Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?
Na! Neki valóban sikerűlt, ingatlanból, yahtból, autóból és egyéb luxuscikkekből bevásárolnia a onecoinból!
A végén tényleg igazad lesz. :DD
@Mittodomain
Látom, mivel nem tudtál belekötni abba, amit leírtam, elkezdtél elterelni a témáról, személyeskedéssel.
Belekötsz a nevembe (mintha a te neved tükrözné a szakértelmedet... ja, nem!), mellébeszélsz.
Ez jellemtelen, gerinvtelen emberre utal minden esetben.
Annyira ostoba vagy hogy azt sem fogod fel, hogy már nsagyon sokszor szénné égetted magad itt.
Ha valami nem használ blokkláncot, csupán egyetlen weboldalon kereskedhető, onnan ki nem küldhető, akkor nem kriptopénzről van szó, hanem egy játékpénzről, melyet ráadásul a weboldal leállásával, vagy a te kitiltásoddal azonnal elbuksz.
Jaj de érdekes hogy ti mindig egyszerre írtok :) :D :D Micsoda véletlen egybeesések..
Kedves névtelen..
Nem tudom, mutattam már neked a behindmlm-ről mit írnak egy igazán neves oldalon? :) Nekem a behindmlm a nullával egyenlő értékben és megbízható forrásként, éppen ezért se nem az nem érdekel ha rosszat írnak ott, se nem az ha netalán jót :D De ha akarod belinkelem újra.. a két oldal között van némi.. minőségbeli különbség is ;))) Arról nem beszélve, hogy a behindmlm .. mióta is írják ott hogy minden MLM átverés?.. 2010 óta biztosan :D Az általam mutatott oldal ami a businessforhome pedig mióta is foglalkozik a működő MLM cégekkel.. lássuk csak,.. 2007 óta :)
Egy teljesen másik cikk mint amit múltkor linkeltem.. a behindmlm-ről.. :D
A cím is sokatmondó :D Szánalmas csoport akik utálják az MLM cégeket :DDDDDDDDDDDDDD
Nézd már mit írnak a behindmlm-nél, az általad favorizált és nagyraértékelt oldalon ami megmondja a tutit.. a HerbaLife-ról.. :D
Jaj még egy :D [link]
Jujuj :D Ciki :D Lássuk csak.. jah.. még működik a Herbalife is :D
Szeretnél még erőlködni a behindmlm-el? :D Keress egy másik MLM cég gyűlölő oldalt, van még bőven, komolyabbnál komolyabb oldalak :D
Monkeydog:
Látom, miután nem tudtad alátámasztani egyetlen állításod sem míg én igen az enyéimet, már nem tudsz mit kitalálni csak a személyeskedést meg a fenyegetőzést :D
Nekem nem gond ha nem értesz a crypto devizákhoz és azok pontos működéséhez. Nekem azzal sincs bajom ha ezt reklámozod :D
Nézd már mit találtam.. jujuj.. hát ez meg mi? :D Nézd mááár... Lehet valaki jobban ért hozzá mint te? :DDDDDDDDD
Hoppácska.. Figyu figyuzd csak.. még egy :D
Idézet a cikkből:
"úgy tűnik, a centralizált szervezetek hozhatják meg az áttörést a blokklánc és a kriptopénzek számára."
Jajj.. mit is mondtak amikor a Onecoin-ról kiderült hogy centralizált? Crpyto deviza NEM LEHET CENTRALIZÁLT!!!! :D :D:D:D :D: D: D: :D Hát.. tudod.. szerintem a JP Morgan.. azért tudhat vmit.. De elnézést ha te szakértőbb vagy náluk is :D
Mit írnak még benne? Olvasod? KYC?... hát de.. hát.. az nem az amit a Onecoin legelsőként vezetett be?... Dehisz.. nem ez volt az amit minden más cryptodeviza szakértő ellenzett?... Debizony :D :D :D :D :D
Várjál.. még nincs vége:
"pénzfunkciók fognak létrejönni"
Ühüm.. szóval most már rájöttek hogy vásárolni is tudni kéne? :D
Nah.. akkor személyeskedhetnénk.. de ennél nagyobb öngólt nem fogsz tudni produkálni mint eddig amiket sorozatban lőttél magadnak.
