Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a bizonyíték arra, hogy a...

Mi a bizonyíték arra, hogy a OneCoin tényleg blockchain technológiát használ és nem csak szimulálják a bányászatot?

Figyelt kérdés
Mert nekem sokkal inkább tűnik egy sima piramisjátéknak, ami rágyúrt a bitcoin névvel való hasonlóságra.
2016. nov. 17. 18:35
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/1051 anonim ***** válasza:
Nemakarok én semmit bizonyítani, csak gondoltam ezeken a számokon is talán érdemes elgondolkodni, összevetni az adatokat egy olyan kis magyar céggel, mint pl a jofogas... De ha már az amerikai igazságügyi minisztériumban sem bízhat az ember, akkor valóban, ezekben a látogatottságmérőkben végképp nem.. Már megint igazad van:) bocsi.. jóéjt
2019. márc. 10. 21:40
 272/1051 Mittudomain ***** válasza:

Akkor majd talán összeszeded ezeket az adatokat a másik oldalról is, igaz? :D Ha már ott vagy, a forgalmat is nézd meg ;) Mert a látogatottságnál ez talán.. kicsit fontosabb adat ;)

"De ha már az amerikai igazságügyi minisztériumban"

Örülök hogy ezt újra megemlítetted, mert mi tudjuk hogy mi történt és mi van éppen folyamatban :) Percre pontosan meg tudjuk mondani bármikor :) Najó lelövöm a poént.. a minisztériumnak ehhez nem sok köze van :D De legalább jópár hozzászólásban ragaszkodtatok hozzá :D Megint ciki lesz.. nektek.. utána megint csend lesz.. aztán majd megint jön a behindmlm és fórumos társai :DDDDDD Alig várom :D

2019. márc. 10. 21:45
 273/1051 anonim ***** válasza:
Légy oly szíves, oszd már meg velünk is, tudatlanokkal, hogy mi történt akkor pontossan?. Vagy nagyvonalakban legalább.
2019. márc. 10. 22:02
 274/1051 Mittudomain ***** válasza:

Hova ez a nagy rohanás... :D Én elég jól élvezem a helyzetet :D Úgy is mondhatnám.. hogy annál jobban minél tovább várok azzal hogy megosszam :D Amúgy minek írjam.. úgyis a legnagyobb fegyveretek ellenem az hogy azt mondjátok hazudok :DDDDDDDDDD Mer a minisztérium.. a miniszter a minisztériumban.. a aztat monta.. mer az a minisztérium... megírták tehát úgy van.... a minisztériumbó' van a cikk há' nem látod?.... XDDDDDDDDD

De tudod mit.. kapsz egy kis gyakorlást.. hátha a média ezt is megírja majd.. vagy nem.. ahogy azt sem hogy minden vizsgálat ami eddig elindult már rég lezárult :D Vagy csak annyit írnak amennyitől még nem tűnnek .. hazugnak :D Na akkor majd.. teszek egy párnát az arcotok alá hogy ne fájjon annyira az esés.... XDDDDDDDDDDDD Hímzek rá amcsi minisztériumot is XDDDDDDDDDDD Már csak azért is megtanulok hímezni :DDDDDDDDDD Csak azt sajnálom.. hogy nem készülök el vele időben... Egyikőtöknek nem fog jutni sry..

2019. márc. 10. 22:21
 275/1051 anonim ***** válasza:
Egyébként külön jól jönnek ezek a vizsgálatok. Most majd megint lehet mondani, hogy emiatt csúszik megint a tőzsdére menetel:D.. És még kilehet üríteni pár zsebet az Grönlandon, Északi-sarkon, Kambodzsában és Etiópiában.. Azthiszem már minden más megvolt. :)DD
2019. márc. 11. 07:02
 276/1051 Mittudomain ***** válasza:

Fantasztikus milyen gyorsan tudsz kapcsolni és reagálni úgy, hogy próbálj ne hülyének tűnni :D Még ha ilyen silány ötlettel is :D Jajaja.. pont kapóra jön XDD Igaz hogy eddig az ellenkezőjét mondtad, de most, megvilágosodtál és kiderült hogy ez még része a nagy tervnek :DDDDD

Ráadásul biztos így volt eltervezve és valójában az amcsik nem megmentik a többieket hanem összeesküvés elmélettel még inkább segítik kirabolni a világot :D Mindvégig ez volt a terv... 4 év kemény munkája, és ki tudja hány év tervezés előzte ezt meg.... Hogy röhöghetnek most hogy annyi az Északi sarknak meg Grönlandnak meg Etiópiának.. :D: :D :D :D:D Na és az ausztrálok?.. Kanadaiak?.. Ott nem volt még vizsgálat se botrány se semmi, nem lenne logikusabb ott folytatni? Eh.. ezt elszúrták, látod okosabb húzás lett volna :DDDDDDDDDD Biztos meg is állapodtak, minden eladott csomag után kapnak 10%-ot.. a minisztériumban.... XDDDD :D :D :D :D Meg coint.. mert.. miért ne.. ha már van :D :D :D :D :D: :D te ez mekkora ötlet... gyártjuk a coint, jó sokat, 120 milliárd darabot, elvesszük mindenki euróját, fontját meg dollárját hogy semmi ne maradjon aztán már csak a coinunk marad amit használni tudnak természetesen ott ahol mi elfogadjuk :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nem baj, nem rendelkezhet mindenki a logika képességével :DDDD

2019. márc. 11. 08:15
 277/1051 anonim ***** válasza:

Ha valaki nem lenne jó angolból mint én, annak tömören magyarul az újabb álhír: ;)

[link]

Tűkön ülve várjuk, hogy mi az igazság, amit egyenlőre ugy néz ki csak te tudsz:)

