Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/1051 anonim ***** válasza:
Jogos felvetése is olvashatók tagoktól, akikbe minimális értelem szorult. Hogy valyon miért akar keredkedő, "kereskedéssel" onecoinhoz jutni, amikor a mai napig egyéb módokon (csomagvásrással) olcsóban ésbegyszerűbben juthat hozzá?
2019. febr. 14. 09:36
 222/1051 Mittudomain ***** válasza:

Najó harmadjára is átfogalmazom, mert ha én használok sértő szavakat akkor törlik, de ha ti akkor nem :D Erre van pár példa a korábbi oldalakon :D

Kedves névtelen "fórum"társam.

Komoly a fórum amit linkelgetsz.. újra meg újra :D

Na most hogy belinkelted.. újra... most akkor ez a tuti? A 100% megbízható forrás oldal, ... mert belinkelted.. és akkor az jó.. ..... :DDDDDDD Ügye nem sértettelek meg :D

Nah akkor játszunk kicsit.. érdekes a kérdésed, ha átgondolod magadtól is rájöhetsz. Hogy felgyorsítsuk a folyamatot segítek kicsit, pedig állításod szerint profi forexező kereskedő vagy és érted a közgazdaságtant is. Ezt te írtad korábban magadról.

Íme, a segítő hozzászólásom:

Tudod mennyibe került 1 éve illetve 2 éve, valamint 3 éve egy starter oktatási csomag? Tudomásom szerint nem tudod, mert te magad mondtad, hogy még ingyenes pozíciód sincs. Tehát tényleg nem tudhatod. Én meg írhatom le újra és újra, hogy az oldalnak megfelelően, az érdeklődők itt ne a hozzá nem értők válaszaival hajtsák este édes álomra a fejüket hanem ha mégsem tudják eldönteni a hozzászólások alapján mi az igazság, arra ösztönözzem őket hogy legalább ők nézzenek utána rendesen :)

Tudod mennyi coinhoz juthatott hozzá valaki ha akart és elindította a bányászatot egyetlen starter oktatási csomagból 1 éve, 2 éve illetve 3 éve? Ezt sem tudhatod a fentiek miatt, de szólj ha tévednék.

Hogy tőled idézzek, te tudtad előre hogyan fog mozogni a bitcoin árfolyam :D Viszont ha így lenne már rég nem érdekelne ilyen apróság a világban mint az általad úgysem használt onecoin sorsa.. :DDDD

Hallottál-e.. esetleg.. olyanról már az életben is valaha... úgy az elmúlt 10 évben... hogy bányászati nehézségi szint...

Akkor ezzel meg is válaszoltam a kérdésed :D Remélem hasznos volt és arra sarkall, hogy rendesen utána tudj nézni a jövőben dolgoknak amiket szidsz.

Vajon miért akarna egyáltalán bárki is coinhoz jutni termék eladással, ha szerintetek amúgy semmire sem jó? :DDD Fogós kérdés tudom én... ráadásul én a válaszokat is tudom. De kár leírnom megint, mert nem hiszitek el.

Vajon... mi lehet a titka annak.. hogy ha csomagokban szerzett tokenek által is lehet coinhoz jutni.. még most a mai nap is.. pedig ha bezárták volna a céget akkor ez lehetetlen lenne.. akkor miért akar valaki plusz coinhoz jutni termékek eladásával?.. A pesti taxis.. aki korábban bitcoint fogadott el.. de már nem.. miééért .. de tényleg.. miért nem vette meg forexen a bitcoinját közvetlenül?... Tipp? Ötlet?

2019. febr. 14. 13:19
 223/1051 anonim ***** válasza:

Szerintem meglehetősen hiteles ez a forrás (jobbat nem találni) . Legalábbis a ti szemszögötökből. Ezen a fórumon onecoin tagok osszák meg gondolataikat. Ráadásul olyanok, akik hisznek a projektban, mint te. Az ellenvéleményezőket tiltják. De ennek ellenére is sok érdekes dolgot olvasni....

