tisztázódnak a dolgok.
Hol van, hogy bűnösnek találták? Hol van, hogy valóban piramisjáték? Hol van a vizsgálati eredményed? :D Németországban már jóideje újra nyitottak a kapuk és működik :)
Megmutatnád, kérlek? Hogy hol vannak a lezárt vizsgálatok? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jah.. én meg tudom mutatni. Lezárultak. Sehol nem találtak semmit.
2014 szeptember: Németország
2014 december: Németország
2015 június: Németország
2015 november: Bulgária
2016 június: Németország ... nagyon erőlködtek.. :D vmiért nem akarták elhinni, újra és újra megvizsgáltatták :D Nembaj, annál több bizonyíték nekünk :D
2016 július: Svédország
2016 augusztus: Olaszország
2016 augusztus: Norvégia
2016 december: még egy Svédország...
Soroljam még? :D Ezek nem akkor indultak... akkor zárultak le ;))))))))))))))) Én, utánajártam. meg tudom nézni. te megtudod? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nem.
Nemtudom,.. mit töröltettem!?
Az más kérdés, hogy ki írta vagy ki nem (az említett ügyvédi irodát sem lehet egy lapon említeni pl a behindmlmel, annak ellenére, hogy szerintem nagyon profi munkát végeznek) de hol van közzétéve??
A justuce.gov azt mondod nem az US igazságügy minisztériumának weblapja?
És az email cím amire a károsultak jelentkezését várják szintén nem az igazságügyi minisztériumhoz tartozik? Hm?
USANYS.OneCoin@usa.doj.gov
Nézz már utána a domainnek!
És sok érdekes dologra jutottak még a USA DOJ-nal (USA Deparment of Justice, azaz usa igazsagügyi minisztériuma, de te jobban tudsz nálam angolul) , emailek, stb.. de tényleg nem ebbe akartam belemenni... Nekem ez nem újdonság, hogy cslás... Csak pont pár napja írtad, hogy ha csalás akkor, hogyhogynem tartóztatják le Konstantint..és tessék, talán pont aznap le is tartóztatták amikor ezt írtad:DD ez azért kicsit vicces, ismerd el.
A forum amit linkelgetek azon tagok posztolnak. Ráadásul olyanok akik még hisznek a projektban. Az ellenvélmenyezőket letiltják. Innen is nagyon sok infóhoz jutni.
És nem kell benne lennem, hogy legyenek konkrét infóim máshinnan is. Ismerek embert aki sokmindenkit behúzott a oneba. Szépen keresett is. Nem kevesett. Azok közűl is ismerek, akiket behúzott... Ha a oneról kérdezem csak valami sunyi semmitmondó reakció érkezik. Minden ok, halad a dolog, hamarosan tőzsdére megy stb.. a szokásos:DDD De sem Ő sem a behúzottai nem tudod egyik sem autót venni coinból, sem mást. Elméletileg már mind 10 miliókat keresett vele, csak elkellene tudniuk elöb adni:D.. Egyenlőre csórobbak mielött beszáltak...Ahhoz, hogy ezt tudjam nekem nem kelett bebukbom pár(tíz) ezer eurót szerencsére.
Én nem a média hatására nem vágtam bele. Amikor szólt az említett ismerős, hogy tud egy nagyon nagy lehetőséget és kűld egy videót nézzem meg. Valahogy ösztönössen tudtam, hogy csalás. Ugyanaz a séma mint az összes piramisjátékcsalásnál.. Lehet nem értesz, de majd a következőnél talán már te is megérzed.