2019. márc. 11. 13:33
 278/1051 Mittudomain ***** válasza:

Mivan.. az állítólagos minisztériumnál lejjebb adtad, elég a sima portfólió is, ami már évek óta hülyét csinál magából mert még mindig nem az történik amit ők írnak? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD De a minisztérium.. de a portfólió is megírta már :DDDDDDD Mekkora a portfólió globális méretekhez képest? Megüti a hangya csápméretét? :DDDDDDDDDDDDDDDDD

A srácok a portfóliónál tudnak angolul és le tudják fordítani ami szemétre máshol bukkannak? :D Gratulálok. Az első mondat után tudtam hogy csak copy paste fordítás :D Olvastad hogy részvényelemzőt keresnek? Elvárás: olvasás.. ja az nem.. elég ha csak írni tudsz és tudod mit csinál a Tesla XDDDDDD A röhögéstől majdnem leestem a székről XDDDDDDDDDD

Csak én tudom?.... Megint hazudsz :D neked ez mániád? Hogy saját szájízed szerint akarod mindig megmondani mit tud a másik vagy mire gondol stb? :D Nem csak én tudom nyugi :) Mi tudjuk.. neked meg nincs sok közöd hozzá és úgysem visz előbbre :DDDDDDDD

Elmagyarázom mert úgy látszik nagyon nem megy ez a szint... Tegyük fel, hogy részvényes vagyok az.. Erste Bank Hungary ZRt-nél.. neked, mint kívülállónak, nem tökmindegy mi zajlik a belső körben? Vagy igénybeveszed a szolgáltatásokat vagy nem, de a részvény szinten nem sok közöd van a hírekhez :D Nah.. ugyanúgy látlak én is. Mint kívülállót.. mint a kapun kívülről ordibáló gyereket, hogy tudni akarja mi történik odabent :D Ha olyan, akkor majd tudatjuk.. ha akarjuk.. de nem kötelező tudatnunk :D Majd ha benne leszel akkor segítek tájékozódni, addig meg minek :D Addig igazán jól szórakozom azon mekkora zakó lesz a részetekről :D Akkora, hogy 1-2 hónapra megint elég lesz hogy csendben meghunyászkodjatok :D Aztán majd megint kinyílik a csipátok és kezditek elölről :D Újra.. meg újra.. meg újra... :D

De komolyan.. pattogtok, ócsároltok, sárt dobáltok,.. közben meg ott nyüzsögtök a kondérnál hogy kéritek az infót.. ha meg megkapjátok akkor megint folytatjátok a sárdobálást :D Ez mekkora álszentség? :DDDDDD

Elmondanám a véleményem rólatok, hogy hova tartalak titeket... de sajnos nem lehet :( Csak akkor engedik ha pozitív.. :( :DDDDDDDDDDDD Próbáljatok.. rájönni... :DDDDDDDD

2019. márc. 11. 14:38
 279/1051 anonim ***** válasza:

Tényleg csak azért raktam ki, ha valaki nem tudna angolul itt is tájékozódhat, jól összefoglalták a lényeget.

És attól, hogy ők (portfolio) is, 3nap késéssel írják, attól még ott van az amarikai igazságügy minisztérium honlapján is.. Hibába próbálod elbagatelizálni..

Lehet rajtad kívűl a sponzorod is tudja akkor az igazsáfot, meg kitudja még ki.. De mindenestre egy nem elhanyagolható forumon még nem tudják a tagok amit állítólag te igen:D

[link]

Ezért mi is nagyon kiváncsiak vagyunk. De hamarosan úgy is megint pofáraesünk és megtudjuk:DD

2019. márc. 11. 18:05
 280/1051 Mittudomain ***** válasza:

"Hibába próbálod elbagatelizálni.."

Felőlem abban hiszel amiben akarsz, vallásszabadság van :D Személy szerint nem vagyok hívő, de a te vallásod miszerint nem hiszel abban ha valakinek saját tapasztalata van,.. hülyeségnek tartom :D De ez csak szerény vélemény :D

"Lehet rajtad kívűl a sponzorod is tudja akkor az igazsáfot, meg kitudja még ki.. De mindenestre egy nem elhanyagolható forumon még nem tudják a tagok amit állítólag te igen:D

[link]

Lehet.. talán... hátha úgy van.. úgy vélem.. azt hiszem... :D Szép szavakat használsz, feltételes módban viszont nem lehet kijelentést tenni :D Szóval vagy szedd össze magad és írd le amit gondolsz, de ne a találgatásodat próbáld továbbra is beállítani tényként :D Ezt alantasnak gondolom :D Dehát ilyen a magyar átlag sajnos.. zéró tudás mellett igyekeznek nagyobbat mondani mint a másik és ha elégszer mondják már saját maguk is elhiszik amit mondanak :DDDDDDDDDDDDDDD

Jah.. a fórum.. továbbra is az a hihető fórum.. ahol olyan embereket fújt össze a szél.. akik nem tudnak kettőt kattintani? :DD Mert állítólag azon is pampognak hogy nem tudják elkölteni... ez inkább.. szánalmas :D De valóban nem elhanyagolható.. :DDDD

"Ezért mi is nagyon kiváncsiak vagyunk. De hamarosan úgy is megint pofáraesünk és megtudjuk:DD"

Már készül a párna hogy ne fájjon annyira :DDDDDDDDDDDDD Hm.. eddig egy előadást se mondtak le.. pedig egy ilyen hírre szét szokás szaladni, nem? :D Ja nem.. csak azok futnak akik bűnösök :DDDDD Akik nem bűnösök azoknak meg nincs mitől félni ;)

2019. márc. 11. 20:00
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!