Senki nem akar one coinért eladni bármit, de ha akarna is miért érné meg egy kereskedőnek pl venni egy tv-t 500EUR ért és eladni mondjuk 600eur értékű coinért, amikor kevesebb euróbol is hozzájuthat ugyanahhoz a mennyiségű coinhoz oktatási csomagokon keresztűl? (pontos számokat nem tudok, de a lényeget csak érted?? Nem én hanem tagok problémáznak ezen).. Márcsak ezért sem lehetne kapni, se tvt telefont, karórát bármilyen műszaki v egyéb árú cikket amit azonnal átlehetne venni, ha lenne is értéke a coinnak. Egyszerűen nincs termék amit meglehetbe venni hiába a sok tízszázezer kereskedő. Csak yaht, meg tesla, meg házak vannak féléves átfutással, meg privat dealek amiből ugyanúgy nem lesz semmi mint a klarev autóiból:) Ezek azért vannak, hogy még mindig megvegyék a csomagokat, meg hogy az olyan butuskák mint te elhiggyék:D és ez jól működik ahogy látom:) Senki nem fog ebből sem hozzájutni továbbra sem semmihez..

A klarev kapcsán magam is bizonyítottam konkrét hirdetésekről, hogy eltűntek! Holott te is állítottad, hogy nem történt ilyen. Emlékszel? Egy román fő onecoinkolompos tv riportban dobálózott autós hirdetésekkel, amikkel te is mindig.. Melyek egyértelműen eltűntek aztán az ativálódás elött...Eeket a "problémákat" ezen a fórumon is elismeri az admin és azt is, hogy amit nem töröltek azt sem tudják szállítani. Ezzel szemben annyit tudunk, hogy a te ismerőseid vettek és és megkapták. Te aztán tényleg sokkal hitelessebb vagy....

Én is imserek több bepalizott embert. Azoknak sem sikerűlt, egyiknek sem autót vennie..

Szolgáltatás az más tészta, már kitárgyaltuk, max egy-két maréknyi szállást valóben ki lehet nagy ritkán kifogni ami tisztán coinos (elismerem, ennek is felytegettem okait) , de a legtöbb szállás hirdetés, azok között is amiket te linkelgettél a legutóbb, olyan, hogy 1 személy oneban kuponnal fizet, a 2. euroban ami annyiba kerűl mintha a bookingon vennék meg mindkettőjüknek. Vagy egyéb hasonló turpiságokkal, de lényegében nem onel fizetsz. Azt csak grátisz adod és jóérzésed van, higy eltudtad költeni. Nagy okosság.

A onelife valóban működik. A mai napig lehet befizetni, 3 milió tag a sokmiliárd dollár értékű coinjával pedig semmit de semmit nem tud kezdeni. Szuper.

Mióta a második beigért alkalommal sem sikerűlt tőzsdére menni, ezért azóta elbagatelizálod ennek fontosságát. Korábban nem tetted.

A kis "vitánk" csak akkor fog eldőlni a javadra amikor ez megtörténik és nem omlik össze azonnal az árfolyama.

És ha elárulnád te végre, hogy mikor megy a tőzsdére és nem más tagok hozzászólásai alapján kellene következtetnem, akkor addig zárhatnánk a témát.. Majd utánna ba**atlak tovább.. :D

2019. febr. 14. 14:49
 224/1051 Mittudomain ***** válasza:

Csak két dologra reagálnék, mert ez a két apró kis rész, nos.. bizonyítja az igazam amikor korábban rád bármilyen formában is utaltam :D :D

"Senki nem akar one coinért eladni bármit"

"3 milió tag a sokmiliárd dollár értékű coinjával pedig semmit de semmit nem tud kezdeni."