Legközelebb ha írtok, menjetek fel a Onecoin oldalaira.. ha még mindig működik,.. akkor aznap hiába írtok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Köszönöm, köszönöm :)
Hát mert a businessforhome meg az atozcrypto oldalak, nagyon meggyőzőek.
Egyébként könnyen tiztázhatná magát, Marc Scott, vagy a Greenwood is. Egy videoposztal mondjuk.. De nem teszik...
És hova tűnt a cryptokirálynő zseni? Miért nincs nyoma se egy jó ideje, pont amikor célegyenesben a projekt? Erről tudsz valamit?
A morgen ur pedig nem beszél onecoinról. A saját cryptojuk kapcsán nyilatkozott aminek annyi köze van a onecoinhoz mint neked a közgazdasághoz:)
És különben is ez az ember, aki annak a bankár elitnek az oszlopos tagja, akik földrészeket döntenek nyomorba, kifosztják, eladósítják a világot, semmi más célja nincs a nyilatkozataival minthogy a saját érdekeik szerint befolyásolják a piacot. És nem a tiéd szerint, biztos lehetsz benne.....Persze, hogy a saját coinjukat promózza. Ami teszem hozzá valóban bloklánc technológiával működik, ellenben a onecoinnal.
Érdemes ezekre az emberekre figyelni, de mőgé kell látni a dolgoknak.
A KYC t nem a ruja találta ki. Imádtok vele dobálózni... Ebben nem vagyok biztos, de ha jól emlékszem ezt is csak azert dobták be korábban, hogy legyen mivel magyarázni a tőzsdére kerülés csúszását. Amit legelőször 2018 második negyedévére (de lehet már elöbbre is) igértek. Aztan okt8, majd jan 7, most egyesek márciusról beszélnek, mások nyárról. Türelmetlenűl várunk és várunk.
De szorítkozzunk a tényekre és ne a behindmlm-re.
A onecoinal már jó ideje kecsegtetnek a nyilvános kereskedéssel. Ami rendre nem valósul meg. A onecoin semmire sem jó. Ezekkel a kamu autóshirdetésekkel próbálják elhitetni, hogy már most is elkölthető. De a kalrevről már magam is bebizonyítottam, és onecoin forumon az admin is elismerte, hogy nincs autó.
Most ezekkel a pirvat dealekkel butitják a még erre fogékonyokat.
Nem hiszem el, hogy annyira véglény lennél, hogy te ne látnád át. Egyszerűen a büszkeséged nem engedi, hogy beismerd, mekkorát tévedtél és inkább minden kis nádszálba kapaszkodsza végsőkig, amikor is leállnak majd a szerverek.
"Hát mert a businessforhome meg az atozcrypto oldalak, nagyon meggyőzőek."
Háttal nem kezdünk mondatot :) Nos ahogy írod, igen a businessforhome.org elég meggyőző. Nem tudom te hogy vagy vele, én le szoktam ellenőrizni azt hogy mit írok. Rákerestem a behindmlm-re.. a google első oldalán,.. ha amúgy nem tudnám mi az az mlm, már nem tudnám eldönteni pro és kontra hogy kinek higgyek :D A businessforhome-nál a második oldalnál sem találtam semmi rosszat amit írnának róla.. Nah ennyit arról mennyire nézel utána dolgoknak :DDDDD
"És hova tűnt a cryptokirálynő zseni? Miért nincs nyoma se egy jó ideje, pont amikor célegyenesben a projekt? Erről tudsz valamit?"
