Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/1051 anonim ***** válasza:

Tudjuk jól, hogy a dealshaker mögött is ruja és bandája van.

Ezek kamu hirdetések. Mint az autósok. Falból teszik fel, de valójában nem lehet ott ennyiért megszállni.

Továbbá az egész kriptovaluta közösség shitcoinnak tartja a onecoint.

Nincs blokklánc, a bányászatra nincs bizonyíték.

Ezért tudják csak egy zárt helyen (dealshaker) cserélgetni.

Most teszed a hülyét vagy tényleg annyi eszed sincs, hogy megérsd a lényeget?

2019. febr. 1. 10:16
 212/1051 anonim ***** válasza:

Ez is érdekes:

1 ONE=29,85€

Ez hogy jött ki nekik?

Hogy számoljak ki?

Hasraütésszerűen?

Minden reggel kitalálnak neki egy árat?

Vicc, hogy felnőtt ember létedre hiszel ilyesmiben.

2019. febr. 1. 10:19
 213/1051 Mittudomain ***** válasza:

Tehát..

Azzal kezdődött hogy ez olyan mint a kairos.

Megmutattam a létező székhelyét, ahol húsvér emberek dolgoznak és bármikor besétálhatsz körbenézni. Teszik mindezt úgy, hogy már megannyi vizsgálaton vannak túl :) Pedig ha csak egyetlen egy esetben találtak volna valamit, már rég rendőrség által le lenne zárva az épület.. de nem így van :)

Ezután az a gondod hogy whitepaper kell meg fizetőeszközt csak tőzsde árazhat be.

Erre megmutattam másik topikban a whitepapert és elmagyaráztam a kis pöttömkének, hogy közgazdaságtan alap első óra, a pénz fogalma. Valamint mutattam helyi pénzeket is hogy nem kell hozzá tőzsde :)

Aztán az a bajod hogy sehol sem lehet fizetni vele.

Megmutattam nem csak a dealshakert de még egy plusz oldalt is .. a sok közül :)

Erre reagálva szerinted nem fogadnak el 100% coint sehol.

Mutattam rá nem egy, hanem több példát is, illetve elmondtam hogy én pont január elején voltam a párommal így 1 hétre kikapcsolódni ahol 100% onecoinért fizettünk :)

Aztán az a bajod hogy Dr Ruja, meg minden, már nem az amiket korábban írtál hanem vmi abszurd, amire választ kapsz a mostani első bekezdésemben :)

Arról már tényleg nem tehetek ha a tényeket a hited nem fogadja el :) Ahogy arról sem tehetek ha azt sem hiszed el hogy nem csak én, de mások is mentek már 100% coinért nyaralni, szállodába, stb. Sajnos azon sem tudok segíteni hogy nálad ez tényleg csak és kizárólag hitre épül.

Maradjunk annyiban hogy véleményed van csupán :)

Az árfolyam pedig csak kerek egész szám lehet igaz? :D Másba nem tudsz belekötni? :D Azért ennyiért fogadják el mert ennyi az árfolyama suttyó :D Tegnap is ennyi volt, holnap is ennyi lesz és nagyon valószínű hogy minimum még egy hónapig vagy kettő ennyi lesz, ellenőrizd le minden nap csórikám :D Ennyi a vásárlói értéke :D Még vmi problémád van esetleg? :DDD

Akkor alázzad még magad, engem nem zavar ha hülyét csinálsz nyilvánosan magadból :D Én mindenre adtam bizonyítékot amit kértél.. te egyre sem :) Ez szerintem mindent elárul ;)

Akarod még folytatni? Jöhet az hogy lapos a föld? :D Meg a kemtrél? :D :D :D :D Ezek után fordult a kocka és ne haragudj de semennyire sem tudlak komolyan venni :D :D Menj el bohócnak mert mi már jót nevettünk rajtad :D

2019. febr. 1. 11:42
 214/1051 anonim ***** válasza:

A kemtrél meg a laposföld pont akkora hülyeség, mint a onecoin.

Gyakorlatilag semmit sem tudtál felhozni mellette, fontos dolgok felett átsiklasz, újra és újra felhozod azokat az érveket, amekyek már sutba lettek dobva mert irrelevánsak.

Játszatok szépen tovább a sosem bányaszott, kriptovalutának hazudott színes üveggolyóitokkal a zárt dobozotokban, mert másra úgysem jó.