dobpergés..... csakmert.. most készülök belinkelni.. azt mondja hogy.. pill.. nem tudom pontosan.. kb.. nagyon nagyon nagyon sokadszorra :D

www.dealshaker.eu

puszi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :D:D :D :D: D: D: :D :D :X:D:D:XD: D: X:D: D: D

LOL :D :D: D: D:D :D: D: :D :D: D:D:D :D: D: :D :D :D: D: D:

OMG :D: D: D: D:: D: D: D: :D: D: D: :D :D :D: D:D D :D

2019. febr. 14. 15:29
 225/1051 anonim ***** válasza:

Jó megint igazad van:D Vehetnek füstölőt vagy tőlem vuvuzelát arany áron. , mert majd nemsoká felrakom....

Akárhányszor linkelheted be, a dealshakert az ajánlataival, az akkor is csak egy nagyon rossz vicc.. mint ahogy te magad is a közGÁZ diplomáddal együtt:D... onelife, oneworld, onecoin, :D hahaha szégyeld magad, hogy ezt megetted :D

2019. febr. 14. 21:36
 226/1051 Mittudomain ***** válasza:

Megint?.. Még mindig :D Bemásoljam újra, hogy az elmúlt pár oldalon belül hol és mikor és mivel hazudtolod meg saját magad? :D Ha valakinek szégyellnie kéne magát az nem én vagyok :)

Csak az elmúlt 1 napban is.. :D Szerintem ciki, dehát van akinek ez a szint még nem az :D

Na várj csak, elvileg neked is van közGÁZ diplomád, nem? :D Saját magadat is lejáratod.. szégyen :D de ez nem köz GÁZ hanem egyéni magánGÁZ :D

Neves magyar hírportálok.. külföldi neves hírportálok.. szégyelld magad hogy a médiát zabálod a tények helyett :)

De van akit a ferdített világ jobban érdekel mint a valóság.. Média így, média úgy, lejáratások így, lejáratások úgy,.. állítólagos letartóztatások így, Ruja elfogása úgy,.. támadások így ,.. meg úgy,.. mi van még.. szerverlefoglalások.. ja meg piramisok így,.. meg állítva is,.. oldalra fektetve is,.. :DDDDDDDDD

Nocsak.. én még mindig egy működő, és egyre csak bővülő céget látok :) Hogy a fenébe lehetséges ez a te valóságodban? :D

Mert ami tény azt azért csak fogadjuk el jó? :D Ez itten egy folyamatosan bővülő és MŰKÖDŐ cég amit nemigazán zártak be a hírekkel ellentétben :) Szóval ha bármi lett volna már 4 év alatt már rég nem létezne, ez még felfogható? :D

Na akkor ezzel állítsd most szembe a saját valóságshow-dat meg a médiát a blogokkal és fórumokkal együtt :D 3,5 millió emberből mért csak a kisebbség, pár ember hőzöng? :D Akkor mi a vicc? :DDDDDDDDDDDD

Nekem ide feljárni és a páromnak felolvasva ami itt megy kifejezetten a szórakozás kategória :D Annyi szellemi munka után itt kisütni veletek az agyunkat, megkönnyebbülés.. mint vmi esti filmnézés :D Erre tökéletesen jók vagytok :D

2019. febr. 15. 14:20
 227/1051 anonim ***** válasza:

Egyre bővül.. Igen.. az áldozatok száma:D most éppen indiában meg afrikában...

A médiát nem hoztam fel, mi kivétel nélkűl piramisjáték ek könyveli el. Én vsak a tényekről beszélek. Kamu hirdetésekról, 30euros oneco8n árfolyamról

Igen, másolgass te bohóc, ha ettől kevésbé nyomaszt a butaságod:DD

2019. febr. 15. 16:18
 228/1051 anonim ***** válasza:

Elnezést, ezt idő elött elkűldte... Nem volt befejezve....

Ha tudnék egy laptopot venni onert (de sajnos nem lehet:D) akkor nem kinlódnék ennyit a telefonommal...De mindegy nem ragozom, én tényelről írtam, nem tudom milyen médiárol beszélsz...