Igen tudok :) Beléd viszont kár bármi információt pocsékolnom :D Nem tökmindegy mit írok? :D Csak a saját meggyőződésed véled igaznak,.. akkor meg? :DDD
"A morgen ur pedig nem beszél onecoinról. A saját cryptojuk kapcsán nyilatkozott aminek annyi köze van a onecoinhoz mint neked a közgazdasághoz:)"
Aztabetyármindened micsoda megfigyelő vagy :D Valóban nem beszél :D Miről beszél? Arról hogy centralizáltság.. meg KYC.. tudod.. amiket úgy fikáztatok még pár éve :DDDDD
"Ami teszem hozzá valóban bloklánc technológiával működik, ellenben a onecoinnal."
Tudod bizonyítani? :) Mert én igen az ellenkezőjét :) Kíváncsian várom a 1000%-os bizonyítékod az állításodra.. tudod.. ha már mondasz vmit,.. támaszd is alá. Jah.. portfolio megírta.. :D Azt a .. khm.. bandát.. :D Most elemzőt keresnek munkakörre.. részvényelemzőt.. Kb ha már tudsz olvasni és olvastál is arról mi lehet az a részvény, fel vagy véve :DDDDDDDDDDD LOLLLL :DDDDD
"Érdemes ezekre az emberekre figyelni, de mőgé kell látni a dolgoknak."
nos.. te ebben is azt látod amit látni akarsz :D Előkeressem? Ebből a topicból? Amikor még a centralizáltság meg a KYC vmi inkvizíciós üldözés volt? :DDDDD
"A KYC t nem a ruja találta ki."
Mekkora igazad vaaaaaaan :D Mert mi a KYC? :D Ismerd az ügyfeled :D De azt a Ruja találta ki hogy crypto devizához is ez kell :D Mekkora ász vagy :DDD
"Ebben nem vagyok biztos, de ha jól emlékszem ezt is csak azert dobták be korábban, hogy legyen mivel magyarázni a tőzsdére kerülés csúszását."
Azt hiszem.. nem vagyok biztos.. de azért osztom az észt ? :DDD 2014-ben milyen tőzsdére menetel csúszását magyarázásról hebegsz? :DDDD Csakmert már akkor is volt KYC :D Hagyjuk.. profi vagy.. jövőbe látsz és tudod a tutit.. :D A múltba látás nem megy? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"A onecoin semmire sem jó. "
Akkor mi a semmire sem jó coinból nyaraltunk... Mindig sikerül meglepned :DDDDDDDD
"De a kalrevről már magam is bebizonyítottam, és onecoin forumon az admin is elismerte, hogy nincs autó."
Mit bizonyítottál? Hogy úgy szidsz valamit hogy egy fránya coinod sincs? :D Igen azt sikerült jól bebizonyítanod :D
"Nem hiszem el, hogy annyira véglény lennél, hogy te ne látnád át. Egyszerűen a büszkeséged nem engedi, hogy beismerd, mekkorát tévedtél és inkább minden kis nádszálba kapaszkodsza végsőkig"
Na most nézz a tükörbe és olvasd fel amit írtál :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Ha már 100 miliomos lennél a coinbol."
jaj az ismerőseim is ezzel jöttek :D Tudod mi bennük a közös? Pénzügyi analfabéták akik hitelek hiteleivel próbálnak meg túlélni és hitelekből vett javakkal villognak :D Az irigy ember beszél így :)
"Te nem is nekünk vagy bárki másnak, hanem magadnak akarod kétségbeesetten bizonygatni, hogy ez működik."