Na de hagyjuk tényleg. Te aztmondod rövidesen tőzsdére megy én meg, hogy már nem kell nagyon sokat várni, hogy kénytelen legyél te is elismerni, hogy csalás volt.... Maradjunk megint annyiban akkor, hogy valaki tényleg pofára fog esni:DD
Natehát.. akkor.. egy ügyvédi iroda posztját osztottad meg :) Csináljak neked FBI-os email címet? :D Mennyit kérsz? :D
Az MNB legalább saját maga írt róla :D Igaz hogy semmi konkrétat, tehát nem jelentette ki hogy piramisjáték. Szövegértelmezés.. tudod.. :D Odáig jutottak mint te.. óó ez annak tűnik.. de nem írhatjuk hogy az is, tehát csak hasonlít :DDDDDDDDDD Olvasd el újra ;) Egyetlen helyen sem írják hogy ez piramisjáték.. csak gyanús.. lehet hogy az.. talán.. .. de azért nem biztos :D
Emailre írhatnak a károsultak.. igaz hogy hivatalosan egyetlen amerikai állampolgár sincs a hálózatban,.. de mindegy.. honnan tudom honnan tudom.. benne vagyok és látom :DDDDDD Azért próbálkozni lehet a rémisztgetéssel :DDDDD Könnyű úgy irogatni ha nem kell senkit sem kárpótolni :DDDDDD
"És nem kell benne lennem, hogy legyenek konkrét infóim máshinnan is. "
Olyan vagy mint Chuck Norris? Chuck Norris mindenhez IS ért? :D
Véleményeid vannak máshonnan, tapasztalatod meg nincs :D Nem jártál utána, nem vizsgáltad meg. Stimmel? Igen. Tudod miért? Mert olyanokat állítasz ami alapjaiban hazugság a működéssel kapcsolatban. Ugyanaz, amivel mindenki próbálkozik, mindazok akik még meg se vizsgálták. Nem baj, Neked a média jutott, nekem meg a tapasztalás :)
Apropó... vizsgálatok?... én utánajártam.. nah? Lezárultak már? Vagy lusták 4 év alatt bezárattatni a boltot? :DDDD A lefoglalt szerverekből is nehéz kinyerni az adatot.. főleg ha most kezdik az informatika tanulását, na akkor elhiszem hogy még nem sikerült megvizsgálni :DDDDDDDDDD Mert én mindent amit felsorakoztattam alá is tudom támasztani és bármikor meg tudom mutatni :) Jah hogy ezt nem teszi ki a média mert akkor kiderülne mekkora kamugépek :D hm.. mintha ezt már írtam volna ezelőtt.. pár évvel és oldallal :DDDDDDDDDDDD
"Ahhoz, hogy ezt tudjam nekem nem kelett bebukbom pár(tíz) ezer eurót szerencsére."
Nem bukott be senki :) Az, hogy páran nem értik a lényeget.. hogy páran nem tudnak kettőt kattintani,.. nos van pár hozzá nem értő egyén. Hogy nekik mit mondtak azt nem tudom, ezért hogy ki mi miatt hőzőng az nem az én gondom. Az általam bekerültek korrekt módon mindenről tájékoztatva lettek, végigcsináltuk a két kattintást, vásároltak, érdekes.. egyik sem elégedetlen... Nahát. Lehet hogy ha nem a ferdítést adja át vki akkor ez az eredmény? :)
"Valahogy ösztönössen tudtam, hogy csalás."
Ühüm.. meg a bitcoint is hogy mikor kell shortolni.. :D Dollármilliárdos lettél azóta? Mert egy ilyen infóval csak beköti az ember 2-3-4 lottal is 20.000 dollárral, nem? :DDDDDDDDDDDDDD
Ösztönösen.. tehát most ismerted be, hogy nem néztél utána.. nem vizsgáltad meg.. csak úgy.. jött egy sugallat :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sugallatokra alapozol? :DDD Mi vagy te vmi jósnő? :D Üveggömböd is van, vagy már őstáltos vagy? :D
Nem válaszoltál.. sunnyogsz? :D
Akkor még egyszer.. kicsit.. kibővítve.. megérzésre.. :D
Elismered, hogy úgy utálod a Onecoint meg a hálózatát, hogy közben egyetlen ingyenes pozíciód sincs (ami mint a nevében is szerepel nem kerül több tízezer euróba, hanem ingyenes...), egyetlen coinod sincs (amit ingyenes pozícióval is össze lehet hozni) és meg se próbáltál vásárolni vele és nem is vásároltál? :D Az egyetlen hírforrásod a média, az egyetlen konkrétum ami alapozni tudsz az ösztönöd és nem egyéni tapasztalat? Hogy mindaz amit most a Onecoinról tudni vélsz a cikkekből és megérzésből meríted? Mert szerintem ezzel kb el is dől :)
Annyi baromságot hordasz össze, hogy az már nekem fáj.
Ráadásul az összes érved teljesen irreleváns.
"közben egyetlen ingyenes pozíciód sincs, egyetlen coinod sincs és meg se próbáltál vásárolni vele és nem is vásároltál?"