Te meg egy pancser vagy:D A világ pancsere

2019. febr. 15. 16:22
 229/1051 anonim ***** válasza:
Mutass egy hirdetést. Reális áron. 50és 1mill között. Tisztán coinért. Terméket!! !..persze teslát, yahtot, házat vehetsz, de egy telefont, karórát, laptopot azt nemt:D.. Te nyomorult:D
2019. febr. 15. 16:32
 230/1051 Mittudomain ***** válasza:

Jaj hogy olvasni is nekem kell megtanítanom téged :D Csak aztán nehogy a sértegetéseid miatt a te bejegyzéseid is eltűnjenek :D Dehát egy magad fajtától ez nem sértés amit írsz, mert .. hát.. nah.. tudjuk hogy vannak emberek akik nem érzik a súlyát mit írnak és ezért elnézzük nekik.. mert.. ilyenek.. :D :D: D: :D :D: D: D: :D: D: D: :D :D

Lássuk csak.. rákeressek, vagy megtalálod magadtól? :D Mikor is indult a legelső vizsgálat a cég ellen? :D Na? :D Megvan? :D Menni fog? :D Képes vagy rá? :D Na hát én nem fogom újra beírni csak ha már kellőképpen lejárattad magad ... újra.. :D

Szóval... kezdjük elölről.. de csak mert tudom, hogy nincs akkora kapacitásod mint az átlagnak :DDDDDDDDDD Jaj.. mire is?.. hát hogy nem írtam konkrétumot,.. akkor majd kitaláljátok :DDDDDDDDD

4 éve jelent meg az első cikk és az igazi hivatalos vizsgálat a cég ellen. Figyelj.. matek jön.. készülj rá.. átlagot kell számolni.

Átlagosan, mennyi idő alatt kapcsolnak le egy illegális tevékenységgel foglalkozó globális méretű céget? :D Nah? Megvan? ... nincs meg?.. csalódást úgysem tudsz okozni :D

Szóval.. miután nem egy.. hanem .. mennyi?.. minimum 10 vizsgálat indult, szerinted? Szóval 4 év.. 10 vizsgálat.. és semmi eredmény, vagy hogy bezárták a céget? :D Az egész világon körbement és még mindig nem tettek legalább egy lakatot az ajtóra? :D Nem jött magyarázat a valóságshow-dra, ezt megfigyelted? :DDDDD Hogy ez a te valóságodban hogy lehet? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Miután se coinod.. továbbra se.. se semmid nincs... .. most miért.. van? :D Nincs :D Tehát miután semmid nincs a témával kapcsolatban, árasztod továbbra is a hited igéjét, hogy nem jó :D Ez már ilyen vallási fanatizmus :D Bizonyíték nélkül tényeket közölni :D Mert ezt teszed..

Én mit csinálok? Azt mondom hogy működik. El lehet költeni.. és még bizonyítani is tudom :D

Akkor melyik a hihetőbb? :D Figyelj.. próbálj koncentrálni...

te verziód: nem tudod bizonyítani amit állítasz, hogy kamu hirdetések vannak fent, coinod sincs hogy ki tudd próbálni tényleg igaz-e amit mondasz :DDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDD

én verzióm: nekem VAN coinom, költöttem is, nyaraltam is,... és azt állítom hogy elkölthető.. :D

Figyeld a kontrasztot.. neked.. nincs coinod... nekem pedig.. van...

Neked nincs, és így irogatsz,.. nekem pedig van.. és így irogatok :D

Átment? :D :D :D :D: D: D: :D :D :D: D: D: :D: SDF: SD: XC: :SD D: D: D: D :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Adod a nagyot, szidod a rendszert, .. miközben egy 8 tizedesjegyig osztott coinod sincs :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Hogy legalább alátámaszd azt amit írsz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2019. febr. 15. 16:36
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!