Igazad van.. az összes a nyaralás alatt készült fotóval és videóval is csak magunknak próbáljuk bemesélni hogy ér vmit a coinunk :DDDDDDDDDDDDDDD Mekkora.. ász vagy... :DDDDDDDD
Hu, már úgy várom a legújabb portfóliós linkelést :DDDDD Elkapták.. nem kapták.. .. kergetik a saját farkukat szegény srácok.. Az megvan hogy szegény korábbi szerkesztőt kirúgták és helyette most egy másik bábut állítottak aki írja? :DDDDD Szegény.. már most sajnálom.. ő is hamarabb fog eltűnni a süllyesztőben mintsem lakat kerülne a cég ajtajára :D
Szegény Konstantint is elkapták.. akkor bilincsben fogja tartani az előadásokat? :D :DD:D :D :D: D: D :D:D
Figyu már.. ha ez most annyira kiderült.. akkor nézz már fel a cég oldalaira.. minden egyes nap amikor meg tudod nyitni őket.. feleslegesen bizonygatod az igazad.. főleg úgy, hogy tényleg egyetlen coinod sincs hogy legalább kipróbáld igaz-e amit írsz :DDD
Figyi figyi.. nekem még mindig van coinom.. és még mindig tudom használni :D Nahát nahát.. hány oldallal ezelőtt kezdtem el írni, hogy ez hogy lehet? :D Mégis hogy lehet hogy amíg folyamatosan azt írjátok nem működik, azóta folyamatosan működik? :D :D :D: D:D :D :D: D: :D
Na most jólmegaszontad:D....Te nem érted... 1 év mulva ott fogunk tartani ahol most,.. és ahol egy évvel ezelött is... Várjuk a tőzsdéte menetelt és kamu autós hírdetésekre hivatkozol majd (konkrét hirdetésekről bizonyítottam, hogy eltűntek!!!).. Tök mindegy, hogy te hol voltál nyaralni vagy holnem.. Volt olyan is aki már 400mil dollárt keresett, volt aki többet. Biztosan elégedettek, ha nem tartóztatták még le őket.. De van több milió ember aki beszopta a vérerest...
Engem az érdekelne, hogy hova tűnt Ruja néni?.. Mikor lehet végre onet venni/eladni?.. Ezekről miért nem vagy hajlandó beszélni?????
Hm, talán nem kéne ilyen csúnyán beszélni, még a végén a te hozzászólásaid is el fognak tűnni ;) De gratulálok a stílusodhoz és a megnyilvánulásodhoz is, értelmes emberre vall :D Főleg amikor továbbra is,.. hangsúlyozom,.. coin nélkül a media által írtakat zabálod :D
Ö.. előkeresnéd kérlek, mikor írták, akár többször is, hogy átverés, bezárták a céget, .. nem.. jobbat mondok.. megkeresnéd kérlek, azt az egyetlen egy hírportál cikket,.. ahol valaha is beszámoltak arról, hogy hogyan zárultak le vizsgálatok? :D Mert ha ez egy globális átverés, akkor csak kéne valami a sok év után, meg azokról a szerverekről is, nemigaz? Meg akkor nem engednék hogy továbbra is működjön a központ illetve a sok most is zajló rendezvény, nemigaz? :D A kicsi ksi világodban erre van magyarázat? :D Ja nincs, hiába kérdezem már.. sokadszor :D
Tudom, téged mindig érdekel valami, aztán amikor kiderül hogy mennyire benézted, akkor meg mindig vmi más érdekel :D Miért nem csinálod azt amihez nagyon értesz? Keress rá és az első számodra szimpatikus infót kajáld be szépen :D
Mit beszéljek neked? :D Annyira nem vagy képes hogy te saját magad leteszteld az állításaid :D Hogy nem használható.. elkölthetetlen.. de még ennyire sem vagy képes hogy alátámaszd mindazokat a vádakat amiket írsz :D De még annyira se futja tőled hogy meglásd a kontrasztot.. nekem van coinom és tapasztalatokat írok, neked meg nincs coinod és így hadoválsz, a media végtermékét másolod ide be :D
Egyszer elfogadod hogy nyaralni voltunk Onecoinból, aztán meg megint nem.. aztán megint igen, de aztán megint nem :D Mit írjak akkor? :D :D :D Azt nem tudom írni hogy nem működik mert ÉN legalább megtapasztaltam azt amit írok róla :) te,.. na te nem :D :D :D Dehát így szép a történet :D Ez se engem minősít :)
Mit szeretnél akkor? :D Nem jutott dinnyeföld? Nem kerültél oda a kondérhoz? Ingyen coint? Mindezekről lekéstél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!