Ahhoz, hogy valamiről tudni lehessen, hogy csalás-e, nem szükséges benne lenni.
Én már induláskor megmondtam a kairosról, a questráról az inviáról, hogy csalás lesz és egyikben sem voltam benne.
Az is tény, hogy a dealshaker-en semmit sem lehet venni tisztán a kamukoinodért.
Amire csak ONE van írva, az vagy semmit sem érő szar, vagy kamuhirdetés. Ez utóbbi a több.
"Az egyetlen hírforrásod a média és nem egyéni tapasztalat?"
A lávába sem kell belelépni ahhoz hogy tudjuk, forró és éget.
Itt egyedül te terjeszted azt, hogy a onecoin frankó.
mindenki más tudja, hogy csalás.
Sőt, az egész kriptovaluta-közösség is csalást állít. Pont úgy, mint korábban a onegram, a swisscoin, vagy a firstcoin esetében.
De nyilván a bányászok, a traderek mind hülyék, csak azok szerint nem csalás, akik benne vannak.
Ez eddig minden csalásra igaz volt.
Egy csalásba berángatottak szerint nem csalás az adott üzlet, csak a többi az.
Azzal érvelni, hogy "semmit sem tudhatsz róla mert nem vagy benne" igen nagy IQ hiányt mutat...
"Annyi baromságot hordasz össze, hogy az már nekem fáj."
... és én mit mondjak? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Sírva röhögök.. már fáj.. az oldalam XDDDDDDDD
"Ráadásul az összes érved teljesen irreleváns."
Oh valóban? Miért? :D Mondd már el kérlek hogy miért :D
"Ahhoz, hogy valamiről tudni lehessen, hogy csalás-e, nem szükséges benne lenni."
Viszont rendelkezni szükséges azzal a minimális tudással, hogy meg tudd pontosan mondani mi miért csalás és mi miért nem az :DDD Ezzel viszont sajnos nem rendelkezel.
Ellenben hazugnak nevezel, amikor azt mondom voltam belőle nyaralni és vettem 100% coinért terméket és szolgáltatást, vagy épp nyaralást. ... ez milyen érv? :D Mert nem túl.. intelligens.. :DDDD
"Az is tény, hogy a dealshaker-en semmit sem lehet venni tisztán a kamukoinodért."
Most.. mitől is tény? :D Kipróbáltad? Nem?.. akkor .. hogy lehetsz ebben biztos? :DDDDDDDDDDDDDDDDD Még egy öngól.. számolja valaki? Nem kell benne lenni hogy megmond csalás-e, de úgy mondod hogy nem lehet elkölteni hogy ki se próbáltad.. :D Hmmmmmmm :DDDDDDDDDDD
"Amire csak ONE van írva, az vagy semmit sem érő szar, vagy kamuhirdetés. Ez utóbbi a több."
Nos.. ez is olvastad valahol, vagy kipróbáltad? :DDD Nekem nem hiszel, a cikkeknek hiszel.. Oké, szíved választása.. de kijelenteni hogy semmit sem ér, meg ilyenek hogy nem is próbáltad elkölteni.. ja.. nincs is.. de meg tudod mondani hogy csalás-e és hazugnak nevezed azt aki az ellenkezőjét állítja :D Azigen :DDDDDDDDD
Egyben elismerted és saját magadat hazudtoltad meg egy korábbi posztodban, miszerint semmit sem lehet 100% one-ért venni. :)) Mekkora égés :DDDDD De erre vmiért nem fogsz majd reagálni a következő hozzászólásodban :D
én írtam: "Az egyetlen hírforrásod a média és nem egyéni tapasztalat?"
te válaszod: "A lávába sem kell belelépni ahhoz hogy tudjuk, forró és éget."
Nos.. megint csak ugyanazt tudom mondani.. hogy ehhez viszont rendelkezned kell a megfelelő tudással.. ÉS TAPASZTALATTAL :D De az nincs...
"Itt egyedül te terjeszted azt, hogy a onecoin frankó."
Mert mindenki mást nem érdekli mit mondtok :D Nekem meg.. túl sok a szabadidőm :DDDDDD Tudod.. van aki megteremti.. és van aki hazugnak nevezi a másikat.. :DDDDD
"mindenki más tudja, hogy csalás."
tévedsz.. vannak páran, akik nem tudják, de meg vannak győződve róla :D A kettő nem ugyanaz barátom ;)))
"Sőt, az egész kriptovaluta-közösség is csalást állít."