2019. febr. 12. 10:45
 215/1051 Mittudomain ***** válasza:

Tudom hogy fáj, amikor nagyon erősen hiszel vmiben vki meg pillanatok alatt tiporja sárba és egy világ omlik össze benned :D Dehát ezvan.. sajnos tőled továbbra sem érkezett semmiféle megerősítés, alátámasztás, bizonyíték arra amiket felhoztál ellene :D Pszichológiára hivatkoztál.. de.. hát.. az nem túl komoly érv ezek után :D

Azt még elárulod miért fáj neked ennyire, hogy van egy rendszer ami sokkal jobban működik mert a tőzsdén lévő cripto pénzekkel ellentétben még funkcionálisan használható is? :D Mit csinálsz egy bitcoinnal lassan? Vagy a többivel? Mert elkölteni már nem nagyon tudod :D Pénzt küldeni anonim módra mint egy terrorista igen, de mi másra? :D Akkor melyik is a jobb? Kint lenni a tőzsdén és várni mikor pukkan a lufi, vagy nem a tőzsdén lenni de valós értékeket vásárolni? :D

Apropó bitcoin.. fuh de jó hogy kint van a tőzsdén.. mennyit is esett az árfolyama az elmúlt.. pár hónapban? :D Jaj de jó kis kripto pénz,.. vagymi.. mert a pénz funkcióját nem látja el :D Nah akkor ? :D

Fogós kérdés.. főleg miután kinyírták a vallásod :D

2019. febr. 12. 16:26
 216/1051 anonim ***** válasza:

A foskoinod azért tartja az értékét, merg azt mesterségesen határozzák meg, ezért valódi pénzre, de még kriptovalutára sem váltható át.

Nem is kriptovaluta a onecoin, mert semmi bizonyítek nincs a cég úttörőbecsületszaván kívül arra, hogy azt valóban kibányászták.

Azt csak úgy egyik napról a másikra létrehozták és eladták valódi pénzért az idiótáknak.

A valódi pénzből aztán dőzsölnek akik zsebre tették és röhögnek a hülyéken, akik cserélgetik egymás között a shitcoinjukat, mint óvodások a színes kavicsokat.

Nagyjából ennyi a onecoin lényege...

2019. febr. 12. 21:11
 217/1051 anonim ***** válasza:
Semmi értéke a coinnak. Mégcsak a se*gedet sem lehet vele kitörölni:DD
2019. febr. 12. 21:44
 218/1051 anonim ***** válasza:
Max ábrándozni lehet, teslákról meg yahtokról, amíg én a rocsómmal töröm a hullámokat...
2019. febr. 12. 21:45
 219/1051 Mittudomain ***** válasza:

"A foskoinod azért tartja az értékét, ..."

Értem.. ezzel elismerted hogy mégiscsak van értéke :) Gratulálok.. saját magadnak mondasz ellen minden hozzászólásoddal :D Van vmi amiben jó vagy vagy csak a saját magadból történő hülyét csinálás megy? :D

"Nem is kriptovaluta a onecoin, mert semmi bizonyítek nincs a cég úttörőbecsületszaván kívül arra, hogy azt valóban kibányászták."

Nálad meg semmi bizonyíték nincs arra amiket írtál.. :D Hoppá.. akkor most mivan :D Becsületszavadra de úgy bizony hogy igazad van? :DDDDDDD Ki vagy te? :D Majomkutya... becsületes és közismert kriptovaluta szakértő név :D

"Azt csak úgy egyik napról a másikra létrehozták és eladták valódi pénzért az idiótáknak."

Tényleg ne zavarjon meg a tudat sem, hogy soha egyetlen onecoin sem lett pénzért értékesítve a cég részéről :DDD De nembaj kisautó, dudálj még :DDDDDD Helyi hülye vagy? :DDDDDDD

"... akik cserélgetik egymás között a shitcoinjukat, mint óvodások a színes kavicsokat."

Öhm.. unalmas kicsit hogy folyton a coin cserélgetéssel jössz :D Párszor leírtam de drága barátom, ez az általános iskolai szövegértelmezés nem megy neked :DDDDD Nem fárasztom magam hogy megint újra és újra leírjam neked, mint kívülállónak, aki csak okádja magából a hülyeséget :DDD De látom már a színes kavics és óvoda szint az nálad ragadt be... mikor is?.. mindegy, a szinted akkor megvan :DD

Szóval mindarra amit te állítasz, kedves elő majomember... alá tudod akár csak az egyik állításod is támasztani? :DDD Menni fog? :D Nah? :D Vagy csak szállnak a szavaid mint f*ng a zárt térben :D

Jaj hát itt van, visszatééért :DD Drága anonim író :D hát visszatértél? :D Megint kezded? :D Memóriád mint az aranyhalé? :D Leírod hogy nem megy meg minden, aztán kiderül hogy mégiscsak megy meg lehet vásárolni, aztán igazat adsz aztán keződik minden elölről.. mint a megakadt lemez :D Elkezdjem újra bemásolni hol hazudtolod meg te is magadat akár 1 oldalon belül? :D :D Újat nem tudtok? :D Unalmas.. :D

2019. febr. 12. 23:31
 220/1051 anonim ***** válasza:
Konstantin és ab [link] fórumon a többi közgazdász:D szerint juliusig nyilvános lesz a coin. Tudom téged ez nem érfekel, de mi nagyon várjuk meg gondolom klarev is aki egy BMW gyárnyi értéket halmozott fel one-ban gépjárműértékesítésből.
2019. febr. 13. 10:42
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!