Megint hazudsz. Linkeltem pár független oldalt ahol nem ezt mondják ;)))))))
"De nyilván a bányászok, a traderek mind hülyék, csak azok szerint nem csalás, akik benne vannak."
A bányászok és traderek hangoztatták fennen korábban hogy CC csak anonim lehet és decentralizált.. és most... úgy jártak mint amikor kiderült hogy a Nap van a naprendszer közepén.. vagy amikor aranyról és ezüstről papírpénzre, azaz rendeleti pénzre váltottak.. vagy amikor a lovakat leváltották a gőzmozdonyok... :DDDDD Valamelyik csapatba tartozni kell, nemde? Vannak.. a maradik,.. és vannak az úttörők ;)))) Előbb utóbb mindenki azt használja amit az úttörők alkottak, még ha a maradik azt is kiabálják rájuk hogy hazugok és csalók :D
"Egy csalásba berángatottak szerint nem csalás az adott üzlet, csak a többi az."
Neked is megvan a saját csalásod. Az pedig a pontos információ nélküli hazudozás.
"Azzal érvelni, hogy "semmit sem tudhatsz róla mert nem vagy benne" igen nagy IQ hiányt mutat..."
IQ hiányt inkább az mutat, ha hazugnak nevezed azt aki az ellenkezőjét mondja mint te :) Mert meg sem fordul a fejedben hogy igaza lehet :) Én legalább megnéztem mindkét oldalt :)
Nos.. a legfőbb érvelésed hazugnak nevezni engem. Van még hozzáfűzni valód? :DDDDDDDDDDD
Van az is, de az máskor :D Az nem optimizmus ha tudom hogy hol tévednek a cikkek amikben vádolják a céget és a működését. Nem, nem csak olvastam valahol egy cikkben hogyan működik.. utánajártam, kipróbáltam és meg is tapasztaltam. Ez inkább.. realizmuson alapuló magabiztosság :)
De köszi azért hogy ezzel is azt próbáltad sugallni hogy csak hiszek benne és nem tárgyi bizonyítékokkal rendelkezem :D Optimista akkor leszek ha veszek egy lottószelvényt :D De vmiért nincs ingerenciám szerencsére bízni a pénzem :D
Ha valaki gyorsab el akarná költeni a coi jait: [link]
Hahahha.. Mekkora dealekkel van tele a dealshaker, ami a megcáfolhatatlan bizonyítéka a onecoin legitimitásának.. Tényleg elkölthető:DD
Ezzel bizonyítani is akarsz vmit? :D Mert maximum a közgazdaságtan 1. órájának második definícióját tudod :D Kereslet és kínálat :D Leegyszerűsítve.. tudod mennyiért lehet bármit is eladni? .. nah?.. hát amennyiért megveszik :DDDD Ezen kívül szeretnél még vmit ezzel a linkkel? :D Majd a moderátorok intézik ha akarják :D
Szerintem nem aggasztó egy külső ... sokadik oldal szerinti látogatottság :)
Közgazdaságtan, 3. óra. Mi számít, a látogatottság, vagy a forgalom amit bonyolítanak rajta? ;) Mennyi közgazdaságtant és pénzügyet tanultál?.. Meghallgattad az első 2 percet amíg bemutatkozott a tanár és otthagytad? :DDDDDDDDDDDDDDD
"Annak a kis számnak is egy jó része olyanok mint én, akinek coinja sincs.."
Ezt megint melyik ujjadból szptad? :DDDDDDDDDD Próbálkozol próbálkozol, a kezedben meg semmi? :D Blöffölésnek hívják amit csinálsz :D
"Ha mondjuk el is hinnénk amit te is hiszel.."
Ne vegyük már tényként amit te írsz arról hogy én mit gondolok rendben? :D Nem hiszek.. tudok :D Különbség van a kettő között és légyszíves ne akard úgy beállítani a félregondolkodásod mintha az én gondolataim lennének :D Köszike :D te továbbra is hiszed hogy így meg úgy van, én meg továbbra is tudom, hogy így van :D Fogalmazhatod úgy ahogy neked tetszik és erőlködhetsz, attól még nem lesz igaz ;)))) Jujuj.. még a végén kiderül hogy pszichológiában is otthon vagyok nem csak közgazdaságtanban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!